27. Jasmin Kurtic
- thomas Murg
- V-olakiotis
-
Re: 27. Jasmin Kurtic
Εχει παρει τη σκυταλη απο τον Βιερινια.
Boto, φερε ακομα κανα δυο τετοιους το καλοκαιρι και θα το παρουμε περιπατο.
Boto, φερε ακομα κανα δυο τετοιους το καλοκαιρι και θα το παρουμε περιπατο.
-
Τις προάλλες σε συζήτηση με κολλητο χανούμι, μου λέει "μα καλά δεν ντρέπεστε που είναι πρώτος σκόρερ ο Κουρτιτς; Μόνο πεναλτι βαράει". Του λέω βαζει και γκολαρες χωρίς πεναλτι. Με ειρωνεύτηκε. Γλεντι.
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν υπάρχουν λόγια εγώ περιμένω να μάθω γιατί πανηγυρίζει έτσι Είπε θα πει στο τέλος .
- Μπαρκαρούτσος
EugenePAOKI έγραψε:Τις προάλλες σε συζήτηση με κολλητο χανούμι, μου λέει "μα καλά δεν ντρέπεστε που είναι πρώτος σκόρερ ο Κουρτιτς; Μόνο πεναλτι βαράει". Του λέω βαζει και γκολαρες χωρίς πεναλτι. Με ειρωνεύτηκε. Γλεντι.
Μίλησε μαζί του και μετά γράψε εδώ πόσα αντικείμενα σε πέταξε!

-
Αφού πέρασε η χθεσινή μέρα χαράς, ας πούμε και κάποια πράγματα εδώ. Τι έκανες στο γκολ των αντιπάλων; Κοίταγες. Αν απλά κοιτάς, έτσι απλά θα τα τρώμε, απλό το ποδόσφαιρο.
27. Jasmin Kurtic
Χθες ηταν edit ΣΧΕΤΙΚΑ κακος εκτος της γκολαρας, και εγω ελεγα να τον βγαλει αλλαγη μεχρι που δικαιωσε τον Λουτσε. Στο γκολ ομως ο Αγκουστο ευθυνεται που στρωνει την μπαλα στον Σιμανσκι, μετα το οτι 3 πανε πανω στον Λιβαι κ δν ειναι κανεις μεσα στην περιοχη, μετα Κουρτιτς και Τσιγκαρας
O Αουγκούστο κάνει την πρώτη μαλακία όταν νομίζει ότι κάνει καθυστέρηση πετώντας την μπάλα πλάγια αλλά τη δίνει στον αντίπαλο, δες όμως ύστερα το σπριντ του, σε σχέση με του Κούρτιτς, που σωστά πάει δίπλα στον Σίντκλεϊ για βοήθεια. Ο Κρέσπο φοβάται μήπως τους φύγει απ' έξω και μένει να φυλάει τον χώρο πιο πίσω αλλά όχι παίκτη. Οι Ίνγκασον και Βιέρι είναι ακόμα πιο πίσω σε σωστούς χώρους. Ο Κούρτιτς όμως μαρκάρει το τίποτα - Τσιγγάρας έχει βγει αλλαγή.
Γκολαρα, @@ιδια από ατσάλι. Αγχώνομαι που γίνεται του χρόνου 34. Α ρε να μην είναι 28 να τον έχουμε 6-7 χρόνια ακομα..
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πλην του γκολ, εχθές ήταν απελπιστικά κακός. Έχει όμως αντερα κ νεύρο. Έχει γνήσιες αρχηγικες τάσεις, όχι fake σαν του ινγκασον, που τον κάνουν για τον φετινό ΠΑΟΚ αναντικαταστατο.
Να συμπληρώσω πως στο 95 συνήθως τα πόδια δεν υπακούν πάρα μόνο σε ξερά σουτ, λόγω της έντασης και της κούρασης. Όσοι έχουμε παίξει μπάλα το ξέρουμε και το ακούγαμε συνέχεια από προπονητές. Ένας έξτρα λόγος που είναι γκολαρα λοιπόν.