ΠΑΟΚ Β'

Σχόλια - κριτική για τις υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη σεζόν 2021/22...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: ΠΑΟΚ Β'

Δημοσίευση από gika »

john4serres έγραψε:Ο Λύρατζης στα 19 του έπαιζε στον Βόλο με 26 συμμετοχές και 1500 αγωνιστικά λεπτά.
Και τώρα, μετά από δυο χρόνια, θα πέσει στην Superleague 2 για να δώσει μάχη πίσω από Ροντρίγκο και Τέιλορ και να μείνει στο μπλοκάκι :lol: :lol: του Λουτσέσκου;

Φύγε να σωθείς.
Πιστεύεις πως αν έμενε ελεύθερος θα μπορούσε να σταθεί βασικός σε οποιαδήποτε ομάδα superleague? Εγώ από αυτά που έχω δει, ή που θα ήταν αναπληρωματικός σε κάποια μικρή ομάδα Superleague ή βασικός στη Superleague II. Αυτό που θα του δώσει η Β' ομάδα μας είναι να είναι σίγουρα βασικός στην Superleague II και αν ξεχωρίσει να μπορεί άμεσα να μπει και να παίξει στην Superleague με τον ΠΑΟΚ και όχι τον κάθε Βόλο.

Το ότι ο Τέιλορ είναι αστείος δεν κάνει τον Λύρατζη έτοιμο για βασικό. ;)
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Τώρα που η Τριγλια-γριακλης θα αγωνίζεται στην SL2 προφανώς για το Καυτατζόγλειο όταν εμείς παίζουμε εντός, η Τρίγλια θα αγωνίζεται εκτός.
Ξέρει κανείς πότε γίνεται κλήρωση του πρωταθλήματος;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Για βασικός στον ΠΑΟΚ όχι,αλλά για δεύτερος,μπορούσε εύκολα να γίνει ένας τίμιος δεξιός μπακ.
Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να αποδεσμεύσει τον Ροντριγκο και να φέρει έναν παιχταρα στη θέση του με τον Λυρατζη δεύτερο.
Το παιδί αυτό αν στηριζόταν, δεν θα είχε να ζηλέψει τίποτα από τον Κιτσιου ή τον Σνσουτσνερ πχ.
10-12 παιχνίδια στην σεζόν και θα ήταν και ευχαριστημένος με τον ρόλο του.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

gika έγραψε:
john4serres έγραψε:Ο Λύρατζης στα 19 του έπαιζε στον Βόλο με 26 συμμετοχές και 1500 αγωνιστικά λεπτά.
Και τώρα, μετά από δυο χρόνια, θα πέσει στην Superleague 2 για να δώσει μάχη πίσω από Ροντρίγκο και Τέιλορ και να μείνει στο μπλοκάκι :lol: :lol: του Λουτσέσκου;

Φύγε να σωθείς.
Πιστεύεις πως αν έμενε ελεύθερος θα μπορούσε να σταθεί βασικός σε οποιαδήποτε ομάδα superleague? Εγώ από αυτά που έχω δει, ή που θα ήταν αναπληρωματικός σε κάποια μικρή ομάδα Superleague ή βασικός στη Superleague II. Αυτό που θα του δώσει η Β' ομάδα μας είναι να είναι σίγουρα βασικός στην Superleague II και αν ξεχωρίσει να μπορεί άμεσα να μπει και να παίξει στην Superleague με τον ΠΑΟΚ και όχι τον κάθε Βόλο.

Από θέσεις και 7 και κάτω ναι. Σε όλες θα μπορούσε να πάρει 20 συμμετοχές ως βασικός.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Γιατί ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ έχουν καλύτερο δεξί μπακ ; Όαρης δεν ξέρω ποιον έχει

Εννοείται ότι παίζει ο Λυρατζής στην α εθνική άνετα.

Όπως γράφει ο Μπανε. Με έναν παιχταρα μπροστά του άνετα δεύτερος μπακ στον ΠΑΟΚ. Και η ίδια φιλοσοφία επρεπε να υπάρχει σε όλες σχεδόν τις θέσεις. Φυσικά με παίχτες αξίας όπως ο Λευτέρης

Και όταν βγαίνει από τις ακαδημίες παίχτης ελπιδοφόρος να φτάσει ψηλά τότε διώχνεις τον καλό μέτριο κι στην θέση του βάζεις αυτόν
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Σουριναμέζος έγραψε:Παιδιά ο Καραμπέρης που λέτε πήγε ελεύθερος στον Πανσερραϊκό γιαυτό δεν τον έβαλα
Ωραίος, δεν το ήξερα

Φύγε να σωθείς.
Κάτι μου λέει ότι ο Λύρατζης θα είναι σταθερά στην αποστολή της πρώτης ομάδας.
Το γεγονός ότι κάποιοι ξένοι πρέπει αναγκαστικά να μείνουν εκτός αποστολής, μια εύκολη λύση ειναι να μείνει το ένα απο τα δύο δεξιά μπακ αφού καταφέραμε εκεί να έχουμε δύο ξένους για μια θέση ;)
gpap

Δημοσίευση από gpap »

tzelas έγραψε:....
Κάτι μου λέει ότι ο Λύρατζης θα είναι σταθερά στην αποστολή της πρώτης ομάδας.
Το γεγονός ότι κάποιοι ξένοι πρέπει αναγκαστικά να μείνουν εκτός αποστολής, μια εύκολη λύση ειναι να μείνει το ένα απο τα δύο δεξιά μπακ αφού καταφέραμε εκεί να έχουμε δύο ξένους για μια θέση
Αν ο Λύρατζης συμμετέχει σε αποστολή της Α' Ομάδος, θα είναι μόνο λόγω τραυματισμού και των 2 δεξιών μπακ.
Και αυτό, εφόσον δεν έχουμε πάρει άλλο αριστερό μπακ, οπότε θα κατέβει με Βιερίνια δεξί μπακ και Κρέσπο αριστερό μπακ, με αλλαγή (μόνο σε περίπτωση τραυματισμού ενός εκ των δύο βασικών μπακ) τον Λύρατζη.
Δεν υπάρχει περίπτωση ο Λύρατζης να συμμετέχει σε αποστολή εφόσον δεν ισχύει το παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Luce διώχνει όλους τους Έλληνες από τον ΠΑΟΚ Α' αλλά ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ Β΄.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Και από εκεί τους διώχνει ο Γκαρσία. Όπως τον Βρακα.
Όπως λέει και ο λαός...φτύνω πάνω, φτύνω τα μούτρα μου...φτύνω κάτω, φτύνω τα @@ μου :D Ρε τον φουκαρα τον ΠΑΟΚ.

Αποστρολη για εσενα
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Κι ο Πασχαλάκης τι είναι Αποστόλη;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ξέρω γω; Αυτός ισχυρίζεται ότι είναι τερματοφύλακας.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Φιλικό με τον ΠΑΟΚ β βρήκα ότι ανακοίνωσε επίσημα στην σελίδα του ο Αλμωπός και μάλιστα διπλό με το πρώτο να είναι αυτήν την Κυριακή:
https://www.almoposfc.gr/%cf%80%cf%81%c ... %b1%cf%83/
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

29/08/2021 – ΠΑΟΚ Β’ – Αλμωπός Αριδαίας
05/09/2021 – Μακεδονικός – Αλμωπός Αριδαίας
11/09/2021 – Πιερικός – Αλμωπός Αριδαίας
18/09/2021 – Αλμωπός Αριδαίας – ΠΑΟΚ Β’
Υπενθυμίζω ότι υπάρχει και φιλικό με τα Τρίκαλα μια μέρα πριν, το Σαββάτο 28/8 :?
Αν δεν υπάρχει ματαίωση του (π.χ. υπάρχει σημερινό δημοσίευμα για 2 κρούσματα παικτών στα Τρίκαλα) τότε πιθανόν λόγω έκτασης ρόστερ και λίγα διαθέσιμα φιλικά, να βάζει ο Πάμπλο δύο φιλικά μαζί για να τεστάρει την ομάδα και τους παίκτες.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Tzela από Αριδαία είσαι; Θα τιμηθεί ο Πάμπλο στην Αριδαία, δεδομένο.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Οχι george δεν είμαι από Αριδαία, το λες επειδή έβαλα το site του Αλμωπού; :lol:

Btw

Αφαιρούμε από το ρόστερ του ΠΑΟΚ Β τον Donaldoni Zambou Nguemechieu που δεν το είδαμε άλλωστε καθώς πήγε στον Καραισκάκη Αρτας εδώ και μέρες και προπονείται μαζί τους:

Εικόνα

Ελεύθερος σύμφωνα με το παρακάτω δημοσίευμα:
Επένδυση με Nguemechieu ο Καραϊσκάκης!

http://www.artagoal.gr/content/ependysi ... araiskakis
Στο 19χρονο επιθετικό Donaldoni Zambou Nguemechieu, που αγωνιζόταν στην Κ19 του ΠΑΟΚ, επένδυσε ο Καραϊσκάκης.

Συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον ο Καραϊσκάκης, που απέκτησε τον Donaldoni Zambou Nguemechieu, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Ο 19χρονος Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής, αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι, από την Γκράσλαντ της πατρίδας του, από τον ΠΑΟΚ για την ομάδα Κ19, αλλά φέτος το καλοκαίρι αφέθηκε να βρει το νέο σταθμό της καριέρας του, και κάπου εκεί προέκυψε η αρτινή ομάδα.

Ο νεαρός επιθετικός βρίσκεται ήδη στην πόλη μας, εδώ και μέρες, και προπονείται με τη νέα του ομάδα (φωτό), ενώ αναμένεται τις προσεχείς μέρες ο Καραϊσκάκης να κάνει γνωστές και νέες κινήσεις, πιθανόν πιο έμπειρων παικτών, που η ομάδα έχει άμεση ανάγκη, καθώς πλην του Σταματή, δεν έχουν αποκτηθεί ποδοσφαιριστές που να μπορούν να κάνουν άμεσα τη διαφορά στην κατηγορία, και ο Καραϊσκάκης έδειξε πέρσι πως ήθελε σημαντικές ενέσεις ποιότητας και εμπειρίας στο ρόστερ του.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

gika έγραψε:

Φύγε να σωθείς.

Ο Λύραντζης είναι η ζωντανή απόδειξη πως είναι καλύτερα να έχουμε Β ομάδα παρά να δίνουμε δανεικούς. Ο παίκτης ήταν το αστέρι της φουρνιάς του όμως δεν ήταν έτοιμος να σταθεί σαν μπακ(έχει ξεκινήσει σαν εξτρέμ) στην σούπαλιγκα.Αντί όμως να επιμείνουν προτίμησαν να τον βάλουν δεξί μέσο/εξτρέμ.Αποτέλεσμα ο παίκτης πήγε πίσω. Το καλύτερο για τον παίκτη είναι να πάει στην ομάδα β και όταν πείσει τον προπονητή ότι ολοκλήρωσε τη μετάβαση σε σύγχρονο μπακ να μπει στο ροτέσιον της κανονικής ομάδας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σεζόν 2021-2022”