Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
μια φορα ετρεχα επι 5 συνεχομενες ημερες....ηθελα να ξεφυγω απο τον παππου
-
Luigi Vampa
Ανοίγει η μεταγραφική κάνουλα λοιπόν κ αυτό που παρατηρώ είναι ότι με τη φυγή Πέλκα, το ντεφορμαρισμα/πιθανή μεταγραφή Τζολη κ τα πολύ λίγα παιχνίδια που πήραν φέτος Μιχαηλίδης, Τσιγγαρας, έχουμε μια ομάδα πήγε σ ένα τελικό κυπέλλου με ούτε ένα παίκτη που να χει βγει απ τις ακαδημίες της στην ενδεκάδα κ βλέπω ότι οι συζητήσεις που γίνονται εδώ έχουν να κάνουν με πόσα λεφτά θα πάρουμε απ τη φυγή Τζολη, πως ο Τσιγγαρας θα ναι το 5ο στην ιεραρχία χαφ, πως ο Μιχαηλίδης θα πουληθεί επειδή δεν μπορεί να παίξει σε δυάδα στόπερ.. Τι στο διαλο επένδυση κάνουμε στην Ακαδημία κ γιατί δεν ακολουθούμε μια φορά αυτό που λέει η κοινή ποδοσφαιρική λογική κ κάνουν σχεδόν όλες οι μεγάλες ομάδες παγκοσμίως; Απ τη μία θέλουμε όλα τα ταλέντα τις βόρειας Ελλάδας (τουλάχιστον) να τα μαζεύουμε κ πολλοί εξεγειρονται πως χάνονται παίκτες όπως πχ ο Δουβικας η' ο Μαυροπανος παλιότερα κ απ την άλλη ακόμα κ τους καλους που βγάζουμε τους παραμεριζουμε. Έλλειψη συνέχειας κ κοντοφθαλμισμος..
- soflodoras
Επιτελους. Ο μεγαλυτερος εχθρος του ΠΑΟΚ ηταν ειναι και θα ειναι ο εαυτος του.Luigi Vampa έγραψε:Ανοίγει η μεταγραφική κάνουλα λοιπόν κ αυτό που παρατηρώ είναι ότι με τη φυγή Πέλκα, το ντεφορμαρισμα/πιθανή μεταγραφή Τζολη κ τα πολύ λίγα παιχνίδια που πήραν φέτος Μιχαηλίδης, Τσιγγαρας, έχουμε μια ομάδα πήγε σ ένα τελικό κυπέλλου με ούτε ένα παίκτη που να χει βγει απ τις ακαδημίες της στην ενδεκάδα κ βλέπω ότι οι συζητήσεις που γίνονται εδώ έχουν να κάνουν με πόσα λεφτά θα πάρουμε απ τη φυγή Τζολη, πως ο Τσιγγαρας θα ναι το 5ο στην ιεραρχία χαφ, πως ο Μιχαηλίδης θα πουληθεί επειδή δεν μπορεί να παίξει σε δυάδα στόπερ.. Τι στο διαλο επένδυση κάνουμε στην Ακαδημία κ γιατί δεν ακολουθούμε μια φορά αυτό που λέει η κοινή ποδοσφαιρική λογική κ κάνουν σχεδόν όλες οι μεγάλες ομάδες παγκοσμίως; Απ τη μία θέλουμε όλα τα ταλέντα τις βόρειας Ελλάδας (τουλάχιστον) να τα μαζεύουμε κ πολλοί εξεγειρονται πως χάνονται παίκτες όπως πχ ο Δουβικας η' ο Μαυροπανος παλιότερα κ απ την άλλη ακόμα κ τους καλους που βγάζουμε τους παραμεριζουμε. Έλλειψη συνέχειας κ κοντοφθαλμισμος..
Δεν ξέρω πότε επιτέλους θα καταλάβουν οι ΑΡΔ οτι ο Ιβάν δεν βάζει ποτέ fixed budget. Επειδή κάποιος το είπε κάπου, αυτό το νούμερο, το δέσαμε σχοινί κορδόνι.
Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για μεταγραφές παικτών εκεί που Λούτσος θεωρεί ότι χρειαζόμαστε. Εγώ λέω 9 μεταγραφές (μαζί με πιό νέους στύλ Νινούα). Το πόσο θα στοιχίσουν όλοι αυτοί εξαρτάται από χίλιους παράγοντες. Δηλαδή αν χρειαστεί να μπούνε 25 Εκ, ο Ιβάν θα κολώσει; Συζητάμε για πράγματα που δεν υφίστανται.
Όσο για τον τελικό, ένα μικρό ξενέρωμα το είχα κι εγω βλέποντας μόνο τον Πασχαλάκη στην 11άδα. Φυσικά ο Τσιγγάρας και ο Πάσχα ήταν οι κορυφαίοι και αυτό λέει πολλά. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ αυτή η αποψίλωση του ρόστερ όσον αφορά ῾῾δικά μας῾῾ παιδιά. Κίτσιου, Πέλκας, Διαμαντής και τόσοι άλλα παραδείγματα δεν είχαν θέση στον φετινό ΠΑΟΚ και έχει ο Ροντρίγκος; Δηλαδή ρε σείς ο Καγκάουα που τον φορτώθηκε το ρόστερ με τον Ντέλια που παίζουν στην ίδια θέση, έχουν καμία σχέση; Τρία τέσσερα μάτς θέλει ο πιτσιρικάς και θα βγάζει μάτια.
Τέλος πάντων, με Λούτσο εγώ βλέπω και επιστροφές. Είδωμεν.
Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για μεταγραφές παικτών εκεί που Λούτσος θεωρεί ότι χρειαζόμαστε. Εγώ λέω 9 μεταγραφές (μαζί με πιό νέους στύλ Νινούα). Το πόσο θα στοιχίσουν όλοι αυτοί εξαρτάται από χίλιους παράγοντες. Δηλαδή αν χρειαστεί να μπούνε 25 Εκ, ο Ιβάν θα κολώσει; Συζητάμε για πράγματα που δεν υφίστανται.
Όσο για τον τελικό, ένα μικρό ξενέρωμα το είχα κι εγω βλέποντας μόνο τον Πασχαλάκη στην 11άδα. Φυσικά ο Τσιγγάρας και ο Πάσχα ήταν οι κορυφαίοι και αυτό λέει πολλά. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ αυτή η αποψίλωση του ρόστερ όσον αφορά ῾῾δικά μας῾῾ παιδιά. Κίτσιου, Πέλκας, Διαμαντής και τόσοι άλλα παραδείγματα δεν είχαν θέση στον φετινό ΠΑΟΚ και έχει ο Ροντρίγκος; Δηλαδή ρε σείς ο Καγκάουα που τον φορτώθηκε το ρόστερ με τον Ντέλια που παίζουν στην ίδια θέση, έχουν καμία σχέση; Τρία τέσσερα μάτς θέλει ο πιτσιρικάς και θα βγάζει μάτια.
Τέλος πάντων, με Λούτσο εγώ βλέπω και επιστροφές. Είδωμεν.
Ωπα φιλε οχι δεν θελω να θρεψω το σεναριο των φαντασματων στην ΠΑΕ [FACE WITH TEARS OF JOY] ο Τζορμπα ειπε : ο Μιχελ Δεν τα εχει καλα ουτε με τον Ιβαν ουτε με τον Λουτσεσκου ουτε με κανεναν στην ΠΑΕ.prist64 έγραψε:κι αυτος δεν τα παει καλα με αυτους της ΠΑΕ?aivas19 έγραψε:Ο Τζορμπατζογλου ειπε πως ο Μιχελ εχει κακη σχεση με ολους στην ΠΑΕ (και Ιβαν και Λουτσε)ασχετα αν δεν ειναι ευρεως γνωστό
τελικα ποιοι ειναι αυτοι στην ΠΑΕ και γιατι ολοι οι πετυχημενοι δεν ειναι του γουστου τους?
Οχι ειπε. Δεν τα εχει καλα με τον Ιβαν τον Λουτσεσκου και κανεναν αλλον στην ΠΑΕKabamaru11 έγραψε:Μιλησε ο Τσορμπατζογλου (μιζερογλου) για τον Μιχελ,κ ειπε πως δεν τα παει με κανεναν καλα στην ΠΑΕ,αλλα ας μαντεψω πως δεν λεει με ποιον για να μη δημιουργησει προβλημα.Μιλαει για τον Μιχελ,που ολοι κ ειδικοτερα ο κολλητος του ο κολακας τον ειχε περασει πριονοκορδελα επειδη δεν εδινε μιση ειδηση....χμμμμ ας πιστεψω τον καρκινο του οργανισμου μας (αρδ). Υ.Γ. καντε καμια μεταγραφη ρε,ΧΑΦ (ναι,ταχυδυναμου)!
Ακουγεται οτι κλεισαμε τον Guillermo Varela αυτος ειναι το δεξι μπακ
Ουρουγουανός με Ιταλικό διαβατήριο, 28 χρονών. Το 20/21 στην Δυναμο Μόσχας βασικός θα έλεγα. Χωρίς πολλά γκόλ, 1.73 ύψος. Διεθνής.
Εχει περάσει και από Μάν Γιού το 2015, χωρίς να παίξει πολύ.
Κοστολογείται 1.5 Εκ.
Δεν τον έχω δεί. Αλλά είναι Ουρουγουανός που σημαίνει ότι ξέρει να αμυνθεί.
Εχει περάσει και από Μάν Γιού το 2015, χωρίς να παίξει πολύ.
Κοστολογείται 1.5 Εκ.
Δεν τον έχω δεί. Αλλά είναι Ουρουγουανός που σημαίνει ότι ξέρει να αμυνθεί.
-
kosths BXL
που ακουστηκε για τον βαρελα ?...επισης της κοπενχαγης ειναι στη δυναμο μοσχας ηταν δανεικος...δεν το διαβασα καπου
- Mitsospaoki4
- Moderator
Είχε γραφτεί εδώ μέσα από κάποιονaivas19 έγραψε:Ακουγεται οτι κλεισαμε τον Guillermo Varela αυτος ειναι το δεξι μπακ
Που το άκουσες;
-
makispaspartou
Είχα πει ότι είναι η πιο προσιτή περίπτωση δεξιού μπακ από Ρωσία. Σαν παίκτη δεν τον ξέρω αλλά έχει καλούτσικο βιογραφικό και καλή ηλικία. Μεταγραφή θα είναι πάντως, αφού έχει συμβόλαιο με Κοπεγχάγη. Βαψομαλλιάς επίσης αλλά Ουρουγουανός με ιταλικό διαβατήριο.
-
kosths BXL
πιο προσιτη δεν ειναι φιλε οταν εχει συβολαιο με ομαδα ...ο πετροβ μενει ελευθερος απο την κρασονταρ οποτε θα πληρωνεις μονο το συμβολιαο του ...ενω εδω θελει να πληρωσεις την κοπενχαγη
Πάλι διαβάζω απίστευτα πράγματα εδώ μέσα ... τόσο για τυχόν χρήματα που θα ξοδέψει ο πρόεδρος όσο και για τυχόν χρήματα που θα πάρουμε από περήφανες πωλήσεις πουλώντας ότι καλύτερο έχουμε
Πραγματικά απορώ ...
Δουλειά μας είναι ρε μάγκες να συζητήσουμε τι θελουμε σαν ΠΑΟΚ να πετύχουμε και τι παίχτες χρειαζόμαστε
Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι οι κολωνες του ΠΑΟΚ δεν μπορούν άλλο να είναι πρωταγωνιστές ... επομένως χρειαζόμαστε κολωνες ... παίχτες δηλαδή κορυφαίας ποιότητας έμπειρους και συνηθισμένους σε πρωταθλητισμό.
Αυτούς τους βρίσκεις πιο εύκολα προσφέροντας καλά συμβόλαια ... μιλάμε για παίχτες άνω των 27-28 ετών
Θελουμε τουλάχιστον 4-5 τέτοιους παίχτες και προσωπικά εγώ έναν επιτέλους Κάμαρα και για εμάς
Πραγματικά απορώ ...
Δουλειά μας είναι ρε μάγκες να συζητήσουμε τι θελουμε σαν ΠΑΟΚ να πετύχουμε και τι παίχτες χρειαζόμαστε
Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι οι κολωνες του ΠΑΟΚ δεν μπορούν άλλο να είναι πρωταγωνιστές ... επομένως χρειαζόμαστε κολωνες ... παίχτες δηλαδή κορυφαίας ποιότητας έμπειρους και συνηθισμένους σε πρωταθλητισμό.
Αυτούς τους βρίσκεις πιο εύκολα προσφέροντας καλά συμβόλαια ... μιλάμε για παίχτες άνω των 27-28 ετών
Θελουμε τουλάχιστον 4-5 τέτοιους παίχτες και προσωπικά εγώ έναν επιτέλους Κάμαρα και για εμάς
- Mitsospaoki4
- Moderator
Από την συνέντευξη του Κρμέντσικ στην forza, καταλαβαίνεις ότι δύσκολα θα μείνει και ότι το θέμα θα πάει για Ιούλιο και μετά
Βασική ανάγκη ο φορ λοιπόν
Βασική ανάγκη ο φορ λοιπόν