ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από joshua »

Αυτο με τον Διαμαντη ειλικρινα δεν το καταλαβαινω.Εχω δει αρκετα παιχνιδια του ΟΦΗ και σε κανενα δεν διεκρινα κατι που να μου λεει οτι μπορει να σταθει στον ΠΑΟΚ.Οσο για τον Μιχαηλιδη,οταν χτες οι περισσοτεροι συμφωνουν οτι Αγκουστο,Καντουρι,Γιαννουλης και γενικα σχεδον το συνολο των παικτων ειχε να επιδειξει μονο μεμονομενες καλες ενεργειες δεν ξερω κατα ποσο ειναι δικαιο να τα ακουει ο μικρος.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

pisakaipoupoula έγραψε:Από βάζελο να κοιτάξουμε Ζαγαρίτη, επιθετικογενές αριστερό μπακ που δεν ανανέωνει, και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ! Νομίζω θα γίνει πολύ καλός χαφ!
Σιγά σιγά να κοιτάμε και κανένα σέντερ μπακ? έστω αυτόν που είχαμε δώσει στον ΟΦΗ? Λυπάμαι αλλά ο Μιχαηλίδης σαν στόπερ είναι αρκετά χαμηλού επιπέδου για μας και δεν δείχνει να βελτιώνεται
Έχω την αίσθηση, ότι στα πλαίσια της συνεννόησης που υπάρχει μεταξύ Ιβάν και Αλαφούζου, δε θα κινηθούμε για Ζαγαρίτη.
Το άρθρο που βγήκε στο 10 του χοντρομπαλά μια μέρα πριν το ματς, ότι προσεγγίσαμε τον ατζέντη του, μου δείχνει τέρμα στημένο και πιστεύω πως ο γαύρος μάλλον θα έχει κάνει κίνηση γι' αυτόν.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Η επιστροφή Λάμπρου για μένα είναι πολύ λάθος..
Δεν έπιασε εκεί και θα τον φορτωθούμε εμείς;;

Δεν μπορώ να καταλάβω την κίνηση, ειδικά αν δεν αποκτηθεί και άλλος μεσοεπιθετικος..
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Η περιπτωση Λαμπρου βγαζει νοημα, αν τα οικονομικά δεν μας "βγαινουν" για απόκτηση εξτρεμ.

Εγω θα προτιμουσα μια περιπτωση Σέρτζιο στα εξτρεμ, δανεικος με οψιον φυσικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αν δεν μας βγαινουν τα οικονομικα ας βρουμε καποιον στα οικονομικα μας...
Το να φερουνε ακομη εναν παιχτη μετριο ή κακο να πιάνει θεση στο ροστερ αλλα να μην προσφερει ουσιαστικα, δεν εχει νοημα!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

O Λαμπρου λογικα επιστρεφει γιατι δεν βρηκε χωρο στην ομαδα του οποτε ο ΠΑΟΚ δεν κερδιζει τιποτα απο τον δανεισμο του.Δεν νομιζω οτι επιστρεφει γιατι θεωρειται μια απο τις απαραιτητες κινησεις ενισχυσης.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Τα εξτρεμ δεν είναι προτεραιότητα γιατί δεν λείπει εντεκάδατος παίκτης από τη στιγμή που υπολογίζουμε Ζιβκο κ Τζολη εκεί.
Αυτό θα γίνει με τη προϋποθέση ότι θα περάσουμε το Ζιβκο στο 10 που δεν το θεωρώ πιθανό.

Οπότε η λύση Λάμπρου να καλύψει ποσοτικά τους άλλους 2 αρκεί με βάση την υπάρχουσα πολιτική. Και πιθανολογώ ότι αυτή είναι η λογική πίσω από τη πιθανή επιστροφή. Παίκτης Μουργκ δείχνει να μην υπάρχει αυτή τη στιγμή οπότε η ανάγκη δημιουργήθηκε γτ με 2 εξτρεμ δεν πας πουθενά. Αν πάρεις μπακ περνάς τον Αντελινο 4ο κ κλείνεις.

Η προτεραιότητα είναι στους 11αδατους που είναι τουλάχιστον 3 θέσεις.
Οι 2 γνωστές φορ κ χαφ. Κ η τρίτη το δεξί μπακ γτ με Βιερινια στα play off δεν πας να δώσεις 10 αγώνες σε 1 μήνα.
Κ ο Σοαρες απλά είναι για αλλού. Δεν μπορεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Δευ 21 Δεκ 2020, 12:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αν έρχεται σαν μια έξτρα λύση για τα εξτρέμ οκ..
Αν έρχεται αντί για άλλη κίνηση στους μεσοεπιθετικους, τότε δεν υπάρχει κανένα νόημα..

Ο Μπονι που λέγατε το βράδυ που γράφτηκε;;
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

joshua έγραψε:Αυτο με τον Διαμαντη ειλικρινα δεν το καταλαβαινω.Εχω δει αρκετα παιχνιδια του ΟΦΗ και σε κανενα δεν διεκρινα κατι που να μου λεει οτι μπορει να σταθει στον ΠΑΟΚ.Οσο για τον Μιχαηλιδη,οταν χτες οι περισσοτεροι συμφωνουν οτι Αγκουστο,Καντουρι,Γιαννουλης και γενικα σχεδον το συνολο των παικτων ειχε να επιδειξει μονο μεμονομενες καλες ενεργειες δεν ξερω κατα ποσο ειναι δικαιο να τα ακουει ο μικρος.
Κανένας δε του την πέφτει, έχει όμως τρομακτικές αδυναμίες που μετά από σχεδόν χρόνο στη πρώτη ομάδα δεν φαίνεται να τις δουλεύει, συγκεκριμένα στον αέρα και στη δύναμη....οποιαδήποτε διεκδίκηση πάει σε δύναμη ή στα ψηλά, ακόμα και με μέτριους αντιπάλους ο Μιχαηλίδης είναι λες και δεν υπάρχει, ούτε ο Τσιρίλο δεν ήταν τόσο τραγικός στον αέρα...και αυτές τις αδυναμίες τόσο πολύ ο Διαμαντής δεν τις έχει, κατά τ άλλα συμφωνώ και οι δύο είναι μέτριοι προς καλοί για την ηλικία τους
Ο Λάμπρου για ροτέισιον μια χαρά είναι
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

joshua έγραψε:Αυτο με τον Διαμαντη ειλικρινα δεν το καταλαβαινω.Εχω δει αρκετα παιχνιδια του ΟΦΗ και σε κανενα δεν διεκρινα κατι που να μου λεει οτι μπορει να σταθει στον ΠΑΟΚ.Οσο για τον Μιχαηλιδη,οταν χτες οι περισσοτεροι συμφωνουν οτι Αγκουστο,Καντουρι,Γιαννουλης και γενικα σχεδον το συνολο των παικτων ειχε να επιδειξει μονο μεμονομενες καλες ενεργειες δεν ξερω κατα ποσο ειναι δικαιο να τα ακουει ο μικρος.
Κανένας δε του την πέφτει, έχει όμως τρομακτικές αδυναμίες που μετά από σχεδόν χρόνο στη πρώτη ομάδα δεν φαίνεται να τις δουλεύει, συγκεκριμένα στον αέρα και στη δύναμη....οποιαδήποτε διεκδίκηση πάει σε δύναμη ή στα ψηλά, ακόμα και με μέτριους αντιπάλους ο Μιχαηλίδης είναι λες και δεν υπάρχει, ούτε ο Τσιρίλο δεν ήταν τόσο τραγικός στον αέρα...και αυτές τις αδυναμίες τόσο πολύ ο Διαμαντής δεν τις έχει, κατά τ άλλα συμφωνώ και οι δύο είναι μέτριοι προς καλοί για την ηλικία τους
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

φερτε την πουλεναρα matias arezo :D :D
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

tzoker έγραψε:Τα εξτρεμ δεν είναι προτεραιότητα γιατί δεν λείπει εντεκάδατος παίκτης από τη στιγμή που υπολογίζουμε Ζιβκο κ Τζολη εκεί.
Αυτό θα γίνει με τη προϋποθέση ότι θα περάσουμε το Ζιβκο στο 10 που δεν το θεωρώ πιθανό.

Οπότε η λύση Λάμπρου να καλύψει ποσοτικά τους άλλους 2 αρκεί με βάση την υπάρχουσα πολιτική. Και πιθανολογώ ότι αυτή είναι η λογική πίσω από τη πιθανή επιστροφή. Παίκτης Μουργκ δείχνει να μην υπάρχει αυτή τη στιγμή οπότε η ανάγκη δημιουργήθηκε γτ με 2 εξτρεμ δεν πας πουθενά. Αν πάρεις μπακ περνάς τον Αντελινο 4ο κ κλείνεις.

Η προτεραιότητα είναι στους 11αδατους που είναι τουλάχιστον 3 θέσεις.
Οι 2 γνωστές φορ κ χαφ. Κ η τρίτη το δεξί μπακ γτ με Βιερινια στα play off δεν πας να δώσεις 10 αγώνες σε 1 μήνα.
Κ ο Σοαρες απλά είναι για αλλού. Δεν μπορεί.
κακα τα ψεματα ουτε ο Τζολης ουτε ο Ζιφκο αλλα ουτε κ ο Μουργκ ειναι εξτρεμ...
Δεν εχουμε καθαρο παιχτη γραμμης για μπροστα, και νομιζω ο Παμπλο θελει εναν τουλαχιστον εκει...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Επιτέλους μπορούμε να ασχοληθούμε με το τόπικ που ορίζει τις ζωές μας κάθε εξάμηνο.

Το μόνο θέμα συζήτησης που μας βοηθάει να ξεχνάμε αυτούς που βιάζουν τον ελληνικό αθλητισμό δεκαετίες τώρα

Και που μας βοηθάει να ελπίζουμε οτι τα μόνιμα αρνητικά του ρόστερ μας (ανεξαρτήτως χρονιάς ή ονομάτων) κάποια στιγμή θα εξαλειφθούν (δεκαρ, χαφ, εξτρεμ, φορ, δεξι μπακ)

Λέτε να γίνει κάνα κουλό φέτος και να αλλάξει όλη την ομάδα χωρίς ανελέητο ξόδεμα ο Ρέμπε;

Ω ρε λες;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Mitsospaoki4 έγραψε:Η επιστροφή Λάμπρου για μένα είναι πολύ λάθος..
Δεν έπιασε εκεί και θα τον φορτωθούμε εμείς;;

Δεν μπορώ να καταλάβω την κίνηση, ειδικά αν δεν αποκτηθεί και άλλος μεσοεπιθετικος..
Λάθος δεν είναι να έχεις κάποιον από το τπτ. Χθες ας πούμε είχες έναν Κούτσια στον πάγκο. Κι έβγαλες τζωλη και έβαλες περειρα.

Μέχρι να έρθει κάποιος ας έρθει ο Λάμπρου. Δε θεωρώ ότι είναι κάτι τρομερό δε θεωρώ ότι ειναι το τίποτα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”