10. Thomas Murg
- kataramenos5
- episimos73
Re: 10. Thomas Murg
Μπράβο ρε αδιάφορε, ρόμπα να μας κάνεις πάντα!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Μπράβο , επιδραστικος παίκτης αλλά πως γίνεται 10 λεπτά μετά είσοδο να μην μπορεί να ακολουθήσει αντίπαλο ρε γαμωτο
- anekfrastos
- navigator11
Έχω την αίσθηση ότι θα τον βλέπουμε βασικό σε λίγο καιρό. Δεν είναι τίποτα φαντεζί και ποζέρι αλλά τα βασικά τα κατέχει και ικανοποιητικά.
Ο Σολσκερ του ΠΑΟΚ ειναι, βασικος αφαντος, αστον ενα 20λεπτο να μπει να βαλει κανενα στημενο να κανει καμια σεντρα [FACE WITH TEARS OF JOY]navigator11 έγραψε:Έχω την αίσθηση ότι θα τον βλέπουμε βασικό σε λίγο καιρό. Δεν είναι τίποτα φαντεζί και ποζέρι αλλά τα βασικά τα κατέχει και ικανοποιητικά.
Δικιά του η πρόκριση και στα δύο ματς από θέμα ουσίας.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αυτο που εχω καταλαβει για τους Αυστριακους ειναι οτι μπορει να μην ειναι σιγουρα οι παικτες που θα κανουν τη μεγαλη διαφορα αλλα ειναι σταθεροι. Ενα 7-7,5 το παιζουν παντα
10. Thomas Murg
christi εχεις δικιο, ειχα ξεχασει την εκτελεση του κορνερ στο πρωτο ματς. Βαλε και το φαουλ με τους χαρτινους, τα εβγαλε τα λεφτα του!!!chri5ti9 έγραψε:Δικιά του η πρόκριση και στα δύο ματς από θέμα ουσίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 26 Αύγ 2021, 22:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ειναι τιποτα σπουδαιο αλλα εχει συμμετοχη σε σημαντικες στιγμες του κλαμπ και αυτο πρεπει να του το πιστωσουμε!!!
Μουργκαρε ευχαριστω για την προκριση. Απο δικο σου στημενο το βαλαμε στην Τουμπα με δικο σου φαουλ περασαμε περσυ την αεκ σημερα παλι γκολ. Να σαι καλα παλικαρι μου.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ο "Shakhov" της νέας εποχής Lucescu.Τακτική παιδεία, καλή τεχνική, καλά στημένα, βοήθειες στα μαρκαρίσματα και στο passing game και με αίσθηση του γκολ! Σίγουρα ένας πολύτιμος βασικός αναπληρωματικός από αυτούς που αρέσκεται να έχει ο Licescu