Τηλεοπτικά δικαιώματα

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Προσωπικά είμαι αντίθετος στη συμφωνία ΕΡΤ με ΠΑΕ ανεξάρτητου χρώματος. Τα επιχειρήματα είναι λίγο πολύ γνωστά.

Όμως...

Αν νομίζετε πως ο αυγουλομάτης είναι τόσο βόδι και δώσει εντολή ώστε η ΕΡΤ να μη συμφωνήσει με τη μεγαλύτερη ομάδα στη βόρεια Ελλάδα πλανάται πλάνη οικτρά. Από το ξεκίνημα της υποτιθέμενης διακυβέρνησης του χάνει τη μεγαλύτερη δεξαμενή γαλάζιων ψηφοφόρων από τα Τέμπη και βορειότερα.

Και κανείς μέσα στη νουδου θέλει μια τέτοια εξέλιξη.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Gawain1978 έγραψε:
jibbie έγραψε:Έχει δρόμο ακόμη η όλη ιστορία. Δε γνωρίζω λεπτομέρειες ωστόσο θα μου προκαλέσει εντύπωση αν κοπεί πχ μόνο το δικό μας ντιλ και ο βαζελος, ο παπαναστασιακος και τα λοιπά μικρά σωματεία ανανεώσουν το περσινό ντιλ. Αν κοπούν λογικά θα κοπούν όλα. Και μετά ας πάνε στη νόβα να βρουν συμβόλαιο η στο one. Κι ας πάρει ο χοντρός το πολιτικό κόστος.
Αυτοί έχουν ήδη υπογεγραμμένα συμβόλαια με την ΕΡΤ.
Δεν γίνεται να κοπούν έτσι απλά.Υπαρχουν ρήτρες.
Όπως και η χάρτινη έχει συμβόλαιο με την πουτανονοβα.
Απλά η πρόταση της είχε δύο στόχους.
Είτε θα έπαιρνε κι αυτή ίδιο συμβόλαιο με εμάς είτε θα χαλούσε την δικιά μας συμφωνία.
Το κατάφερε με πιθανότερο το δεύτερο σενάριο.
Το πρώτο θεωρητικά έχει ακόμη πιθανότητες αλλά όσες έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ να επανεκλεγεί. :lol:
Υπάρχουν ρήτρες εκατέρωθεν για οικειοθελή αποχώρηση. Οπότε η ΕΡΤ μπορεί να μην τα ανανεώσει χωρίς συνέπειες.
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Προσωπικά είμαι αντίθετος στη συμφωνία ΕΡΤ με ΠΑΕ ανεξάρτητου χρώματος. Τα επιχειρήματα είναι λίγο πολύ γνωστά.

Όμως...

Αν νομίζετε πως ο αυγουλομάτης είναι τόσο βόδι και δώσει εντολή ώστε η ΕΡΤ να μη συμφωνήσει με τη μεγαλύτερη ομάδα στη βόρεια Ελλάδα πλανάται πλάνη οικτρά. Από το ξεκίνημα της υποτιθέμενης διακυβέρνησης του χάνει τη μεγαλύτερη δεξαμενή γαλάζιων ψηφοφόρων από τα Τέμπη και βορειότερα.

Και κανείς μέσα στη νουδου θέλει μια τέτοια εξέλιξη.
Αδερφέ πολιτικοί είναι.Στην αρχή της τετραετίας τους στα @@ τους θα σε γράψουν.
Στο τέλος της τετραετίας θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις την διαδικασία για το γήπεδο και θα πεις και ευχαριστώ
Gawain1978

jibbie έγραψε:
Gawain1978 έγραψε:
jibbie έγραψε:Έχει δρόμο ακόμη η όλη ιστορία. Δε γνωρίζω λεπτομέρειες ωστόσο θα μου προκαλέσει εντύπωση αν κοπεί πχ μόνο το δικό μας ντιλ και ο βαζελος, ο παπαναστασιακος και τα λοιπά μικρά σωματεία ανανεώσουν το περσινό ντιλ. Αν κοπούν λογικά θα κοπούν όλα. Και μετά ας πάνε στη νόβα να βρουν συμβόλαιο η στο one. Κι ας πάρει ο χοντρός το πολιτικό κόστος.
Αυτοί έχουν ήδη υπογεγραμμένα συμβόλαια με την ΕΡΤ.
Δεν γίνεται να κοπούν έτσι απλά.Υπαρχουν ρήτρες.
Όπως και η χάρτινη έχει συμβόλαιο με την πουτανονοβα.
Απλά η πρόταση της είχε δύο στόχους.
Είτε θα έπαιρνε κι αυτή ίδιο συμβόλαιο με εμάς είτε θα χαλούσε την δικιά μας συμφωνία.
Το κατάφερε με πιθανότερο το δεύτερο σενάριο.
Το πρώτο θεωρητικά έχει ακόμη πιθανότητες αλλά όσες έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ να επανεκλεγεί. :lol:
Υπάρχουν ρήτρες εκατέρωθεν για οικειοθελή αποχώρηση. Οπότε η ΕΡΤ μπορεί να μην τα ανανεώσει χωρίς συνέπειες.
Ακόμη κι έτσι να ναι.Θα βασιζόμαστε δηλαδή στο να μην κοπούν τα συμβόλαια των άλλων;
Ο νταμπλούχος θα βασίζεται εκεί ώστε να κερδίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του συμβόλαιο ανάλογο της αξίας του;
Ε έχω αγανακτήσει.
Θα κοντεύουν τα ματς του πρωταθλήματος και ακόμη θα ψαχνομαστε.Ετσι το κόβω
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Έτσι θα γίνει, θα αργήσει νομίζω να κάτσει η μπίλια. Ο Ιβάν πάντως χαζός δεν είναι ;)
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Παιδιά ο Ιβάν δεν είναι κανένας παιδάκι. Αυτή τη στιγμή είναι ο ισχυρότερος επιχειρηματίας του τόπου. Και ο πολιτικός ποτέ δεν τα βάζει με μεγέθη μεγαλύτερα του. Γιατί ξέρει ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο , η πολιτική του καριέρα έχει λάβει τέλος. Μια χαρά θα υπογραφεί η συμφωνία με την ΕΡΤ, για την οποία προσωπικά είμαι εντελώς αντίθετος
Gawain1978

Μακάρι να έχετε δίκιο ότι θα υπογραφεί η συμφωνία γιατί η ομάδα χρειάζεται ένα τέτοιο συμβόλαιο το οποίο με μία πιθανή είσοδο στους ομίλους του ch.l. θα δώσει την ευκαιρία στον Ιβάν να την εκτοξεύσει.

Η δική μου πρόβλεψη πάντως είναι ότι θα περάσουν τα θέλω των κίτρινο κόκκινων γαβρων οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν για να μην επιτρέψουν στον Ιβάν και την ομάδα να ισχυροποιηθεί κι άλλο.
Εδώ θα είμαστε να τα πούμε
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Έτσι όπως το βλέπω, αν θέλει ο Κούλης να αυτοκτονήσει πολιτικά, το μόνο που έχει να κάνει είναι να τα βάλει με τον Ιβάν.
Gawain1978

Προεκλογικά πάντως πολλές φορές μίλησε με άσχημο τρόπο για τον Ιβάν.Δεν θα έχει πρόβλημα ως πρωθυπουργός φαντάζομαι υπό την προστασία του Εσκομπάρ
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Εδώ και 1.5 χρόνο το βούλωσε ο κουλης δεν λέει τίποτα για Ιβάν τίποτε απολυτως.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Gawain1978

Σιγά μην τρόμαξε και το βούλωσε.Κανει λίγη διπλωματία πριν τις εκλογές απλά.
Μιλάτε έτσι και με μία σιγουριά ενώ και ο ίδιος και εκπρόσωποι του κόμματος του έχουν μιλήσει με εξευτελιστικο τρόπο ουκ ολίγες φορές.
Θα φοβηθούν ως κυβέρνηση τον Ιβάν ε;
Μυαλό δεν λέμε να βάλουμε τόσα χρόνια.
Οι άνθρωποι είναι πιόνια του Φαταουλ.

Γκοοοοοοοολ ο Τσούμπα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Στα παπάρια του τους έχει γραμμένους ο Ιβάν, λέω εγώ. Θα φανεί ποιός έχει ποιόν περισσότερο ανάγκη και ποιός θα ... σκύψει στο τέλος.
Gawain1978

Τελικά ενώ μιλούσα για διαρροές εκ μέρους μας πριν, έπεσα πάνω σε βιντεάκι από ειδήσεις του Open όπου η Έλλη Στάη είπε ότι ΠΑΟΚ και ΕΡΤ πρόκειται να υπογράψουν την συμφωνία εντός των επόμενων ωρών κτλπ.
Και τελικά πάμε για μετά τις εκλογές που αυτό θέλανε οι κιτρινοκόκκινοι γαβροι.
Σημασία λοιπόν έχει ότι πέρασε το δικό τους και όχι το ποιός έχει ανάγκη ποιόν.
Τώρα αυτά τους έχει γραμμένους ο Ιβάν ωραία ακούγονται αλλά απέχουν από την πραγματικότητα.
Κάθε μεγαλοεπιχειρηματίας θέλει να τα έχει καλά με την εκάστοτε κυβέρνηση.Φαινεται αυτό εξάλλου από την αλλαγή πλεύσης προεκλογικά και του Open.
Εκτός κι αν ούτε αυτό το βλέπουμε
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

T16 έγραψε: αν παμε οπεν ο ιβαν χανει οχι 7,5 αλλα 15 μυρια (7,5 που δεν θα παρει και 7,5 που θα βαλει)
τα πραγματα ειναι δυσκολα παιδια οι επιλογες ειναι μονο 2 αν δεν ενδιαφερθει η κοσμοτε(που δεν θα το κανει)
η νοβα με λιγοτερα απο γαυρο και αεχ, η οπεν με μεγαλη χασουρα για ιβαν
Νομίζω ότι μπλεχτηκαμε λίγο στα οικονομικά... :D

Διαφημίσεις και χορηγοι -> Open -> ΠΑΟΚ

Αυτή θα είναι η διαδρομή των εξωτερικών χρημάτων, που θα μπουν στην τσέπη του Ιβάν. Δεν θα είναι απευθείας από τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά ουσιαστικά τα κέρδη από τους χορηγούς. Οκ, δεν θα ειναι7,5 μύρια προφανώς, αλλά 3-4 σίγουρα. Η πραγματική χασουρα θα είναι ψίχουλα για τον Ιβάν και κρατάμε και το κεφάλι ψηλά!

Το όπεν μπορεί να υπογράψει ένα τυπικο συμβόλαιο με την ΠΑΕ σε ότι πόσο θέλει! Λογιστικά δεν θα υπάρχει διαφορά για το FFP. Η χασουρα θα εμφανίζεται στα βιβλία του οπεν.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

navigator11 έγραψε:Στα παπάρια του τους έχει γραμμένους ο Ιβάν, λέω εγώ. Θα φανεί ποιός έχει ποιόν περισσότερο ανάγκη και ποιός θα ... σκύψει στο τέλος.
Μα γιαυτό το βούλωσε εν όψη εκλογών ο κουλης, τον συμβουλεψανε να το κάνει, για να μπορουν οι μουγγοι βουλευτές της πόλης να βρουν την λαλιά τους.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”