14. Andrija Zivkovic

Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Ετσι ειναι
Ο Ζιβκο δεν ειναι καθαρο εξτρεμ..το φτερο δεν μπορει να το παιξει,οντας πλαγιος μεσος,γι αυτο συγκλινει συνεχεια προς το κεντρο,μονοτονα..
Δεν φταιει ομως αυτος που ο ζωγραφος δεν ηθελε καθαρα εξτρεμ στην ομαδα
Παντως ειναι τιμιος παιχτης και την ιδρωνει την φανελα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ναι ρε παιδια ολα καλα, αλλα μονο εγω ειδα οτι ειναι και θεμα διαθεσης? Μη μου πειτε οτι η κινηση που κανει και εκτελει δεν ηταν εφικτη σε αλλα ματς απο τοτε που το εκανε με Μπενφικα?
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Dimg4 έγραψε:Ναι ρε παιδια ολα καλα, αλλα μονο εγω ειδα οτι ειναι και θεμα διαθεσης? Μη μου πειτε οτι η κινηση που κανει και εκτελει δεν ηταν εφικτη σε αλλα ματς απο τοτε που το εκανε με Μπενφικα?
Την κανει συνεχεια αυτη την κινηση,σε αρκετα ματς,αλλα τον εχουν καταλαβει και του πεφτουν παντα δυο και τον κοβουν..σημερα του την πεσαν τρεις αλλα του βγηκε και το καρφωσε..γι αυτο και το "μονοτονια"..διαθεση δειχνει, ποικιλια δεν βγαζει
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

Dimg4 έγραψε:Ναι ρε παιδια ολα καλα, αλλα μονο εγω ειδα οτι ειναι και θεμα διαθεσης? Μη μου πειτε οτι η κινηση που κανει και εκτελει δεν ηταν εφικτη σε αλλα ματς απο τοτε που το εκανε με Μπενφικα?
σε αλλα ματς που να βρει τοσο χωρο να εκτελεσει?
σημερα αν προσεξεις απλα πανω στην φαση ετυχε ο πας να εχει ανεβασει αρκετους παικτες ψηλα και ουσιαστικα οταν παιρνει την μπαλα ο ζιβκοβιτς απο τον ινγκασον να βρισκει την αμυντικη γραμμη σε φαση ανισορροπιας
απεναντι σε κλειστες αμυνες δεν εχει καμια ουσια στο παιχνιδι του δυστηχως...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Amsterdamer_87 έγραψε:
Την κανει συνεχεια αυτη την κινηση,σε αρκετα ματς,(εχει βαλει αλλα 2 η 3 γκολ καρμπον Μπενφικα) αλλα τον εχουν καταλαβει και του πεφτουν παντα δυο και τον κοβουν..σημερα του την πεσαν τρεις αλλα του βγηκε και το καρφωσε..γι αυτο και το "μονοτονια"..διαθεση δειχνει, ποικιλια δεν βγαζει
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ναι και το κακο ειναι οτι τελικα αυτη ειναι η μονη κινηση του σαν "εξτρεμ". Οποτε πρεπει να παρθει μια σωστη αποφαση το καλοκαιρι τι θα γινει ειτε με την θεση του ειτε με μεταγραφη σωστου εξτρεμ μπουκαδορου
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μονη δικαιολογια που μπορω να του δωσω ειναι πως δεν εχει και διπλα του καποιον παικτη να αλλαζει θεση για να δημιουργειται χωρος καθως ο Ουαρντα τραβιεται συνηθως αριστερα οπως ειπε και ο Γκαρσια και χαφ εμεις δεν ανεβαζουμε τοσο ψηλα.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Ο Ζιβκο και η θεση του,θα μας βγει μεγαλο ερωτηματικο στο τελος
Ειναι δυναμικος και μου αρεσει που μαρκαρει πιεστικα αλλα στα χαφ μπορει να παιξει παραδειγμα ως αντιΚαντουρι??
Ισως ναι ισως οχι
Ειναι δημιουργικος?? Μπορει..αλλα δεν ειδαμε κατι τετοιο..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σπουδαίο γκολ που προδίδει την μεγάλη του κλάση.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Θέλω να τον δω 8αρι μαζί με Καγκάβα, έχουν πολύ υψηλό ποδοσφαιρικό iq και νομίζω ότι θα συνδυάζονται άψογα. Ο Γκαρσία έχει φάει κόλλημα με το να τον χρησιμοποιεί στον άξονα και χαραμιζεται. Οι περισσότερες ομάδες ψάχνουν με τα κυάλια τέτοια false8 όπως ο Νταβίντ Σίλβα αρχικά και εσχάτως ο Μπερνάρντο Σίλβα στην Σίτυ. Ας πάει δεξιά ο Μουργκ που φαίνεται να είναι κι η καλή του θέση.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Θέλω να τον δω 8αρι μαζί με Καγκάβα, έχουν πολύ υψηλό ποδοσφαιρικό iq και νομίζω ότι θα συνδυάζονται άψογα. Ο Γκαρσία έχει φάει κόλλημα με το να τον χρησιμοποιεί στον άξονα και χαραμιζεται. Οι περισσότερες ομάδες ψάχνουν με τα κυάλια τέτοια false8 όπως ο Νταβίντ Σίλβα αρχικά και εσχάτως ο Μπερνάρντο Σίλβα στην Σίτυ. Ας πάει δεξιά ο Μουργκ που φαίνεται να είναι κι η καλή του θέση.
Πολυ ωραια η αποψη σου φιλε
Μακαρι να την δοκιμασουν
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Οι δύο θέσεις στα χαφ στο 4231 δεν έχουν μόνο δημιουργικά καθήκοντα, αλλά και αμυντικά. Πιστεύετε ότι Καγκάβα και Ζίβκοβιτς τα έχουν αυτά τα τελευταία;
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Αν η ομαδα ξερει να αμυνεται ως συνολο, δεν εχει τοση σημασια. Το συγχρονο ποδοσφαιρο θελει τους αμυνομενους να κλεινουν τις πασες ή να πιεζουν στο κοντρολ, αμεσως με την ανακτηση κατοχης, ή στο πρωτο μικρο λαθακι, αναλογα με το ποτε κρινει ο προπονητης οτι ο αντιπαλος ειναι πιο ευαλωτος. Δεν βασιζονται δηλαδη στην ικανοτητα του παικτη τους να κλεψει μπαλα ή να κανει τακλιν απο ικανοτητα/αμυντικο ενστικτο. Θα ξαναφερω το παραδειγμα της Σιτυ γιατι εκανε 8αρια δυο πολυ λιγοτερο αμυντικογενεις παικτες (Σιλβα και Ντε Μπραουνε), και εχει την καλυτερη αμυνα στην Ευρωπη αυτη την στιγμη. Τακτικη και διαθεση απο μεριας παικτων, ο Ζιφκοβιτς δεδομενα εχει την διαθεση να προσφερει και αμυντικα. Για τον Καγκαβα δεν ξερω ακομα.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Το πρόβλημα φίλε Ριαν είναι ότι δεν φτάνει μόνο η διάθεση ούτε η ατομικη ικανότητα (πλέον) για να αμυνθεί η ομαδα.

Στο παράδειγμα που αναφέρεις, όλη η ομάδα λειτουργεί ως ομάδα πράγμα που σημαίνει ότι έχουν αφιερωθεί πολλές ώρες αλλά κυρίως οι παίκτες που υποστηρίζουν αυτό το σύστημα εχουν ανεπτυγμένη ποδοσφαιρική ευφυΐα.
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

Πολύ σωστά Ριαν και να αναφέρω κάτι στο προηγούμενο παιχνίδι, που ίσως πέρασε στα ψιλά γράμματα. Μου έκανε εντύπωση η αμυντική συνέπεια Καγκαβα στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε, απόρροια της φιλοσοφίας του σύγχρονου ποδοσφαίρου, ότι η άμυνα ξεκινάει από τους επιθετικούς και η επίθεση απ τον τερματοφυλακα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”