Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από seaman »

Το έχει ανεβάσει και το sportime νομίζω
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εντάξει τουρκική παπαδια, αλλά θα ήθελα να κλείσει κανενας Ροντρίγκεζ μόνο και μόνο για να δω Κόλκα να προσπαθεί να δικαιολογήσει την μαλακια του
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Έλα ρε κακέ...εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι που χαρίζουν ενίοτε άφθονο γέλιο. :lol:
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Γκαρι ζιφκο μαζί όργια θα κάνουν ...αλλά για φουμαρα των Τούρκων το κόβω
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ο Γκάρρυ μπορεί και να κλείσει στον Ολυμπιακό. Αν λύθηκε σήμερα, όπως γράψανε, το συμβόλαιό του, τότε ο νέος ιδιοκτήτης έχει βρεθεί. Δανεισμός χωρίς υποχρεωτική ρήτρα αγοράς δεν παίζει, καθώς το ιδιοκτησιακό καθεστώς και οι αμοιβές του παλιόφιλου δεν πρέπει να έχουν καμία σχέση με αυτά που επικαλούνται και γράφουνε ότι ισχύουν.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Πρωτοσέλιδο Forza λέει ότι το φορ είναι θέμα χρόνου και κυνηγάμε διεθνή τερματοφύλακα
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

mbison έγραψε:H Benfica εσταξε 24 εκ για τον 21χρονο φορ νταμαρι Ουρουγουανο Νουνιες απο την Αλμερια της β εθνικης.
Κι εγω ρωτω, δεν ειχαμε την πηγη μεσω του Παμπλο να τον τσακωναμε με λιγα λεφτα πχ στα 17 του?
Η almeria παντως τον ειχε αγορασει 7Μ. Στα 17 του που λες εσυ, ποσο πιθανο ειναι να μπορεις να προβλεψεις την εξελιξη του? Ο τσιμικας ας πουμε στα 17 του επαιζε στον πανσερραικο.

Για τον colak λογικά εχει νοημα μονο αν προηγουμενως εχεις πουλησει τον akpom. Για να ειμαι ειλικρινης τον αγγλο τον συμπαθω, αλλα εχει πολλα σκαμπανεβασματα. Περισσοτερο εχει σημασια τι σχεδιαζουν ferreira και rebbe. Αν θελουν ψηλο φορ περιοχης που να τελειωνει τις φασεις τοτε νομιζω ο γερμανοκροατης (εχουμε κ μεγαλο παρελθον με κροατες διπλης υπηκοοτητας) μπορει να κουμπωσει. Το οτι ειναι late bloomer εμενα δε μου λεει τιποτα. Συμβαινει. Κ ο prijovic στα 26 του επαιζε στη β' κατηγορια τουρκιας.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

jibbie έγραψε:ο Πριγιο παντως θα κουμπωνε καλα με τον Αντρίκο

Και ο Κροατης όμως, μια χαρά περιοχατο φορ,με τα όλα του.
Πριγιο σε καλύτερη ηλικία μου μοιάζει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

jibbie έγραψε:δεν τρελαθηκα να πω την αληθεια. προτιμω Ακπομ.

Ο Ακπομ είναι πολύ πίσω σε σχέση με τα τελειώματα του Κροατη, πάρα πολύ πίσω όμως.
Διαβάζω,τώρα όσα γράψατε,γι'αυτό κάποιες παραθέσεις,ακυρώνουν η μια την άλλη.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Εννοείται πως ο ΨΟΛΑΚ είναι η λογικοφανής επιλογή έναντι του Πρίγιο. Κυρίως ηλικιακά και γιατί υπάρχει το κίνητρο της μεταγραφής ώστε αυτή να μπορεί να πραγματοποιηθεί, καθώς η αμοιβή που μπορεί να λάβει από εμάς θα το λες και αναβάθμιση σε σχέση με αυτά που καθαρίζει στην Κροατία. Ο Πρίγιο έχει τις αμοιβάρες του και μπορεί απλά να θέλει να ασχολείται περισσότερο με τη ferrari του. Το ότι θα θέλει να την παρκάρει στον Πύργο το Λευκό το θεωρώ λογικό για αυτόν, αλλά όχι για εμάς.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Που βλεπετε τοσο νωρις πρτοσελιδα? Δωστε κανα λινκ
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Sdna

Τα έχει στην κεντρική
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δεν ξέρω γιατί εμπλέκουν τον Γκάρι με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα το συμβόλαιό του είναι μπλεγμένο και ούτως η άλλως δεν νομίζω ότι χωράει στον φετινό ΠΑΟΚ. Αν έφυγε η Φενέρ από τη μέση, τότε ναί μπορώ να φανταστώ ότι έχουμε άκρες στην Αλ Ιτιχαντ λόγω Πρίγιο.

https://twitter.com/ertansuzgun/status/ ... 3468358658

Πάντως τώρα έχουμε καί Πρίγιο καί Γκάρι τους οποίους η Αλ ψάχνει να ξεφορτωθεί.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Πολλές φορές πριν ανακοινώσει ο γκέυ μία μεταγραφή, αναφέρουν πληροφορίες πως ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση στον εκάστοτε παίκτη, για να παρουσιάσουν στους "επιστήμονες" επικοινωνιακή νίκη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ενδεχομενη κινηση για Ροντριγκεζ μπορει να συνδεθει μονο με πιθανη αποχωρηση Λημνιου και χρηση του ως φουλ μπακ,κατι που ειχε γινει και στο 3-5-2 του Τουντορ.Το ερωτημα με τετοιου ειδους παικτες που βασιζονται κυριως στην αθλητικοτητα τους, ειναι κατα ποσο αυτη εχει ξεκινησει να παιρνει την κατιουσα.Γενικα παντως δεν δινω πολλες πιθανοτητες να ισχυει,οπως και γενικα, καθως οποιαδηποτε επομενη κινηση συνδεεται με αποχωρηση και μαλιστα παικτη με ενεργη θεση στο ροστερ,τα χρονικα ορια ενοψει του αγωνα με την Μπενφικα στενευουν και δυσκολα θα εχουμε κατι αν δεν γινει κινηση τις επομενες 1-2 μερες.Δυστυχως επισης η αποκτηση χαφ δεν μοιαζει να ειναι πρωταιρεοτητα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”