Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Ο ΠΑΟΚ θέλει τρέλα... να γυαλίζει το μάτι... να μπαίνει με το μαχαίρι στα δόντια ουρλιάζοντας σαν καμικάζι.
Από τους παίχτες μέχρι τον νερουλά.
Όταν τα είχε αυτά όπως πέρσι τους πήγε πίπα-κ@λο.

Αν τα είχε φέτος πάλι το ίδιο θα γινότανε... ποιος ελαραμπις και τσιμικας... μια χαψια θα τους έκανε τους χλεχλεδες.
Αυτό έχασε φέτος... αυτό πρέπει να βρει.
Ας χρειαστεί και μια μεταβατική περίοδος.
Μπορεί να γίνει αυτό με Pablo προπονητή? Δεν ξέρω...
Ξέρω όμως ότι έχω περισσότερες πιθανότητες από αυτόν τον φιόγκο που έχω τώρα. (και τον στήριζα)
Μπορεί να γίνει πχ. με Musli γενικό αρχηγό? Πάλι δεν ξέρω...
Πάλι όμως έχω περισσότερες πιθανότητες από αυτόν τον νερόβραστο που έχω τώρα.

Από εκεί ξεκινάς... και μετά αρχίζεις το ξεκαθάρισμα στους παίχτες και τις μεταγραφές.
Μπορεί ο Stoch να βρει ξανά την γκ@βλα του... ο Essiti να μπαίνει στο γήπεδο για να φάει παιδάκια... κτλ
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Έτσι ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

+4

το γυάλισμα του ματιού κάνει τις ομάδες, ομαδάρες
κι αυτό ξεκινάει από το προπονητικό τιμ
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Φοβερή περίπτωση σεντερ φορ να τον φέρεις εδώ να τους αλλάξει όλους τα φώτα να κάνει 25 γκολ στυλ Ελ Αραμπι αλλά καλύτερος είναι ο Bafétimbi Gomis αλλά θα πείτε είναι μεγάλος δεν τον θέλω και θα μου φέρετε κανένα πιτσιρικά πάλι γλυκούλη. :lol: Εγώ θα τους πουλούσα και τους δύο τους σέντερ φορ πάντως δεν είναι για τον ΠΑΟΚ για μεγάλα πράγματα αυτά τα παιδάκια. Και φυσικά και ο Christian Gytkjaer είναι πολύ καλή περίπτωση
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Η διαχείριση που έγινε και η εν γένη κατάσταση μπορεί να μην επιτρέψει να πάρουμε και φράγκα για Σβιντέρκι και Άκπομ. Για τον διεκδικητή τίτλων ΠΑΟΚ που θέλουμε όντως και εγώ νομίζω ότι δεν κάνουν.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ο Σβιντερσκι δεν έχει κάνει κακή χρονια
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Μόνο ικανός σπρώχτης είναι τελικά. Άλλα ποδοσφαιρικά στοιχεία, άνω του μέσου όρου, δεν έχει.
Και αυτή η Ομάδα δεν δημιουργεί για να τον ταΐσει. Αν πιστεύουν ότι μπορούν να το πετύχουν αυτό και να τον βάλουν στο παιχνίδι, ώστε να εκμεταλλευτούν το χάρισμά του, ας τον κρατήσουν. Όμως σε ξανθός Κλάους μου φαίνεται ότι εξελίσσεται.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Όχι επειδή είπες ότι δεν μπορεί να φέρει λεφτά. Καλή χρονιά έκανε, καλό μάνατζερ αν έχει πιστεύω μπορεί να φέρει πρόταση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα όλοι οι παίκτες μας είναι άμπαλοι και δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

ΠΑΟΚ ειμασταν, ειμαστε και θα ειμαστε. Εγω λογιστης δεν ειμαι αλλα ρε παιδια ποσα ανενεργα εκατομμυρια εχουμε και εχουν περασει απο την ομαδα τα τελευταια χρονια. Για διαφορους λογους. Απο τον κοουτς με τα 2 τα αρχικα και τα της μεταγραφης μεχρι τον Βερμπλουμ και τον Χατσεριντι και δεν ξερω και εγω ποσα αλλα.νομιζω οτι αυτο που χρειαζομαστε επειγοντως ειναι εναν ακριβο ΤΔ που να μας φερνει παικτες με λογικες τιμες και ικανους. Και εναν προπονητη που θα τους αξιοποιει. Αφου μαμηθηκε η φετινη χρονια με ολα οσα εχουν συμβει ας προετοιμαστουμε να κανουμε μια καλη ομαδα ακομη κιας παει στρφι η επομενη χρονια. Η ομαδα οπως ειναι τωρα δεν νομιζω οτι σωνεται με μεταγραφες ενος η δυο «παικταραδων». Πρεπει οπωσδηποτε να ξεφορτωθουμε συμβολαια μεγαλα και ανενεργα και παραλληλα να κρατησουμε και τους ικανους παικτες που εχουμε για να χτισουμε μαζι τους την νεα ομαδα. Χρειαζομαστε ενα προπονητη προοπτικης πολυ ικανο, να ενσωματωσει τα παιδια απο τις ακαδημιες και μια καλη βαση, που εχουμε ηδη, παικτων. Αν εχουμε αυτα θα χτισουμε ομαδα προοπτικης με κινητρο για τους παικτες και εμας. Νομιζω οτι και τον μεσι να φερουμε ετσι οπως ειμαστε δεν θα κανουμε τιποτα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Luigi Vampa έγραψε:Ο Σβιντερσκι δεν έχει κάνει κακή χρονια
Ο σβιντερσκι είναι ο φορ που χρειάζεται καλούς μεσοεπιθετικους από πίσω για να παρει νούμερα.
Φαίνεται εξάλλου πως όταν παίζουμε με κλειστές άμυνες δεν μπορεί..
Αν στο 10 ήταν ο Λουκάς, δεξιά ο Βιερίνια (στα καλά του) και αριστερά ο Γκάρυ, σήμερα θα είχε τα τριπλάσια γκολ από αυτά που έχει κανονικά..

Ο Ακπομ από την άλλη είναι αλλού τύπου φορ, πιο δημιουργικός, πιο κινητικός αλλά υστερεί στα τελειώματα που είναι μεγάλο πρόβλημα για έναν φορ.
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα όλοι οι παίκτες μας είναι άμπαλοι και δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ.
Κλασικα
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:Ο Σβιντερσκι δεν έχει κάνει κακή χρονια
Ο σβιντερσκι είναι ο φορ που χρειάζεται καλούς μεσοεπιθετικους από πίσω για να παρει νούμερα.
Φαίνεται εξάλλου πως όταν παίζουμε με κλειστές άμυνες δεν μπορεί..
Αν στο 10 ήταν ο Λουκάς, δεξιά ο Βιερίνια (στα καλά του) και αριστερά ο Γκάρυ, σήμερα θα είχε τα τριπλάσια γκολ από αυτά που έχει κανονικά..

Ο Ακπομ από την άλλη είναι αλλού τύπου φορ, πιο δημιουργικός, πιο κινητικός αλλά υστερεί στα τελειώματα που είναι μεγάλο πρόβλημα για έναν φορ.
Επιμενω οτι το ταβανι του Ακπομ ειναι πολυ πιο μεγαλο απο του Σβι.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αν βελτιώσει τα τελειώματά του, σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Για την θέση του τερματοφύλακα μου έκανε το κλικ ο συγκεκριμένος.-Βραζιλιανος 25 χρονων,1.91 ύψος. Φετος σε 21 απο τα 28 παιχνιδια που επαιξε με την Μακαμπι Τελ Αβίβ κράτησε απαραβίαστη την εστία του. Επίσης το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του. Έχει μια οψιον για ακόμην έναν χρόνο αλλά δεν νομίζω να αποτελούσε εμπόδιο.

https://www.transfermarkt.com/daniel-te ... ler/345085
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”