και με λουτσ το πρωτο 4 μηνο δεν βλεπομασταν και στα εκτος ειχαμε 6 ισοπαλιες και 2 ηττες...Alastor έγραψε:Το τεραστιο πλεονεκτημα του Λουτσεσκου ηταν πως ηταν ψιλιασμενος για ολα τα απιθανα που θα συναντουσε στο Ελλαντα και μιλαω για ολα τα εξω αγωνιστικα. Ελπιζω να τον εχουν προετοιμασει,αλλιως θα του ρθει ψυχρολουσια
Abel Fernando Moreira Ferreira
Re: Abel Fernando Moreira Ferreira
- anekfrastos
Με το καλό Άμπελ....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αυτο εχει να κανει καθαρα με το αγωνιστικο,σκεψου ο λουτσεσκου δεν ειχε κανει καν προετοιμασια. Εγω μιλαω για τα εξωαγωνιστικαDemir έγραψε:και με λουτσ το πρωτο 4 μηνο δεν βλεπομασταν και στα εκτος ειχαμε 6 ισοπαλιες και 2 ηττες...Alastor έγραψε:Το τεραστιο πλεονεκτημα του Λουτσεσκου ηταν πως ηταν ψιλιασμενος για ολα τα απιθανα που θα συναντουσε στο Ελλαντα και μιλαω για ολα τα εξω αγωνιστικα. Ελπιζω να τον εχουν προετοιμασει,αλλιως θα του ρθει ψυχρολουσια
Ακομη με.ξενιζει το συστημα και το ακυρωμα αρκετων παιχτων...
Και η φυσικη κατασταση της ομαδας με ξενιζει...
Το χειροτερο βεβαια ειναι πως δεν εβαλε τον Σοαρες να βρει ρυθμο και την Πεμπτη θα τον πεταξει βασικό και θα του ζητησει να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια χωρις παιχνιδια στα ποδια του...
Μακαρι να ξερει τι κανει
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το χειροτερο βεβαια ειναι πως δεν εβαλε τον Σοαρες να βρει ρυθμο και την Πεμπτη θα τον πεταξει βασικό και θα του ζητησει να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια χωρις παιχνιδια στα ποδια του...
Μακαρι να ξερει τι κανει
καλυτερη απαντηση σε αυτο με την σημερινη εμφανιση του Λημνιου δεν μπορουσες να χειςGospi έγραψε:Ακομη με.ξενιζει το συστημα και το ακυρωμα αρκετων παιχτων...
Μακαρι να ξερει τι κανει
Καλα ο Λημνιος επαιξε και 50 λεπτα συνολο μεχρι πριν το σημερινο, και δεν ηρθε φετος στην ομάδα...
Μην συγκρινουμε τα ανομοια
Μην συγκρινουμε τα ανομοια
- anekfrastos
Ποιοι είναι οι αρκετοί παίκτες που ήταν "έγκυροι" και τους "ακύρωσε";
- Μπαρκαρούτσος
Λαμπρου (η περσινη του χρόνια στην ολλανδια δειχνει πως αν μη τι αλλο εχει προσοντα που αξιζουν ΜΙΑ ευκαιρια).
Στοχ (Κανει μπαμ οτι δεν εχει θεση στο συστημα που παιζει ο Φερειρα)
Σοαρες (3 αγωνες εκτος αποστολης κι αν δεν ειχαμε το θεμα με Ματος δεν θα εβλεπε ενδεκαδα την Πεμπτη. Αν δει φυσικα και δεν δουμε ινγκασον ή κρεσπο εκει).
Ακομη και ο.Μισιτς ψιλοακυρωθηκε καθως δοκιμαστηκε ελαχιστα στη θςση του και τωρα προσπαθεί να τον κανει 10αρι.
Στοχ (Κανει μπαμ οτι δεν εχει θεση στο συστημα που παιζει ο Φερειρα)
Σοαρες (3 αγωνες εκτος αποστολης κι αν δεν ειχαμε το θεμα με Ματος δεν θα εβλεπε ενδεκαδα την Πεμπτη. Αν δει φυσικα και δεν δουμε ινγκασον ή κρεσπο εκει).
Ακομη και ο.Μισιτς ψιλοακυρωθηκε καθως δοκιμαστηκε ελαχιστα στη θςση του και τωρα προσπαθεί να τον κανει 10αρι.
- Μπαρκαρούτσος
- anekfrastos
Νομίζω είσαι υπερβολικός.
Ο Λάμπρου είναι ένας ταλαντούχος παίκτης που έκανε μια καλη χρονιά στην Ολλανδία μεν, στη Φορτουνα δε.
Ο Μίσιτς έχει παίξει σχεδόν σε όλα τα ματς.
Ο Στοχ προφανώς δεν είναι ακόμα στην κατάσταση που πρέπει, το είπε άλλωστε και ο ίδιος.
Και παίξαμε μόνο 4 ματς από τα 50-60 περίπου της χρονιάς.
Αν.έβαζε Μίσιτς/Στοχ/Λάμπρου θα έλεγες ότι ακυρώνει πχ Ντούγκλας/Μπίσεσβαρ/Λημνιό ?
Με την ίδια λογική ακύρωσε και κάτσε και ζιβκοβιτς και μιχαι που έρχονται από πολύ καλές χρονιές.
Δε γίνεται να τους βάλει όλους στα πρώτα 4 ματς.
Δεν είμαι αμπελοσκυλο αλλά ας περιμένουμε λίγο.
Ο Λάμπρου είναι ένας ταλαντούχος παίκτης που έκανε μια καλη χρονιά στην Ολλανδία μεν, στη Φορτουνα δε.
Ο Μίσιτς έχει παίξει σχεδόν σε όλα τα ματς.
Ο Στοχ προφανώς δεν είναι ακόμα στην κατάσταση που πρέπει, το είπε άλλωστε και ο ίδιος.
Και παίξαμε μόνο 4 ματς από τα 50-60 περίπου της χρονιάς.
Αν.έβαζε Μίσιτς/Στοχ/Λάμπρου θα έλεγες ότι ακυρώνει πχ Ντούγκλας/Μπίσεσβαρ/Λημνιό ?
Με την ίδια λογική ακύρωσε και κάτσε και ζιβκοβιτς και μιχαι που έρχονται από πολύ καλές χρονιές.
Δε γίνεται να τους βάλει όλους στα πρώτα 4 ματς.
Δεν είμαι αμπελοσκυλο αλλά ας περιμένουμε λίγο.
- navigator11
Δε χρειάζεται να περιμένουμε. Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είναι φορά που, όποτε κάποιος, για τον οποιο λόγο, δε μας πολυγεμίζει το μάτι, ψαχνόμαστε να του φορτώσουμε κάποια πράγματα.
- Maximus
Δείχνει ότι δοκιμάζει πράγματα και ότι χρησιμοποιεί πολλούς παίχτες, δίνει ευκαιρίες.
Θα μας εκπληξει ευχάριστα να δούμε ότι έχουμε πολύ βάθος στον πάγκο και να πιστέψουμε ότι οι μεταγραφές έχουν κάποιο νόημα, που έγιναν, όπως έγιναν...
Θα μας εκπληξει ευχάριστα να δούμε ότι έχουμε πολύ βάθος στον πάγκο και να πιστέψουμε ότι οι μεταγραφές έχουν κάποιο νόημα, που έγιναν, όπως έγιναν...
Αυτο που εμφανιζεσαι σε καθε τοπικ και ακυρωνεις την κριτικη και τον σχολιασμο με τετοιου ειδους ποστ χρηζει μελετης. Δεν ξερω απο που απορρέει αυτη η επιθυμια να μας βγαλεις ολους κομπλεξικους, αλλα να το κοιταξεις ρε φιλε, αληθεια. Οκ το καταλαβαμε εσυ τα βλεπεις ολα καλα και ολα τελεια. Επιτρεψε σε μερικούς να εχουν και διαφορετικη αποψη αν δεν σου κανει πολυ κοπο!navigator11 έγραψε:Δε χρειάζεται να περιμένουμε. Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είναι φορά που, όποτε κάποιος, για τον οποιο λόγο, δε μας πολυγεμίζει το μάτι, ψαχνόμαστε να του φορτώσουμε κάποια πράγματα.