2. Νίκος Αραμπατζής
Re: 2. Νίκος Αραμπατζής
Εντάξει προσπαθεί πολύ, το αναγνωρίζουμε, αλλά φίλε πολύ καλός δεν είναι. Απόδειξη ότι υπάρχουν αρκετά καλύτερα μπακ σε άλλες ομάδες κι όχι μόνο στο ΠΟΚ. Κι είναι για μένα η θέση του δεξιού μπακ αυτή που έχει το μεγαλύτερο κενό ο φετινός ΠΑΟΚ. Σε όλες τις άλλες μπορεί να μην έχει τους καλύτερους του πρωταθλήματος, αλλά έχει αρκετά ποιοτικούς που στο κάτω κάτω μπορούν να κάνουν κοντρόλ με τη μία (2 στις 3 φορές που υποδέχεται δυνατή συρτή μπαλιά στο πόδι αυτή παίρνει ύψος μέχρι το γόνατο και μετά κατεβαίνει)
Μου αρέσει η ανάλυση που έκανες και την έδωσες με λεπτομέρεια +10 γι αυτό.
Αν πρόσεξες, είπα ότι είναι παίκτης βασικός η πάγκο. Δεν τον έχω ως αναντικατάστατο. Επίσης πραγματικά τον θεωρώ ως υπέρ πολύτιμη μονάδα. Δηλαδή δεν θα ήθελα να πουληθεί ο παίκτης σε καμία περίπτωση, εκτός αν συμφέρει στην ομάδα χρηματικά. Βέβαια τέτοιο σενάριο δεν παίζει. Απλά ολοκληρώνω την σκέψη μου αν θες, μετά το σχόλιο σου.
Αν πρόσεξες, είπα ότι είναι παίκτης βασικός η πάγκο. Δεν τον έχω ως αναντικατάστατο. Επίσης πραγματικά τον θεωρώ ως υπέρ πολύτιμη μονάδα. Δηλαδή δεν θα ήθελα να πουληθεί ο παίκτης σε καμία περίπτωση, εκτός αν συμφέρει στην ομάδα χρηματικά. Βέβαια τέτοιο σενάριο δεν παίζει. Απλά ολοκληρώνω την σκέψη μου αν θες, μετά το σχόλιο σου.
- Alessandro
Με τα χέρια παίζουν άμυνα αυτοί που αδυνατούν...
Και ο Νικόλάκης αδυνατεί να μαρκάρει τα δυνατά εξτρεμ μιας μεγάλης ομάδας. Πάσχει από ταχύτητα και από δύναμη. Καλός είναι για μικρομεσαία παιχνίδια. Για πιο υψηλό όμως επίπεδο δεν κάνει.
Φέτος είμαστε καλά. Του χρόνου όμως?
Και ο Νικόλάκης αδυνατεί να μαρκάρει τα δυνατά εξτρεμ μιας μεγάλης ομάδας. Πάσχει από ταχύτητα και από δύναμη. Καλός είναι για μικρομεσαία παιχνίδια. Για πιο υψηλό όμως επίπεδο δεν κάνει.
- Pegasus1589
Ο παίχτης αυτός είναι ασταθής, το ξέρουμε. Ικανός να βάλει γκολ από τα 30 μέτρα όπως παραλίγο να κάνει με τον Ηρακλή αλλά να του φύγει άσχημα το εξτρέμ όπως στη φάση του γκολ. Όταν μπορεί, είναι καλό να παίζει. Όταν δεν μπορεί, υπάρχει ο Σνάουτσνερ (και ο Μουν
)

Ο Lino στα 30 του έμαθε να παίζει άμυνα, αφού έκατσε ένα χρόνο με το ΔΟΝ...
Ο Αραμπατζάκος δε θα μάθει??
Γιατί μπροστά είναι φωτιά...
Ο Αραμπατζάκος δε θα μάθει??

Ο Χουλσόφ του Άγιαξ, πρίν κάτι χρόνια, στην μεγάλη ομάδα του Άγιαξ, και φυσικά και ο Μπέκεμπάουερ...και αυτοί παίζανε με τα χέρια. Τους θεωρείς αδύναμους;Alessandro έγραψε:Με τα χέρια παίζουν άμυνα αυτοί που αδυνατούν...
- Alessandro
eleos έγραψε:Ο Lino στα 30 του έμαθε να παίζει άμυνα, αφού έκατσε ένα χρόνο με το ΔΟΝ...
Ο Αραμπατζάκος δε θα μάθει??![]()
![]()

Για τον Αραμπατζή μιλάμε???
Σύμφωνα με τις οικονομικές μας δυνατότητες είναι ότι καλύτερο έχουμε για την θέση. 

Διαφωνώ, έχουμε 3 δεξιά μπακ, άμα φύγουν 2 μπορείς με 250-300 χιλιάδες έναν καλύτερο. Ο Νέτο πόσα παίρνει δηλαδή? (χέστηκα για το συγκεκριμένο,ένα παράδειγμα ανέφερα)
Φέτος είχαμε αδερφέ 500 μπάκ γιατί ο Σάντος είναι ένας κοιμισμένος αμυντικογενής χέστης και φοβητσιάρης που φοβάται να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και είναι λες και παίζει με την Μπαρτσελόνα κάθε φορά.
Απο αυτά όλα τα μπακ σχεδόν όλα στην έναρξη του πρωταθλήματος είχαν τραυματισμούς και ένας λόγος ακόμα ήταν και ο Μούν που φέραμε στην ομάδα τελευταία στιγμή.
Ερώτηση.
Αν κάνουμε αυτό που λες και το καλύτερο μπακ που θα φέρουμε τραυματιστεί ποιον θα βάλουμε μέσα?
Απο αυτά όλα τα μπακ σχεδόν όλα στην έναρξη του πρωταθλήματος είχαν τραυματισμούς και ένας λόγος ακόμα ήταν και ο Μούν που φέραμε στην ομάδα τελευταία στιγμή.
Ερώτηση.
Αν κάνουμε αυτό που λες και το καλύτερο μπακ που θα φέρουμε τραυματιστεί ποιον θα βάλουμε μέσα?
Αυτό δεν είναι λογική, άμα είναι να δουλεύουμε κάθε χρόνο με 50 άτομα όπως στο αμερικάνικο football. Για Σάντος δεν ξέρω γιατί τα λες αυτά και για να μην παρεξηγούμαι τον Αραμπατζή (μιας και είμαστε στο topic του) τον συμπαθώ και τον προτιμώ παικτικά από το Σνάουτσνερ ακόμα και στα μεγάλα ματς που πρέπει να παίζουμε πιο κλειστά.
Και όσον αφορά τους τραυματισμούς που λες αν εξαιρέσεις του Λούτσιο και του Βιτόλο (άντε και Τσιρίλο), όλοι οι άλλοι που ανέφερες ήταν "αναμενόμενοι". Και ο Αραμπατζής, και ο Σνάουτσνερ και ο Ζλάταν τους ξέραμε τι προβλήματα έχουν και πόσο "εύθραυστοι" είναι από πριν,δεν έιναι όλα εντελώς τυχαία. Για αυτό είχα χαρεί με την έλευση Μουν, άσχετα που βγήκε μάπα το καρπούζι
Και όσον αφορά τους τραυματισμούς που λες αν εξαιρέσεις του Λούτσιο και του Βιτόλο (άντε και Τσιρίλο), όλοι οι άλλοι που ανέφερες ήταν "αναμενόμενοι". Και ο Αραμπατζής, και ο Σνάουτσνερ και ο Ζλάταν τους ξέραμε τι προβλήματα έχουν και πόσο "εύθραυστοι" είναι από πριν,δεν έιναι όλα εντελώς τυχαία. Για αυτό είχα χαρεί με την έλευση Μουν, άσχετα που βγήκε μάπα το καρπούζι
Σωστός εδώ.
Και ξαναερωτώ αδερφέ.
Αν έχουμε κανένα τραυματισμό απο εκεί βάση με το προηγούμενο που έγραψες ποιος θα παίξει μέσα?
Υπενθυμίζω δεν θα έχεις Αραμπατζή κλπ.
Και ξαναερωτώ αδερφέ.
Αν έχουμε κανένα τραυματισμό απο εκεί βάση με το προηγούμενο που έγραψες ποιος θα παίξει μέσα?
Υπενθυμίζω δεν θα έχεις Αραμπατζή κλπ.
Μα δε σου είπα φίλε μου να μείνουμε με ένα δεξί μπακ! Για μένα το ιδανικό είναι 2 μπακ και δύο φορές το χρόνο (όπως συμβαίνει στο 90% των περιπτώσεων,άσχετα που φέτος πάμε από φορείο σε φορείο) που μπορεί να χρειαστεί τρίτος παίζει εκεί ένας κεντρικός αμυντικός (πχ Κοντρέρας) ή κανάς Αμπουμπακάρης στη χειρότερη, τα ονόματα ενδεικτικά πάντα. Το ρόστερ διαμορφώνεται πάντα με τις επικρατέστερες πιθανότητες και θέλω να πιστεύω πως τελευταία χρονιά ήταν που ο αλήτης Μέρφι πήρε διαρκείας στην Τούμπα.
Ακόμα και στον φετινό ΠΑΟΚ, και όχι στον ΠΑΟΚ των ονείρων μου με 10 μύρια παραπάνω μπάτζετ, θα έπρεπε να παίζει ο Αραμπατζής μπακ απ ενός δεξιοπόδαρου Λίνο και αυτοί να ήταν όλοι κι όλοι. ΟΚ, όλα αυτά είναι πολύ φιλολογικά από τη στιγμή που ο Πολωνός πιστώθηκε καινούριο συμβόλαιο μετά από καλές εμφανίσεις και δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει ποιος πρέπει να ανανεώσει και ποιος όχι, κουβέντα κάνουμε.
ΥΓ. Τώρα θα με πεις με το δίκιο σου, φαντάσου να σπάζαμε συμβόλαια και να βάζαμε λεφτά στην άκρη για (και καλά) παίκτη κλάσης και να παίρναμε κανά Σεϊταρίδη, εκεί να δεις γέλια. Απορώ πως την γλίτώσαμε με την τύχη που μας δέρνει
Ακόμα και στον φετινό ΠΑΟΚ, και όχι στον ΠΑΟΚ των ονείρων μου με 10 μύρια παραπάνω μπάτζετ, θα έπρεπε να παίζει ο Αραμπατζής μπακ απ ενός δεξιοπόδαρου Λίνο και αυτοί να ήταν όλοι κι όλοι. ΟΚ, όλα αυτά είναι πολύ φιλολογικά από τη στιγμή που ο Πολωνός πιστώθηκε καινούριο συμβόλαιο μετά από καλές εμφανίσεις και δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει ποιος πρέπει να ανανεώσει και ποιος όχι, κουβέντα κάνουμε.
ΥΓ. Τώρα θα με πεις με το δίκιο σου, φαντάσου να σπάζαμε συμβόλαια και να βάζαμε λεφτά στην άκρη για (και καλά) παίκτη κλάσης και να παίρναμε κανά Σεϊταρίδη, εκεί να δεις γέλια. Απορώ πως την γλίτώσαμε με την τύχη που μας δέρνει