9. Karol Swiderski
-
Re: 9. Karol Swiderski
Και εγώ Joshua!! Συμφωνώ 100%. Ο Ακπομ είναι πολύ πιο ολοκληρωμένος. Ο Σβιντερσκι βρίσκεται την κατάλληλη στιγμή στο καλύτερο μέρος αλλά δεν παίρνει καθόλου κεφαλιές, δεν γεμίζει χώρους, δεν απασχολεί τους αμυντικούς...
- ΑποστόληςΑ
- sourmenetes
- Moderator
Παιδιά ναι είναι πιο ολοκληρωμένο, αλλά ο Πολωνός το καρφώνει.
Με το δεξί, με το αριστερό, με το μεσαίο, με ότι βρει θα το παστέλωσει και η ομάδα όταν δεν παίζει στο 100% ή δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο θέλει τη μία τελική να την κάνει γκολ
Ο Σβιντερσκυ το χει αυτό, για το λόγο αυτό προφανώς προτιμάται.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με το δεξί, με το αριστερό, με το μεσαίο, με ότι βρει θα το παστέλωσει και η ομάδα όταν δεν παίζει στο 100% ή δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο θέλει τη μία τελική να την κάνει γκολ
Αλλά βάζει πάντα γκολ..... Η πεμπτουσία ενός αγώνα.....BlackFriday έγραψε:Και εγώ Joshua!! Συμφωνώ 100%. Ο Ακπομ είναι πολύ πιο ολοκληρωμένος. Ο Σβιντερσκι βρίσκεται την κατάλληλη στιγμή στο καλύτερο μέρος αλλά δεν παίρνει καθόλου κεφαλιές, δεν γεμίζει χώρους, δεν απασχολεί τους αμυντικούς...

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Όταν είσαι δολοφόνος μέχρι και η πουτάν@ η μπάλα έρχεται και σε βρίσκει!
Είναι φονιάς, έχει ένστικτο σκόρερ.
Ο Άκπομ είναι πιο εργάτης, πιο ολοκληρωμένος φορ, αλλά δολοφόνος δεν είναι.
Είναι και τσαπατσούλης, κάνει και χαζομάρες μέσα στο ματς.
Στο χέρι τους είναι να σκυλιάσουν για το ποιός θα παίξει βασικός.
Είναι φονιάς, έχει ένστικτο σκόρερ.
Ο Άκπομ είναι πιο εργάτης, πιο ολοκληρωμένος φορ, αλλά δολοφόνος δεν είναι.
Είναι και τσαπατσούλης, κάνει και χαζομάρες μέσα στο ματς.
Στο χέρι τους είναι να σκυλιάσουν για το ποιός θα παίξει βασικός.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ναι αλλα ειναι και καλυτερος συμμετοχικα στην ομαδα(πχ κατεβαζει ελαφρως καλυτερα τη μπαλα και τη σπαει σε συμπαικτες του,παιρνει καλυτερες θεσεις τοσο εκτος περιοχης και ειδικα αν και κοντυτερος ελαφρως με το κεφαλι) απο οτι ο Ακπομ,σκοραρει και γι αυτο παιζει βασικος τις πςρισσοτερες φορες.sourmenetes έγραψε:Παιδιά ναι είναι πιο ολοκληρωμένο, αλλά ο Πολωνός το καρφώνει.
- ΑποστόληςΑ
Εκτός του ότι είναι killer, παρ' ότι είναι μόνο 23 ετών (23.01.1997) έχει άλλη μια πολύ καταλυτική ικανότητα: χρησιμοποιεί με ευχέρεια και τα δύο πόδια και σ' αυτό πλεονεκτεί έναντι των περισσοτέρων επιθετικών, ιδίως του Άκπομ. Χαρακτηριστικό είναι το γκολ που πέτυχε στην Τρίπολη, όπου το αριστερό πόδι έδωσε την ασίστ και το δεξιό πλάσαρε.
- ΑποστόληςΑ
Ναι γιατί όταν μπήκε, τους είχε ήδη ψοφήσει το μαύρο άτι
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελα ρε Αποστολη που θα κριτικαρουμε σημερα τα φορ οταν η μπαλα περασε με σωστο τροπο μπροστα μετρημενες φορες.
- ΑποστόληςΑ
Κριτικάρω στο πόσο βοήθησε, στο β΄ ημίχρονο στο κράτημα της μπάλας και ομολογώ ότι βοήθησε πολύ περισσότερο απ' όσο περίμενα.
Η αλήθεια είναι ότι αν και για μένα ο ακπομπ είναι πολύ καλύτερος του Πολωνού,αν δεν αλλάξει μυαλά και δεν καταφέρει να συγκεντρωθεί θα το χάσει το τρένο.
Γι αυτόν τον παλίκαρο, που επί δύο συνεχείς αγώνες έπαιζε ξύλο με τον "πεζοναύτη" του βάζελου, τίποτα, κανείς?
Ελπίζω στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ, να τον δω, παρέα με τον Άκπομ, για να τους παστελώσει κάνα δυο τεμάχια!
Το δικαούται, 100% θαρρώ, με όλα όσα πρόσφερε, ίσως πάνω απ τις δυνάμεις του, στα δύο ματς με τα σιχάματα...
Ελπίζω στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ, να τον δω, παρέα με τον Άκπομ, για να τους παστελώσει κάνα δυο τεμάχια!
Το δικαούται, 100% θαρρώ, με όλα όσα πρόσφερε, ίσως πάνω απ τις δυνάμεις του, στα δύο ματς με τα σιχάματα...
Το παλικαρι αν δεν προσθεσει παιχνιδι με προσωπο στο τερμα εξω απο την περιοχη η αντιστοιχα αν δεν μπορει να βαλει δυσκολα στα αντιπαλα σεντερ μπακ πλην της μιας επαφης εχει χαμηλο ταβανι και σιγουρα δεν εχει θεση βασικου.Ο Ακπομ πρεπει να τελειωσει τη σεζον βασικος αλλα νομιζω πως θα ειναι το τελευταιο κολημα του προπονητη που θα εγκαταλειψει.