22. Ricardo Matias Verón
Re: Ricardo Matias Veron
Εξυπακουεται πως ο καλος Βερον εχει θεση στην ομαδα (μιλωντας γενικα, οχι για ενδεκαδα σωνει και καλα αν ολοι οι ανταγωνιστες του για την θεση ειναι σε καλη κατασταση). Χθες μετα απο καιρο ειδα εναν Βερον που δεν με εκανε να πονεσουν τα ματια μου. Ας ελπισουμε πως θα προκειται για μια νεα αρχη. Να δουλεψει για να επανακτησει αυτα που ο ιδιος θεωρει οτι του ανηκουν.
Προλαβαινουμε να τον δηλωσουμε.
Προλαβαινουμε να τον δηλωσουμε.
Αν δε δηλωθει τωρα δεν καταλαβαινω τιποτε πια στον κοσμο...
Κανεις δεν ειναι αγιος, ουτε κι Βερον, αλλα ελεοςκαι για τ' ονομα του Θεου, τετοια πολυτελεια εχουμε που να μην χρειαζομαστε το Βερον???
Δε θελω να το παιξω συνηγορος του αλλα για μενα θα ειναι λαθος η μη δηλωση του.
Στον ΠΑΟΚ δεν περισσευει κανενας απο τους καλούς. Κι ο Βερον ειναι ενας απο αυτους.
Κανεις δεν ειναι αγιος, ουτε κι Βερον, αλλα ελεοςκαι για τ' ονομα του Θεου, τετοια πολυτελεια εχουμε που να μην χρειαζομαστε το Βερον???
Στον ΠΑΟΚ δεν περισσευει κανενας απο τους καλούς. Κι ο Βερον ειναι ενας απο αυτους.
Συμφωνω και επαυξανω. Ειναι δυνατον να μην μας κανει ο veron??? εχουμε πολλους σαν αυτον και την πολυτελεια να τον αφηνουμε στην ακρη? κατι άλλο παιζεται κι οχι η αγωνιστικη του αξια που ειναι ολοφανερη. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ξαφνικα πριν καιρο αρχισαν διαφορα "σχολια" στον τυπο για τον παικτη που προμηνυαν αυτο που ακολουθησε.....
Platon έγραψε:Αν δε δηλωθει τωρα δεν καταλαβαινω τιποτε πια στον κοσμο...
- Caballo Viejo
Άσχετα με το τι έχει γίνει ή ειπωθεί ως τώρα, χτες ήταν πολύ καλός και κυρίως σταθερός.
Μπορεί αν θέλει και προσπαθήσει να είναι μια αξιόπιστη εναλλακτική επιλογή για τον ΠΑΟΚ, μέχρι να χωρίσουμε σαν φίλοι το άλλο καλοκαίρι. Μέλλον για παραπέρα δεν φαίνεται να υπάρχει...
Μπορεί αν θέλει και προσπαθήσει να είναι μια αξιόπιστη εναλλακτική επιλογή για τον ΠΑΟΚ, μέχρι να χωρίσουμε σαν φίλοι το άλλο καλοκαίρι. Μέλλον για παραπέρα δεν φαίνεται να υπάρχει...
απο το gazetta βαζω την παρακατω δηλωση του σαντος για τον βερον
Για την προσθήκη του Ρικάρντο Ματίας Βερόν:
«Ο Βερόν μπαίνει στην 22άδα, λόγω των πολλών τραυματισμών που είχαμε. Δεν μπορεί να έχουμε παίκτες που δεν θα παίξουν σε κανένα από τα δύο παιχνίδια, καλύτερα να έχουμε κάποιον που θα μπορεί να αγωνιστεί».
μπαινει λογω των πολλων τραυματιων δηλαδη σαν να λεει εγω αλλιως δεν τον υπολογιζω.
ετσι τι ψυχολογια να εχει ο παιχτης?
http://www.gazzetta.gr/content/view/43801/10/
«Ο Βερόν μπαίνει στην 22άδα, λόγω των πολλών τραυματισμών που είχαμε. Δεν μπορεί να έχουμε παίκτες που δεν θα παίξουν σε κανένα από τα δύο παιχνίδια, καλύτερα να έχουμε κάποιον που θα μπορεί να αγωνιστεί».
μπαινει λογω των πολλων τραυματιων δηλαδη σαν να λεει εγω αλλιως δεν τον υπολογιζω.
ετσι τι ψυχολογια να εχει ο παιχτης?
http://www.gazzetta.gr/content/view/43801/10/
o βερον δεν ηταν στην 22αδα, μπαινει γιατι εχουμε τραυματισμους..αυτονοητο ειναι οτι δεν μπορει να εχουμε παικτες στην 22αδα οπως ο κοντρερας που δεν θα μπορουν να παιξουν, καλυτερα να εχουμε καποιον που θα μπορει να αγωνιστει (οπως ο βερον)
μια χαρα απλα πραγματακια ειπε ο κοουτς....αυτονοητα...που ειδες εσυ το μεμπτο???? τον ειχε αδηλωτο και τον δηλωσε.....δεν τον υπολογιζε και πλεον τον υπολογιζει.....
o βερον δεν ηταν στην 22αδα, μπαινει γιατι εχουμε τραυματισμους..αυτονοητο ειναι οτι δεν μπορει να εχουμε παικτες στην 22αδα οπως ο κοντρερας που δεν θα μπορουν να παιξουν, καλυτερα να εχουμε καποιον που θα μπορει να αγωνιστει (οπως ο βερον)
μια χαρα απλα πραγματακια ειπε ο κοουτς....αυτονοητα...που ειδες εσυ το μεμπτο???? τον ειχε αδηλωτο και τον δηλωσε.....δεν τον υπολογιζε και πλεον τον υπολογιζει.....
το μεμπτο ειναι οτι δεν λες μπαινει επειδη δεν εχω αλλους.
και ετσι να ειναι δεν το λες.λες ολοι οι παιχτες υπολογιζονται και κατα τη διαρκεια της χρονιας θα προσφερουν ολοι ας πουμε.
πιο διπλωματικα πραγματα δηλαδη.
αυτο που λεει ο σαντος ειναι επειδη εχω τραυματισμους και δεν συμπληρωνω 22αδα εβαλα και τον βερον
και ετσι να ειναι δεν το λες.λες ολοι οι παιχτες υπολογιζονται και κατα τη διαρκεια της χρονιας θα προσφερουν ολοι ας πουμε.
πιο διπλωματικα πραγματα δηλαδη.
αυτο που λεει ο σαντος ειναι επειδη εχω τραυματισμους και δεν συμπληρωνω 22αδα εβαλα και τον βερον
Και το gazzetta.gr είναι εκείνο που καλύπτει το ρεπορταζ του ΠΑΟΚ. Μάλιστα... μην ασχολείστε αδερφια... όλοι θελουνε να βαλουνε το χεράκι τους για το κακό μας.
Βλέπε Γκαρσια... ερχοντε οι τούρκοι.
Βλέπε Κοντρερας μιλάει με παο...
Βλέπε Σάντος...υπογραφει στην Αλ-Χαλιλ...
Βλέπε κουτσιανικούλη... συννεφα στην τουμπα για Σάντος για την μη συμμετοχή του Κούτσια δυσαρέσκεια Ζαγοράκη.
Και ο τελευταίος συμφωνησε με τον Σάντος εως και το 2012.
Όσο για την δηλωση...
Κανένα σχόλιο από εμένα.
Βλέπε Γκαρσια... ερχοντε οι τούρκοι.
Βλέπε Κοντρερας μιλάει με παο...
Βλέπε Σάντος...υπογραφει στην Αλ-Χαλιλ...
Βλέπε κουτσιανικούλη... συννεφα στην τουμπα για Σάντος για την μη συμμετοχή του Κούτσια δυσαρέσκεια Ζαγοράκη.
Και ο τελευταίος συμφωνησε με τον Σάντος εως και το 2012.
Όσο για την δηλωση...
Κανένα σχόλιο από εμένα.
Βερόν εκτός 22άδας...
Τι να πει κανείς. Πέρασε μία εβδομάδα και ακόμα δεν το χόνεψα.

Τι να πει κανείς. Πέρασε μία εβδομάδα και ακόμα δεν το χόνεψα.

- ContrerasPablo
Παιδιά να πω κάτι για Βερόν και δεν θα ξαναπώ τίποτα διότι βλέπουμε διαφορετικά το ποδόσφαιρο και είναι φυσιολογικό.Λοιπόν ο Βερόν ξέρει 100000000000kg μπάλα αλλά αυτό δε φτάνει.Έχει το πιο σημαντικό ελάττωμα για ποδοσφαιριστή,αργή σκέψη και αργό τρόπο αντίδρασης.Παρακράτηση της μπάλας και μαρκάρισμα μέτριο..Για τον ΠΑΟΚ όπως είναι σήμερα δεν κάνει κατ' εμένα...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Photis την Τετ 19 Αύγ 2009, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paok4kyriakos
Αύριο και την άλλη Πέμπτη είναι η τελευταία του ευκαιρία να αποδείξει στον Δον πως μπορεί να παίζει στον ΠΑΟΚ. Αλλιώς τον ευχαριστούμε για ο,τι πρόσφαιρε στην ομάδα μας!
Έχεις δίκαιο πως όλοι βλέπουμε διαφορετικά το ποδόσφαιρο. Σοφός...Photis έγραψε:Για τον ΠΑΟΚ όπως είναι σήμερα δεν κάνει κατ' εμένα...
Εγώ μια φορά είδα τον ΠΑΟΚ πέρυσι να βγαίνει δεύτερος... με τον Βερόν βασικότατο στέλεχος.
Τώρα εξήγησε μου λίγο....
Πως είναι ο ΠΑΟΚ σήμερα ξάδερφε....???
Εγώ μια φορά θα σου γράψω πως 2ος φέτος.... πάρα μα πάρα, πάρα πολύ δύσκολα ξάδερφε. Είτε με Βερόν είτε χωρίς Βερόν!
Απλά με ενδιαφέρει....
ποια δίγματα σε κάνουνε να πιστεύεις πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα και δεν τα παρατήρησα....? Γράψε σε παρακαλώ μπας και καταλάβω κάτι που μου ξέφυγε.
Γ ρ ά φ ε ι ς πως ο Βερόν δεν αξίζει ούτε πάγκο!
Ποιον πήραμε δηλαδή ρε καρντάσι.... Μήπως ήρθε ο Μπάλακ με Γκατούζο και δεν χαμπάριασα?