Εαν γινει και αυτο ...ξυπνηστε με when 2025 ends...ημαρτονSOSA έγραψε:νομιζω ο ραβαν μετραει μερεσ στον παγκο του παοκ και μακαρι να αναλαμβανει το τιμονι τισ ομαδασ ο pablo garcia
yes garcia yes party
Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Βρε αφήστε έναν προπονητή να δουλέψει επιτέλους: τον ένα τον λέγαμε ''σπυριάρη'', τον άλλο ''ταβερνιάρη'', τον ΑΑ ''ιερομόναχο'', τον επόμενο ''άσχετο'', τον Σέρβο ''ξεροκέφαλο'', τον προηγούμενο ''προπονητή από τα lidl'', τον Λουτσέσκου ''μικρό για το μεγάλο ΠΑΟΚ'' (μας μάρανε η μεγαλοσύνη)....
Αφήστε έναν προπονητή να δουλέψει 2-3 χρόνια, έλεος πια με τον Γκαρσία κ τον κάθε Γκαρσία....

Αφήστε έναν προπονητή να δουλέψει 2-3 χρόνια, έλεος πια με τον Γκαρσία κ τον κάθε Γκαρσία....

- Καπετάνιος
Και ο Λουτσεσκου αμα δουλεψει για 6-7 χρονια θα κανει ομαδα. Ο προπονητης ετσι ειναι. Με μια κα δυο σεζον δε γινεται δουλεια.
Κ ο Σαντος αν θυμαστε σκατα ηταν στην αρχη, σαρδελες κοκοβιοι κλπ
Κ ο Σαντος αν θυμαστε σκατα ηταν στην αρχη, σαρδελες κοκοβιοι κλπ
- Sick Bastard
- john4serres
Μετρ της τακτικής ο Ρουμάνος.nothu έγραψε:Εχεις το σκορ στο 0-0 και αποφασιζεις να βγαλεις τον Μπισεσβαρ. Και πας και μου βαζεις τον Ενρικε. Γιατι ρε ανθρωπε του θεου ? Απο μονος σου λες οτι η ομαδα πασχει απο φυσικη κατασταση ? Γιατι δε βαζεις καποιον αμυντικογενη ?
ειμαστε χαζουληδες για να μπορεσουμε να κατανοησουμε τα εκπληκτικα πλανα του ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ προπονητη, της αλεπους, του μετρ της τακτικης...nothu έγραψε:Εχεις το σκορ στο 0-0 και αποφασιζεις να βγαλεις τον Μπισεσβαρ. Και πας και μου βαζεις τον Ενρικε. Γιατι ρε ανθρωπε του θεου ? Απο μονος σου λες οτι η ομαδα πασχει απο φυσικη κατασταση ? Γιατι δε βαζεις καποιον αμυντικογενη ?
παντως να του αναγνωρισουμε οτι σιγα σιγα τον φτανει τον ΠΑΟΚ στα επιπεδα της προηγουμενης ομαδας του...ενα ματσακι τη βδομαδα και αγιο ο Θεος :ugeek:
- ΑποστόληςΑ
Μία από τα ίδια και στη Σουηδία. Το δις εξαμαρτείν ουκ αδρός σοφού. Εγώ θα σε απέλυα αμέσως (για την ακρίβεια δεν θα σε έπαιρνα ποτέ...)ΑποστόληςΑ έγραψε:....
Διαψεύστηκα οικτρά. Τέτοια λάθη κάνει μόνον ένας άσχετος από μπάλα ή κάποιος που δεν θέλει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Το είχα γράψει από την προηγούμενη του αγώνα με το που είδα τη σύνθεση.
Μου θύμισε την παλαβή σύνθεση που κατέβασε ο Ivic μέσα στη Βέροια. Δύο αμυντικά χαφ και 4 επιθετικούς, μια ομάδα χωρίς σύνδεση, χωρίς αρχή και τέλος , χωρίς να ξέρει ο ένας πού πατάει ο άλλος, μια ομάδα που εφάρμοζε τέλεια την παγκοσμίως γνωστή μέθοδο (management) KTR.
Ελπίζω γα το καλό του ΠΑΟΚ και της υγείας μου ότι κάνω τρομερό λάθος. Ότι συνεχίζω να είμαι άμπαλος και άσχετος από μπάλα στα 55 μου.
Άλλωστε θα φανεί. Ο καιρός γαρ εγγύς.
Έτσι επιτέλους ένας προπονητής που θα μείνειomerta76 έγραψε:Βρε αφήστε έναν προπονητή να δουλέψει επιτέλους: τον ένα τον λέγαμε ''σπυριάρη'', τον άλλο ''ταβερνιάρη'', τον ΑΑ ''ιερομόναχο'', τον επόμενο ''άσχετο'', τον Σέρβο ''ξεροκέφαλο'', τον προηγούμενο ''προπονητή από τα lidl'', τον Λουτσέσκου ''μικρό για το μεγάλο ΠΑΟΚ'' (μας μάρανε η μεγαλοσύνη)....
Αφήστε έναν προπονητή να δουλέψει 2-3 χρόνια, έλεος πια με τον Γκαρσία κ τον κάθε Γκαρσία....![]()
![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
Αυτά τα λες στον Ιβάν ή σε κάποιον άλλο;omerta76 έγραψε:Βρε αφήστε έναν προπονητή να δουλέψει επιτέλους: τον ένα τον λέγαμε ''σπυριάρη'', τον άλλο ''ταβερνιάρη'', τον ΑΑ ''ιερομόναχο'', τον επόμενο ''άσχετο'', τον Σέρβο ''ξεροκέφαλο'', τον προηγούμενο ''προπονητή από τα lidl'', τον Λουτσέσκου ''μικρό για το μεγάλο ΠΑΟΚ'' (μας μάρανε η μεγαλοσύνη)....
Αφήστε έναν προπονητή να δουλέψει 2-3 χρόνια, έλεος πια με τον Γκαρσία κ τον κάθε Γκαρσία....![]()
![]()
Εγώ ένα μεγάλο λάθος εντοπίζω στον Λουτσέσκου στα τελευταία ματς.. ήρθε σε μεγαλύτερη ομάδα και βιάζεται να παίξει το αντίστοιχο ποδόσφαιρο για να δείξει σαν προπονητής ότι δεν ξέρει να παιζει μόνο ταμπούρι όπως στην Ξάνθη.. του φουσκώσαν και τα μυαλά, εδώ Π.Α.Ο.Κ είσαι θα παίζεις για τη νικη κτλ. Όχι ότι δεν πρέπει να είναι έτσι, αλλά αυτο χτίζεται σταδιακά.. για αυτό παρουσίασε μια ασύνδετη ομάδα μέσα στη Λιβαδειά.. και χθες δεν νοείται να βγαζει επιθετικούς απτο 70' και μετά και να μη γεμίζει το κέντρο του με κάτσε πχ ή και μαλεζά πιο πίσω.. έτσι δεν θα τρωγες γκολ ποτέ.. δεν ήταν ο εαυτός του στις αλλαγές.. παρασύρθηκε και πήγε να κάνει τι αντί να κλειδώσει το ματς;;
Πήγε να πάρει διπλό να λέμε τι ομαδάρα έχουμε;
Ναι το ξέρω.. εμείς οι οπαδοί αυτό θέλαμε φυσικά.. ο προπονητής δεν έπτεπε να παρασυρθεί όμως
Πήγε να πάρει διπλό να λέμε τι ομαδάρα έχουμε;
Ναι το ξέρω.. εμείς οι οπαδοί αυτό θέλαμε φυσικά.. ο προπονητής δεν έπτεπε να παρασυρθεί όμως
Έτσι. Θα δουλέψουμε να τα βγάλουμεSick Bastard έγραψε:6-7 χρόνια;
Και γιατί να μην το κάνουμε 10, ακόμη νέοι ήμαστε!
με τον γκαρσια δεν ξερω αν θα μαθουν οι παιχτες μπαλα ουτε το...4 4 2 ή οτι αλλο αλλα θα μαθουν τουλαχιστον....να πεθαινουν στο γηπεδο. ειτε στο χορταρι....ειτε στ αποδυτηρια.
- sourmenetes
- Moderator
Κουμαντο αλλου.PAOK_Antarctica έγραψε:Θίχτηκε ο Αλεπούς από το ποστ του Στόκερ.
Αφήστε μωρέ τον άνθρωπο να εκφραστεί.
Ξέρω, κανόνες του φόρουμ κτλ.
Ναι όπως στον Ατρόμητο που χάσαμε 7-0 δεν νομίζω ότι είναι έτοιμος ο Γκαρσία είναι πολύ νωρίςberry έγραψε:με τον γκαρσια δεν ξερω αν θα μαθουν οι παιχτες μπαλα ουτε το...4 4 2 ή οτι αλλο αλλα θα μαθουν τουλαχιστον....να πεθαινουν στο γηπεδο. ειτε στο χορταρι....ειτε στ αποδυτηρια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk