Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Indio

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Indio »

SOSA έγραψε:νομιζω ο ραβαν μετραει μερεσ στον παγκο του παοκ και μακαρι να αναλαμβανει το τιμονι τισ ομαδασ ο pablo garcia
yes garcia yes party :nairepaok:
Εαν γινει και αυτο ...ξυπνηστε με when 2025 ends...ημαρτον
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Βρε αφήστε έναν προπονητή να δουλέψει επιτέλους: τον ένα τον λέγαμε ''σπυριάρη'', τον άλλο ''ταβερνιάρη'', τον ΑΑ ''ιερομόναχο'', τον επόμενο ''άσχετο'', τον Σέρβο ''ξεροκέφαλο'', τον προηγούμενο ''προπονητή από τα lidl'', τον Λουτσέσκου ''μικρό για το μεγάλο ΠΑΟΚ'' (μας μάρανε η μεγαλοσύνη)....
Αφήστε έναν προπονητή να δουλέψει 2-3 χρόνια, έλεος πια με τον Γκαρσία κ τον κάθε Γκαρσία.... :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Και ο Λουτσεσκου αμα δουλεψει για 6-7 χρονια θα κανει ομαδα. Ο προπονητης ετσι ειναι. Με μια κα δυο σεζον δε γινεται δουλεια.
Κ ο Σαντος αν θυμαστε σκατα ηταν στην αρχη, σαρδελες κοκοβιοι κλπ
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

6-7 χρόνια;
Και γιατί να μην το κάνουμε 10, ακόμη νέοι ήμαστε!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

nothu έγραψε:Εχεις το σκορ στο 0-0 και αποφασιζεις να βγαλεις τον Μπισεσβαρ. Και πας και μου βαζεις τον Ενρικε. Γιατι ρε ανθρωπε του θεου ? Απο μονος σου λες οτι η ομαδα πασχει απο φυσικη κατασταση ? Γιατι δε βαζεις καποιον αμυντικογενη ?
Μετρ της τακτικής ο Ρουμάνος.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

nothu έγραψε:Εχεις το σκορ στο 0-0 και αποφασιζεις να βγαλεις τον Μπισεσβαρ. Και πας και μου βαζεις τον Ενρικε. Γιατι ρε ανθρωπε του θεου ? Απο μονος σου λες οτι η ομαδα πασχει απο φυσικη κατασταση ? Γιατι δε βαζεις καποιον αμυντικογενη ?
ειμαστε χαζουληδες για να μπορεσουμε να κατανοησουμε τα εκπληκτικα πλανα του ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ προπονητη, της αλεπους, του μετρ της τακτικης...

παντως να του αναγνωρισουμε οτι σιγα σιγα τον φτανει τον ΠΑΟΚ στα επιπεδα της προηγουμενης ομαδας του...ενα ματσακι τη βδομαδα και αγιο ο Θεος :ugeek:
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

η αλεπού των καρπαθειων :lol: :lol: ......την τρελα μου μεσα :evil: :evil: με τον καθε κλεφτοκοτα......
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΑποστόληςΑ έγραψε:....
Διαψεύστηκα οικτρά. Τέτοια λάθη κάνει μόνον ένας άσχετος από μπάλα ή κάποιος που δεν θέλει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ. Το είχα γράψει από την προηγούμενη του αγώνα με το που είδα τη σύνθεση.
Μου θύμισε την παλαβή σύνθεση που κατέβασε ο Ivic μέσα στη Βέροια. Δύο αμυντικά χαφ και 4 επιθετικούς, μια ομάδα χωρίς σύνδεση, χωρίς αρχή και τέλος , χωρίς να ξέρει ο ένας πού πατάει ο άλλος, μια ομάδα που εφάρμοζε τέλεια την παγκοσμίως γνωστή μέθοδο (management) KTR.
Ελπίζω γα το καλό του ΠΑΟΚ και της υγείας μου ότι κάνω τρομερό λάθος. Ότι συνεχίζω να είμαι άμπαλος και άσχετος από μπάλα στα 55 μου.
Άλλωστε θα φανεί. Ο καιρός γαρ εγγύς.
Μία από τα ίδια και στη Σουηδία. Το δις εξαμαρτείν ουκ αδρός σοφού. Εγώ θα σε απέλυα αμέσως (για την ακρίβεια δεν θα σε έπαιρνα ποτέ...)
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

omerta76 έγραψε:Βρε αφήστε έναν προπονητή να δουλέψει επιτέλους: τον ένα τον λέγαμε ''σπυριάρη'', τον άλλο ''ταβερνιάρη'', τον ΑΑ ''ιερομόναχο'', τον επόμενο ''άσχετο'', τον Σέρβο ''ξεροκέφαλο'', τον προηγούμενο ''προπονητή από τα lidl'', τον Λουτσέσκου ''μικρό για το μεγάλο ΠΑΟΚ'' (μας μάρανε η μεγαλοσύνη)....
Αφήστε έναν προπονητή να δουλέψει 2-3 χρόνια, έλεος πια με τον Γκαρσία κ τον κάθε Γκαρσία.... :evil: :evil: :evil:
Έτσι επιτέλους ένας προπονητής που θα μείνει

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

omerta76 έγραψε:Βρε αφήστε έναν προπονητή να δουλέψει επιτέλους: τον ένα τον λέγαμε ''σπυριάρη'', τον άλλο ''ταβερνιάρη'', τον ΑΑ ''ιερομόναχο'', τον επόμενο ''άσχετο'', τον Σέρβο ''ξεροκέφαλο'', τον προηγούμενο ''προπονητή από τα lidl'', τον Λουτσέσκου ''μικρό για το μεγάλο ΠΑΟΚ'' (μας μάρανε η μεγαλοσύνη)....
Αυτά τα λες στον Ιβάν ή σε κάποιον άλλο;
themgeo

Δημοσίευση από themgeo »

Εγώ ένα μεγάλο λάθος εντοπίζω στον Λουτσέσκου στα τελευταία ματς.. ήρθε σε μεγαλύτερη ομάδα και βιάζεται να παίξει το αντίστοιχο ποδόσφαιρο για να δείξει σαν προπονητής ότι δεν ξέρει να παιζει μόνο ταμπούρι όπως στην Ξάνθη.. του φουσκώσαν και τα μυαλά, εδώ Π.Α.Ο.Κ είσαι θα παίζεις για τη νικη κτλ. Όχι ότι δεν πρέπει να είναι έτσι, αλλά αυτο χτίζεται σταδιακά.. για αυτό παρουσίασε μια ασύνδετη ομάδα μέσα στη Λιβαδειά.. και χθες δεν νοείται να βγαζει επιθετικούς απτο 70' και μετά και να μη γεμίζει το κέντρο του με κάτσε πχ ή και μαλεζά πιο πίσω.. έτσι δεν θα τρωγες γκολ ποτέ.. δεν ήταν ο εαυτός του στις αλλαγές.. παρασύρθηκε και πήγε να κάνει τι αντί να κλειδώσει το ματς;;
Πήγε να πάρει διπλό να λέμε τι ομαδάρα έχουμε;
Ναι το ξέρω.. εμείς οι οπαδοί αυτό θέλαμε φυσικά.. ο προπονητής δεν έπτεπε να παρασυρθεί όμως
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Sick Bastard έγραψε:6-7 χρόνια;
Και γιατί να μην το κάνουμε 10, ακόμη νέοι ήμαστε!
Έτσι. Θα δουλέψουμε να τα βγάλουμε
berry

Δημοσίευση από berry »

με τον γκαρσια δεν ξερω αν θα μαθουν οι παιχτες μπαλα ουτε το...4 4 2 ή οτι αλλο αλλα θα μαθουν τουλαχιστον....να πεθαινουν στο γηπεδο. ειτε στο χορταρι....ειτε στ αποδυτηρια.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

PAOK_Antarctica έγραψε:Θίχτηκε ο Αλεπούς από το ποστ του Στόκερ.
Αφήστε μωρέ τον άνθρωπο να εκφραστεί.
Ξέρω, κανόνες του φόρουμ κτλ.
Κουμαντο αλλου.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

berry έγραψε:με τον γκαρσια δεν ξερω αν θα μαθουν οι παιχτες μπαλα ουτε το...4 4 2 ή οτι αλλο αλλα θα μαθουν τουλαχιστον....να πεθαινουν στο γηπεδο. ειτε στο χορταρι....ειτε στ αποδυτηρια.
Ναι όπως στον Ατρόμητο που χάσαμε 7-0 δεν νομίζω ότι είναι έτοιμος ο Γκαρσία είναι πολύ νωρίς

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”