Δεν το θυμόμουν...
Aleksandar Stanojevic
Re: Aleksandar Stanojevic
Ανήμερα του Προφήτου Ιεζεκιήλ είχε φύγει ο ιταλοκαραμπίνας?
Δεν το θυμόμουν...
Δεν το θυμόμουν...
χαχαχαχαχαχα
σοβαρα εγραψαν για τα...ρεπο;
πρωτα απο ολα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΠΟ.
χαχαχα
ειναι η μια απο τις ΔΥΟ προπονησεις που γίνονται εδω και 14 ημέρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ να μην γίνεται, λογικά γιατί παίχτες είναι στα όρια τους. ΣΕ αυτό πάντα μετράει η γνώμη του επιτελείου που ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ αν κανείς προσέξει, φοράει στους παίχτες αυτες τις μαλακιες στην πλάτη που μετράνε χιλιόμετρα σφυγμούς κτλ...
Αλλά οκ, πιασαρικο ειναι, αφου αλλάζει ..σύστημα να πουμε καμια μαλακία άλλη...
περυσι για ίβιτς που επι το πλείστον έκανε μονές προπονήσεις δεν έλεγαν τιποτα... χαχαχαχαχα. λαμόγια.
α ρε αιώνιοι αρδορεπόρτερ του ΠΑΟΚ, έχετε πλουτίσει με τον καημό μας...
κατα τα άλλα, 23 Μαϊου σου είναι καλά αγιε;
χαχαχα
ειναι η μια απο τις ΔΥΟ προπονησεις που γίνονται εδω και 14 ημέρες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ να μην γίνεται, λογικά γιατί παίχτες είναι στα όρια τους. ΣΕ αυτό πάντα μετράει η γνώμη του επιτελείου που ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ αν κανείς προσέξει, φοράει στους παίχτες αυτες τις μαλακιες στην πλάτη που μετράνε χιλιόμετρα σφυγμούς κτλ...
περυσι για ίβιτς που επι το πλείστον έκανε μονές προπονήσεις δεν έλεγαν τιποτα... χαχαχαχαχα. λαμόγια.
- john4serres
Κάνω μεγάλη προσπάθεια να σας καταλάβω εδώ μέσα τις τελευταίες μέρεςK_geo έγραψε:αν μεσα σε 15 ημερες προετοιμασιας καταλαβε οτι..δεν του βγαινει το συστημα που θελει να εφαρμοσει, καλυτερα να φυγει αυριο.
αυτο που εννοουσα ειναι οτι δεν θελω να πιστευω οτι εχει τοσο χαμηλη αυτοεκτιμηση ωστε να παρατησει την ιδεα του να παιξει ενα πιο συγχρονο και επιθετικο σχημα...
ακομα και αν δεν το κανει τωρα, να το κανει σταδιακα μεσα στη χρονια...
- john4serres
Κγεο, υπάρχουν 25 διαφορετικά γούστα τακτικών.
Βάση ρόστερ το 4-2-3-1 και το 4-3-3 είναι τα καλύτερα.
Βάση ρόστερ το 4-2-3-1 και το 4-3-3 είναι τα καλύτερα.
''Τον Μαιο θα μαστε καλά...''K_geo έγραψε:χαχαχαχαχαχα
χαχαχα
το ροστερ ειναι κατι που διαμορφωνεται.
πιστευω με ενα δυναμικο χαφ (στυλ κασεμιρο πχ για να ειμαι κατανοητος) και ενα δυναμικο σεντερ μπακ τοτε μπορει ανετοτατα να παιξει και 442. και 343 και 235 και 532 και 334 και 4231 και 4132 και 4321 και γενικα νομιζω εγινα κατανοητος.,
υγ: γενικα, τα συστηματα ειναι σαν τα ρουχα. δεν κανουν αυτα τον ανθρωπο.
υγ2: παντως το σίγουρο είναι ότι ενα 4231 ή 433 όποως θελετε δειτε το, είναι σαφώς πιο..ήπιο σε ρυθμό και επιθετικότητα απο ενα 442 ή 343 ή 4132 ξερω γω... για αυτό και έχω πολλάκις τονίσει ότι μου αρέσουν συστήματα με 2 φορ γιατί δίνουν έναν gung ho ρυθμό στο παιχνίδι που τουλάχιστον στα μάτια μου είναι κάτι το ελκυστικό..
πιστευω με ενα δυναμικο χαφ (στυλ κασεμιρο πχ για να ειμαι κατανοητος) και ενα δυναμικο σεντερ μπακ τοτε μπορει ανετοτατα να παιξει και 442. και 343 και 235 και 532 και 334 και 4231 και 4132 και 4321 και γενικα νομιζω εγινα κατανοητος.,
υγ: γενικα, τα συστηματα ειναι σαν τα ρουχα. δεν κανουν αυτα τον ανθρωπο.
υγ2: παντως το σίγουρο είναι ότι ενα 4231 ή 433 όποως θελετε δειτε το, είναι σαφώς πιο..ήπιο σε ρυθμό και επιθετικότητα απο ενα 442 ή 343 ή 4132 ξερω γω... για αυτό και έχω πολλάκις τονίσει ότι μου αρέσουν συστήματα με 2 φορ γιατί δίνουν έναν gung ho ρυθμό στο παιχνίδι που τουλάχιστον στα μάτια μου είναι κάτι το ελκυστικό..
- john4serres
κγεο για να παιξεις 442 θα πρεπει να αποτελέσουν παρελθόν από το ρόστερ οι Κλαους-Κουλουρης.
Χρειάζεσαι Πρίγιοβιτς και μια μεταγραφή ψηλού καλού επιθετικού
και ο κοντός να είναι ο Μακ και ένας από τους Ζάιρο ή Πέλκα.
Χρειάζεσαι Πρίγιοβιτς και μια μεταγραφή ψηλού καλού επιθετικού
και ο κοντός να είναι ο Μακ και ένας από τους Ζάιρο ή Πέλκα.
νομιζω ο Κλαους ή ο Κουλούρης, κυρίως ο Κλάους, μπορουν να έχουν το ρόλο του αναπληρωματικού φορ.
βασικά οκ. ελπίζω, αφού μιλάμε για κλάους.
κατα τα άλλα δεν ειναι εκει το..θεμα. ουτε στο σεντερ μπακ. θελει ενα δυναμικο μεσο.
βασικά οκ. ελπίζω, αφού μιλάμε για κλάους.
κατα τα άλλα δεν ειναι εκει το..θεμα. ουτε στο σεντερ μπακ. θελει ενα δυναμικο μεσο.
- john4serres
- GiorgosAtha
Πάντως το 4-2-3-1 εύκολα μετατρέπεται σε 4-4-2 -ειδικά σε φάση επίθεσης και με τους παίχτες που έχουμε-...
http://lineupbuilder.com/?sk=f09n
http://lineupbuilder.com/?sk=f09w
Ένα δυναμικό στόπερ και ένα 6αρι σκυλί και είμαστε κάτι παραπάνω από καλά...
ΥΣ. Δεν ξέρω αν τα έχω ανεβάσει σωστά...
Ένα δυναμικό στόπερ και ένα 6αρι σκυλί και είμαστε κάτι παραπάνω από καλά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Παρ 14 Ιούλ 2017, 11:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
xrisitsapa
Τον εχω κραξει μεχρι τωρα, αλλά η απόφασή του για αλλαγή συστήματος ειναι σωστή και δείχνει ανθρωπο χωρίς κολλήματα. Αυτά ειναι που μας εφαγαν τόσα χρόνια.
και εγω νομιζω οτι καπως ετσι θα κινηθει εν τελει, δλδ με αυτη την..αλχημεια ωστε να εκμεταλλευτει στο επακρο την πολυ καλη αι γρηγορη κινηση του μακ στο χωρο και στη γραμμή του οφσαϊντ..GiorgosAtha έγραψε:Πάντως το 4-2-3-1 εύκολα μετατρέπεται σε 4-4-2 -ειδικά σε φάση επίθεσης και με τους παίχτες που έχουμε-...
Ένα δυναμικό στόπερ και ένα 6αρι σκυλί και είμαστε κάτι παραπάνω από καλά...![]()
το θεμα ειναι πως θα του βγει το τρανζισιον απο αμυνα σε επιθεση ετσι... αυτο θα πρεπει να το λυσει καπως καθως ο μακ ετσι θα χρειαζεται να επιστρεφει αρκεταπισω σε φαση αμυνας... ή οχι;
παντως αυτο το περυσινο με τον καημενο τον πριγιο μονο του μπροστα σαν την καλαμια στον καμπο και κοντινοτερο συμπαιχτη στα 20 μετρα, δεν θα ηθελα να το βλεπω μια ακομα χρονια...
- GiorgosAtha
Σωστός... πάντως δεν νομίζω πως ο Mak θα "γυρνάει" τόσο πολύ καθώς το αριστερό άκρο της άμυνας είναι σαφώς πιο αμυντικογενές (Leo/Lev) από το δεξί (Matos) ενώ θα παίρνει και βοήθειες από το 6αρι αφού στα δεξιά ο Campos θα βοηθά περισσότερο στην άμυνα και δεν θα χρειάζεται σε μεγάλο βαθμό "έξτρα ντουμπλάρισμα" από τους κεντρικούς μέσους.
Βέβαια σε περίπτωση Mak και Enrique στην 11αδα θα πάμε λογικά σε καθαρό 4-3-3
Βέβαια σε περίπτωση Mak και Enrique στην 11αδα θα πάμε λογικά σε καθαρό 4-3-3
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Παρ 14 Ιούλ 2017, 11:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.