Ανέκδοτα ΙΙ

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Ανέκδοτα ΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σύγχρονη ρομαντική ποίηση......

Το πρωί δεν τρώω γιατί την σκέφτομαι,
Το μεσημέρι δεν τρώω γιατί την σκέφτομαι,
Το βράδυ δεν κοιμάμαι γιατί …πεινάω.

Έγραψα το όνομά σου στην άμμο και το έσβησε το κύμα
Το χάραξα στα δέντρα και το έσβησε ο χρόνος
Το έγραψα στο τζάμι και το πήρε η βροχή
Το έγραψα στ' α....... μου και ησύχασα.

Κοιτάζω τ' αστέρια και βλέπω εσένα,
κοιτάζω τον ήλιο και βλέπω εσένα
κοιτάζω το φεγγάρι και βλέπω εσένα,
Κάνεις λίγο στην άκρη σε παρακαλώ;

Κάποιες στιγμές νομίζω πως είμαι μόνος στον κόσμο,
πως κανείς δεν με θέλει και θέλω να πεθάνω.
Και τότε εμφανίζεσαι εσύ.
Θεέ μου, γιατί όλα τα στραβά σε μένα;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ!

Χθες το βράδυ ονειρεύτηκα...
Είδα έναν εφιάλτη. Έναν τρομακτικό εφιάλτη.
Σηκώθηκα λέει απ'το κρεβάτι κοιτάχτηκα στο καθρέφτη κι αντελήφθην ότι είχα γίνει μαύρος. Για να είμαι πιο ακριβής, όχι μαύρος, αράπης που είναι πολύ χειρότερο. Έβαλα το χέρι στην τσέπη αναζητώντας το διαβατήριό μου για να διαπιστώσω αν και η φωτογραφία με δείχνει μαύρο και ανακαλύπτω ότι εκτός από μαύρος είμαι και Εβραίος.
Δεν είναι δυνατό, μονολόγησα, και κάθησα απαρηγόρητος σε μια καρέκλα. Θεέ μου, είναι μια καρέκλα με ροδάκια, μια καρέκλα αναπηρική που σημαίνει ότι εκτός από μαύρος και Εβραίος, είμαι και ανάπηρος. Τι κακοτυχία που με βρήκε! "Δεν είναι δυνατόν", μονολόγησα, "εγώ να είμαι μαύρος, Εβραίος και ανάπηρος". "Κι όμως" ακούω να φωνάζει κάποιος πίσω μου με μια
θηλυπρεπή ανδρική φωνή.
Είναι λέει το αγόρι μου. Χριστέ μου, είμαι κι ομοφυλόφιλος;;;;;;;;
Τέλος πάντων, μικρό το κακό εφ' όσον κάνουμε σίγουρο σεξ, ξέρετε τα περί έιτζ κι έτσι. "Εσύ χρυσό μου έχεις τη σύριγγα;" τον ακούω να μου λέει. Ω Θεέ μου εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος κι ομοφυλόφιλος είμαι και ναρκομανής! Κοιτάζω μπροστά μου κάτι ιατρικές εξετάσεις. Είμαι λέει ορο-θετικός. Αν είναι δυνατό! Ω Θεέ μου εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, και ναρκομανής είμαι κι ορο-θετικός! Απελπισμένος αρχίζω να ουρλιάζω να κλαίω, να τραβάω τα μαλλιά.
Όχι!!!!!!!! Είμαι φαλακρός! Δεν έχω τρίχα στο κεφάλι μου. Χτυπάει το τηλέφωνο. Είναι ο αδελφός μου: "βρε αρχιρεμάλι, από τότε που τα τίναξαν ο μπαμπάς κι η μαμά στην εθνική δεν κάνεις τίποτα άλλο απ'το να παίρνεις ναρκωτικά και κάθεσαι και βαράς μύγες απ' το πρωί ως το βράδυ. Άντε βρες μια δουλειά γιατί από μένα δεν έχει φράγκο". Ω Θεέ μου. Είμαι κι άνεργος. Εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός κι ορφανός είμαι κι άνεργος! Πάω να του εξηγήσω πως είναι δύσκολο να βρει δουλειά ένας
μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός, ορφανός και άνεργος αλλά δεν τα καταφέρνω γιατί εκτός απ'όλα αυτά είμαι και μουγκός.
Απελπισμένος και κλαίγοντας με λυγμούς κλείνω το τηλέφωνο με το ένα και μοναδικό χέρι που διαθέτω. Πλησιάζω στο παραθυράκι του τροχόσπιτου μου και βλέπω μια αλάνα γεμάτη τσαντίρια. Νοιώθω μια γροθιά στο βηματοδότη μου: μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός, ορφανός, άνεργος, κουλός, μουγγός, καρδιοπαθής μέχρι και γύφτος.
Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο τροχόσπιτο το αγόρι μου. "Αγάπη μου, σου έχω μια ευχάριστη είδηση, πήρατε το πρωτάθλημα!".
Ε Όχι! E όχι και γαύρος!
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Συγχαρητήρια Αποστόλη, είναι το πρώτο ανέκδοτο μέσα σε αυτό το τόπικ που με έκανε να γελάσω πραγματικα

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ!

Χθες το βράδυ ονειρεύτηκα...
Είδα έναν εφιάλτη. Έναν τρομακτικό εφιάλτη.
Σηκώθηκα λέει απ'το κρεβάτι κοιτάχτηκα στο καθρέφτη κι αντελήφθην ότι είχα γίνει μαύρος. Για να είμαι πιο ακριβής, όχι μαύρος, αράπης που είναι πολύ χειρότερο. Έβαλα το χέρι στην τσέπη αναζητώντας το διαβατήριό μου για να διαπιστώσω αν και η φωτογραφία με δείχνει μαύρο και ανακαλύπτω ότι εκτός από μαύρος είμαι και Εβραίος.
Δεν είναι δυνατό, μονολόγησα, και κάθησα απαρηγόρητος σε μια καρέκλα. Θεέ μου, είναι μια καρέκλα με ροδάκια, μια καρέκλα αναπηρική που σημαίνει ότι εκτός από μαύρος και Εβραίος, είμαι και ανάπηρος. Τι κακοτυχία που με βρήκε! "Δεν είναι δυνατόν", μονολόγησα, "εγώ να είμαι μαύρος, Εβραίος και ανάπηρος". "Κι όμως" ακούω να φωνάζει κάποιος πίσω μου με μια
θηλυπρεπή ανδρική φωνή.
Είναι λέει το αγόρι μου. Χριστέ μου, είμαι κι ομοφυλόφιλος;;;;;;;;
Τέλος πάντων, μικρό το κακό εφ' όσον κάνουμε σίγουρο σεξ, ξέρετε τα περί έιτζ κι έτσι. "Εσύ χρυσό μου έχεις τη σύριγγα;" τον ακούω να μου λέει. Ω Θεέ μου εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος κι ομοφυλόφιλος είμαι και ναρκομανής! Κοιτάζω μπροστά μου κάτι ιατρικές εξετάσεις. Είμαι λέει ορο-θετικός. Αν είναι δυνατό! Ω Θεέ μου εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, και ναρκομανής είμαι κι ορο-θετικός! Απελπισμένος αρχίζω να ουρλιάζω να κλαίω, να τραβάω τα μαλλιά.
Όχι!!!!!!!! Είμαι φαλακρός! Δεν έχω τρίχα στο κεφάλι μου. Χτυπάει το τηλέφωνο. Είναι ο αδελφός μου: "βρε αρχιρεμάλι, από τότε που τα τίναξαν ο μπαμπάς κι η μαμά στην εθνική δεν κάνεις τίποτα άλλο απ'το να παίρνεις ναρκωτικά και κάθεσαι και βαράς μύγες απ' το πρωί ως το βράδυ. Άντε βρες μια δουλειά γιατί από μένα δεν έχει φράγκο". Ω Θεέ μου. Είμαι κι άνεργος. Εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός κι ορφανός είμαι κι άνεργος! Πάω να του εξηγήσω πως είναι δύσκολο να βρει δουλειά ένας
μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός, ορφανός και άνεργος αλλά δεν τα καταφέρνω γιατί εκτός απ'όλα αυτά είμαι και μουγκός.
Απελπισμένος και κλαίγοντας με λυγμούς κλείνω το τηλέφωνο με το ένα και μοναδικό χέρι που διαθέτω. Πλησιάζω στο παραθυράκι του τροχόσπιτου μου και βλέπω μια αλάνα γεμάτη τσαντίρια. Νοιώθω μια γροθιά στο βηματοδότη μου: μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός, ορφανός, άνεργος, κουλός, μουγγός, καρδιοπαθής μέχρι και γύφτος.
Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο τροχόσπιτο το αγόρι μου. "Αγάπη μου, σου έχω μια ευχάριστη είδηση, πήρατε το πρωτάθλημα!".
Ε Όχι! E όχι και γαύρος!
Ο ρεαλιστικά υπάρχων υπέρμετρος ρατσισμός και σεξισμός στα όρια της σάτιρας, τελικά οδηγεί σε ένα πολύ...
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

....................."γ@μάτο ανέκδοτο με ισχυρότατη δόση black χιούμορ"!!!! :D :D :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Chuck Norris έγραψε:Συγχαρητήρια Αποστόλη, είναι το πρώτο ανέκδοτο μέσα σε αυτό το τόπικ που με έκανε να γελάσω πραγματικα

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Μόλις διάβασα το παραπάνω σχόλιο με ήρθε στον νου ο RoMaN με την μπάσα φωνή του Άρνι να προειδοποιεί...

...i'll be back!!!! :D :D :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ. Μετανοείτε... ;)
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Με αυτα που διαβαζω θα με κανετε να στειλω μήνυμα στο δάσκαλο να μ στειλει πριβε ανεκδοτο να σας πω καλα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Τον Μάιο καν' το ελεύθερα...Τότε που....................."θα μαστε καλά..."!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :opaokara: :opaokara:

Edit: Απ τις 3/12/2016 που έκανε εγγραφή το "τελευταίο μέλος" του forum, ο @iceman, φαίνεται ότι...
...έχουν παγώσει μέχρι και οι...εγγραφές!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Αποστολης: The King is back!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά με αντικειμενικά κριτήρια ποστάρω τα καλύτερα ανέκδοτα εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

- πιστεύεις στις συμπτώσεις?
-οχι
-ούτε εγώ!
-κοίτα σύμπτωση!
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Έμπνευση της στιγμης!

Αυτοί που θέλουν τον Bou (Μπου) για επιθετικό το χειμώνα είναι μπουφάν?

©
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

από fb

- πως λες τα κάλαντα;
- χτυπάς το τρίγωνο και τραγουδάς
- μπουκωμένος;
- τι εννοείς μπουκωμένος;
- τι εννοείς τρίγωνο;
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Πηρε ενα καλσον για να καμει ληστεία αλλά φοβήθηκε και το βάλε στα πόδια

----------------

Θα γράψω την κόρη μου στα αγγλικά

Μy daughter

---------
Ηταν μια φορα δυο πλυντήρια και λεει το ένα
- το ξες οτι ασχολούμαι με τον αθλητισμό?
- α ναι? Με τι?
- στειβω
Άβαταρ μέλους
goran 64

:lol: :lol: :lol: :lol:

Επιτέλους...ανέκδοτα... :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ