Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017
Re: Μεταγραφές Μπάσκετ Π.Α.Ο.Κ. 2016-2017
άντε τώρα που ζεσταθήκαμε φέρε και Olaseni-Deandre Kane να πάρουμε πρωτάθλημα.
PG δεν ειναι αυτος Θωμα?! Εγω θα ηθελα παικτη στο 4,5 παντως να εχουμε την πολυτελεια να ξεκουραζεται και λιγο ο Κιθ...Εναν παικτη τυπου Λανκφορντ θα ηταν οτι πρεπει.
όπως είπα και πιο πάνω, νομίζω κλείσαμε τις θέσεις των 6, τώρα πρέπει να φύγει κάποιος για να πάρουμε άλλον.οπότε...
Ναι απλα οταν επιστρεψει λογικα ο Σαιμπερτ ο Μιλιενοβιτς θα φυγει γιατι την θεση του στο ροτεισον θα παρει ο Σομπει....τοτε ισως αποκτησουμε παικτη (και Αμερικανο μπορουμε να παρουμε στην θεση του Μιλιενοβιτς).
Η αλήθεια είναι πως μπερδεύτηκαν λίγο τα πράγματα με τους ξένους. Δε μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το συμβόλαιο του Σάιμπερτ για όσο λείπει και να φέρουμε ψηλό για το διάστημα αυτό? Εντάξει αν λείψει 1-1,5 μήνα προφανώς και δεν αξίζει τον κόπο, αλλά κάτι ακούγεται πως μπορεί να κάνει επέμβαση και να χάσει όλη τη χρονιά, οπότε γιατί να καλύπτει θέση ξένου κάποιος που δε θα παίζει..? Θα μου πείς εξυγίανση είναι αυτή...
Edit: BigBaby τον Σόμπεϊ τον πήραν για τη θέση του Σάιμπερτ. Και όταν (και αν) επιστρέψει ο Τζόρνταν άντε να εναλάσσονται στο 2-3, να παίρνει και ένα 10 λεπτο στον άσσο. Δε νομίζω ότι τον πήραν για να αντικαταστήσει τον Μιλιένοβιτς. Θα μου πείς πολλές φορές και ο Μιλιένοβιτς ένα 10λεπτο παίρνει στον άσσο...Δε ξέρω, θα δείξει.
Edit: BigBaby τον Σόμπεϊ τον πήραν για τη θέση του Σάιμπερτ. Και όταν (και αν) επιστρέψει ο Τζόρνταν άντε να εναλάσσονται στο 2-3, να παίρνει και ένα 10 λεπτο στον άσσο. Δε νομίζω ότι τον πήραν για να αντικαταστήσει τον Μιλιένοβιτς. Θα μου πείς πολλές φορές και ο Μιλιένοβιτς ένα 10λεπτο παίρνει στον άσσο...Δε ξέρω, θα δείξει.
Στον 1 αυτην την στιγμη παιζουν ο Κονιαρης, ο Τσοχλας, ο ΜακΦαντεν και ο Μιλιενοβιτς.
Αν επιστρεψει ο Σαιμπερτ θα εχουμε τον Αυστραλο να μοιραζεται τα λεπτα με τον Σαιμπερτ και τον Πεινερς?? Δυσκολο
Θα εχουμε σχηματα χωρις καθαρο 1 ...πχ Μακ Φαντεν-Σομπει-Σαιμπερτ ή Μακ Φαντεν-Σομπει-Πεινερς ή Σομπει-Σαιμπερτ-Πεινερς....με τοσους παικτες στην περιφερεια δεν τον φοβαμαι τον Σουλη θα την βρει την ακρη.
Αν επιστρεψει ο Σαιμπερτ θα εχουμε τον Αυστραλο να μοιραζεται τα λεπτα με τον Σαιμπερτ και τον Πεινερς?? Δυσκολο
Θα εχουμε σχηματα χωρις καθαρο 1 ...πχ Μακ Φαντεν-Σομπει-Σαιμπερτ ή Μακ Φαντεν-Σομπει-Πεινερς ή Σομπει-Σαιμπερτ-Πεινερς....με τοσους παικτες στην περιφερεια δεν τον φοβαμαι τον Σουλη θα την βρει την ακρη.
νομίζω το πράγμα είναι αρκετά απλό αυτή τη στιγμή: ευρώπη σε λίγο τέλος, μένει η 3η θέση, ας πούμε οτι είναι ενας στόχος ο οποίος έχει το ίδιο έπαθλο με την 5η. άρα επί της ουσίας θελουμε να βγούμε πάσει θυσία τουλ. 5οι στη regular πάνω από κολοσσό ο οποίος αν βγεί 6ος θα αποκελισετί με 2-0 απο ΑΕΚ οπότε εμείς καταλήγουμε 5οι στο FCL χάσουμε κερδίσουμε με συμπολίτη, με ή χωρίς πλεονέκτημα έδρας. Καθόμαστε λοιπόν συζητάμε με πρώτον εμένα, να πάρουμε τον έναν να πάρουμε τον άλλον. Τί θα αλλάξει? Η ομάδα δεν έχει ΑΣΣΟ ακόμα μια χρονιά, και αυτή τη στιγμή δεν έχει και ένα καλό 4.5άρι. Αυτοί οι 2 παίκτες λείπουν για να παίξουμε επί ίσοις όροις την 3η θέση με ΑΕΚ-συμπολίτη. Δεν υπάρχει καμία διαφορά στις 3 αυτές ομάδες, τολμώ να πώ οτι μάλλον είμαστε καλύτεροι και από τους 2 ακόμα και με αυτό το κοντό ρόστερ. Τα αποτελέσματα 2 ήττες-2 νίκες δε λένε πολλά. Πήγαμε σε όλα στο τέλος και τα 2 τα νικήσαμε γιατί είμαστε πιο τυχεροί και οι άλλοι ανίκανοι και τα 2 που χάσαμε τα χάσαμε γιατί μας τα έβαλε ο ούκιτς πάνω στον τσόχλα. Και θα μας τα ξαναβάλει φυσικά αν τύχει να παίξουμε με ΑΕΚ καποιοα στιγμή στα Playoffs. H έλευση παικτών λοιπόν δεν θα αλλάξει επί της ουσίας κάτι, εκτός αν μιλάμε για πραγματικές και ποιοτικές προσθήκες: η ομάδα παίζει αυτό που μπορεί, στην άμυνα είναι καλή, αφήνει τα σουτ απέξω, στα γκαρντ όταν δεν παίζουν οι κόνιαρης-μακφαντεν μας πηδάει ο κάθε πικραμένος, ο χρυσικόπουλος είναι το πιο ασταθες πράγμα στον κόσμο κλπ κλπ. Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να παίξει ούτε καλύτερο μπάσκετ (επιχειρηματολογία για το αν παίζουμε καλό μπάσκετ είναι γελοίο να αναπτύξει κάποιος- ας δεί ας πούμε αναλογία assists/λάθη, πόσα λίγα κλεψίματα και αιφνιδιασμούς κάνουμε, πόσο κακά σουτάρουμε απέξω, πόσο άγχος έχουμε σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ματς στις βολές) ούτε και να κερίδσει κάτι παραπάνω ακόμα και να παίξει καλύτερο μπάσκετ!!! ε και τί έγινε ????
[youtube]3FTm72Ux350[/youtube]
[youtube]3FTm72Ux350[/youtube]
- Chuck Norris
Μα όλη η πόλη για αυτήν την μεταγραφή μιλάει! Πως άργησες μια μέρα να το μάθεις???
- PAOK_Antarctica
Για να χουμε ενα μετρο συγκρισης στα συμβολαια, πόσα παιρνει ο Μπαρλοου? (σε σχεση πχ με τον Σαιμπερτ)
αποκλείω να παίρνει πάνω από 4 χιλιάρικα το μήνα (ο σαιμπερτ 5 ξερω γω)
Φετος αλλα παιζει SF-SG ...απλα εχει και αρκετα καλο χειρισμο της μπαλας....εμεις πηραμε τον Σαιμπερτ για να καλυψει αυτες τις 2 θεσεις και τον Πεινερς.
Για του χρονου δυσκολο το βλεπω να ερχεται (σαν 1ος σκορερ της Μπασκετ Λιγκ θα βρει καλα χρηματα εξω).
Το θεμα ειναι ομως οτι οσοι προτιμησαν τα χρηματα χαθηκαν στην πορεια...σκοπος ειναι να κανεις ενα βημα
παραπανω καθε χρονο για να σε εμπιστευθουν ομαδες Ευρωλιγκα.
Πχ δειτε τον Κουπερ που ηθελε συμβολαιο 400.000 δολαριων και πηγε στην Ενισει....τον πηρε ο βαζελος για
ενα 2μηνο και τον εστειλε...για να καταξιωθεις στην Ευρωπη θελει 2-3 χρονιες σε Ευρωπαικες διοργανωσεις
να εχεις καλα νουμερα ή να εισαι σουπερ ταλεντο (Λανκφορντ οχι ο δικος μας
)
Για του χρονου δυσκολο το βλεπω να ερχεται (σαν 1ος σκορερ της Μπασκετ Λιγκ θα βρει καλα χρηματα εξω).
Το θεμα ειναι ομως οτι οσοι προτιμησαν τα χρηματα χαθηκαν στην πορεια...σκοπος ειναι να κανεις ενα βημα
παραπανω καθε χρονο για να σε εμπιστευθουν ομαδες Ευρωλιγκα.
Πχ δειτε τον Κουπερ που ηθελε συμβολαιο 400.000 δολαριων και πηγε στην Ενισει....τον πηρε ο βαζελος για
ενα 2μηνο και τον εστειλε...για να καταξιωθεις στην Ευρωπη θελει 2-3 χρονιες σε Ευρωπαικες διοργανωσεις
να εχεις καλα νουμερα ή να εισαι σουπερ ταλεντο (Λανκφορντ οχι ο δικος μας

τζενκινς του σκουληκιου τελος, ωραιο παικτακι με πολυ καλο σουτ.
Εναν ποιοτικο ψηλο ακομα χρειαζομαστε τωρα που αποκτηθηκε ο καγκουρω