Γιώργος Σαββίδης
- The_Stalker
Re: Γιώργος Σαββίδης
Για να μην μαλώνουμε μεταξύ μας.
Αυτό που λέμε είναι ότι δεν είναι ο ΠΑΟΚ παιχνίδι που πήρε ο Ιβάν στο Γιώργο για να παίζει. Πρώτος εγώ είμαι ευγνώμων στον Ιβάν για όσα έχει κάνει. Πρώτος εγώ λέω ακόμα εδώ και χρόνια, ότι στο αγωνιστικό ΔΕΝ πρέπει να ανακατεύονται. Είναι αδύνατον να λειτουργήσει ο σύλλογος, πώς να το κάνουμε. Επειδή έφερε έναν Βούκιτς ο Ιβάν, δεν σημαίνει ότι θα φέρνει παίκτες ο Γιώργος μέχρι να του πέσει το λαχείο. Για κάποιο λόγο παίζαμε με Τιαμ και όχι κάτι καλύτερο μέχρι σήμερα..
Αυτό που λέμε είναι ότι δεν είναι ο ΠΑΟΚ παιχνίδι που πήρε ο Ιβάν στο Γιώργο για να παίζει. Πρώτος εγώ είμαι ευγνώμων στον Ιβάν για όσα έχει κάνει. Πρώτος εγώ λέω ακόμα εδώ και χρόνια, ότι στο αγωνιστικό ΔΕΝ πρέπει να ανακατεύονται. Είναι αδύνατον να λειτουργήσει ο σύλλογος, πώς να το κάνουμε. Επειδή έφερε έναν Βούκιτς ο Ιβάν, δεν σημαίνει ότι θα φέρνει παίκτες ο Γιώργος μέχρι να του πέσει το λαχείο. Για κάποιο λόγο παίζαμε με Τιαμ και όχι κάτι καλύτερο μέχρι σήμερα..
Το μαγαζακι του ειναι. Η μεγαλομετοχος εταιρια κατα 50 ειναι δικη του. Σαρεσει δεν σαρεσει.!
-
ποια ηταν η παρεμβολη στο σχεδιασμο ρε σνουφελ, οτι ειπε θα τελειωσω τις μεταγραφες αντι θα τελειωσουμε? συμφωνω οτι καλυτερα να μην απανταει καθολου στους ανεγκεφαλους αλλα μην κανουμε τον ψυλλο καμηλα
ενταξει. το μαγαζακι του ειναι, δεν ειναι και δεν θα ειναι ποτε κανενος αλλα και ολων μας.
Δε κατεβαίνεις η δε θες να καταλάβεις?Taseos έγραψε:Το μαγαζακι του ειναι. Η μεγαλομετοχος εταιρια κατα 50 ειναι δικη του. Σαρεσει δεν σαρεσει.!
Ksenitemenos4 έγραψε:ποια ηταν η παρεμβολη στο σχεδιασμο ρε σνουφελ, οτι ειπε θα τελειωσω τις μεταγραφες αντι θα τελειωσουμε? συμφωνω οτι καλυτερα να μην απανταει καθολου στους ανεγκεφαλους αλλα μην κανουμε τον ψυλλο καμηλα
Εγώ ξέρω ότι ο προπονητής της ομάδας σου ζήτησε παίκτες καινούργιοι να βρίσκονται στη Λιβαδια και ότι άτομα που εμπιστεύομαι τη γνώμη τους έλεγαν για τελειωμένες υποθέσεις και συγκεκριμένους στόχους. 10 του μηνός ο Μιχελ ταξίδεψε Κύπρο για να κλείσει Πιερο.
Γιώργος Σαββίδης
Οχι εσυ ασχολεισαι με ανουσια. Ρωτανε τον μεγαλομετοχο που πηγαν τα λεφτα απο τις μεταγραφες ειρωνικα. Οτι θελει θα λεει οπως εσυ κες οτι θες στη δουλεια σου εφοσον ειναι δικη σου. Αντι να σας διαολοστελνει που μπαινεται στην προσωπικη του ζωη κανοντας αιτηση να γινετε φιλοι του καιλθεται κ ασχολειται με τον καθε σαχλαμαρα. Σαν τον αλλο που τον κατηγορουσε γιατι ο γαμος του ηταν προκληση. Λοιπον δεν σας τα ειπανε καλα. Θα μπορουσε να μιλα κ στα ραδια ολη μερα. Ποιος θα του λεγε οχι; να σας ζητησει κ αδεια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Δευ 09 Ιαν 2017, 23:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ουφ τι θυμασεTaseos έγραψε:Προς το παρον πληρωσε τα χρεη. Σε βγαλε τσουλου δυο φορες, ειδες παικτες που δεν ειχες ξαναδει κ εισαι 2 φορα στους 32. Πιθανως εισαι μικρος κ δεν προλαβες οταν τρεχαμε στου βουλινου τα μαγαζια στην λαγκαδα( δε θυμαμαι που ηταν η βιοτεχνια). Επρεπε να μας αφησει να βολιδερνουμε στην γαμα ή να μας παρει ο μεγαλοεφομπκιστης καπεταν γιαννουληςsn0ufel4 έγραψε:Taseos έγραψε:Θα σε ρωτησει sniufel τι κανει στην εταιρια του. Στειλε το fax σου
Ε αφού είναι δικιά του ας τα γαμησει τη μάνα. Κανένα πρόβλημα
Ρωτήσανε που πήγανε τα λεφτά από τις μεταγραφές ? Έχουμε πολύ πλάκα τελικάTaseos έγραψε:Οχι εσυ ασχολεισαι με ανουσια. Ρωτανε τον μεγαλομετοχο που πηγαν τα λεφτα απο τις μεταγραφες ειρωνικα. Οτι θελει θα λεει οπως εσυ κες οτι θες στη δουλεια σου εφοσον ειναι δικη σου. Αντι να σας διαολοστελνει που μπαινεται στην προσωπικη του ζωη κανοντας αιτηση να γινετε φιλοι του καιλθεται κ ασχολειται με τον καθε σαχλαμαρα. Σαν τον αλλο που τον κατηγορουσε γιατι ο γαμος του ηταν προκληση. Λοιπον δεν σας τα ειπανε καλα. Θα μπορουσε να μιλα κ στα ραδια ολη μερα. Ποιος θα του λεγε οχι; να σας ζητησει κ αδεια;
Ξανά οτι να ναι! Κόλλησες στο Ινσταγραμ ενώ μόνο για αυτό δε σου είπα. Τελοσπαντων....
Υγ. Ακόμα κ για ιδιωτική ζωή που λες απο τη στιγμή π το χεις κλειδωμένο υποτίθεται για να μη τα βλέπει ο οποιοσδήποτε μη δέχεσαι τα αιτήματα σβήσε σχόλια και γενικά γραψτους. Υπάρχει περίπτωση να ρωτάει ο άλλος ενώ ξέρει οτι δε θα πάρει απάντηση?
Υγ. Ακόμα κ για ιδιωτική ζωή που λες απο τη στιγμή π το χεις κλειδωμένο υποτίθεται για να μη τα βλέπει ο οποιοσδήποτε μη δέχεσαι τα αιτήματα σβήσε σχόλια και γενικά γραψτους. Υπάρχει περίπτωση να ρωτάει ο άλλος ενώ ξέρει οτι δε θα πάρει απάντηση?
-
και πως απο ολα αυτα εσυ βγαζεις το συμπερασμα ρε σνουφελ οτι ο σαββιδης ακυρωσε το μιχελ?δηλαδη εψαχνε ο μιχελ εξι μηνες , ηταν ολα ετοιμα, ο γιος σαββιδη δεν μπλεχτηκε ολο το εξαμηνο και τωρα ακυρωσε το μιχελ και ψαχνει μονος του? να δεχτω αργοπορια, να δεχτω οτι φαγαμε χυλοπιτες να δεχτω οτι μπλεχτηκαμε με γκαρυ αλλα η παρεμβολη στο σχεδιασμο και τα λοιπα μου φαινονται υπερβολικα...sn0ufel4 έγραψε:Ksenitemenos4 έγραψε:ποια ηταν η παρεμβολη στο σχεδιασμο ρε σνουφελ, οτι ειπε θα τελειωσω τις μεταγραφες αντι θα τελειωσουμε? συμφωνω οτι καλυτερα να μην απανταει καθολου στους ανεγκεφαλους αλλα μην κανουμε τον ψυλλο καμηλα
Εγώ ξέρω ότι ο προπονητής της ομάδας σου ζήτησε παίκτες καινούργιοι να βρίσκονται στη Λιβαδια και ότι άτομα που εμπιστεύομαι τη γνώμη τους έλεγαν για τελειωμένες υποθέσεις και συγκεκριμένους στόχους. 10 του μηνός ο Μιχελ ταξίδεψε Κύπρο για να κλείσει Πιερο.
Σταματηστε να ποτιζεστε με αρνητικοτητα. Τι κακο ειναι αυτο ρε; τι ειπε ο τζουνιορ, τι ειπε ο κολκας τι ειπε ο πολκας. Χεστηκαμε. Στοβγηπεδο μπαλα θελουμε να βλεπουμε. Εχει το γηπεδο 2000 κοσμο με 28 τελικες κ οι υπολοιποι πετιμενουν τι αρνητικο θα πλασαριστει στα ραδια να το παρουν κ να ασχοληθουν οσο παει. Ημαρτον. Αμα δεν σας κανει αυτος ο συλλογος, που πιθανως δε σας κανει4,5 χρονια σαββιδη 4 sold out) κακως ασχολειστε δειτε τις αλλες 3 ομαδες που πανε υπεροχα. Ο ενας εχει παρει μισο δις ευρω κ αλλα 50 εκ απο πωλησεις κ δηλωνει ζημιες, η αεκ ειναι νεοφωτιστη κ ευσι συμπεριφερεται κ ο βαζελος ριχνει το μπατζετ κατα 5 μυρια για να παρει αδεια. Καληνυχτα
Παρακολουθώ το φόρουμ χρόνια και κυρίως κατά τις μεταγραφικές περιόδους που γίνεται χουλιαμάς.Taseos έγραψε:Το μαγαζακι του ειναι. Η μεγαλομετοχος εταιρια κατα 50 ειναι δικη του. Σαρεσει δεν σαρεσει.!
Με αρκετά σχόλια συμφωνώ, με άλλα διαφωνώ, αλλά δε μου δημιουργήθηκε ποτέ η ανάγκη τόσο έντονα, ώστε να εγγραφώ και να γράψω κάτι, μέχρι σήμερα.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μαγαζάκι κανενός.
Ναι, έχει μεγαλομέτοχο (ο οποίος μακάρι τελικά να τα καταφέρει και να γίνει κοινωνός και λυτρωτής της ΠΑΟΚτσίδικης ψυχής) αλλά με ευγένεια θα σε παρακαλούσα να ανασκευάσεις. Για όλους αυτούς τους ξεριζωμένους ανθρώπους που ίδρυσαν το σωματείο και για όλους εκείνους που μόχθησαν για να το μετατρέψουν σε μια υψηλή ιδέα.
Τον ΑΣ ΠΑΟΚ ιδρυσαν κ ακτος απο 60 ατομα δεν ασχολειται κανεις. Αυτα τα ρομαντικα οταν μιλαμε για ΠΑΕ που χει 70 εκ μετοχικο κεφαλαιο ειναι ανευ ουσιας. Οποιος νοιαζεται για το σωματειο κ αυτους που τονιδρυσαν , αυριο πρωι εγγραφη στον ΑΣ ΠΑΟΚ συνδρομες κ παρουσια στις ΓΣ
Τα αγγλικά του Γιώργη είναι ολίγον τι για το ανάθεμα οπότε δεν υπάρχει λόγος να πιανόμαστε απο μια λέξη και να την αναλύουμε τόσο.