και γω σ αγαπαωsimba έγραψε:Γι'αυτο hasio και λοιποι, καθε φορα που θα γραφετε την αποψη σας, να ζητατε προκαταβολικα συγνωμη απο αυτοχρισμενους παντογνωστες που δε γνωριζουν τι σημαινει συζητηση,
ωστε να δειξουν ελεος και να μη σας χλευασουν κατευθειαν...
16.Cristhian Noboa
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 16.Cristhian Noboa
Και γω σ'αγαπαω αλλα η αληθεια ειναι αυτη..
Αν δε χλευασεις κατευθειαν καποιον για μια αποψη, και "αναγκαστεις" να μπεις σε συζητηση μαζι του,
καθε ποστ το ξεκινας λεγοντας "αν και δεν εχει νοημα", "αν κ στα@@ μου σε γραφω", "αν κ δε θα καταλαβεις", "αν κ εχεις αδικο"..
Αν το θεωρεις αυτο εσυ σωστο σ'ενα φορουμ, οκ, ΠΑΣΟ...
Αν δε χλευασεις κατευθειαν καποιον για μια αποψη, και "αναγκαστεις" να μπεις σε συζητηση μαζι του,
καθε ποστ το ξεκινας λεγοντας "αν και δεν εχει νοημα", "αν κ στα@@ μου σε γραφω", "αν κ δε θα καταλαβεις", "αν κ εχεις αδικο"..
Αν το θεωρεις αυτο εσυ σωστο σ'ενα φορουμ, οκ, ΠΑΣΟ...
- pisakaipoupoula
Αμάν δεν ήξερα ότι διαφωνείς ζητάω συγγνώμη προκαταβολικά απ τους χρήστες...ποιός είμαι εγώ να έχω διαφορετική άποψη απ τον μέγα coach δεκαετίες στο κουρμπέτι desperado?Ναι ναι θα ρωτάω άλλη φορά..desperando έγραψε: τι τα βαζεις τα λινκ ρε παλικαρε? τι να μας πουν και αυτοι,το εμπειρο ματι του ΠΑΟΚτση ξερει καλυτερα
Όταν λεμε Τέλος εννοούμε Τέλος.Kgeo
- desperando
- Επικοινωνία:
μπορεις να γραφεις οτι μακακια θελεις... τα ΄΄αγορακι΄΄ ομως και τις λοιπες μαγκιτσες να τις πουλησεις αλλου
- pisakaipoupoula
Έλα ρε μου επιτρέπεις?να σαι καλά ρε ασπρόμαυρε Αλέφα...δε θυμάμαι ποτέ να ασχολήθηκα με τις μαλακίες που γράφεις εσύ αλλά δε μαμιέται ποιός χέστηκε.
Και όταν προκαλείς και δε σε κόβουν θ απαντάω κ εγώ όπως γουστάρω αγοράκι, κατάλαβες?ή θα με κάνεις ντα με το capslock?
Και όταν προκαλείς και δε σε κόβουν θ απαντάω κ εγώ όπως γουστάρω αγοράκι, κατάλαβες?ή θα με κάνεις ντα με το capslock?
- pisakaipoupoula
Ζητάω συγγνώμη απ το forum και τους διαχειριστές, το ψιλογάμησα, ξέρω ότι δε πληρώνεστε κ συμμετέχετε στη διαχείρηση για τη κάβλα σας, απλά η ειρωνία μ ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι
Ο Κριστιάν Νομπόα ανοίγει τα χαρτιά του - PAOK TV
[youtube]qv0KXF31wpM[/youtube]
[youtube]qv0KXF31wpM[/youtube]
- hasio_john
Πολύ μπλα μπλα ξεκίνησαν μερικοί στα media και δεν μ' αρέσει!
Για ποδόσφαιρο τους θέλουμε και όχι για περσόνες!
ΠΑΙΞΤΕ μπαλίτσα και μόνο αυτό!!

Για ποδόσφαιρο τους θέλουμε και όχι για περσόνες!
ΠΑΙΞΤΕ μπαλίτσα και μόνο αυτό!!
Ε ειναι η περιοδος προετοιμασίας, κατι σαν την προεκλογική περίοδο που κανουν ολοι δεσμεύσεις και δίνουν υποσχέσεις μεχρι να ξεκινήσουν και να την φαει παλι ο λαος!
(Πολυ παπαρηγα ακούστηκα αλλα ετσι ειναι Χαχα)
Sent from my mind using boobs power
(Πολυ παπαρηγα ακούστηκα αλλα ετσι ειναι Χαχα)
Sent from my mind using boobs power
- GiorgosAtha
Αυτές είναι συνεντεύξεις κανονισμένες από την ΠΑΕ στο επίσημο κανάλι της.hasio_john έγραψε:Πολύ μπλα μπλα ξεκίνησαν μερικοί στα media και δεν μ' αρέσει!...
Δεν νομίζω ότι μπορούν να αρνηθούν...
- ΑποστόληςΑ
- desperando
- Επικοινωνία:
καλα ρε ειπες ασχημα λογια για τον μεγαλο γχ μπροστα στον Σ Κ ?
ειναι δυνατον να σε εβαλε να παιξεις σε λαθος θεση ο μαστερμαιντ της προπονητικης?
αυτος που εβαλε τον νατχο δεξι εξτρεμ
και μετα κατσε εσυ μακακα ΠΑΟΚτση και βρισε και κραξε τους ποδοσφαιριστες .
ολοι αυτοι οι ημιεπαγγελματιες εχουν καταστρεψει περιουσιακα στοιχεια του ΠΑΟΚ τα οποια στα χερια τους εχασαν το μεγαλυτερο ποσοστο της αξιας τους
ειναι δυνατον να σε εβαλε να παιξεις σε λαθος θεση ο μαστερμαιντ της προπονητικης?
αυτος που εβαλε τον νατχο δεξι εξτρεμ
και μετα κατσε εσυ μακακα ΠΑΟΚτση και βρισε και κραξε τους ποδοσφαιριστες .
ολοι αυτοι οι ημιεπαγγελματιες εχουν καταστρεψει περιουσιακα στοιχεια του ΠΑΟΚ τα οποια στα χερια τους εχασαν το μεγαλυτερο ποσοστο της αξιας τους