14.Facundo Abel Pereyra

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
black death

Re: 10.Facundo Abel Pereyra

Δημοσίευση από black death »

Απ' τους πιο ποιοτικούς μας παίχτες όταν θέλει. Σαν όνομα βέβαια, ένα τίποτα, κι εκεί είναι το πρόβλημα: Αν δεν μπορούμε να είμαστε ελκυστικοί για τους Φακ και Λούκας του κόσμου, ώστε να μας κάνουν τσαλίμια, έχουμε πρόβλημα. Ποιος είναι ο υπεύθυνος; Μην είναι ο Ιβάν, μην είμαστε εμείς οι οπαδοί; Εγώ λέω ότι όλοι έχουμε βάλει το χεράκι μας.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Black_White_Heart έγραψε:Και ας πάει στον γαύρο;
Αν ειναι να'χει για επιθετικο ο γαβρος τον φακουντο με το ενα ποδι και το κοντρολ 'σαλπιγγιδη' ωρα του καλη χθες!!

Πλακα με κανετε ρε με τον αμπαλο;;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μη μηδενίζουμε μια χαρα ειναι ο φανουρης του α γύρου χρήσιμος παίκτης και μπάλα ξέρει και γκολ βαζει και φάουλ , μακαρι να μεινει
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

http://www.transfermarkt.de/facundo-per ... ler/123497

σας φαινεται για παιχτης που αντεχει σε ομαδα και μαλιστα στον ΠΑΟΚ πανω απο ενα χρονο

τον θεωρω χρησιμοτατο οχι για βασικο κατι στυλ βουκιτς αλλα δε θα μεινει ειναι τετοιος ανθρωπος μαλλον και δεν εχει καμια σχεση με σεναρια γαυρου κτλ
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Πόσο άσχημα πρέπει να νιώθουμε που αντί να ασχολούμαστε με κάτι δημιουργικό ασχολούμαστε με τερτίπια παικτών καλοκαιριάτικα...το θέμα πλέον ξέφυγε απο το ποιος έχει δίκιο και τι έγινε και είναι καθαρά θέμα επιβολής και πειθαρχίας.Δεν είναι δυνατόν να κάνει πίσω ο Τούντορ για να μην εκτεθεί στους υπόλοιπους ακόμα και να έχει δίκιο ο Φακ.Κι ο Φακ όμως φέρεται υπέρ του δέοντος εγωιστικά και δε λέει ''δε μαμείς πάμε παρακάτω''.Σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά ο καθένας μας θα έλεγε ''δε θα χάσω και την δουλειά μου πάμε παρακάτω'' αλλά οι ποδοσφαιριστές είναι άλλοι κάστα επαγγελματιών (δεν έχουν ανάγκη) και απ την κονόμα γίνονται ξαφνικά κολοπαιδάκια ..Άμα παίρναν 600ε το μήνα θα σας έλεγα εγώ.....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Καθαρες κουβεντες νομιζω οτι χρειαζονται.Οταν γινεται καποια παρεξηγηση πρεπει να ακουγεται η αληθεια.Να τον πιασει ο Τουντορ και να του πει "Εγω σε θελω ,δεν υπαρχει θεμα απ τη μερια μου κιολο αυτο γινεται για να μη χαθει η πειθαρχια στην ομάδα" ή να του πει καθαρα και ξαστερα "Δε σε υπολογιζω βρες αλλου".Στην πρωτη περιπτωση νομιζω οτι ο Φακ δε θα το τραβηξει.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

kataramenos5 έγραψε:Καθαρες κουβεντες νομιζω οτι χρειαζονται.Οταν γινεται καποια παρεξηγηση πρεπει να ακουγεται η αληθεια.Να τον πιασει ο Τουντορ και να του πει "Εγω σε θελω ,δεν υπαρχει θεμα απ τη μερια μου κιολο αυτο γινεται για να μη χαθει η πειθαρχια στην ομάδα" ή να του πει καθαρα και ξαστερα "Δε σε υπολογιζω βρες αλλου".Στην πρωτη περιπτωση νομιζω οτι ο Φακ δε θα το τραβηξει.
'Ετσι ακριβώς.Δεν χρειάζεται και η επιβολή ενός ανωτέρου (Φρανκ ή Αγγελίδη) να τους κάτσει σ ένα τραπέζι και να πει ''τι συμβαίνει να το λύσουμε τώρα γιατί η ομάδα έχει πιο σοβαρά θέματα''???
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

kataramenos5 έγραψε:Καθαρες κουβεντες νομιζω οτι χρειαζονται.Οταν γινεται καποια παρεξηγηση πρεπει να ακουγεται η αληθεια.Να τον πιασει ο Τουντορ και να του πει "Εγω σε θελω ,δεν υπαρχει θεμα απ τη μερια μου κιολο αυτο γινεται για να μη χαθει η πειθαρχια στην ομάδα" ή να του πει καθαρα και ξαστερα "Δε σε υπολογιζω βρες αλλου".Στην πρωτη περιπτωση νομιζω οτι ο Φακ δε θα το τραβηξει.
Και που ξέρουμε ότι δεν έχει γίνει τέτοια κουβέντα αλλά ο Pereyra είναι αποφασισμένος να το τραβήξει στα άκρα? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

καλα αν πραγματικα θελει και αποζημιωση, γελανε και οι επικαλαμιδες
τι λες ρε φιλε
και κανεις μανουρα, και δε σεβεσαι, και θες να παρεις αποζημιωση και να μεινεις ελευθερος?
πως την ειδε ετσι
αν δε φερει προταση, να καθεται να κανει προπονησεις με την κ17
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

+
Ειναι να γελάς και να κλαις
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Απο το ρεπορτάζ φαινεται οτι το συζητάμε παντως :roll:
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Δηλαδή -και αν ισχύουν τα όσα γράφονται- ο Φακ κάνει ότι κάνει, τιμωρείται με αποχή από την πρώτη ομάδα και σκεφτόμαστε να του δώσουμε και αποζημίωση για να φύγει;

Τί θα εμποδίσει και τον επόμενο να κάνει κάτι ανάλογο και να γίνει μπάχαλο η ομάδα; Ελπίζω το μήνυμα που θα περάσει να μην είναι ότι όποιος θέλει να φύγει, αυτός είναι ο τρόπος να το πετύχει.

Ας πάει στην Κ17 να τα λέει με τον Παυλάρα.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

αυτο ακριβως
και ας πεφτουν τα τσακαλακια μετα στην κ17 να του κανουν τακλιν
και αυτος αν γουσταρει ας μη φοραει επικαλαμιδες
να το παιζει κι εκει αλανι
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Spiros_S έγραψε:Δηλαδή -και αν ισχύουν τα όσα γράφονται- ο Φακ κάνει ότι κάνει, τιμωρείται με αποχή από την πρώτη ομάδα και σκεφτόμαστε να του δώσουμε και αποζημίωση για να φύγει;

Τί θα εμποδίσει και τον επόμενο να κάνει κάτι ανάλογο και να γίνει μπάχαλο η ομάδα; Ελπίζω το μήνυμα που θα περάσει να μην είναι ότι όποιος θέλει να φύγει, αυτός είναι ο τρόπος να το πετύχει.

Ας πάει στην Κ17 να τα λέει με τον Παυλάρα.
Τελευταία νομίζω ότι απόσα γράφονται που δεν έχουν ήδη ανακοινωθεί απτην ΠΑΕ, το 90% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ειναι μυθοπλασίες... Ένα παράδειγμα του τελευταίου μισάωρου πχ ειναι το ότι το ένα σάιτ γράφει για άγνοια απο πλευράς Λαμπιάντ και το άλλο καπάκι γράφει για έναν άλλο μανατζερ του που λεει ότι μιλάει μεμάς.

Για την Κ17 συμφωνώ πάντως :), εκεί θα στρώσει χαρακτήρα και αν μετά ξανακουνηθεί κανένας άλλος, γράψε με...
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Άλλος ένας λάθος χειρισμός. Τόσο καιρό δεν μπόρεσαν να λύσουν τα συμβόλαια Μαρτενς, Μαντούρο, ενδεχομένως και Κόστα που αποδεικνύεται ακριβός γι αυτά που προσφέρει. Και τώρα θα λύσουν του Φακ που ήταν η αποκάλυψη πέρυσι. Ό,τι να ναι.
Θα σωθεί η παρτίδα αν φέρει καλύτερο, όχι όμως δανεικό, να έχει αλλού το μυαλό του. Έτσι όμως με το να αλλαζεις συνεχεια παικτες, ομαδα δεν κανεις.
Αυτό που είπε ο Καταραμένος, να κάτσουν στο τραπέζι να τα βρούνε. Είναι αστείο το θέμα με το πρόστιμο με τα 100 που γίναν 300. Ή παίζει κάτι άλλο, ή ο Τούντορ το τραβάει πολύ επικίνδυνα, όπως περυσι ο Άγγελος με τον Τζαβέλλα. Πέρυσι τον παροπλισμό Κατσικά κ Τσανδάρη από τη Διοίκηση τον πληρώσαμε. Χρειάζεται πειθαρχία, όχι αποκλεισμός.
Ο πρότερος ήσυχος βίος του Περέιρα δεν πρέπει να συνυπολογιστεί?
Από τον Φρανκ περιμένω να το λύσει το θέμα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”