Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Στο τσου λου θα βγει αυτος που ειναι ο πιο αδύναμος στους πίνακες της ουεφα ... έτσι θα έχει μικρότερο ρίσκο να χάσει τα φράγκα ..... μονο αυτο τους νοιάζει .......
φοβερά τα κομάτια ένα ένα διαλεχτά μπράβο και πάλι
Ντίνο τα φτάνει να τα πεις σ'αυτόν που έχει το μικρόφωνο και ξήνει πληγές.
Παπαριές αναπάντητες δεν θα μένουν φίλε.
Το κατάλαβες αυτό?
Πράγματα που τα έζησα και που μου στοίχησαν δεν θα τα αλλάζετε εσείς επειδή έτσι σας βολεύει ή έτσι γουστάρετε ή επειδή θέλετε να πάτε με τα νερά της παε.
Αν νομίζεις ότι έχω άδικο βγες και απάντησε μου.
Βάλε με στην θέση μου με επιχειρήματα.
Το να μου σβήνεις τα κείμενα είναι σαν να μιλάμε τετ α τετ, να με κάνεις ξεφτίλα με αυτά που μου λες κι εγώ επειδή δε μπορώ να σου απαντήσω είτε να σηκώνομαι κ να φεύγω είτε να σε τραβάω μια κουτουλιά μέσα στα δόντια μπας και σταματήσεις.
Αν δε γουστάρετε να γίνεται κουβέντα για τον κοντό να μην την ξεκινάτε.
Αν νομίζετε ότι απέναντί σας έχετε yesmen ή υπαλληλάκια της παε και ότι θα χορεύουν στο ρυθμό που χτυπάτε με λάθος ομάδα επέλεξε το site να ασχοληθεί.
Ο Φάνης Τζανδάρης δεν θα αγωνιζόταν με τον Ολυμπιακό ακόμη κι αν δεν ήταν τιμωρημένος αφού τραυματίστηκε πριν το ματς.
Θεραπεία έκανε την Δευτέρα ο Φάνης Τζανδάρης ο οποίος έχει υποστεί διάταση στον αριστερό προσαγωγό. Να σημειωθεί πως τραυματισμός του "ήρθε" παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Είχε ήδη όμως δηλωθεί να απέχει από τα ματς με Ολυμπιακό και Ατρόμητο για να εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών και δεν θα αγωνιζόταν όπως και να 'χει.