15.Miguel Angelo Leonardo Vitor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
simba

Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor

Δημοσίευση από simba »

sourmenetes έγραψε:Συνεχιζω να τον θεωρω τον καλυτερο απο τους 3 cb.Τετοια τσαφ εχουν κανει αλλεπαληλα και ο κοστα και ο βιτορ και ο τζαβελλας.Απλα ηρθε η ωρα να το πληρωσουμε.
Γενικως η αμυνα εχει τεραστιο προβλημα.
το αυτο..Γενικα ειναι και θα ειναι ο πιο σταθερος μας..
Μην τραβατε τα βυζια σας..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Συμφωνω απολυτα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Απο Χουμπ β γύρο και μετα παρα πολλες στραβες.Αλλες τις πληρώσαμε αλλες οχι.Πολυ ασταθής κι επιρρεπείς στο λαθος.
2 CB χθες μη σου πω και 3.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 30 Ιούλ 2015, 23:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εγω δε λεω οτι ειναι επιρρεπης,αλλα ταυτοχρονα ειναι και ο πιο σταθερος.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πως γινεται αυτο ενας θεος ξερει.
Μετρηστε ποσους παρτενερ εχει αλλαξει ο βιτορ.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

εχει τεραστιο προβλημα συγκεντρωσης... και δυστυχως τα στοπερ στο 3-5-2 πρεπει να ξερουν και μπαλα... και κανενας απο τους 3 δεν ξερει....
αντι να βελτιω8ει με τον κοστα διπλα του εγινε χειροτερος
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Και περσι δεξι εξτρεμ το Σαλπι ειχες ρε σουρμε τι πα να πει?Τα λαθη που κανει ειναι και τραγικα και πολλά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Demir έγραψε:εχει τεραστιο προβλημα συγκεντρωσης... και δυστυχως τα στοπερ στο 3-5-2 πρεπει να ξερουν και μπαλα... και κανενας απο τους 3 δεν ξερει....
αντι να βελτιω8ει με τον κοστα διπλα του εγινε χειροτερος
Αυτο με καλυπτει απολυτα.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ο Κόστα που παίρνει πάρα πολλά λεφτά γι αυτά που μας δίνει, είναι τουλ. 1 κλάση πάνω απ τον Βίτορ
Άβαταρ μέλους
aquila

15.Miguel Angelo Leonardo Vitor

Δημοσίευση από aquila »

Με τετοια τριαδα πισω και τη μιση μπαρτσελονα να φερουν μπροστα τιποτα δεν κανουμε. Ο βιτορ ειναι ο χειροτερος των τριων και επικινδυνος γιατι λογω της φαινομενικης σταθεροτητας ξεγελαει κ τους προπονητες που τον εμπιστευονται. Αν δε μπορουν να τους αλλαξουν και τους τρεις εγω μονο τον τζαβελα θα κρατουσα με βαρια καρδια. Ο κοστα ειναι πολυ ακριβος γι αυτα που προσφερει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aquila την Τετ 05 Αύγ 2015, 09:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δυστυχώς στο σύνολο ένας μέτριος Μπακ που στέκεται στο ρόστερ φυσικά αλλα το κατι παραπανω δεν το δινει
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

marley 4 έγραψε:
Besuch 2 έγραψε:Yπαρχουν Προπονητης και ΤΔ που εχουν τον πρωτο κ τελευταιο λογο για τον καθε παιχτη......

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΩΝ ΤΡΑΓΩΝ...ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑ!!
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΜΕ ΜΟΝΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.......

Στηριξτε ολους τους παιχτες ασχετα αν στο μυαλο μας δεν κανουν για τον μεγαλο ΠΑΟΚ που ονειρευμαστε!!
Μη φοβαστε....αν δεν κανουν στο πλανο της ομαδας αυτοι που βλεπουν (και ξερουν) θα κανουν τις απαραιτητες κινησεις ετσι κ αλλιως......το κραξιμο μας δεν ειναι η ψηφοφορια που περιμενουν ωστε να παρουν τις αποφασεις τους για το ποιοι θα φυγουν!

ΛΗΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ «ΜΠΑΛΑΦΑΣ» ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΞΕΣΚΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΣΗ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!!

(αυτο δεν εχει να κανει με το αν μ'αρεσει η οχι ο παιχτης...αυτος ή ο οποιοσδηποτε αλλος. Εχω για καθε παιχτη του ΠΑΟΚ και εγω την αποψη μου...μονο που την κραταω για μενα και μονο)

ευχαριστω για την πληροφορια δεν γνωριζα οτι υπαρχε ΤΔ
δεν σε ευχαριστω για το κυρηγμα και το ποιημα βαρεμαρα...

οταν θα μπορεσεισ να μιλησεισ ανθρωπινα χωρις να βλεπω το ηλιοβασιλενμα τησ σαντορινης μπορουμε να κανουμε διαολογο

Το «κυρηγμα» μου παει, οχι σε σενα αλλα στη μιζερη νεο-παοκικη νοοτροπια των τελευταιων ετων....που Αν νιωθεις μελος της, μαγκια σου - χαλαλι σου κι ας προσεχες....
αλλα δε θα σκασω κιολας...ουτε διαλογο κανω, ουτε ξαναμπηκα για φιλιες εδω μεσα...για να κραζω νοοτροπιες, (οχι προσωπα) ξαναμπηκα καθαρα κ ξηγημενα. Οι φιλιες μας τελειωσαν οταν αποδειχτηκε οτι μπορουμε να κραζουμε αισχρα τα παντα γυρω κ μεσα στον ΠΑΟΚ αλλα το να θιξεις την ιερη αγελαδα του «μεγαλου λαου» οταν δεν συμφωνεις σε κατι ισοδυναμει με μονιμο μπαν.
Οποτε, δεν υπαρχει λογος να σου χαλαω τα λιοβασιλεματα ποσο μαλλον οταν σου προκαλω και βαρεμαρα.
Σκεψου οτι δεν το καταφερνει αυτο ο ηλιος που ξερεις που θα καταληξει τελικα μετα απο μια ωρα (μεσα στη θαλασσα....ελπιζω να μην ηταν spoiler αυτο) αλλα το καταφεραν 10 σειρες μου....κατι θα πρεπει να κανω με το γραψιμο μου!
Απλα προσπερνα τα ποστ μου και ουδεν προβλημα ή παρεξηγηση.....δεν υπαρχει λογος να γινεσαι επιθετικος και να ξεκιναμε κοντρες ομως γιατι μ΄εβαλε και η γυναικα με το ζορι σε προγραμμα απεξαρτησης απο καυγαδες.

Μπονους: αφου ειναι γνωστο οτι υπαρχει ΤΔ, το επομενο επιπεδο ειναι να μαθουμε οτι φρασεις οπως «αδειασε μας ρε ..ΧΧΧ τη γωνια»...«φυγε μονος σου» και συναφεις παρακλησεις προς παιχτες που τις εχουμε κανει ψωμοτυρι, στερουνται οποιουδηποτε νοηματος. Ο ΤΔ θα τους κρινει, ο ΤΔ θα τους διωξει αν κι εφοσων κρινει απαρατητο οτι πρεπει να συμβει αυτο, και κανενος τα βουντου δεν θα τον αναγκασουν να το κανει εφοσων δεν το θελει......
εως τοτε το μονο που θα προκαλειτε θα ειναι ο ΠΑΟΚ να χρειαζεται παιχτες του 8, να πρεπει να πορευτει μεχρι να τους βρει με παιχτες του 6, και εσεις να τους κανετε να αποδιδουν για 4 οταν η γκρινια νομοτελειακα φτανει να γινεται και εν ωρα αγωνα.

Φυσικα αυτο δεν εινα ευκολο να γινει κατανοητο απο ενα κοσμο που η κυρια πηγη ενημερωσης και επηρροης ειναι οι Ολγες Τρεμες των ερτζιανων, και που χθες παλι 25 χρονια συνδεσμιτης μου ξαναελεγε (το χω ξαναγραψει) οτι ο σαββιδης ειναι η μαριονετα του μαρινακη για να κανει κουμαντο στον ΠΑΟΚ και πρεπει ολοι να ξυπνησουμε και να τον στειλουμε πισω στη στεππα!! (νομιζω εκλεισε τη φραση και με ενα «ουγκ» αλλα δεν παιρνω και ορκο...ισως απλα το φανταστηκα)
Θα μου πεις....γιατι καθομαι και γραφω τοτε; Ε.θελω ακομα να πιστευω οτι οι ανθρωποι ειναι περισσοτεροι απο τους ουρακοταγκους και θα παλεψουμε σθεναρα εναντια στη μεταλλαξη μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τη πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ βλέπαμε τα γκολ που έβαζε στα στημένα και παραβλέπαμε τις αμυντικές του γκέλες. Πλέον δεν σκοράρει, οπότε ξεγυμνώνεται. Καταλαβαίνει κανείς γιατί στην Benfica θα παρέμενε στην β΄ ομάδα της.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Besuch 2 έγραψε:Θα μου πεις....γιατι καθομαι και γραφω τοτε; Ε.θελω ακομα να πιστευω οτι οι ανθρωποι ειναι περισσοτεροι απο τους ουρακοταγκους και θα παλεψουμε σθεναρα εναντια στη μεταλλαξη μας...
Δεν είναι ...
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Το ματς χθες, άρχιζε στις 8 η ώρα.
Εσύ είχες το μυαλό σου αλλού, δεν ήθελες να είσαι στο ματς μάλλον και την έκανες.
Ελπίζω να φας ένα γερό πρόστιμο για την χοντρή χαζομάρα σου.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τη πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ βλέπαμε τα γκολ που έβαζε στα στημένα και παραβλέπαμε τις αμυντικές του γκέλες. Πλέον δεν σκοράρει, οπότε ξεγυμνώνεται. Καταλαβαίνει κανείς γιατί στην Benfica θα παρέμενε στην β΄ ομάδα της.
Στην γάμα πλέον... Δεν κάνει ούτε για την βήτα

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”