marley 4 έγραψε:Besuch 2 έγραψε:Yπαρχουν Προπονητης και ΤΔ που εχουν τον πρωτο κ τελευταιο λογο για τον καθε παιχτη......
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΩΝ ΤΡΑΓΩΝ...ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑ!!
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΜΕ ΜΟΝΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.......
Στηριξτε ολους τους παιχτες ασχετα αν στο μυαλο μας δεν κανουν για τον μεγαλο ΠΑΟΚ που ονειρευμαστε!!
Μη φοβαστε....αν δεν κανουν στο πλανο της ομαδας αυτοι που βλεπουν (και ξερουν) θα κανουν τις απαραιτητες κινησεις ετσι κ αλλιως......το κραξιμο μας δεν ειναι η ψηφοφορια που περιμενουν ωστε να παρουν τις αποφασεις τους για το ποιοι θα φυγουν!
ΛΗΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ «ΜΠΑΛΑΦΑΣ» ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΞΕΣΚΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΣΗ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!!
(αυτο δεν εχει να κανει με το αν μ'αρεσει η οχι ο παιχτης...αυτος ή ο οποιοσδηποτε αλλος. Εχω για καθε παιχτη του ΠΑΟΚ και εγω την αποψη μου...μονο που την κραταω για μενα και μονο)
ευχαριστω για την πληροφορια δεν γνωριζα οτι υπαρχε ΤΔ
δεν σε ευχαριστω για το κυρηγμα και το ποιημα βαρεμαρα...
οταν θα μπορεσεισ να μιλησεισ ανθρωπινα χωρις να βλεπω το ηλιοβασιλενμα τησ σαντορινης μπορουμε να κανουμε διαολογο
Το «κυρηγμα» μου παει, οχι σε σενα αλλα στη μιζερη νεο-παοκικη νοοτροπια των τελευταιων ετων....που Αν νιωθεις μελος της, μαγκια σου - χαλαλι σου κι ας προσεχες....
αλλα δε θα σκασω κιολας...ουτε διαλογο κανω, ουτε ξαναμπηκα για φιλιες εδω μεσα...για να κραζω νοοτροπιες, (οχι προσωπα) ξαναμπηκα καθαρα κ ξηγημενα. Οι φιλιες μας τελειωσαν οταν αποδειχτηκε οτι μπορουμε να κραζουμε αισχρα τα παντα γυρω κ μεσα στον ΠΑΟΚ αλλα το να θιξεις την ιερη αγελαδα του «μεγαλου λαου» οταν δεν συμφωνεις σε κατι ισοδυναμει με μονιμο μπαν.
Οποτε, δεν υπαρχει λογος να σου χαλαω τα λιοβασιλεματα ποσο μαλλον οταν σου προκαλω και βαρεμαρα.
Σκεψου οτι δεν το καταφερνει αυτο ο ηλιος που ξερεις που θα καταληξει τελικα μετα απο μια ωρα (μεσα στη θαλασσα....ελπιζω να μην ηταν spoiler αυτο) αλλα το καταφεραν 10 σειρες μου....κατι θα πρεπει να κανω με το γραψιμο μου!
Απλα προσπερνα τα ποστ μου και ουδεν προβλημα ή παρεξηγηση.....δεν υπαρχει λογος να γινεσαι επιθετικος και να ξεκιναμε κοντρες ομως γιατι μ΄εβαλε και η γυναικα με το ζορι σε προγραμμα απεξαρτησης απο καυγαδες.
Μπονους: αφου ειναι γνωστο οτι υπαρχει ΤΔ, το επομενο επιπεδο ειναι να μαθουμε οτι φρασεις οπως «αδειασε μας ρε ..ΧΧΧ τη γωνια»...«φυγε μονος σου» και συναφεις παρακλησεις προς παιχτες που τις εχουμε κανει ψωμοτυρι, στερουνται οποιουδηποτε νοηματος. Ο ΤΔ θα τους κρινει, ο ΤΔ θα τους διωξει αν κι εφοσων κρινει απαρατητο οτι πρεπει να συμβει αυτο, και κανενος τα βουντου δεν θα τον αναγκασουν να το κανει εφοσων δεν το θελει......
εως τοτε το μονο που θα προκαλειτε θα ειναι ο ΠΑΟΚ να χρειαζεται παιχτες του 8, να πρεπει να πορευτει μεχρι να τους βρει με παιχτες του 6, και εσεις να τους κανετε να αποδιδουν για 4 οταν η γκρινια νομοτελειακα φτανει να γινεται και εν ωρα αγωνα.
Φυσικα αυτο δεν εινα ευκολο να γινει κατανοητο απο ενα κοσμο που η κυρια πηγη ενημερωσης και επηρροης ειναι οι Ολγες Τρεμες των ερτζιανων, και που χθες παλι 25 χρονια συνδεσμιτης μου ξαναελεγε (το χω ξαναγραψει) οτι ο σαββιδης ειναι η μαριονετα του μαρινακη για να κανει κουμαντο στον ΠΑΟΚ και πρεπει ολοι να ξυπνησουμε και να τον στειλουμε πισω στη στεππα!! (νομιζω εκλεισε τη φραση και με ενα «ουγκ» αλλα δεν παιρνω και ορκο...ισως απλα το φανταστηκα)
Θα μου πεις....γιατι καθομαι και γραφω τοτε; Ε.θελω ακομα να πιστευω οτι οι ανθρωποι ειναι περισσοτεροι απο τους ουρακοταγκους και θα παλεψουμε σθεναρα εναντια στη μεταλλαξη μας...