21. Vladimir Ivić
Re: Βλάνταν Ίβιτς
συγγνωμη και για τα greeklish.
δηλαδη θεωρεις πως εχει θεση αυτος ο παιχτης στον ΠΑΟΚ; εκτος αν ειναι να γυρισουμε 2 χρονια πισω... να ισοβαθμουμε με τον Ηρακλη. Το οτι ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ δε μου λεει απολυτως τιποτα απο τη στιγμη που δεν τιμαει με την παρουσια του στον αγωνιστικο χωρο τη φανελα που φοραει. Για τον πολυ απλο λογο οτι εγω ειμαι 1000 φορες πιο ΠΑΟΚ απ αυτον.
δηλαδη θεωρεις πως εχει θεση αυτος ο παιχτης στον ΠΑΟΚ; εκτος αν ειναι να γυρισουμε 2 χρονια πισω... να ισοβαθμουμε με τον Ηρακλη. Το οτι ειναι παιχτης του ΠΑΟΚ δε μου λεει απολυτως τιποτα απο τη στιγμη που δεν τιμαει με την παρουσια του στον αγωνιστικο χωρο τη φανελα που φοραει. Για τον πολυ απλο λογο οτι εγω ειμαι 1000 φορες πιο ΠΑΟΚ απ αυτον.
- sidpanos
και ο μπαιάνο,και ο ηλιάδης ήταν παίχτες του ΠΑΟΚ δύο χρόνια νωρίτερα,αλλά στο 0-1 της τρίπολης τους φώναζαν το γνωστό σύνθημα...novito έγραψε:Ας προσέχουμε λίγο τις εκφράσεις μας για παίκτες του ΠΑΟΚ....!
τελικά μήπως έχει παρα-δημιουργηθεί οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια και όλα λαμβάνονται πολύ ελαφριά?
- paok4kyriakos
Μπήκε με σκοπό να προσφέρει, αλλά μετά απο κανα 5λεπτο έπεσε πολύ και δεν μ' άρεσε...
-
Σφυριζει ο διαιτητης την ληξη του παιχνιδιου και ακουγεται απο το λαο μας...Βαρια βαρια του ΠΑΟΚ η φανελα κτλ...
Μετα απο 2 λεπτα ερχονται οι παικτες προς το μερος μας και ολοι χειροκροτημα και ολοι ζητανε φανελα,ε αποφασιστε γαμωτο!!!!
Μετα απο 2 λεπτα ερχονται οι παικτες προς το μερος μας και ολοι χειροκροτημα και ολοι ζητανε φανελα,ε αποφασιστε γαμωτο!!!!
Για να πέσεις και μάλιστα πολύ πρέπει να είσαι σε κάποιο ψηλό επίπεδο.Ο φίλος μας ο Βλάνταν είναι μονίμως με αρνητικό πρόσημο.Αλλά δεν φταίει αυτός,αλλά αυτοί που τον κράτησαν και αυτός που τον βάζει να παίζει.Χίλιες φορές να παίξει ένα πιτσιρίκι από τις ακαδημίες παρά αυτός ο ΠΡΩΗΝ ποδοσφαιριστής.paok4kyriakos έγραψε:Μπήκε με σκοπό να προσφέρει, αλλά μετά απο κανα 5λεπτο έπεσε πολύ και δεν μ' άρεσε...
καλα σοβαρα μιλατε? με το που μπηκε ο ιβιτς αλλαξε η εικονα του παιχνιδιου...ο παοκ ηταν σαν να επαιζε με 10 και η αντιπαλη ομαδα με 12 καθως η πασες του εβρισκαν συνεχεια ποδια του ατρομητου
Ρε ιβιτς να το ξερεις,το εγκεφαλικο εσυ θα μας το φερεις!!!!
Το παλικαρι δεν υπαρχει....πρωτη φορα βλεπω ξεκουραστο παιχτη αλλαγη να ειναι πιο κουρασμενος απο αυτους που παιζαν 65 λεπτα!!Ειναι πολυ αργος και στις κινησεις και στο μυαλο.
Το παλικαρι δεν υπαρχει....πρωτη φορα βλεπω ξεκουραστο παιχτη αλλαγη να ειναι πιο κουρασμενος απο αυτους που παιζαν 65 λεπτα!!Ειναι πολυ αργος και στις κινησεις και στο μυαλο.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
πως ειναι δυνατον ο ατρομητος να εχει τον φαβαλι και εγω να εχω ιβιτς?
πως ειναι δυνατον ο πανιωνιος να εχει ρεκομπα και εγω να εχω ιβιτς?
πολλα πως ειναι δυνατον μπορω να πω
αλλα η ουσια ειναι οτι περαν του ιβιτς εχουμε μαζεψει πολλους μετριους και οπως φωναζα το καλοκαιρι οι ομαδες πρωταθλητισμου δεν γινονται με μετριους.
θελεις παιχτες να κανουν τη διαφορα
τελοσπαντων οτι γινει φετος δεν με νοιαζει
το θεμα ειναι να καταλαβουμε τα λαθη μας και να κανουμε καποτε την ομαδα που αξιζουμε σαν λαος
πως ειναι δυνατον ο πανιωνιος να εχει ρεκομπα και εγω να εχω ιβιτς?
πολλα πως ειναι δυνατον μπορω να πω
αλλα η ουσια ειναι οτι περαν του ιβιτς εχουμε μαζεψει πολλους μετριους και οπως φωναζα το καλοκαιρι οι ομαδες πρωταθλητισμου δεν γινονται με μετριους.
θελεις παιχτες να κανουν τη διαφορα
τελοσπαντων οτι γινει φετος δεν με νοιαζει
το θεμα ειναι να καταλαβουμε τα λαθη μας και να κανουμε καποτε την ομαδα που αξιζουμε σαν λαος
Ο Ίβιτς πρέπει να φύγει και να μας χαιρετήσει τον πλάτανο...Είναι προκλητικά αδιάφορος...και εκνευριστικός για όλους μας στην τελική..Δεν ήμουν υπέρ του να φύγει αλλά να κάθεται πάγκο.Αυτός ούτε για πάγκο δεν κάνει...!!!
Η χειροτερη παρουσια του οσο θυμαμαι...
οντως οι κινησεις του λες και επαιζε το 2ο ματς στη σειρα..
βεβαια προσωπικα δε μου αρεσαν και αλλοι εχθες που παιζανε σε ολο το ματς αλλα λεμε για ιβιτς εδω...
οντως οι κινησεις του λες και επαιζε το 2ο ματς στη σειρα..
βεβαια προσωπικα δε μου αρεσαν και αλλοι εχθες που παιζανε σε ολο το ματς αλλα λεμε για ιβιτς εδω...
πραγματικα θελω να γραψω τοσα πολλα για τον παιχτη αλλα δεν ξερω απο που να αρχισω κ που να τελειωσω.......
για μερικους παιχτες λεμε οτι φερνουν τον κοσμο στο γηπεδο.αυτος πραγματικα διωχνει τον κοσμο!!!
ο παιχτης(??) ειναι μια φυσικη αντι-ντοπα για ολους μας!!
φαντασου τι ξενερα τρωει ο γκαρσια οταν τον βλεπει συνεχως ακινητο μπροστα του
ελπιζω να εβγαλε πολλα λεφτα απο το ποδοσφαιρο γιατι οταν σταματησει(κ τυπικα)δεν θα μπορει να κανει καμια αλλη δουλεια,αφου ειναι φανερα καταπονημενος...χρειαζεται σιγουρα 20 με 30 χρονια ξεκουρασης
για μερικους παιχτες λεμε οτι φερνουν τον κοσμο στο γηπεδο.αυτος πραγματικα διωχνει τον κοσμο!!!
ο παιχτης(??) ειναι μια φυσικη αντι-ντοπα για ολους μας!!
φαντασου τι ξενερα τρωει ο γκαρσια οταν τον βλεπει συνεχως ακινητο μπροστα του

ελπιζω να εβγαλε πολλα λεφτα απο το ποδοσφαιρο γιατι οταν σταματησει(κ τυπικα)δεν θα μπορει να κανει καμια αλλη δουλεια,αφου ειναι φανερα καταπονημενος...χρειαζεται σιγουρα 20 με 30 χρονια ξεκουρασης
Δείτε παιδιά και εγώ έγραψα ότι ήταν χώμα χθές.
Δεν πρέπει να αμφισβητούμε όμως πως πέρσυ όταν δεν έπαιζε δεν μπορούσαμε να κάνουμε φάση.
Φέτος με τη παρουσία του δικαιολογεί όλα αυτά που του σέρνανε πέρσυ. Λόγω της ηλικίας του δεν θα ανανεωθεί το συμβολαίο του πιστεύω, αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως δεν πρόσφερε κιόλας.
Υστερόγραφο: Ακόμα έχουμε παίξει μόλις 5 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και αν έχετε προσέξει εμείς και η Λάρισα που κάναμε την πιο γρήγορη και βιαστική προετοιμασία δεν παίζουμε καλά και ταυτόχρονα έχουμε και αρκετούς τραυματισμούς. Δεν είναι τυχαίο τα play-ωχ μου μέσα...

Δεν πρέπει να αμφισβητούμε όμως πως πέρσυ όταν δεν έπαιζε δεν μπορούσαμε να κάνουμε φάση.
Φέτος με τη παρουσία του δικαιολογεί όλα αυτά που του σέρνανε πέρσυ. Λόγω της ηλικίας του δεν θα ανανεωθεί το συμβολαίο του πιστεύω, αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως δεν πρόσφερε κιόλας.
Υστερόγραφο: Ακόμα έχουμε παίξει μόλις 5 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και αν έχετε προσέξει εμείς και η Λάρισα που κάναμε την πιο γρήγορη και βιαστική προετοιμασία δεν παίζουμε καλά και ταυτόχρονα έχουμε και αρκετούς τραυματισμούς. Δεν είναι τυχαίο τα play-ωχ μου μέσα...

- ΑποστόληςΑ
Όσοι γράψατε εναντίον του Ίβιτς έχετε όλοι δίκιο! Αλλά το να φύγει (ή να φύγιτς) είναι κάτι που πρέπει να το δούμε πιο ψύχραιμα. Ούτως η άλλως αυτή τη στιγμή η ομάδα σέρνεται και παρασύρει στο βούρκο όλους τους παίκτες που αγωνίζονται! Μερικούς καλώς και μερικούς κακώς. Ας περιμένουμε λίγο.
O Ivic είναι ο μόνος παίχτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που ενώ παίζει σε slow motion κάνει τόσα πολλά αβίαστα λάθη και από του λίγους "επιτελικούς" μέσους που θέλουν 5 control για να σταματήσουν τη μπάλα!!!
Ο χειρότερος παίχτης μας εδώ και 2 χρόνια!

Ο χειρότερος παίχτης μας εδώ και 2 χρόνια!