Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
Othin

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από Othin »

stathis73 έγραψε:...

. Ξέρεις εσυ οτι ο Γκαρσία ήταν ανέτοιμος; .είσαι μέσα στο Ιατρικό τιμ;.....αν έβαζε γκόλ θα ηταν έτοιμος; .........το οτι τον χρησιμοποίησε δείχνει οτι δεν γράφει τον λαό και την ομάδα στα παλιά του τα παπούτσια.
...
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%B9%CE%AC

Μήπως ούτε κι ο ίδιος ήξερε αν ήταν έτοιμος ο Γκαρσία?

Αφού δήλωσε μια μέρα πριν τον αγώνα ότι ο Γκαρσία «δεν είναι έτοιμος για ενενήντα λεπτά, αυτό είναι δεδομένο», τον ξεκίνησε βασικό και τον κράτησε σε ΟΛΟ τον αγώνα, δηλώνοντας μάλιστα μετά τον αγώνα, ότι «ουσιαστικά μετά το 70΄ παίζαμε με δέκα παίκτες»!!!

Ε, δεν πρόκειται και για κανένα τεχνικό και εξειδικευμένο πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να είσαι πάνω από 6 χρονών για να διακρίνεις ότι είναι παράλογο (για να μην πω τίποτα πιο βαρύ) να προέρχονται και οι δύο δηλώσεις από το ίδιο άτομο που άλλαξε 3 παίκτες, αλλά όχι τον Γκαρσία. Επειδή όμως υποθέτουμε πως ο Δώνης δεν είναι ηλίθιος, συμπεραίνουμε εύλογα πως πιστεύει ότι απευθύνεται σε ηλίθιους. Αν κάποιος θέλει να παίξει αυτόν τον ρόλο δικαίωμά του, αλλά και δικαίωμα των υπολοίπων να μην τον δεχτούν.
stathis73 έγραψε:
...

Τον πολιτικό επίσης δεν μπορείς να τον κρίνεις παρα μόνο εκ του αποτελέσματος, όπως και τον προπονητή στό τέλος να πείς οτι πέτυχε ή οχι, οτι διαχειρίστηκε σωστά την ομάδα και τις καταστάσεις ή οχι.

...
Αυτό για τον πολιτικό πιστεύω πως δεν το πολυσκέφτηκες. Οποιοσδήποτε δικτάτορας θα υιοθετούσε και θα πρόβαλε μια τέτοια "σκέψη". Αντιθέτως, η δημοκρατία ΑΠΑΙΤΕΙ ο ΚΑΘΕ πολίτης να συμμετέχει ενεργά, κρίνοντας και δρώντας, στα "κοινά".
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Argonaut4 έγραψε:Και ποιος δε θέλει ο ΠΑΟΚ στις επόμενες αγωνιστικες να κάνει το 5 στα 5.

επίτρεψέ μου να έχω αμφιβολίες εντονότατες.πιστεύω πως υπάρχουν άτομα,που θα χαλαστούν άσχημα.όπως χαλιόντουσαν κ με σάντος.

akaklas έγραψε:Αρα καταληγουμε οτι ο πλεον αδικημενος προπονητης που εχει περασει απο τον ΠΑΟΚ ειναι ο Μπερετα που δεν τον αφησαμε να δουλεψει ετσι ωστε να τον κρινουμε εκ του αποτελεσματος.

ασφαλώς κ είναι έτσι.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Είπα και άλλα πράγματα φίλε μου..........αλλα ας τα ξαναπώ

Εσυ και εγω που είμαστε του δημοτικού δεν μπορείς να κρίνεις για παράδειγμα τον χ υπουργό οικονομικών που εχει τελειώσει 100% κάποια οικονομική σχολή πανεπιστημίου, ... ........μπορείς όμως μετά απο κάποια χρονική στιγμή να κρίνεις το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ των μέτρων που πήρε και οχι πιο πριν, δεν ειπα να είναι στο απυρόβλητο, ούτε είπα τίποτα που να οδηγεί στην σκιαγράφηση της μοναρχίας και της χούντας, μην τα μπερδεύουμε και τα συγχέουμε όλα.

Ας το αφήσουμε το θέμα και ας περιμένουμε λίγο το πλήρωμα του χρόνου και τότε ολοι μας θα κρίνουμε την χρονιά και τον Δωνη μαζί για τις επιλογές του
.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Μόνο υπομονή έμεινε......να κάνουμε.....και να λέμε και τίποτα στο τόπικ του να περνάει η ώρα. :lol: :lol: :lol:

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

rainmaker έγραψε: Ο ΠΑΟΚ φέτος αμυντικά είναι ΚΑΚΟΣ.
Πως να μην είναι όταν από τα 5 στόπερ που έχεις μόνο ένας ο Κατσικάς ήταν στην ομάδα πέρυσι και σε ελάχιστα παιχνίδια.Μόνο ο Στέλιος ήταν απώλεια οι Κουμαλο,Βιβιαν,Ιντζίδης είναι καλύτεροι από Τσιρίλο,Μπαλάφα αλλά η άμυνα πρέπει να δέσει.Για τους πλάγιους δε λέω κάτι γιατί είμαστε στα ίδια.Για τις αλλαγές δε φταίει ο Δώνης(άντε να του χρεώσουμε τον Κουμαλο)!
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Othin έγραψε:
stathis73 έγραψε:...

. Ξέρεις εσυ οτι ο Γκαρσία ήταν ανέτοιμος; .είσαι μέσα στο Ιατρικό τιμ;.....αν έβαζε γκόλ θα ηταν έτοιμος; .........το οτι τον χρησιμοποίησε δείχνει οτι δεν γράφει τον λαό και την ομάδα στα παλιά του τα παπούτσια.
...
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%B9%CE%AC

Μήπως ούτε κι ο ίδιος ήξερε αν ήταν έτοιμος ο Γκαρσία?

Αφού δήλωσε μια μέρα πριν τον αγώνα ότι ο Γκαρσία «δεν είναι έτοιμος για ενενήντα λεπτά, αυτό είναι δεδομένο», τον ξεκίνησε βασικό και τον κράτησε σε ΟΛΟ τον αγώνα, δηλώνοντας μάλιστα μετά τον αγώνα, ότι «ουσιαστικά μετά το 70΄ παίζαμε με δέκα παίκτες»!!!

Ε, δεν πρόκειται και για κανένα τεχνικό και εξειδικευμένο πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να είσαι πάνω από 6 χρονών για να διακρίνεις ότι είναι παράλογο (για να μην πω τίποτα πιο βαρύ) να προέρχονται και οι δύο δηλώσεις από το ίδιο άτομο που άλλαξε 3 παίκτες, αλλά όχι τον Γκαρσία. Επειδή όμως υποθέτουμε πως ο Δώνης δεν είναι ηλίθιος, συμπεραίνουμε εύλογα πως πιστεύει ότι απευθύνεται σε ηλίθιους. Αν κάποιος θέλει να παίξει αυτόν τον ρόλο δικαίωμά του, αλλά και δικαίωμα των υπολοίπων να μην τον δεχτούν.

Αυτό δεν το ειδα συγνώμη.
Ακου φίλε μου ..............ο αγώνας και η εξέλιξη ενός παιγνιδιού σε κάνει με τις πράξεις σου να αναιρείς οσα εχεις πει πιο μπροστά, ...............και να στο εξηγήσω αυτό.
Ο Δωνης ειπε οτι δεν ειναι έτοιμος...ωραία, μπορεί βάση ολων αυτών που ειπε να ηθελε και ο ιδιος να τον βγάλει σε κάποια στιγμή του μάτς, ομως το ματς και τα σχεδια του να άλλαξαν βάση του σκόρ και να προτίμησε να τον κρατήσει μέσα ( εστω και ανέτοιμο) μπας και με την πείρα του βοηθήσει να περάσουμε, δεν σημαίνει οτι επειδή τον αφησε μέσα ( ενω σε δήλωση του είπε το αντίθετο) οτι απευθύνετε σε ηλίθιους.

Μεσα σε ενα μάτς υπάρχουν χιλιάδες αιτίες που μπορεί ένας προπονητής να κάνει κάτι που στα μάτια ολων φαντάζει βλακεία ή ανόητο ή λάθος, αλλά εμείς ουτε στον πάγκο βρισκόμαστε ούτε ακούμε τι μπορεί να εχει γίνει ή συμβεί στον αγωνιστικό χώρο, για αυτό είπα να μη κρίνουμε απο εξω και το κυριότερο χωρίς να είναι της αρμοδιότητος μας και της ανάλογης-σωστής στιγμής.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Τρόμος έγραψε:
Πως να μην είναι όταν από τα 5 στόπερ που έχεις μόνο ένας ο Κατσικάς ήταν στην ομάδα πέρυσι και σε ελάχιστα παιχνίδια.Μόνο ο Στέλιος ήταν απώλεια οι Κουμαλο,Βιβιαν,Ιντζίδης είναι καλύτεροι από Τσιρίλο,Μπαλάφα αλλά η άμυνα πρέπει να δέσει.Για τους πλάγιους δε λέω κάτι γιατί είμαστε στα ίδια.Για τις αλλαγές δε φταίει ο Δώνης(άντε να του χρεώσουμε τον Κουμαλο)!
σορρυ για το οφ τοπικ η σχεση του κουμαλο με το ποδοσφαιρο ειναι τελειως πλατωνικη... :ugeek: :twisted:

υπομονη με το δωνη θα κανουμε ετσι και αλλιως οποτε δεν χρειαζεται να το αναφερουμε συνεχως...και ο θεος βοηθος... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Τρόμος έγραψε:
4 στόπερ έχουμε... Από τους οποίους οι 2 είναι καινούργιοι (ο ένας δανεικός από ομάδα όπου δεν έπαιζε ούτε με... αίτηση και ο άλλος αποτελεί πείραμα, αφού δεν έχει δείξει κάτι εξαιρετικό στην καριέρα του, ενώ είναι 30 ετών και Βραζιλιάνος) αλλά και βασικοί... Αναφέρομαι φυσικά στους Κουμάλο-Βιβιαν... Οι άλλοι δύο είναι ο Κατσικάς (που τα περισσότερα ματς/σεζόν τα έκανε πριν 3 χρόνια στον Ηρακλη, με καμια 15 αριά συμμετοχές, ενώ περσι σε εμάς έπαιξε απειροελάχιστα) και ο τελείως απειρος Ιντζίδης... Στα μπακ είμαστε όμως πιστεύω καλύτερα με Λίνο-Σταφυλίδη-Κων/νίδη και Έττο-Αποστολόπουλο-Κων/νινίδη...
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Είναι και ο Στάμου!
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Σωστά...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Επειδή πολλές φορές όταν επιχειρηματολογούμε, ειδικά γραπτά, είναι δύσκολο να φανεί η λογική που ακολουθούμε, με βάση την ΛΟΓΙΚΗ κάνω μια υποθετική ερώτηση

---εάν μετά από 6 αγωνιστικές η ομάδα είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ας πούμε προτελευταία, θα εξαντλίσετε αμέριμνοι την ανοχή σας και την πίστωση χρόνου μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος για να κρίνετε την δουλειά του ΟΠΟΙΟΥ προπονητή ή θα σας ζώσουν τα φίδια;

Αν το προχωρήσουμε λίγο πιο λογικά:
Ο καθένας μας ανάλογα με το τι βλέπει στην ομάδα έχει στο μυαλό του ένα επίπεδο που πιστεύει ότι θα κατέχει η ομάδα γύρω στην 6η αγωνιστική, αν η ομάδα είναι καθαρά κάτω απο αυτή την θέση συνεχίζεται η πίστωση χρόνου και η ανοχή;Για μένα η μία διάσταση αυτού του επιπέδου ήταν η πρόκριση στους ομίλους, οι άλλες 2 είναι το κύπελλο και η 2/3 θέση στο πρωτάθλημα.
Θέλω να πώ ότι τα περιθώρεια που δείνει ο καθένας μας είναι υποκειμενικά και άρα διαφορετικά.Το τι επηρεάζει αυτά τα περιθώρεια φαντάζομαι είναι θέμα ψυχολογίας αλλά νομίζω ότι πολλοί έχουν κατεβάσει αρκετά τον πήχυ.

Η διαφορά μου με όσους πιστεύουν ότι ο ΓΔ δεν πρέπει να κριθεί ακόμα ή που βρίσκουν χίλιες-δυό δικαιολογίες για να μας πείσουν ότι είναι μέγεθος αντάξιο του ΠΑΟΚ, είναι ότι εγώ κρίνω τον ΓΔ συνολικά και διαχρονικά σαν προπονητική οντότητα και για τις απαιτήσεις που έχω απο τον ΠΑΟΚ δεν με πείθει και σ αυτό (το διαχρονικό) δεν τοποθετείται κανένας από τους υποστηρικτές του.

Από κει και πέρα άλλο στηρίζω τον ΠΑΟΚ, κι άλλο στηρίζω τον προπονητή του.
Τον ΠΑΟΚ τον στηρίζω ακόμη κι όταν με πληγώνει, τον προπονητή του τον κρίνω και είτε τον χειροκροτώ είτε τον αποδοκιμάζω.
Μακάρι ο Δώνης να με βγάλει λάθος και στο τέλος να τον χειροκροτήσω, όχι τόσο για την θέση που θα πάρει η ομάδα ή για το ενδεχόμενο κύπελο, αλλά για το σύνολο που θα φτιάξει.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

δλδ ρε φίλε μου αν την 6η αγωνιστική λχ η ομάδα είναι πρώτη,έστω κ συγκυριακά χωρίς να πείθει κ επειδή σκοντάψουν κ οι "μεγάλοι" όπως ο βάζελος με γιάννενο χθές ή στην μεθεπόμενη αγωνιστική ας πούμε ο μαρινάκης,θα μεταστραφεί η δική σου διάθεση ανοχής απέναντι στην προπονητική οντότητα του δώνη;θα'χει αλλάξει κάτι δραματικά μέσα σου,πέραν της ψυχολογίας σου βλέποντας την ομάδα στην κορυφή,σχετικά με τις προπονητικές ικανότητες του δώνη;αν πάλι την ίδια περίοδο η ομάδα είναι ελέω ατυχίας κάτω απ'την από πλευράς σου προσδοκόμενη θέση για τα κυβικά της αλλά βλέπεις πως κάτι πάει να ξαναδημιουργηθεί,θα σε ζώσουν ή ου τα φίδια;κ αν εσύ όπως λες δεν πρόκειται να παρασυρθείς από το ευκαιριακό αποτέλεσμα,πιστεύω πως αρκετοί θα πέσουν στην παγίδα.το "πρόβλημα" έγκειται ακριβώς στην ψυχολογία,όπως αναφέρεις.κατ'εμέ μία ομάδα σοβαρή οφείλει να βαδίζει βάσει πίστης,επιμονής σ'ένα σχέδιο κ απαρέγκλιτης εφαρμογής αυτού.στον ΠΑΟΚ τούτο επί σάντος υπήρχε αναντίρρητα.για σήμερα αδυνατώ προς το παρόν να πω.περιμένω να κάνω ταμείο στο εγγύς μέλλον κ να εξάγω κάποια ασφαλή συμπεράσματα κυρίως σε διοικητικό επίπεδο,αν φερ'ειπείν η στροφή σε παιδιά από τις ακαδημίες αποδειχθεί συντόμως φούσκα,παρόντος πλέον του σαββίδη στο διοικητικό παιχνίδι,(που δεν το βλεπω) πάει να πεί πως υπό την απειλή της πενίας αποκλειστικά το γυρίσαμε στο νέο αίμα κ θα απογοητευτώ.τούτο είναι το δύσκολο,η χάραξη του δρόμου κ η παραμονή σ'αυτόν,έστω κ αν αποδεικνύεται δύσβατος.ο εκτελεστής του δρομολογίου πχ δώνης,αν αποδειχθεί ανεπαρκής,αλλάζει.όταν θ'απαγκιστρωθούμε,πρώτιστα παραγοντικά κ εν συνεχεία οπαδικά,του παράγοντα του ψυχολογικού,όπως είχε τα @@ να κάνει ο ζαγοράκης με τον καρπουζά κ ακολούθησαν μετά κ πολλοί ... κράχτες,θα δούμε πιστεύω ξανά φώς.αλλαγή νοοτροπίας κ οχι ενέργειες κ κρίσεις βάσει ψυχολογίας είναι προαπαιτούμενο για να τραβήξει μπροστά η ομάδα.γνώμη μου.τονίζω πρωταρχικά από πλευράς των ανώτατα ιστάμενων της ομάδας.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

navi,
με όλο τον σεβασμό αδερφέ, οι διαπιστώσεις σου είναι σωστές με μία διαφορά, εγώ λέω ότι για τον ΠΑΟΚ που θέλω/θέλουμε δεν κάνει ο Δώνης.Εσύ λές ότι για τον ΠΑΟΚ που θέλουνε και που δεν ξέρουμε ακόμη τι είναι αυτό όπως αναφέρεις κι εσύ,
΄΄....κατ'εμέ μία ομάδα σοβαρή οφείλει να βαδίζει βάσει πίστης,επιμονής σ'ένα σχέδιο κ απαρέγκλιτης εφαρμογής αυτού.στον ΠΑΟΚ τούτο επί σάντος υπήρχε αναντίρρητα.για σήμερα αδυνατώ προς το παρόν να πω΄΄
είναι νωρίς να κριθεί ο Δώνης.
Ετσι όπως το βάζεις μεταθέτεις το θέμα στον Σαββίδη και στην διοίκηση και δεν διαφωνώ καθόλου αλλά αυτό δεν αναιρεί την άποψη που μπορεί κάποιος να έχει για τον ΓΔ.Ο ΓΔ δεν εμφανίστηκε προχθές στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.
Κάποιοι μπορεί να είναι χαρούμενοι που ήρθε κάποιοι, οι περισσότεροι απ ότι καταλαβαίνω είναι απο επιφυλακτικοί έως ανεκτικοί, και μια μειοψηφεία είμαστε κατά για συγκεκριμένους λόγους.
Ο λόγος που συνεχίζω αυτή την κουβέντα είναι γιατί κανείς δεν κάνει την αντιστοίχιση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ και στην προπονητική αξία του ΓΔ παρά με αλληλοαναιρούμενες δικαιολογίες κοροιδεύουμε τους εαυτούς μας.
Και επειδή στις κάποιες δεκαετίες που ζώ τον ΠΑΟΚ έχω καταλάβει στο πετσί μου ότι Ο ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, θεωρώ υποχρέωση μου σαν απλός ΠΑΟΚΤΣΗΣ, να μιλώ όταν βλέπω ότι τα πράγματα δεν πάνε προς τα εκεί που, κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα έπρεπε να πηγαίνουν.

:nairepaok:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Argonaut4 έγραψε:Με το ζόρι νικάς Πανθρακικό στη πρεμιέρα που παραλίγο να σου κάνει κηδεία όπως και η Εβραίοι....λες πάει στο διάολο.....Τρως χλαπάτσα στην Ευρώπη......αντε να πιω και μισο κιλο λάδι να το καταπιώ.....(εγω δε το κατάπια).

Εχουμε πέντε ματς με Δώνη σχεδόν.

Ας τον δούμε σε 3 με 5 μάτς πλεον στον ελληνικό τσιγγανοπρωτάθλημα........εάν με ξεκούραστη ομάδα......με ελεύθερες μέρες μεσοβδόμαδα πλεόν συνεχίσει το ίδιο καρκίνιασμα με τους παίχτες να χτυπάνε ό ένας πάνω στον άλλο με συγχωρείτε αλλά μετά να δούμε πιος θα φάει το ''ξυλο''......προσέξτε πως έγραψα το ξύλο....για να μη κατηγορηθώ κιόλας.

Και ποιος δε θέλει ο ΠΑΟΚ στις επόμενες αγωνιστικες να κάνει το 5 στα 5.

Πλεον δικαιολογίες τέλος.....ως πότε θα μοντάρετε η ομάδα?Μέχρι τον Οκτώβρη θα μοντάρει ομάδα?Ε αμα είναι να μας το πει να το ξέρουμε.

Ειναι στρουθοκαμηλισμος να τα ρίχνουμε όλα στο ρόστερ ....και να ειναι στο απυρόβλητο μονίμως προπονητης και διοίκηση.

''άλλο με συγχωρείτε αλλά μετά να δούμε πιος θα φάει το ''ξυλο''......προσέξτε πως έγραψα το ξύλο....για να μη κατηγορηθώ κιόλας.''

:lol: :lol: :lol: εισαι θεος..... :lol: :lol: :lol: για σου ρε Ιασωνα...... :opaokara: :opaokara:
προς ενημερωση του φορουμ....
Ο Ιασωνας οταν μιλαει για ''ξυλο'' και ειναι ''μπαρουτιασμενος''.....καλυτερα να εισαι...μακρυα του :mrgreen:

....αιντε ρε αρρωστο Παοκτσακι μου......ολα θα πανε καλα....ολα....ΤΑΓΜΑ speaking :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ειμαι να σκάσω απο την Πέμπτη .....ασε με ρε Τάσο.

Αλλα είμαι ΠΑΟΚ δε μασάω.....!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”