33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
xristos14

Re: 33. Στέφανος Αθανασιάδης

Δημοσίευση από xristos14 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Επαναλαμβάνω, ότι καλόν είναι να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα! Κι ο Edinho έτσι το κάρφωσε στο τηγάνι, αλλά μετά...
φιλαράκι συμφωνώ και επαυξάνω,με ενα γκολ ούτε θεός γίνεσαι ούτε τίποτα..όχι ότι δεν έχει ξανακάνει μαγικά,ειδικά στους Λαρισαίους..απλά με τον Μουσλι τραυματία και τον Σαλπι να έρπεται ο Κλαους φαντάζει μια όαση σε σχέση με τα υπόλοιπα ημίπαλτα στο ροστερ.

Να σου πω την αλήθεια όμως και γω αν ήμουν Χάβος δύσκολα θα τον άρχιζα στην 11αδα γιατί αν αρχίζεις έναν 21χρονο δείχνοντας οτί τον εμπιστεύεσαι απόλυτα και δεν του βγουν τα παιχνίδια κινδυνεύει άμεσα από 'Νινο-Φετφατζιδίαση'
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

[youtube]coY1YN6rwCE&feature=related[/youtube]
Αυτήν την κίνηση που έκανε στο πρώτο γκολ με το τυρί ο Κλάους πριν 3 χρόνια(και πως ξεμαρκάρεται και πως πλασσάρει με το εξωτερικό) σε ηλικία 19 ετών,την βλέπω και την ξαναβλέπω και αναρωτιέμαι αν μπορεί κανείς να φανταστεί ποιός απ' τους άλλους επιθετικούς που έχουμε,μπορεί να την κάνει.
Κατά τ' άλλα ο μικρός δεν έχει τεχνική, κίνηση με τη μπάλα και το λουρί της μάνας.
Και βέβαια το all time classic, δεν έχει το κορμί και δεν είναι δυνατός όπως π.χ. το υπόδειγμα σωματοδομής Κούτσια που δώσαμε και 2 εκ. για να τον φέρουμε στην Τούμπα ή ο Σάκης που τον ξεκινήσαμε απ' την αλφαβήτα του ποδοσφαίρου και τα εντατικά μαθήματα συνεχίζονται εδώ και 2 χρόνια,προτιμώντας πέρυσι να στείλουμε τον Κλάους δανεικό(να δουλευτεί από έναν τουρίστα ονόματι Ογιος),έχοντας μόλις 2 φόρ και έναν μαθητευόμενο.

Συνέχισε Κλάους και μην το βάζεις κάτω.
Για κάποιον ανεξήγητο λόγο,όταν σε βλέπω να τα καρφώνεις,η χαρά μου γίνεται μεγαλύτερη.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Πωπω, καλα μιλαμε αυτη η κινηση ηταν μεγαλου φορ!

Προσπαθω να φανταστω και τον Παπαζογλου να κανει την συγκεκριμενη κινηση, αλλα ρε γαμωτο, ο εγκεφαλος μου διαμαρτυρεται! :lol:

Πως μπορουμε να κλωνοποιησουμε παίχτη με τελειωματα Αθανασιαδη, σωματοδομή Παπαζογλου και γρηγοραδα Κουτσια;;;
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ο Κλάους πάντως έχει σωματικά προσόντα...
και καλό timing στα άλματα, και καλή αίσθηση στο γκολ...Δε ξερω για ταχύτητα δεν έχω καταλάβει σε σχέση με αμυντικούς Ελλάδας σε πρώτη φάση...Δύναμη δε με απασχολεί γιατί δεν είναι ελληνορωμαϊκή...
ας τους περνάει με κατάλληλες κινήσεις και εμπνεύσεις και αν τελειώνει ταχύτατα τη φάση τότε δεν μας απασχολεί τόσο η ταχύτητα..για Ελλάδα μιλάμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τρί 07 Δεκ 2010, 09:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Εαν έχει ένα πράγμα ο Κλάους (που έχει κι άλλα, αλλά λέμε) είναι το ΞΕΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ.
Kαι αυτό ή το χεις ή δεν το χεις. Ή αίσθηση του χώρου και του χρόνου δεν μαθαίνεται.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Maximus έγραψε:Πωπω, καλα μιλαμε αυτη η κινηση ηταν μεγαλου φορ!

Προσπαθω να φανταστω και τον Παπαζογλου να κανει την συγκεκριμενη κινηση, αλλα ρε γαμωτο, ο εγκεφαλος μου διαμαρτυρεται! :lol:

Πως μπορουμε να κλωνοποιησουμε παίχτη με τελειωματα Αθανασιαδη, σωματοδομή Παπαζογλου και γρηγοραδα Κουτσια;;;
γιατι ρε παππου δεν ηταν αυτες κινησεις μεγαλου φορ?? :D

[youtube]9Wm_Zb61arM[/youtube]

[youtube]hrrvzsRDALM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Σάκης είναι το poulain μου (για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμη). Κι αυτός στα 19 του βγάζει τα δύο γκολ, όπως και ο Στέφανος, και μάλιστα σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι.
Επίσης θεωρώ ότι αυτοί οι δύο ΔΕΝ είναι ανταγωνιστικοί, αλλά μάλλον συμπληρωματικοί, καθώς ο Σάκης είναι το βαρύ και ο Στέφανος το περιφερειακό φορ (κάτι σαν Μουσλι με Σάλπι).
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Sera4 έγραψε:
γιατι ρε παππου δεν ηταν αυτες κινησεις μεγαλου φορ?? :D
Καλα αθεοφοβε, δεν ντραπηκες να βαλεις γκολ σκουληκιου εδω μεσα;! :D 8-)

Ε, δεν εκανε και κατι εξαιρετικο απο θεμα κινησης...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Aποστόλη θα διαφωνήσω για τον Αθανασιάδη. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι περιφερειακός φορ.

Να σου πω γιατί?
Το δυνατό σημείο του παιδιού , δεν είναι ότι συμμετέχει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας.
Ουτε ότι μπορεί να δημιουργήσει κάποιες φάσεις.

Αντίθετα δείχνει πολύ καλά τελειώματα φάσεων και ένστικτο σκορερ.
Αυτό απαιτεί να είναι μόνιμα σε θέση βολής. Δηλαδή μέσα στη περιοχή , όχι έξω ...να κυνηγάει κεφαλιές-πάσες του Παπάζογλου.

Για εμένα η θέση του είναι καθαρά φουνταριστός. Κορυφή.
Κάτι σαν Μπλάνκο.
Τετοιος παίκτης νομίζω πως είναι.
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Σάκης είναι το poulain μου (για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμη). Κι αυτός στα 19 του βγάζει τα δύο γκολ, όπως και ο Στέφανος, και μάλιστα σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι.
Επίσης θεωρώ ότι αυτοί οι δύο ΔΕΝ είναι ανταγωνιστικοί, αλλά μάλλον συμπληρωματικοί, καθώς ο Σάκης είναι το βαρύ και ο Στέφανος το περιφερειακό φορ (κάτι σαν Μουσλι με Σάλπι).
Συμφωνω....
Ο ενας θα τρωει ξυλο και αλλος θα παστελωνει...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

giapas έγραψε:Aποστόλη θα διαφωνήσω για τον Αθανασιάδη. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι περιφερειακός φορ.

Να σου πω γιατί?
Το δυνατό σημείο του παιδιού , δεν είναι ότι συμμετέχει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας.
Ουτε ότι μπορεί να δημιουργήσει κάποιες φάσεις.

Αντίθετα δείχνει πολύ καλά τελειώματα φάσεων και ένστικτο σκορερ.
Αυτό απαιτεί να είναι μόνιμα σε θέση βολής. Δηλαδή μέσα στη περιοχή , όχι έξω ...να κυνηγάει κεφαλιές-πάσες του Παπάζογλου.

Για εμένα η θέση του είναι καθαρά φουνταριστός. Κορυφή.
Κάτι σαν Μπλάνκο.
Τετοιος παίκτης νομίζω πως είναι.
1. Εγώ πάλι συμφωνώ με τον Αποστόλη.
2. Όταν λέμε περιφερειακό φορ δεν εννοώ εξτρέμ. Φόρ περιοχής, πίσω από το βαρύ.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:, ο Στέφανος το περιφερειακό φορ (κάτι σαν Μουσλι με Σάλπι).
O Στεφανος ειναι φορ καθαρο περιοχης ουτε πισω απο το βαρυ ουτε πισω απο το ελαφρυ..Ενας φορ περιοχης υπαρχει......
Πραγματικος στραικερ...κατι σαν Μιετσελ...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Λόγω σωματοδομής, σαν τους Μπλάνκο-Πίππο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Συμφωνω με moican...ο Αθανασιάδης είναι καθαρό φορ περιοχής...πρέπει να είναι αιχμή του δόρατος.

Ρε συ Αποστόλη, τί να τον κάνω ΠΙΣΩ απο το βαρύ φορ?

Δεν είπα εξτρεμ...Αν θες πες μου ενα παράδειγμα μπας και καταλάβω.

Ο Σαλπι στα καλά του...ΝΑΙ θα μπορούσε να συνεργαστεί με το ψηλό και να παίξει το ρόλο που λες...γιατί είναι παπατρέχας κ δεν είναι killer.

Ο μικρός όμως έχει χάρισμα....όσο πιο κοντά στην εστία , τόσο καλύτερα.

ΥΓ...Ακριβως τέτοιο στυλ παικτη που λέει ο sickbastard
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

moican4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:, ο Στέφανος το περιφερειακό φορ (κάτι σαν Μουσλι με Σάλπι).
O Στεφανος ειναι φορ καθαρο περιοχης ουτε πισω απο το βαρυ ουτε πισω απο το ελαφρυ..Ενας φορ περιοχης υπαρχει......
Πραγματικος στραικερ...κατι σαν Μιετσελ...
+++

ειναι να ειναι μεσα στην περιοχη και οποτε περνει μπαλα με πλατη χωρις πλατη να το παστελωνει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”