Μεταγραφές 2011-2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Trikaliotis

Re: Μεταγραφές 2011-2012

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Τα ψιλογυρίζει τώρα και προσπαθεί να το σώσει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος που ειρωνευόταν πριν μια βδομάδα για τον Μαγκέτι..

Πόσο δύσκολο είναι να το πιστέψεις...

Προ ημερών είχα γράψει για το θέμα του ΠΑΟΚ με τον Κόρεϊ Μαγκέτι ότι ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να έρθει ο 32χρονος παιχταράς στον "Δικέφαλο του Βορρά" θα ήταν για να αναλάβει πρόεδρος. Και είχα αναλύσει μία προς μία τις σκέψεις μου.

Πιθανότατα πολλοί θα συμφωνούσατε μαζί μου τότε, αλλά τώρα θα βρήκατε μιά ευκαιρία για να... διαφωνήσετε και να ειρωνευτείτε. Δεν πειράζει. Είναι προτιμότερο άλλωστε να γράφεις αυτό που πιστεύεις παρά αυτό που αρέσει και κολακεύει. Η σημασία δε είναι μεγαλύτερη αν το γράφεις από την αρχή και όχι όταν η υπόθεση έχει καταλήξει.

Υπάρχουν τα εξής δεδομένα: Πρώτον, ο ΠΑΟΚ έχει επαφές με τον Κόρεϊ Μαγκέτι κι αυτό επιβεβαιώθηκε ρεπορταζιακά, εδώ που τα λέμε δεν αμφισβητήθηκε ποτέ. Το που θα κατέληγε η ιστορία είχε ερωτηματικά.

Δεύτερον, ο Μαγκέτι πιθανότατα την Τρίτη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Πανικός... Χαμός! Μακάρι να βλέπαμε κι άλλους τέτοιους παιχταράδες στο πρωτάθλημα. Μακάρι να παίξει ο Μαγκέτι στον ΠΑΟΚ διότι θα υπάρχει τεράστιο θέμα και από πλευράς marketing. Ο ΠΑΟΚ ποντάρει σε έσοδα με την παρουσία του Μαγκέτι και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ, οι εποχές είναι δύσκολες και η κίνηση είναι πανέξυπνη.

Απ' εκεί και πέρα όμως επιτρέψτε μου να διατηρώ τις αμφιβολίες μου- μέχρι να τον δω στο παρκέ στο... τζάμπολ με τη Γαλατασαράι στο Βίλνιους- για το αν θα αγωνιστεί ο Μαγκέτι στον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι έχει επαφές. Ξέρουμε ότι έρχεται... Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα παίξει. Και δεν μένω στο ότι μπορεί το Σεπτέμβριο- όπως ακούγεται τουλάχιστον- να λήξει το λοκ άουτ, αυτό σε τελική ανάλυση είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει. Η ασφάλεια είναι μεγάλο θέμα κι επιμένω σ' αυτό. Δεν το θεωρώ τόσο εύκολο να λυθεί όσο παρουσιάζεται. Επαναλαμβάνω πάντως- για να μην παρεξηγηθώ- ότι δεν υπάρχει μπασκετικός που να μην τρελαίνεται στην προοπτική να δει τον Μαγκέτι να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, παρά τα όσα τιμητικά είπε για τον ΠΑΟΚ ο Μαγκέτι (κάτι που δείχνει πόσο έξυπνα κινήθηκαν οι παράγοντες της ομάδας, πόσο σωστά τον προσέγγισαν κι αυτό επίσης τους τιμά) έχω στο μυαλό μου και κάποια άλλα πράγματα... Τις περαντζάδες παλιότερα του Τέρι Μιλς, του Ράντι Ουάιτ, του Τομ Γκουγκλιότα, του Τσαρλι Μπελ, που ήρθαν, έκαναν τις γύρες τους στα νησιά ή τη Χαλκιδική και τελικά βρήκαν ένα... λόγο κι αποχώρησαν. Δεν είμαι βέβαιος ότι ο Μαγκέτι θα κάνει το ίδιο, αλλά επειδή υπάρχει παρελθόν επιτρέψτε μου να το καταθέσω.

Κλείνοντας αναφέρω τα εξής: Προτιμώ να καταθέτω τις σκέψεις μου- που σίγουρα βρίσκονται και σε μυαλό πολλών- παρά να ομιλώ εκ του ασφαλούς. Κι αν ορισμένοι θεωρούν ότι... διαψεύστηκα ή ότι θα διαψευστώ, μακάρι να συμβεί! Πόσο "κακό" θα ήταν δηλαδή το να παίξει ο Μαγκέτι στον ΠΑΟΚ;

http://www.3ponto.gr/stiles/Bourlakis/i ... pistepseis
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Εγώ ένα να πω! ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΠΟ ΜΕΤΕΓΡΑΦΕΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ) ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΤν@Σ!
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Πλησιάζει ο εφιάλτης σας... Δήμος Ντικούδης...!! :lol:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

baneprelevic361 έγραψε:Εγώ ένα να πω! ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΠΟ ΜΕΤΕΓΡΑΦΕΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ) ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΤν@Σ!
Ρε αδερφέ μήπως να περιμένουμε να δούμε πρώτα και αν όντως τα πράγματα δεν πάνε καλά τότε να γκρινιάξουμε/διαμαρτυρηθούμε? :pano:
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

δεν ειπα αυτο ρε. αλλα κατσε να τον προειδοποιησουμε γιατι αν υπαρξει και εκει ανοιγμα με παιχτες οπως ο καλλες και ο δεδας ε τοτε κατι παιζει
Trikaliotis

Ας μη παρεκτρεπόμαστε..Οι κινήσεις είναι πολύ προσεγμένες ακριβώς γι'αυτό το λόγο, δηλαδή για να μη ξεφύγουμε. Γι΄αυτό κάνουμε τόσες μέρες να κλείσουμε τον κάθε παίχτη, για να τον κλείσουμε στην καλύτερη δυνατή τιμή. Από την άλλη, η κίνηση των διαρκείας δε συνεχίστηκε το ίδιο καλά, γι'αυτό μάλλον και έχει κολλήσει η διοίκηση στα μεταγραφικά..Υπομονή χρειάζεται και μια χαρά ομάδα θα κάνουμε.

Και το βασικό είναι πως και πάλι θα κάνουμε Ο-Μ-Α-Δ-Α με το 0 κεφαλαίο. Μη βλέπετε π.χ τον Ρούλη που κλείνει τον έναν παίχτη μετά τον άλλον, να δω πως θα τα μοντάρει όλα αυτά τα κολλεγιόπαιδα. Και πέρυσι λέγαμε που θα πάμε μόνο με 2 άσσους και μόνο με 3 ψηλούς και είδατε τι έγινε..Εμπιστοσύνη στο τρίπτυχο Μπάνε-Σούλης-Μάτζικ!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Όλη η ουσία είναι στην τελευταία φράση του Τρικαλιώτη..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τελειώνει του Ντικούδη, εν αναμονή Μαγκέτι
Τυπικό μοιάζει το θέμα της απόκτησης του Δήμου Ντικούδη από τον ΠΑΟΚ.
1 email
Τελ. ανανέωση : Αύγουστος 26 2011 23:55

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με αντικείμενο συζήτησης το ενδεχόμενο συνεργασίας και εκτός απροόπτου θα καταλήξουν σε συμφωνία. Εξάλλου το εξαιρετικό κλίμα αποτυπώθηκε και στη συνάντηση που είχαν οι Πρέλεβιτς, Ντικούδης και ο ατζέντης του, Ισίδωρος Κούνουπας.

Κατά τ' άλλα, την ερχόμενη Τρίτη περιμένουν στη Θεσσαλονίκη τον Κόρεϊ Μαγκέτι, ευελπιστώντας πως δεν θα προκύψει κάποιο απρόοπτο που θα αναβάλει το ταξίδι. Αν εν τέλει ο Αμερικανός σταρ του ΝΒΑ έρθει στην πόλη, θεωρείται βέβαιο πως ακόμη και αυτή η δύσκολη περίπτωση θα έχει αίσιο τέλος.

Στο μέτωπο τώρα των περυσινών οφειλών, σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι συζητήσεις με τους εκπροσώπους των Τοντόρ Γκετσέφσκι και Γιώργου Δέδα. Εξελίξεις θα σημειωθούν εντός των προσεχών ημερών, καθώς επιθυμία των ανθρώπων του "Δικεφάλου" είναι αμφότεροι να συνεχίσουν και τη νέα σεζόν.
κοντρα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Λοιπον αφου αποτι φαινεται θα παρουμε τον ντικουδη να πω και εγω τη γνωμη μου γιαυτον.
Περυσι τον ειδα αρκετα δεν ειχε καμια σχεση η εικονα του με αυτη που θυμαμε στον αρη,εκει πραγματικα εμοιαζε με παλαιμαχος.
Δεν ξερω αν του εδωσε κινητρο το οτι παιζωντας στην αεκ την ομαδα που τον ανεδειξε και που πιθανοτατα ειναι και η ομαδα που υποστηριζει να δωσει το κατι παραπανω.
Η ακομα αν θελετε το οτι η αεκ επαιζε συνεχεια τελικους για να καταφερει να σωθει τον εκανε να προσπαθησει περισσοτερο.
Αυτο που θελω να πω και νομιζω οτι το καταλαβατε ειναι οτι τον περσινο ντικουδη τον θελω στην ομαδα τον ντικουδη με κινητρο τον ντικουδη με παθος και θεληση.
Αυτον ομως που ειδα στη σεζον του με τον αρη δηλαδη τον αδιαφορο,βαρυ και βαριεστημενο παιχτη δεν θελω να τον δω να περναει ουτε εξω απο την πυλαια.
Τα χαρακτηριστικα τα ξερει ο προπονητης και ξερει τι μπορει να του δωσει αν αποδωσει στο μαξιμουμ γιαυτο και τον θελει.
Δεν ειναι γατακι ο ντικουδης παιδια,ειναι παιχτης με τεραστιες παραστασεις μην ισοπεδωνουμε αξιες τοσο ευκολα.
Επαναλαμβανω εγω αυτο που θελω ειναι να βρει καποιο κινητρο που θα τον κανει να ειναι σε ολη του τη σεζον προσηλωμενος.

Υ.Γ Τα τεχνικα του χαρακτηριστικα και το τι μπορει να δωσει αν αποκτηθει με το καλο θα τα αναλυσει ο καταλληλοτερος απο ολλους palok (πολυξεριδης) :mrgreen:
Trikaliotis

obanebane έγραψε:Δεν ξερω αν του εδωσε κινητρο το οτι παιζωντας στην αεκ την ομαδα που τον ανεδειξε και που πιθανοτατα ειναι και η ομαδα που υποστηριζει να δωσει το κατι παραπανω.
Η ακομα αν θελετε το οτι η αεκ επαιζε συνεχεια τελικους για να καταφερει να σωθει τον εκανε να προσπαθησει περισσοτερο.
Το γεγονός ότι είχε για συμπαίκτες όλους τους κουτσούς και τους ανάπηρους και μπροστά τους φαινόταν Χακίμ Ολάζουον το σκέφτηκες? :D Τελοσπάντων, σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου..Εκείνη τη χρονιά στον Άρη όλοι βγήκαν σκάρτοι, όχι μόνο ο Ντικούδης! Μέχρι και ο Μάιλς κάηκε στην ομάδα έκτρωμα που έφτιαξαν. Οπότε δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτικό το δείγμα για τον Δήμο.

Κι εγώ εκνευρίζομαι που δε χτυπάμε ποτέ νέους και καλούς έλληνες (δε μπορεί το κολλέγιο Δελασ-Άρης να προσπαθεί να κλείσει Μάντζαρη-Τσαλδάρη κτλ κι εμείς να έχουμε όλους τους 34+..), αλλά από την άλλη λέω και ξαναλέω πως ο ρόλος του Ντικούδη (αν και εφόσον αποκτηθεί) θα είναι καθαρά συμπληρωματικός για 15 λεπτά πάνω κάτω σαν δεύτερο 4άρι.

Και στην τελική αν κάποιος πιστεύει πως πέρυσι ο Μπούλιαν που πήραμε ήταν καλύτερος στον ίδιο ρόλο ή ξέρει πιο πολύ μπάσκετ και έχει μεγαλύτερη εμπειρία από τον Ντικούδη, είναι βαθιά νυχτωμένος..

Υ.Γ. Με τον Μαγκέτι τι γίνεται ρε παιδιά, καμιά επίσημη ανακοίνωση για το πότε έρχεται (αν έρθει) δε πρέπει επιτέλους να βγάλει η ΚΑΕ? Κάτι ακούγεται ανεπίσημα για την Τρίτη, αλλά έχουν περάσει τόσες μέρες και νομίζω πως επικοινωνιακά δε το χειριζόμαστε καθόλου καλά το θέμα..
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

προχτες ειχα δει ονειρο οτι επαιζε σε μας παντως κατεβαζε παρα πολλα ριμπαουντ αυτο θυμαμαι μονο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Μετά τον Ράιτ ανακοινώνει Ντικούδη , κοινοτικό & έρχεται και το μεγάλο μπαμ !!!

Mετά την έλευση και του Ράιτ, η ομάδα μας είναι έτοιμη να ανακοινώσει τον Ντικούδη κάτω από την ρακέτα όπως και πανύψηλο κοινοτικό.
http://paoktrela.gr
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Bagaric??
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

ΜΗΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000 ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΙΣ 22.55! ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ! ΜΑΓΚΕΤΙ ΟΕ ΟΕ ΟΕ!!! ΚΟΡΕΙ ΜΑΓΚΕΤΙ ΟΕ ΟΕ ΟΕ!!! ΟΛΟ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!! ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ???????? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????????????? ΑΚΟΥΤΕ????

Οσον αφοραν τον Δημαρο ειναι παρα πολυ καλος παιχτης και θα ερθει σε μας για μπασκετ! ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ! μην ακουω βλακειες ειναι αμπαλος ο καλυτερος ελληνας στο 4 τα τελευταια 10 χρονια, μαζι με τον Αλβερτη μονο που αυτος σταματησε βεβαια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”