Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Sera4 »

τελικα αυριο θα παιξουμε στη νεα τουμπα ή στην παλια???για να ξερω προς τα που να παω... :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

joshua έγραψε:
gate4mitsos έγραψε:
Argonaut4 έγραψε:Όσοι δεν ζείτε στην χαβούζα της Αθήνας δε μπορείτε να καταλάβετε για το τι χολή και κακία έχουνε για την ομαδάρα μας.
Παντως εγω που μενω Αθηνα και δεν ειμαι και κανας πιτσιρικας, τοσα χρονια την χολη και την κακια αλλα και τον πολεμο που δεχεται ο ΠΑΟΚ, ειτε ενδοοικογενειακα, ειτε απο αλλοθρησκους βορειους, ποτε δεν τα διεκρινα στην Αθηνα ουτε στο ελαχιστο.Θα μπορουσα μαλιστα να μιλησω για το αντιθετο.Ολα τα αλλα ειναι το γνωστο κλιμα που καλιεργειται για να δημιουργει αλοθι στα λαθη μας.
Εγώ που είμαι από την Αθήνα και εκτός 3-4 χρόνων ζω εδώ, αυτό που εισπράττω τόσα χρόνια, είναι οτι μας θεωρούν μικρό μέγεθος για να τους απειλήσουμε σταθερά, ακριβώς επειδή δεν μπορούμε να τους κοιτάξουμε στο πράγμα που αυτοί θεωρούν πρώτιστο, αναγκαίο, αρκετό, βασικό, κύριο, πιο σημαντικό, πρωταρχικό και μείζον: τα φράγκα.

Ό,τι κουβέντα και να έχω κάνει, όσες φορές και να έχω διαπληκτηστεί, μαλώσει, επιχειρηματολογήσει, 9/10 άκουγα ως "τελικό" επιχείρημα "τράβα να βρεις κανά ευρώ πρώτα και μετά μιλάμε" ή "σιγά, όποτε θέλουμε θα σας πετάξουμε ένα ξεροκόμματο και θα τον πάρουμε τον Χ,Ψ,Ω Βιερίνια" και άλλα παρόμοια.

Το ξέρετε οτι δεν λογαριάζουν ούτε οργάνωση, ούτε προσωπικότητες, ούτε τίποτα, και μόνο θα νιώσουν τι μπορούν να πάθουν - και θα το πάθουν - εάν ξέρουν οτι μπορούμε να τους παίξουμε στα ίσα.

Για πρώτη φορά μας δίνεται αυτή η δυνατότητα, να τους παίξουμε στα ίσα, να τους χτυπήσουμε (και) εκεί που τους καίει. Αλλά και πάλι, βρήκαμε κάτι να μας χαλάσει και διχάσει. Για αυτό και πάλι ακούω "τι Άραβες και κουραφέξαλα, θα τους διώξετε μόνοι σας πριν πατήσουν στην Τούμπα, γιατί αυτό θέλετε και για αυτό είστε: να τρώγεστε και να κλαίγεστε που από παοκάκι δεν μπορείτε να γίνετε ΠΑΟΚΑΡΑ όπως λέτε, και όταν σας δίνεται η ευκαιρία, να την κλωτσάτε μην τυχόν και πάνε όλα καλά και τότε πως θα το παίξει ο καθένας σωτήρας και ο ίδιος ο ΠΑΟΚ;"

Θα τους δώσουμε δίκιο; ίδωμεν...
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Εγω θα πω απλα οτι οπου λαλουν πολλοι κοκοροι αργει να ξημερωσει...
Και δυστυχως στον ΠΑΟΚ απο κοκορους αλλο τιποτα..
Παλι καλα που ακουγονται και μερικες λογικες αποψεις..
Θετικη ενεργεια θελει..
Η γκρινια ειναι ενα φθοροποιο στοιχειο..
Ειδικα οταν ειναι αποτελεσμα νοσηροτητας της νοοτροποιας..
Δεν εχουμε δικαιωμα να εμποδισουμε την εξελιξη του ΠΑΟΚ οτι ειναι καλυτερο ας γινει..
Προτιμω ενα υγιη και ανταγωνιστικο ΠΑΟΚ με μια γηπεδαρα αραβικων εστω συμφεροντων εκτος τουμπας, παρα ενα εγκλωβισμενο ΠΑΟΚ σε ανουσια κολληματα και καχυποψιες,ανικανο να βελτιωθει ακομη και οταν υπαρχει η δυνατοτητα
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Τρέμω και αηδιάζω και με λυπεί αφάνταστα και απίστευτα η ιδέα οτι κάποιοι προτιμούν να μείνει ο ΠΑΟΚ στάσιμος και εγκλωβισμένος, παρά να προοδεύσει χωρίς να είναι αυτοί οι Μεσσίες.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Για πρώτη φορά μας δίνεται αυτή η δυνατότητα, να τους παίξουμε στα ίσα, να τους χτυπήσουμε (και) εκεί που τους καίει. Αλλά και πάλι, βρήκαμε κάτι να μας χαλάσει και διχάσει. Για αυτό και πάλι ακούω "τι Άραβες και κουραφέξαλα, θα τους διώξετε μόνοι σας πριν πατήσουν στην Τούμπα, γιατί αυτό θέλετε και για αυτό είστε: να τρώγεστε και να κλαίγεστε που από παοκάκι δεν μπορείτε να γίνετε ΠΑΟΚΑΡΑ όπως λέτε, και όταν σας δίνεται η ευκαιρία, να την κλωτσάτε μην τυχόν και πάνε όλα καλά και τότε πως θα το παίξει ο καθένας σωτήρας και ο ίδιος ο ΠΑΟΚ;"

Θα τους δώσουμε δίκιο; ίδωμεν...[/quote]

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΑΠΟΨΕΙΣ". ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΟΠΩΣ "ΕΜΕΙΣ" ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΜΕ.

ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ( ξερω , κεφαλαια, αλλα ηθελα να το τονισω )
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

georgedoulk έγραψε:
Petm έγραψε:σήμερα λοιπόν μάθαμε ότι ο εκπρόσωπος τwν επενδυτών έλεγε ψέματα όταν δήλωνε ότι υπάρχει συναίνεση από τοv ερασιτέχνη για το γήπεδο. εκτος και αν λέει ψέμματα ο κατσαρής.
ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ Ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ.-
ο κατσαριδας ειναι ενας ακομα που απορω πως μενει στον ΠΑΟΚ.
σε ολες τις μαβρες σελιδες της ιστοριας ειναι παρων.άχρηστος τελείως.

τον σηκώνατε και στα χερια καποιοι που πειραμε το πρωτάθλημα στο χαντμπολ......
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

φιλε φαλεγκο, ο λογος ειναι προφανης.ολοι οι αλλοι που ενδιαφερθηκαν με σχηματα στο ΑΣ ΠΑΟΚ να αναλαβουν τη διοικηση μαζι δεν εβαλαν συνολο ουτε 100 ευρω. Ο κατσαρης ειναι ο μονος που εβαλε και στον ΑΣ και στη μπαλα και στο μπασκετ. Οταν θα βρεθει καποιος να βαζει λεφτα πολλα ή λιγα και να τρέχει.. με τα υπερ του και τα κατα του, ισως αλλαξει η διοικηση.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=18&id=4741

Το PAOK24 αποκάλυψε σήμερα το απόγευμα, την μεγάλη -σε διάρκεια- συνάντηση των δύο προέδρων του Δικεφάλου.

Γι’ αυτή την συνάντηση και το περιεχόμενό της, ρωτήσαμε τον πρόεδρο του ΑΣ, ο οποίος μας ξεκαθάρισε:

«Πράγματι τα είπαμε για ένα δίωρο με τον Θόδωρο με τον οποίο, όπως ξέρετε, έχουμε άριστες σχέσεις. Συζητήσαμε όλα τα θέματα που μας αφορούν. Οφείλω να πω ότι γι’ ακόμη μία φορά, διαπιστώθηκε πως στις μεταξύ μας σχέσεις δεν υπάρχει κανένα μελανό σημείο».

-« Ασχοληθήκατε και με το θέμα της πιθανής επένδυσης των Αράβων στην ΠΑΕ; Τι ξέρετε εσείς γι’ αυτό;»

«Γνωρίζω το θέμα, απ’ όσα μου λέει ο Θόδωρος εδώ και καιρό. Αυτό που θέλω να τονίσω για την ΠΑΕ, είναι ότι αν ένας επενδυτής επιθυμεί να βάλει λεφτά στον ΠΑΟΚ το κάνει μέσα από την αύξηση κεφαλαίου και σε αυτή την περίπτωση δεν έχει να ρωτήσει σε τίποτα ούτε την ΠΑΕ, ούτε βέβαια και τον ΑΣ».

- « Πρόεδρε τι συμβαίνει με το γήπεδο και τους συγκεκριμένους επενδυτές»;

«Επαναλαμβάνω και σήμερα, ότι προσωπικά δεν έχω μιλήσει και δεν έχω συναντήσει κανέναν από τους συγκεκριμένους εκπροσώπους. Πώς είναι δυνατόν να μιλήσουμε για γήπεδο; Όλοι ξέρουν εδώ και χρόνια, τις πάγιες θέσεις μας για το θέμα του γηπέδου. Έχουμε πει ότι ο επενδυτής που θα έρθει στον ΠΑΟΚ, πρώτα θα βάλει τα χρήματα και στην συνέχεια αφού δείξει τι μπορεί να κάνει με την ομάδα, θα έρθει σε εμάς να μιλήσουμε για το γήπεδο. Το σκεπτικό μας το ξέρετε όλοι εδώ και τόσα χρόνια. Δεν αλλάζει».
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ο Πανούτσος σήμερα πρόκειται να προσπαθήσει να μας φυτιλλιάσει.Ελπίζω να μην τσιμπήσετε...Ο τύπος ξέρουμε πόσο "αγαπάει" τον ΠΑΟΚ.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Μία φορά δοκίμασα να διαβάσω άρθρο(ο Θεός να το κάνει) από τον συγκεκριμένο και το pc παραλίγο να απογειωθεί.
Είναι απλά ένα γλοιώδης κωλόγ@υρος.. :evil: :redcard:
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

joshua έγραψε:
Argonaut4 έγραψε:Όσοι δεν ζείτε στην χαβούζα της Αθήνας δε μπορείτε να καταλάβετε για το τι χολή και κακία έχουνε για την ομαδάρα μας.
Παντως εγω που μενω Αθηνα και δεν ειμαι και κανας πιτσιρικας, τοσα χρονια την χολη και την κακια αλλα και τον πολεμο που δεχεται ο ΠΑΟΚ, ειτε ενδοοικογενειακα, ειτε απο αλλοθρησκους βορειους, ποτε δεν τα διεκρινα στην Αθηνα ουτε στο ελαχιστο.Θα μπορουσα μαλιστα να μιλησω για το αντιθετο.Ολα τα αλλα ειναι το γνωστο κλιμα που καλιεργειται για να δημιουργει αλοθι στα λαθη μας.
Αδερφε συναναστρεφεσαι με ατομα που πανε γηπεδο ή απλα με ατομα που διαβαζουν καμια γκολ οποτε τυχει και μπορει να πανε και στην φιεστα?Γιατι εγω δεν εχω γνωρισει ατομο που να ειναι οπαδος εδω κατω και να μην βγαζει κακια για την ομαδα του ΠΑΟΚ..

Σορι για το οφτοπικ ;)
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Photis έγραψε:Ο Πανούτσος σήμερα πρόκειται να προσπαθήσει να μας φυτιλλιάσει.Ελπίζω να μην τσιμπήσετε...Ο τύπος ξέρουμε πόσο "αγαπάει" τον ΠΑΟΚ.
:pano:
λινκ;
έστω και σε πμ.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Στο μνημόνιο το γήπεδο»

22 Δεκ 2010 12:00, Από PAOK24

Στην Τούμπα μπορεί να διαψεύδουν ότι με τους εκπροσώπους των Αράβων έγινε συζήτησε για το γήπεδο και δεν είναι απίθανο να είναι έτσι.

Η πραγματικότητα, πάντως, είναι πως οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές, έχουν στην ατζέντα τους και το γήπεδο. Όχι, όμως, στην Τούμπα.

Ο καθηγητής ποινικού δικαίου στο ΑΠΘ, Λάμπρος Μαργαρίτης, ο οποίος είναι ο επικεφαλής των νομικών των ενδιαφερόμενων επενδυτών, μίλησε σήμερα στην εφημερίδα «Goalnews» και ήταν ξεκάθαρος.

«Η κατασκευή νέου γηπέδου είναι σημαντικό θέμα για τους νέους επενδυτές. Στο μνημόνιο συνεργασίας, που θα υπογραφεί, υπάρχει σαφής όρος, που αφορά την πρόθεση των επενδυτών να χτίσουν νέο γήπεδο σε τοποθεσία της αρεσκείας τους. Το θέμα αυτό προς στιγμήν είναι βασικό. Δεν θέλουν ωστόσο να δημιουργηθεί πρόβλημα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ και τον Ερασιτέχνη. Το γήπεδο της Τούμπας είναι γερασμένο και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα σχέδιά τους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαργαρίτης.

Είναι προφανές από τα λεγόμενα του διακεκριμένου καθηγητή, ότι οι Άραβες έχουν κατά νου να κατασκευάσουν νέο γήπεδο, χωρίς να μπλεχτούν με την Τούμπα και τον Ερασιτέχνη.

Σε ότι αφορά την επένδυση, ο κ. Μαργαρίτης, είπε :

«Η πρόθεση των ενδιαφερομένων είναι να ξεκινήσουν την επένδυση τους με ένα ποσό 6.000.000 ευρώ που θα τους δώσει το 51% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ. Δεν θα σταματήσουν όμως εκεί. Η επένδυση που θα γίνει θα είναι πολύ μεγαλύτερη και θα αφορά και μεταγραφές και νέο γήπεδο. Καταλαβαίνεται λοιπόν ότι θα πρέπει να έχουν πρώτα ξεκαθαρίσει όλες οι προβληματικές περιοχές που υπάρχουν στις συζητήσεις και αυτές είναι το ύψος των χρεών, για το οποίο πρέπει να είναι βέβαιοι, και το θέμα του γηπέδου.

Η πλευρά των επενδυτών είχε επιφυλαχθεί, μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οικονομικών της ΠΑΕ. Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο έλεγχος των βιβλίων έχει ήδη τελειώσει και δεν υπάρχει κάτι που να είναι αποθαρρυντικό για την επένδυση αυτή.

Ο στόχος της απόκτησης του 51% μέσω της αύξησης είναι μόνο η αρχική επένδυση. Από εκεί και πέρα θα γίνει ότι χρειαστεί για την απόκτηση της πλειοψηφίας. Άλλωστε, γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι που υπάρχουν σήμερα στον ΠΑΟΚ έχουν στην κατοχή τους μετοχές. Και όλοι αυτοί δεν θα τεθούν επί ποδός. Οι σχέσεις του Θοδωρή Ζαγοράκη είναι πολύ καλές και οι ίδιοι θέλουν να τον έχουν μαζί τους».

Ο Λάμπρος Μαργαρίτης αποκάλυψε μάλιστα ότι ένας από τους επιχειρηματίες, που ενδιαφέρονται να πάρουν τον ΠΑΟΚ, είναι μέλος του γκρουπ, που αγόρασε την ισπανική Μάλαγα.

«Ο ένας από τους υποψήφιους επενδυτές συμμετέχει και στην εταιρία που έχει αποκτήσει την Μάλαγα. Μπορεί η Μάλαγα να μην είναι από τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ονόματα στην Ισπανία, ωστόσο θεωρείται υπόδειγμα σε ότι αφορά την οργάνωση της και τις υποδομές. Μάλιστα σε πολλά σημεία η απόκτηση της Μάλαγα αποτελεί πρότυπο για τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ», είπε.
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

must be

[youtube]SdbLqOXmJ04[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”