με αμπαλους δεν μιλάωnovito έγραψε:
υ.γ. ρε φαλεγκ οχι και γκολτζης ο Κλαους... ειπαμε, αλλα οχι κ ετσι....
για τους αλλους 2 μεσα, αλλα οχι και ο Αθανασιάδης...
χαχα
Συγνώμη για το οφφ τοπικ αλλα δεν κρατήθηκα.
με αμπαλους δεν μιλάωnovito έγραψε:
υ.γ. ρε φαλεγκ οχι και γκολτζης ο Κλαους... ειπαμε, αλλα οχι κ ετσι....
για τους αλλους 2 μεσα, αλλα οχι και ο Αθανασιάδης...
Οι τοποθετήσεις shark4 και orwell περί υπομονής, εγκράτειας, νηστείας, προσευχής και πίστης με αφήνουν άναυδο! Τόσο τέλειες είναι.shark4 έγραψε:Και ΠΙΣΤΗ ( προς την διοικηση).
Με αυτη την εικονα μηπως μας χρειαζεται ΦΥΛΑΚΑΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ ?
Για η-γουμενο δεν το συζητω.
Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω καλέ μου φίλε. Δεν υπάρχει μια και αντικειμενική αλήθεια. Η μόνη παραχώρηση που μπορώ να κάνω είναι να δεχθώ ότι η αλήθεια δεν είναι πάντα... στη μέση, αλλά ίσως λίγο πιο αριστερά, ή λίγο πιο δεξιά. Ποτέ η ευθύνη για κάτι δεν βαραίνει μόνο τη μια πλευρά! Απλά κάποιες φορές οι ευθύνες μπορεί στη μια πλευρά να είναι περισσότερο ευδιάκριτες και στην άλλη όχι.Pepermint έγραψε:λοιπόν για να τελειώνει αυτό το κλισέ τσιτάτο
ποτέ και πουθενά...καμία αλήθεια δεν ήταν στην μέση
Αλλα και οι υπολοιπες ευρωπαικες δυναμεις, δεν πανε πισω...Διπλωματικα στην αρχη, τους εκανε γιογιο ο Χιτλερ με τις διεκδικησεις του...DimisK έγραψε: ...Δεν φταίει μόνο ο Χίτλερ που αιματοκύλησε την Ευρώπη, αλλά και οι Γερμανοί που του επέτρεψαν να κάνει ότι θέλει....
Έλα μου ντε, λες και ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο ήτανε δευτερος και τριτος και τους πειράζει ο Παπάζογλου!lefis έγραψε:έτσι για ενημέρωση ο παίχτης του ΠΑΟΚ στον οποίο αναφέρεσαι λέγεται Παπάζογλου.Αγαπήστε λίγο την ομάδα και μην προσπαθείτε να την ξεφτυλίζετε..