19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Βασίλης Κουτσιανικούλης

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Φαινεται οτι του λειπει και η ψυχολογια μιας και δεν εχει κανει καλο παιχνιδι ακομα....λαθος τοποθετησεις προβληματα με μπακ οπως ο κατσιαρος......Δυστυχως δεν το βοηθαει και η ομαδα μιας γιατι εχουμε πολλες δυσκολιες επιθετικα....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

ronaldo έγραψε:ειναι φανερο οτι δεν μπορει δεξια
καλο θα ηταν να τον περασει αριστερα στο καλο του ποδι
εχω ξαναπει οτι δεν ειναι τεχνιτης για να τον βαλεις να συγκλινει
χρησιμοποιει μονο το αριστερο του ποδι και νομιζω δεν μπορει να παιξει σε καποια αλλη θεση εκτος απο αριστερο χαφ

Άστο μη το ψάχνεις δεν φταίει κανένας Σάντος.
Η Κουτσοσταμάτη φταίει γιατί ο τυπάς με μαλλάκι καρεδάκι και κορδέλα δεν θα πάει παραπέρα..
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Θελω να πιστευω οτι παικτες τυπου κουτσια θελουν απλα εμπιστοσυνη και λιγα ματσακια βασικος.

Ξερει μπαλα ο μικρος και θα βγει και στο γηπεδο

Εδω αρχισε να παιζει μπαλα ο αραμπατζης
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ενδυναμωση παρα πολυ...Τριξιμο λιγο και ταρακουνημα να καταλαβει που βρισκεται καο τελος να τον παιζουν πιο σωστα..Δηλαδη, δεν μπορεις να κανεις σεντρα για να τον βρεις.Αποκλειεται να την κερδισει.Ο χρονος ελπιζω οτι θα τον δικαιωσει..
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Και παιχνίδια μακριά από τη μίρλα της Τούμπας θέλει. Επειγόντως. Όπως και να'χει, απαιτήσεις από αυτόν θα αρχίσω να έχω του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

To όνειρο του «Κούτσια»
Super League
ΠΑΟΚ

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μιλάει στο gazzetta.gr για την πιο απαιτητική χρονιά της καριέρας τουμ δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να φτάσει ψηλά και μέσα από την επιτυχία της ομάδας του, να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του Μουντιάλ!

Απέναντι στην ομάδα της ιδιαίτερής του πατρίδας, το καλοκαιρινό μετεγγραφικό απόκτημα του “δικεφάλου του Βορρά”, συμπεριλήφθηκε για 5η φορά στην ενδεκάδα που επέλεξε ο Φερνάντο Σάντος και τα 82 λεπτά συμμετοχής που αγωνίστηκε, ήταν η 3η καλύτερη εφετινή του επίδοση, μετά τους εντός έδρας αγώνες με Λεβαδειακό (πέτυχε το μοναδικό του γκολ στην εφετινή σεζόν) και Ολυμπιακό, στους οποίους έπαιξε σε όλο το 90λεπτό… Χρόνο με το χρόνο, παιχνίδι με το παιχνίδι, η ευχάριστη έκπληξη του περυσινού πρωταθλήματος, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, αρχίζει να αφομοιώνει ολοένα και περισσότερο την αγωνιστική φιλοσοφία του προπονητή του και να “ενσωματώνεται” αγωνιστικά στο σύστημα της ομάδας του… Ο 21χρονος βραχύσωμος επιθετικός που πέρυσι “έβγαλε μάτια” με τη φανέλα του Εργοτέλη και το καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ έναντι του ποσού των 1,2 εκατομμυρίων Ευρώ, μίλησε στο gazzetta.gr για την έως τώρα εμπειρία του στον πρώτο μεγάλο σύλλογο της καριέρας του, εκφράζοντας την επιθυμία να κατακτήσει τίτλους με τον ΠΑΟΚ και να καθιερωθεί στην Εθνική ομάδα…

«Δυσκολεύτηκα πολύ να προσαρμοστώ…»

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αρχή ήταν πολύ δύσκολη… Είχα συνηθίσει σε ένα τελείως διαφορετικό και πιο προστατευμένο περιβάλλον στην επαρχία και σε μία ομάδα χωρίς ιδιαίτερη πίεση… Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, ειδικότερα μετά τον θόρυβο που έγινε από την μετεγγραφή μου και τα χρήματα που δαπανήθηκαν, αντιμετώπισα μεγάλες δυσκολίες προσαρμογής στα νέα δεδομένα της καριέρας μου… Ευθύς εξαρχής βρέθηκα αντιμέτωπος με μία κατάσταση, στο πλαίσιο της οποίας ο ανταγωνισμός ήταν πολύ υψηλότερος, οι απαιτήσεις πολύ μεγαλύτερες, τα χρονικά περιθώρια προσαρμογής πολύ στενότερα και η πίεση για το αποτέλεσμα, η εντονότερη που έχω βιώσει ποτέ… Αν σε όλα αυτά προσθέσετε και την αλλαγή περιβάλλοντος, τότε θα καταλάβετε ότι δεν μου ήταν καθόλου εύκολο να είμαι αυτός που περίμενα εγώ από τον εαυτό μου κατά πρώτο λόγο και ο ΠΑΟΚ κατά δεύτερο», μας είπε αρχικά ο νεαρός Λαρισινός ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρακλή Θέρμης και το 2007 πήρε μετεγγραφή στον Εργοτέλη…

«Πλασματική η διαφορά»

«Νομίζω ότι πλέον έχω αρχίσει και μπαίνω όλο και περισσότερο στο κλίμα της ομάδας και στις απαιτήσεις του προπονητή μου και απέναντι στην Λάρισα, παρουσίασα μία μικρή βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα ματς… Πιστεύω ότι πλέον, όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής παίρνω, τόσο περισσότερο θα κερδίζω την εμπιστοσύνη του κ. Σάντος. Στόχος μου είναι βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να τελειώσει όσο πιο εντυπωσιακά γίνεται το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει την κατάκτηση του Κυπέλλου. Φέτος δεν αρχίσαμε καλά τη χρονιά, αλλά ήδη νομίζω ότι έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε ρυθμό και ειδικότερα μέσα στην Τούμπα, δύσκολα μπορούμε να απειληθούμε… Η μεγάλη νίκη επί του Άρη μας βοήθησε πολύ να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας κι αν στον 2ο γύρο, παρουσιάσουμε μία σταθερότητα εκτός έδρας, νομίζω ότι μπορεί να μπούμε ακόμη και σφήνα στους δύο πρωτοπόρους του πρωταθλήματος… Πιστεύω ότι η ποιοτική απόσταση που χωρίζει την ομάδα μας τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τον Παναθηναϊκό, δεν είναι αυτή που αποτυπώνεται στη βαθμολογία, κι αν αποκτήσουμε την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση στα εκτός έδρας παιχνίδια, τότε μπορούμε να τους πλησιάσουμε και γιατί όχι ακόμη και να τους απειλήσουμε…», υπερθεμάτισε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης που θέλει πάση θυσία να ανεβάσει την απόδοσή του και να σταθεροποιηθεί στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να αυξήσει τις ελπίδες συμμετοχής στην αποστολή της Εθνικής ομάδα που θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής…

«Όνειρο ζωής το Μουντιάλ!»

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις στη διάρκεια της περυσινής σεζόν, οπότε και σημείωσε τέσσερα γκολ (δύο εναντίον του Παναθηναϊκού κι ένα κόντρα στον Ολυμπιακό), κίνησαν το ενδιαφέρον του Γερμανού ομοσπονδιακού τεχνικού Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος τον συμπεριέλαβε στο προσκλητήριο για το διεθνές φιλικό παιχνίδι με την Ιταλία (1-1) στις 19 Νοεμβρίου του 2008, χωρίς ωστόσο να τον χρησιμοποιήσει... Μπορεί έκτοτε, ο βραχύσωμος επιθετικός να μην έχει ακόμη “γράψει” καμία διεθνή συμμετοχή με τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών, ο 71χρονος Ότο Ρεχάγκελ, όμως, εξακολουθεί να τον υπολογίζει και δεν αποκλείεται να τον συμπεριλάβει στην προεπιλογή του για την προετοιμασία ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου… «Η συμμετοχή στο Μουντιάλ, δεν αποτελεί απλά ένα κίνητρο για να γίνω καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, αλλά το μεγαλύτερο όνειρο με το οποίο μεγαλώνει κάθε παιδί που ονειρεύεται να γίνει ποδοσφαιριστής… Όλα τα παιδιά που ανήκουμε στη νέα γενιά του ελληνικού ποδοσφαίρου, θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς που στις μέρες μας η Εθνική ομάδα κατορθώνει να βρίσκεται στην ελίτ του αθλήματος παγκοσμίως. Είτε καταφέρω να δώσω το παρών στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής είτε όχι, νοιώθω ευτυχής γιατί πλέον έχουν μπει για τα καλά οι βάσεις ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο – σε εθνικό και διασυλλογικό επίπεδο – να πρωταγωνιστεί στο διεθνές στερέωμα…», κατέληξε ο 21χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που κόντρα στη Λάρισα πέτυχε την 5η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του και πλέον φιγουράρει μόνος στην 3η θέση της βαθμολογίας της Superleague.

http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... 2%E2%80%9D
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

gash04 έγραψε:
ronaldo έγραψε:ειναι φανερο οτι δεν μπορει δεξια
καλο θα ηταν να τον περασει αριστερα στο καλο του ποδι
εχω ξαναπει οτι δεν ειναι τεχνιτης για να τον βαλεις να συγκλινει
χρησιμοποιει μονο το αριστερο του ποδι και νομιζω δεν μπορει να παιξει σε καποια αλλη θεση εκτος απο αριστερο χαφ

Άστο μη το ψάχνεις δεν φταίει κανένας Σάντος.
Η Κουτσοσταμάτη φταίει γιατί ο τυπάς με μαλλάκι καρεδάκι και κορδέλα δεν θα πάει παραπέρα..

Ξέχνα καρεδάκια και κορδελίτσες.
Πάρτα με την ψιλή Βασιλάκη, όπως ο Στελάκης ο Μαλεζάς.
Κατεβαίνει και το κέντρο βάρος σου και έχεις καλύτερα πατήματα.

Ρε συ λες να'ναι η Σάντυ η αιτία? :lol:
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Εγω λεω να αφησει τις πολλες δηλωσεις και τα ονειρα κια να παιξει λιγο μπαλα γιατι ποναν τα ματια μας
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

ρε συναδελφε, το παλικαρι τα εχει με την σαντυ??
:o
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Θελει υπομονη κ χρονο...μολις 2 χρονια παιζει επαγγελματικα ποδοσφαιρο.θυμαστε περυσι το Βιερινια??καμια σχεση με φετος υπομονη κ στιριξη..θα γινει σαν το Βιερι σε λιγο καιρο κ αυτος..
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Έλα κατίνες όλοι σας.... :lol: :lol:
Ο Βασιλάκης εχει κοπελα, παντως, εδω και καποια χρονια, η οποια ειναι μαζι του Σαλονικα...
οκ? αντε, γιατι λαμπιρη γιναμε...
kos

Δημοσίευση από kos »

τον περιμενω και θα συνεχισω να τον περιμενω μεχρι του χρονου τετοια εποχη. να παρει παιχνιδια, να δουλεψει με τον σαντος, να κανει αλλη μια προετοιμασια με τον σαντος και βλεπουμε απο την νεα χρονια. μακαρι να βγει νωριτερα. απλα την νεα χρονια θα βγουν τα οριστικα συμπερασματα.

ακομη και ετσι ομως υπαρχουν ομως ορισμενες ενστασεις στα επιχειρηματα οσων προσπαθουν να τον υπερασπιστουν.

1) εαν ειναι αδουλευτος και πρεπει να μαθει τακτικη και να βελτιωσει την τεχνικη του υπαρχουν σοβαρα ερωτηματικα για την αποφαση του ΠΑΟΚ να τον αποκτησει. δεν μιλαμε για 17χρονο αλλα για 21χρονο για τον οποιο δαπανηθηκε ενα τεραστιο ποσοστο του φετινου μπατζετ. πουθενα στον κοσμο δεν μιλανε για 21χρονα ταλεντα.
εκτος αυτου δεν νομιζω να υπαρχει λογικη στο να δινεις τετοια ποσα για εναν παικτη που θα πρεπει να περιμενεις και να διαμορφωσεις εσυ. ειναι μεγαλο το ρισκο.

2) η αληθεια ειναι οτι το επιχειρημα αυτο (αδουλευτος) εχει αρχισει να με εκνευριζει. προσπαθω να σκεφτω σε ποια μεγαλα ποδοσφαιρικα σχολεια φοιτησαν οι υπολοιποι παικτες της ηλικιας του και οι μεγαλυτεροι σε ηλικια ελληνες ποδοσφαιριστες μπας και κατανοησω το επιχειρημα. οι περισσοτεροι που μου ηρθαν στο μυαλο, οπως και ο βασιλης εμαθαν μπαλα σε ομαδες της ελληνικης επαρχιας. εκτος και αν στο εργοτελη ή στην προηγουμενη ομαδα του επαιζαν ταβλι και στην καβαλα που εμαθε μπαλα ο ζαγορακης ή την δοξα δραμας που εμαθε μπαλα ο γ.χ ακολουθουσαν το προτυπο του αγιαξ και της μπαρτσα.

γενικα δεν μου αρεσουν οι δικαιολογιες. τις θεωρω αστειες. περιμενουμε γιατι πρεπει να περιμενουμε και γιατι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο.

ΥΓ. ελπιζω ο βασιλης να λειτουργησει καλυτερα κατω απο πιεση γιατι θελει δεν θελει αυτη απο εδω και περα θα υπαρχει. οσο περισσοτερο παιζει τοσο περισσοτερες απαιτησεις θα υπαρχουν απο τον κοσμο.
Effrem1

Δημοσίευση από Effrem1 »

Θελει ενδυναμωση και βαρη γιατι ετσι δεν προκειται να κανει καριερα!!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

“Ευλογημένος” ΠΑΟΚ με τα “χαρισματικά” άκρα

Ο ΠΑΟΚ νίκησε και το Σάββατο. Νίκησε έστω και αν δεν εντυπωσίασε, έστω και αν χρειάστηκε να “ιδρώσει” ξανά για να πάρει την νίκη. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έδειξε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ πως έκανε σπουδαία εμφάνιση αλλά του έλειψε ότι… συνήθως, δηλαδή το γκολ.

Διότι μπορεί να πέτυχε τέρμα αλλά από πέναλτι, ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει γκολ σε αρκετές φάσεις. που δημιούργησε.

Μάλλον είναι επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση στην επίθεση. Εγώ όμως θέλω να σταθώ στα σπουδαία άκρα του συνόλου του Φερνάντο Σάντος.

Μου αρέσει ο ΠΑΟΚ με Βιεϊρινια και Κουτσιανικούλη στα πλάγια. Και μπορεί ο δεύτερος να μην έχει φτάσει στα επίπεδα του πρώτου, ωστόσο προσφέρει ταχύτητα και ευελιξία στην ομάδα.

Άλλωστε ο «Κούτσια» έχει μεγάλες προοπτικές και δεν πρέπει κάποιοι να βιάζονται να τον κρίνουν.
Ας θυμηθούν μόνο τον περσινό Βιεϊρινια.

Για έναν παίκτη που όταν το καλοκαίρι «παιζόταν» για το αν θα παίξει και φέτος στον ΠΑΟΚ, λίγοι ήταν αυτοί που «καιγόντουσαν» για να μείνει.

Αν το καλοκαίρι ρωτούσαμε 10 ΠΑΟΚτσήδες για το αν θέλουν πάση θυσία την παραμονή του Αντελίνο Βιεϊρινια οι μισοί θα έλεγαν πως… δεν κάνει. Αν κάναμε την ερώτηση τώρα, μάλλον δεν θα υπήρχε κάποιος που να μην έλεγε πως πρέπει πάση θυσία ο Πορτογάλος να παραμείνει στην ομάδα.

Οι βιαστικές κρίσεις που ως Έλληνες συνηθίζουμε να κάνουμε, δεν οδηγούν πουθενά αλλού παρά σε λάθος αποφάσεις, σε λάθος κινήσεις, σε λάθος εκτιμήσεις.

Ο Φερνάντο Σάντος δικαιώνεται απόλυτα για την επιλογή του. Για το γεγονός δηλαδή ότι έφερε στον ΠΑΟΚ έναν τόσο σπουδαία εξελίξιμο παίκτη. Και η διοίκηση δικαιώνεται που πίστεψε στον Βιεϊρινια και τον αγόρασε από την Πόρτο που δεν της… έκανε.

Ο «Κούτσια» είναι και μικρότερος του ηλικιακά. Δύο χρόνια μικρότερος. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο αυτό καθώς αποδεικνύει πόσο μπορεί ακόμα να βελτιωθεί αυτός ο παίκτης. Ένας ποδοσφαιριστής που πριν τρία χρόνια έπαιζε στον Ηρακλή Χάλκης (!) ενώ ο Βιεϊρινια στην Πόρτο!

Φυσικά και ο Βιεϊρινια την δεδομένη στιγμή ξεχωρίζει. Με τις κινήσεις του, με τις ντρίμπλες του και με την φοβερή αυτοπεποίθηση που πλέον έχει.

Την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης και πιστεύω ότι θα την αποκτήσει με τον χρόνο. Αρκεί να συνεχίσει να δουλεύει όπως δουλεύει και οι ΠΑΟΚτσήδες να συνεχίζουν να τον αγκαλιάζουν και να τον πιστεύουν. Είτε αυτόν είτε αυτούς που τον επέλεξαν. Τον Βρύζα δηλαδή και τον Σάντος.

Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ να έχει αυτούς τους δύο χαρισματικούς ποδοσφαιριστές στην σύνθεση του. Τον Κουτσιανικούλη και τον Βιεϊρινια.

Δύο παιδιά που μάλιστα είναι και φίλοι εκτός αγωνιστικού χώρου και από αυτό το δέσιμο τους μέσα και εκτός γηπέδου, η ομάδα έχει μόνο να κερδίσει.

Κάποιος παλιός ΠΑΟΚτσής που του έχω εμπιστοσύνη στις κρίσεις του, μου είπε: “Είναι ευλογία για τον ΠΑΟΚ να έχει αυτούς τους δύο πιτσιρικάδες”…

http://sport24.yooblog.gr/2009/12/06/1291/
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ωραίο κείμενο γραμμένο ψύχραιμα.
Μη χάσουμε έναν ακόμη Βρύζα ρε μάγκες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”