Σταύρος Κόλκας

Άβαταρ μέλους
sidpanos

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από sidpanos »

ρε σατανά τουιστεδ θέλουμε...
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Δεν φταίω εγώ ρε Σιδ, έχει πάθει μονιμο τικ το τουιστεδ μου. :cry: να, βλέπεις;
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Satanas έγραψε:
και το χειροτερο δεν μπορω να δω τα βυζα της. :cry:
ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

σσσχωρεσ'τον.. :cry:
Άβαταρ μέλους
CHRISTAKIS

Δημοσίευση από CHRISTAKIS »

Περί Κάκου και νοοτροπίας

Όπως υποσχέθηκα από εχθές, δίνω συνέχεια στη σειρά των κειμένων που θα κινούνται γύρω από τον αγώνα της Κυριακής. Αυτή τη φορά, θα ασχοληθώ με το κομμάτι της διαιτησίας του αγώνα.

Μέχρι τώρα, οι ενδείξεις εμφανίζουν ως φαβορί τον Τάσο Κάκο, με ελάχιστες στον Μιχάλη Κουκουλάκη και καμία στον Δαλούκα.

Ο τελευταίος, θα ήταν καλή περίπτωση για το 50 – 50, όμως κουράζει με τα πολλά σφυρίγματά του και στη προκειμένη περίπτωση με ενδιαφέρει ο ρυθμός του αγώνα γιατί παίζω στη Τούμπα με αγχωμένο αντίπαλο.

Ο Δαλούκας δεν έχει καμία τύχη, γιατί απλούστατα όπως λένε οι κακές γλώσσες – σα δε ντρέπονται – δεν τον θέλει ο Παναθηναϊκός.

Ο Θεσσαλός, δεν είχε παίξει κανένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού, μέχρι αυτό της Λάρισας, έτσι για το ξεκάρφωμα αλλά και για να βγει εκτός από τις επιλογές της ΚΕΔ για το ντέρμπι της Κυριακής.

Ο Κουκουλάκης, πατέρας και γιος, όπου βρούνε τον ΠΑΟΚ τον εκτελούν και θα γίνει ροντέο στο ενδεχόμενο να μπει αυτός στη Τούμπα. Η ΚΕΔ και ο ίδιος ο Κουκουλάκης, το γνωρίζουν καλά αυτό και σίγουρα θα θέλουν να αποφύγουν τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Άρα, καταλήγουμε στο ότι ο Τάσος Κάκος, ξεκούραστος αφού κάνει τουρισμό τελευταία, θα διευθύνει τον αγώνα της Κυριακής.

Είχε πει δημοσίως και δεν το αναιρώ, πως ο Κάκος είναι με διαφορά ο καλύτερος έλληνας διαιτητής. Έχει παίξει ποδόσφαιρο, είναι γυμνασμένος και μπορεί να επιβληθεί σε παίκτες και παραδοσιακούς παράγοντες του πρωταθλήματός μας, όταν αυτοί κάνουν τα γνωστά τους καραγκιοζλίκια.

Θυμάμαι τον εαυτό μου, όταν ακούει κάτι κακό για τον Κάκο, πριν την διεξαγωγή των περυσινών πλέι οφ, να του βάζω χέρι και να λέω πως δεν με ενδιαφέρει αν είναι «ιδιαίτερος» ως χαρακτήρας και πως εμένα με ενδιαφέρει το πως σφυρίζει.

Είναι μία φιλοσοφία ζωής που έχω, αφού δεν κατηγόρησα ποτέ κάποιον που κάνει κάτι καλά επειδή είναι απλά κάπως.

Τον θεωρώ τόσο καλό διαιτητή, που δεν μπορώ να χρεώσω σε αυτόν ανθρώπινο λάθος σε κραυγαλέες φάσεις. Όπως και έγινε στα περυσινά πλέι οφ.

Εκεί με εκνεύρισε όσο λίγοι, πρώτον γιατί πέταξε με το καλημέρα τον ΠΑΟΚ από την διεκδίκηση της πρώτης θέσης και δεύτερον, γιατί αισθάνθηκα αστείος που τον υπερασπιζόμουν τόσο καιρό.

Δικαιώθηκαν οι φίλοι μου, που μου έλεγαν πως «αυτοί δεν έχουν μπέσα Σταυράκι».

Κι όμως, όσο και να τον σιχαίνομαι για αυτό που έκανε πέρυσι, δηλαδή τη μη αποβολή Σιμάο και την αποβολή Σορλέν στον αγώνα με τον ΑΕΚ, την πρώτη του Γάλλου στη καριέρα του – όσο τα βάζω κάτω, τόσο πιστεύω πως είναι ο ικανότερος για να βγάλει το παιχνίδι χωρίς προβλήματα.

Αν το θέλει βέβαια, γιατί αν δεν το θέλει και λειτουργήσουν περισσότερο πάνω του οι πιέσεις που θα δεχτεί αλλά και ο εγωισμός του, τότε πάλι θα αισθανθώ αστείος.

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι βοηθοί, με τους Δάλλα και Γκάγκα να είναι στη μαύρη λίστα, όπως και ο Τάτσης. Μακριά και αγαπημένοι από αυτούς. Βλέπω καμιά φυσιογνωμία τύπου Γενναίου, αρκετά μπαρουτοκαπνισμένος σε θέματα Τούμπας να έρχεται.

Καταλήγοντας και απαντώντας στον αδερφό Βασιλαρά – χωρίς καμία ειρωνεία γιατί είναι – εγώ λέω πως κανένας δεν έχει τα κότσια να έρθει να με σφάξει στη Τούμπα. Αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ δώσουν δικαίωμα και αυτός αρπάξει την ευκαιρία, τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

ΥΓ Το κείμενο που έγραψα για τον Καραγκούνη, είχε πολλά χιουμοριστικά στοιχεία, στηριζόμενο σε εικόνες που όλοι μας έχουμε δει.

Εγώ το έγραψα αυτό το κείμενο, πρώτον γιατί θεωρώ πως αυτό που παίζει ο αρχηγός της εθνικής δεν είναι κανονικό ποδόσφαιρο και δεύτερον γιατί τόσα χρόνια, αρθρογράφοι από την Αθήνα νομίζουν πως γνωρίζουν από ΠΑΟΚ και κάνουν αναλύσεις. Ναι όντως, υπάρχουν δύο – τρεις που πραγματικά γνωρίζουν, όχι όσο εμείς που είμαστε στην Θεσσαλονίκη, αλλά τουλάχιστον σηκώνουν ένα τηλέφωνο να μάθουν πέντε πράγματα.

Οι υπόλοιποι, από τα 500 χλμ μακριά, γράφουν τις εξυπνάδες τους, τα ψέματά τους και δημιουργούν κλίμα εναντίον της ομάδας. Μία τσάμπα μαγκιά, που δεν τους κοστίζει απολύτως τίποτα, βγάζοντας μία κριτική διάθεση εκεί που λόγω απόστασης τους παίρνει.

Έτσι κι εγώ, ως ένας τσάμπα μάγκας από τα 500 χλμ απόσταση, έγραψα για έναν παίκτη άλλης ομάδας, μόνο και μόνο επειδή δεν γουστάρω αυτό που κάνει. Το κόστος για εμένα είναι μηδενικό, αφού οι δικοί μου με αποθεώνουν. Αυτό που θέλω να κατανοήσουν οι απέναντι μου, ως άποψη βέβαια, είναι πως η εποχή που χρέωναν τον ΠΑΟΚ με ότι βλακεία άκουγαν δεξιά κι αριστερά πέρασε. Για κάθε χοντράδα, θα υπάρχει απάντηση.

Τα περί παραρτημάτων, χορηγιών, Γκαγκάτση και όλες αυτές τις αηδίες που λένε για την ομάδα μας, καλά θα κάνουν να τις αναθεωρήσουν όλοι.

Δεν είδα έναν, μα έναν, να γράφει τόσο καιρό πως η πιο αρσενική ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ, που έναν άναρχο μηχανισμό που διοικούνταν συνήθως από λαμόγια, κατάφερε σε μια τριετία να τον ανατρέψει και να τον κάνει διεκδικητή του τίτλου.

Το ποιος είναι κομπλεξικός φαίνεται από την στάση σας απέναντι στην ομάδα μας. Κοιτάξτε να σταματήσετε να ηρωοποιείτε Καραγκούνηδες και Τοροσίδηδες, γιατί και εμείς είχαμε Γκαρσίες, αλλά τους βάλαμε με τη στάση μας να παίξουν κανονικό ποδόσφαιρο. Αυτά, με όλη την καλή μου διάθεση.

http://www.gazzetta.gr/bloggers/kolkas/ ... E%B1%CF%82
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Βάζει τα πράγματα στη θέση τους, πετώντας σπόντες προς "αναδέλφους" του και μην παραλείποντας να ρίξει και την μπιχτή του για τον Γκαρσία, θεωρώντας πως κατέχει κι ένα λιθαράκι που από πυγμάχος έγινε ποδοσφαιριστής!
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Όσο υποκειμενικός τόσο απολαυστικός σε όλα τα άρθρα... :lol: :lol:

Σα γνήσιος Κόλκας πετάει τις σπόντες του και όπως πάντα θα έχει τα περισσότερα σχόλια από ΠΑΟΚτζήδες αλλά και αλλόθρησκους αποδεικνύοντας πως όλοι ασχολούνται με τον Π.Α.Ο.Κ. :mrgreen:

"Το ποιος είναι κομπλεξικός φαίνεται από την στάση σας απέναντι στην ομάδα μας. Κοιτάξτε να σταματήσετε να ηρωοποιείτε Καραγκούνηδες και Τοροσίδηδες, γιατί και εμείς είχαμε Γκαρσίες, αλλά τους βάλαμε με τη στάση μας να παίξουν κανονικό ποδόσφαιρο." :opaokara: :opaokara:

Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΣΑΙ :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Είναι δικό τους πρόβλημα

Είναι πολλές φορές που η νοοτροπία μας, με φοβίζει πολύ περισσότερο από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας μας.

Πλέον, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες, ξέρω ότι θα παίξουν όπως μπορούν, πως είναι δουλεμένοι για να βγαίνει ένα ελκυστικό αποτέλεσμα ανασταλτικά και δημιουργικά και δεν έχω να φοβάμαι πολλά πράγματα από αυτούς.

Θα χάσω, όταν ο βαθμός συγκέντρωσής του είναι χαμηλός – κάτι σπάνιο – ή όταν η ποιότητα του αντιπάλου είναι μεγαλύτερη και με πετυχαίνει σε μέτρια μέρα.

Η αλήθεια είναι πως για το παιχνίδι της Κυριακής, φοβάμαι περισσότερο την κερκίδα μας, παρότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος.

Στη προκειμένη περίπτωση, θεωρώ μέγιστη παγίδα να ασχοληθεί αυτή με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Κακά τα ψέματα, υπάρχουν δύο τάσεις με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία μέσα στη Τούμπα, οι οποίες ανά πάσα στιγμή μπορούν να φέρουν διχασμό.

Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται λόγω απειρίας, ο πιτσιρικάς ΠΑΟΚτσής, είναι το ότι αυτός ο εκνευρισμός της κερκίδας μεταφέρετε εύκολα στην ομάδα την ώρα που αγωνίζεται. Τον έχουμε συναντήσει πολλές φορές και οι παλαιότεροι μπορούν να θυμηθούν αρκετά παραδείγματα.

Το αστείο της υπόθεσης, είναι πως οι ΠΑΟΚτσήδες, προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα πρόβλημα που ουσιαστικά ανήκει στον αντίπαλο. Το πρόβλημα είναι του Παναθηναϊκού και όχι του ΠΑΟΚ.

Ο Σαλπιγγίδης ανήκει στον Παναθηναϊκό, δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του παρότι η πρόταση που του έχει γίνει είναι αρκετά συμφέρουσα οικονομικά, το καλοκαίρι θα είναι βασικό στέλεχος της εθνικής που θα παίξει Μουντιάλ και σίγουρα ο Νίκος Πατέρας και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν αισθάνονται και τα καλύτερα για αυτή την κατάσταση.

Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως το σκληροπυρηνικό κομμάτι των ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, γνωρίζοντας την φημολογία που κυκλοφορεί για εμπλοκή του ΠΑΟΚ, αλλά και για την οπαδική ιδιότητα του παίκτη, έχουν σηκώσει τη σημαία της επανάστασης για να μην ταξιδέψει καν στη Θεσσαλονίκη ο παίκτης. Δεν το συζητάνε καν το να παίξει.

Είμαστε πολλές φορές τόσο ανώριμοι, που είμαστε ικανοί ένα πρόβλημα του αντιπάλου να το κάνουμε δικό μας.

Δεν έχουμε καμία εμπλοκή με τον Σαλπιγγίδη αυτή τη περίοδο και σίγουρα έχουμε να ασχοληθούμε με πολύ σοβαρότερα πράγματα από το τι θα κάνει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στον μεταξύ μας αγώνα.

Άλλωστε, εγώ θέλω να τον δω να λειτουργεί άκρως επαγγελματικά, να δουλεύει για το καλό της ομάδας του και στο τέλος να κερδίζει ο ΠΑΟΚ.

Δεν θέλω να δω έναν παίκτη επηρεασμένο, σε βαθμό τέτοιο που αν το καλοκαίρι τον αποκτήσουμε να πρέπει να σκέφτομαι πως μπορεί να μου κάνει και εμένα κάτι αντίστοιχο στο μέλλον.

Ήδη, έχω ακούσει διάφορα σενάρια για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Όχι πήγε στον Πατέρα και του είπε να μην παίξει, όχι είπε στον Νιόμπλια κάτι αντίστοιχο, όχι θα κάνει τον τραυματία. Καραγκιοζλίκια. Είναι επαγγελματίας και ότι του ζητήσουν θα κάνει, μέχρι το σημείο που ίσως επηρεαστεί από τον ψυχολογικό παράγοντα. Κάτι που αδυνατώ να αποκλείσω, αφού αναφέρομαι σε ένα ανθρώπινο ον.

Κλείνοντας, θα είναι έγκλημα για την κερκίδα του ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με τον Σαλπιγγίδη. Θα αγγίζει τη νοοτροπία που με κάνει να πιστεύω πολλές φορές στα κάτω μου, πως αυτή η ομάδα έχει ταβάνι λόγω της αρχοντοχωριατίλας που πολλές φορές επικρατεί της στυγνής λογικής.

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, η επανάσταση που κάνει ο ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο, είναι καθαρά ποδοσφαιρική. Δεν συγκρίνεται με αυτή του Τσε, του Κολοκοτρώνη ή τη Γαλλική.

Όποιος συνδέει της επαναστατικές βλέψεις του και την αντίδραση, μέσα από την συμπεριφορά του απέναντι σε έναν επαγγελματία αθλητή, είναι εμφανώς ανώριμος.

ΥΓ Ένα κείμενο γράψαμε για τον Τάσο Κάκο και επικαλέστηκε ενοχλήσεις βγαίνοντας εκτός μάχης για το ντέρμπι της Κυριακής. Επειδή αφελής δεν θέλω να είμαι, αδυνατώ να πεισθώ πως είναι όντως τραυματίας. Το μυαλό μου, πήγε στις πιέσεις που μπορεί να δέχτηκε γύρω από την παρουσία του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Κάτι που συμπερασματικά με δικαιώνει που έπιασα τον διαιτητή του ντέρμπι στη πένα μου, πριν καν αυτό διεξαχθεί. Όποιος και να έρθει, θα πρέπει να έχει πολύ ψυχή μέσα του για να κάνει όργια. Τα σπόρια δεν με κερδίζουν.

ΥΓ Το συνδρομητικό τελικά δεν χόρεψε τον «χορό του Ησαϊα» και καλά έκανε. Θα ήταν κρίμα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά για την συμβολή του στην εξέλιξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Βέβαια, αν έπραττε με τον λάθος τρόπο, το πρώτο πράγμα που κινδύνευε ήταν η τεράστια επένδυσή του. Ευτυχώς η «καψουριάρα» δεν έστειλε τον γαμπρό της στο γάμο και οι αναστεναγμοί της έφτασαν ως τη Θεσσαλονίκη.

http://www.gazzetta.gr/bloggers/kolkas/ ... E%BC%CE%B1
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Σφήνα στην αρρωστημένη λογική του ΠΟΚ

Αυτή η εβδομάδα πρέπει να είναι η απόλυτη διασκέδαση του οπαδού του ΠΑΟΚ. Ενός οπαδού, που αντιμετωπίζεται με ειρωνεία από τους αυτούς των ανταγωνιστικών ομάδων. Που «χρεώνεται» παράρτημα του ενός ή του άλλου, αναλόγως με το ποιος βολεύεται να περάσει αυτό το κλίμα.

Ετσι όπως ήρθε το πράγμα λοιπόν, ο ΠΑΟΚτσής γνωρίζει πως το απόγευμα της Κυριακής, το γκολ που θα πετύχει η ομάδα του θα το πανηγυρίσουν και οι Ολυμπιακοί, όπως το γκολ που πέτυχε στο Καραϊσκάκη το πανηγύρισαν οι Παναθηναϊκοί.

Επί της ουσίας, ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει μπει σφήνα σε αυτούς που νομίζουν πως έχουν υπογράψει συμβόλαιο με την επιτυχία. Αρχίζει να τους ενοχλεί.

Σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όχι γιατί έχει χειρότερη ομάδα, αλλά επειδή δεν παίζει με τους κανόνες των δύο. Οι δύο δεν είχαν απώλειες από κακές διαιτησίες, σε αντίθεση με τους Θεσσαλονικείς που είχαν και μάλιστα με τρόπο χυδαίο. Μόνο και μόνο για να κατασπαραχθεί ο Βασίλης Γκαγκάτσης που φταίει για όλα τα δεινά του ποδοσφαίρου.

Λες και όταν δεν υπήρχε Γκαγκάτσης όλα ήταν ρόδινα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, απέδειξε ότι δεν είναι παράρτημα κανενός, πως μπορεί χωρίς Γκαγκάτση, πως μπορεί με κόντρα διαιτησία, πως μπορεί και χωρίς πέντε, έξι, ακόμη και επτά βασικούς του παίκτες. Ο οπαδός του μπορεί να διασκεδάζει με τον πανικό που απλόχερα προσέφερε η Καβάλα και με τα έξτρα πριμ που τάζει δεξιά κι αριστερά ο Ολυμπιακός μήπως και σωθεί η χρονιά.

Οσο για το ποιος θα είναι ο διαιτητής, ο ΠΑΟΚ έχει την ασφάλεια ότι και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πλέον για το παιχνίδι. Ας μπουν τα «βουνά» στη διαδικασία να κοντραριστούν και... ποιος ξέρει. Το ότι ο ΠΑΟΚ χωρίς πολλά λόγια, χωρίς φρου φρου κι αρώματα, κατάφερε να χαρακτηρίζεται «διεκδικητής του τίτλου», έχοντας μπάτζετ πέντε φορές μικρότερο από τους ανταγωνιστές του, αλλά βέβαια μία σαφώς καλύτερη σε λειτουργία ομάδα, είναι κάτι που φέρνει μόνο χαμόγελα.

Αν θέλουν όλοι να αναπτυχθεί το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να τον αφήσουν μέχρι τέλους να τσεκάρει τις δυνάμεις του. Και αν το πάρει, τότε σε βάθος χρόνου όλοι κερδισμένοι θα βγουν. Αλλά μάλλον αδυνατούν να το καταλάβουν, ενδιαφερόμενοι μόνο για την υστεροφημία τους...

http://www.exedrasports.gr/default.aspx ... &aid=54642
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Είναι δικό τους πρόβλημα

Είναι πολλές φορές που η νοοτροπία μας, με φοβίζει πολύ περισσότερο από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας μας.

Πλέον, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες, ξέρω ότι θα παίξουν όπως μπορούν, πως είναι δουλεμένοι για να βγαίνει ένα ελκυστικό αποτέλεσμα ανασταλτικά και δημιουργικά και δεν έχω να φοβάμαι πολλά πράγματα από αυτούς.

Θα χάσω, όταν ο βαθμός συγκέντρωσής του είναι χαμηλός – κάτι σπάνιο – ή όταν η ποιότητα του αντιπάλου είναι μεγαλύτερη και με πετυχαίνει σε μέτρια μέρα.

Η αλήθεια είναι πως για το παιχνίδι της Κυριακής, φοβάμαι περισσότερο την κερκίδα μας, παρότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος.

Στη προκειμένη περίπτωση, θεωρώ μέγιστη παγίδα να ασχοληθεί αυτή με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Κακά τα ψέματα, υπάρχουν δύο τάσεις με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία μέσα στη Τούμπα, οι οποίες ανά πάσα στιγμή μπορούν να φέρουν διχασμό.

Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται λόγω απειρίας, ο πιτσιρικάς ΠΑΟΚτσής, είναι το ότι αυτός ο εκνευρισμός της κερκίδας μεταφέρετε εύκολα στην ομάδα την ώρα που αγωνίζεται. Τον έχουμε συναντήσει πολλές φορές και οι παλαιότεροι μπορούν να θυμηθούν αρκετά παραδείγματα.

Το αστείο της υπόθεσης, είναι πως οι ΠΑΟΚτσήδες, προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα πρόβλημα που ουσιαστικά ανήκει στον αντίπαλο. Το πρόβλημα είναι του Παναθηναϊκού και όχι του ΠΑΟΚ.

Ο Σαλπιγγίδης ανήκει στον Παναθηναϊκό, δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του παρότι η πρόταση που του έχει γίνει είναι αρκετά συμφέρουσα οικονομικά, το καλοκαίρι θα είναι βασικό στέλεχος της εθνικής που θα παίξει Μουντιάλ και σίγουρα ο Νίκος Πατέρας και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν αισθάνονται και τα καλύτερα για αυτή την κατάσταση.

Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως το σκληροπυρηνικό κομμάτι των ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, γνωρίζοντας την φημολογία που κυκλοφορεί για εμπλοκή του ΠΑΟΚ, αλλά και για την οπαδική ιδιότητα του παίκτη, έχουν σηκώσει τη σημαία της επανάστασης για να μην ταξιδέψει καν στη Θεσσαλονίκη ο παίκτης. Δεν το συζητάνε καν το να παίξει.

Είμαστε πολλές φορές τόσο ανώριμοι, που είμαστε ικανοί ένα πρόβλημα του αντιπάλου να το κάνουμε δικό μας.

Δεν έχουμε καμία εμπλοκή με τον Σαλπιγγίδη αυτή τη περίοδο και σίγουρα έχουμε να ασχοληθούμε με πολύ σοβαρότερα πράγματα από το τι θα κάνει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στον μεταξύ μας αγώνα.

Άλλωστε, εγώ θέλω να τον δω να λειτουργεί άκρως επαγγελματικά, να δουλεύει για το καλό της ομάδας του και στο τέλος να κερδίζει ο ΠΑΟΚ.

Δεν θέλω να δω έναν παίκτη επηρεασμένο, σε βαθμό τέτοιο που αν το καλοκαίρι τον αποκτήσουμε να πρέπει να σκέφτομαι πως μπορεί να μου κάνει και εμένα κάτι αντίστοιχο στο μέλλον.

Ήδη, έχω ακούσει διάφορα σενάρια για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Όχι πήγε στον Πατέρα και του είπε να μην παίξει, όχι είπε στον Νιόμπλια κάτι αντίστοιχο, όχι θα κάνει τον τραυματία.

Είναι επαγγελματίας και ότι του ζητήσουν θα κάνει, μέχρι το σημείο που ίσως επηρεαστεί από τον ψυχολογικό παράγοντα. Κάτι που αδυνατώ να αποκλείσω, αφού αναφέρομαι σε ένα ανθρώπινο ον.

Κλείνοντας, θα είναι έγκλημα για την κερκίδα του ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με τον Σαλπιγγίδη. Θα αγγίζει τη νοοτροπία που με κάνει να πιστεύω πολλές φορές στα κάτω μου, πως αυτή η ομάδα έχει ταβάνι λόγω της αρχοντοχωριατίλας που πολλές φορές επικρατεί της στυγνής λογικής.

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, η επανάσταση που κάνει ο ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο, είναι καθαρά ποδοσφαιρική. Δεν συγκρίνεται με αυτή του Τσε, του Κολοκοτρώνη ή τη Γαλλική.

Όποιος συνδέει της επαναστατικές βλέψεις του και την αντίδραση, μέσα από την συμπεριφορά του απέναντι σε έναν επαγγελματία αθλητή, είναι εμφανώς ανώριμος.

ΥΓ Ένα κείμενο γράψαμε για τον Τάσο Κάκο και επικαλέστηκε ενοχλήσεις βγαίνοντας εκτός μάχης για το ντέρμπι της Κυριακής. Επειδή αφελής δεν θέλω να είμαι, αδυνατώ να πεισθώ πως είναι όντως τραυματίας. Το μυαλό μου, πήγε στις πιέσεις που μπορεί να δέχτηκε γύρω από την παρουσία του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Κάτι που συμπερασματικά με δικαιώνει που έπιασα τον διαιτητή του ντέρμπι στη πένα μου, πριν καν αυτό διεξαχθεί. Όποιος και να έρθει, θα πρέπει να έχει πολύ ψυχή μέσα του για να κάνει όργια. Τα σπόρια δεν με κερδίζουν.

ΥΓ Το συνδρομητικό τελικά δεν χόρεψε τον «χορό του Ησαϊα» και καλά έκανε. Θα ήταν κρίμα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά για την συμβολή του στην εξέλιξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Βέβαια, αν έπραττε με τον λάθος τρόπο, το πρώτο πράγμα που κινδύνευε ήταν η τεράστια επένδυσή του. Ευτυχώς η «καψουριάρα» δεν έστειλε τον γαμπρό της στο γάμο και οι αναστεναγμοί της έφτασαν ως τη Θεσσαλονίκη.

gazzetta.gr

Μας προέκυψε και μπαμπάς ΠΑΟΚτσης και δάσκαλος ο Κόλκας. Δίνει μαθήματα σε πιτσιρικάδες και κατευθύνει τον κόσμο (με το νου του). Τες πάντων διαβάστε τον...

υγ όποιοι παλιοί και ''έμπειροι'' ΠΑΟΚτσήδες μπορούν να γράφουν με όμορφες λέξεις και έχουν ευφράδεια στο λόγο, καλλούνται να πάνε στα ΙΕΚ τριαλλααλα για να γίνουν ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

free4 έγραψε:Ετσι όπως ήρθε το πράγμα λοιπόν, ο ΠΑΟΚτσής γνωρίζει πως το απόγευμα της Κυριακής, το γκολ που θα πετύχει η ομάδα του θα το πανηγυρίσουν και οι Ολυμπιακοί, όπως το γκολ που πέτυχε στο Καραϊσκάκη το πανηγύρισαν οι Παναθηναϊκοί.
Όταν όμως πανηγυρίζουμε για το πρωτάθλημα θα είμαστε μόνοι μας!
Πιο καλή η μοναξιά...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πόσο πονάει όταν ο ΠΑΟΚ.. γλενταει!! :lol: :lol:
Κι αυτή είναι η.. πικρή αλήθεια για τους ερυθροπράσινους!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

‹ Σταύρος Κόλκας
Ώρα για αναλύσεις

Ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με τα αγωνιστικά θέματα, μετά τον ορισμό του 50 – 50 Δαλούκα και των μυστήριων βοηθών του.

Σήμερα ο Σάντος δοκίμασε σχήμα και έδειξε πως θέλει να πάει τον αγώνα σε χαμηλό τέμπο. Να κρατήσει η ομάδα του τη μπάλα όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται και να αναγκάσει τον Παναθηναϊκό να τρέξει πίσω από αυτή.

Ακόμη και στις δύο του ήττες, ο Παναθηναϊκός είχε κατοχή μπάλας και αυτό αναδεικνύει το ότι οι μέσοι του είναι ιδιαιτέρως ποιοτική.

Ακόμη και σήμερα απέναντι στη Ρόμα, δε νομίζω να υπήρξε στιγμή που η κατοχή να πήγε στο πλευρό των Ιταλών. Άλλο ΟΑΚΑ πάντως και άλλο Τούμπα.

Ο Παναθηναϊκός σε υπνωτίζει και φροντίζει μέσα από τις κούρσες κυρίως του Σαλπιγγίδη από τα δεξιά, να δημιουργεί ρήγματα.

Επίσης, βγάζει πολλούς παίκτες στην αντίπαλη περιοχή, όταν καταφέρνει να κερδίσει μέτρα μέσα από την κατοχή της μπάλας.

Άρα, αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να κρατήσει αυτός το τόπι, η εικόνα που θα υπάρχει στα καρέ του Χαλκιά θα είναι ο απομονωμένος Σισέ, εκτός από τις στημένες μπάλες.

Όσο δεν έπαιζε ο Σαλπιγγίδης, ο Παναθηναϊκός απείλησε μία φορά έντονα, στη κεφαλιά του Σισέ από ενέργεια που βγήκε πάλι από τα πλάγια από τον Λέτο. Μία ενέργεια τραβηγμένη από τα μαλλιά που του έκατσε του Αργεντίνου. Η άλλα φάση που έκανε ο Παναθηναϊκός, ήταν ένα μακρινό σουτ του Σισέ.

Ο Σαλπιγγίδης μπήκε, έβαλε ένα γκολ, έδωσε μία ασίστ και το παιχνίδι γύρισε. Με αρκετή δόση τύχης στο τρίτο γκολ, αλλά η τύχη βοηθά συνήθως αυτούς που το πιστεύουν.

Το ευχάριστο για τον ΠΑΟΚ είναι πως ο Σάλπι στη Τούμπα δύσκολα κάνει παπάδες. Όπως βέβαια και οι περισσότεροι ακραίοι του πρωταθλήματος, για να μη τον αδικούμε.

Ένας Τοροσίδης έκανε ζημιά φέτος και αναζητείται ο δεύτερος.

Ο ΠΑΟΚ συνήθως απειλείται από κόντρα επιθέσεις που βγαίνουν κυρίως από τον άξονα. Έχει δεχτεί δύο γκολ από τον Ολυμπιακό και από εκεί και πέρα, ένα από τον Άρη αφού έχει διαμορφωθεί το 4-0 και από εκεί και πέρα τζίφος. Και υπενθυμίζω πως με τον Ολυμπιακό έπαιζε με μείον επτά βασικά στελέχη και είχε αρκετά προβλήματα ομοιογένειας.

Και οι δύο ομάδες έχουν τον χαρακτήρα τους. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να επιβάλει την προσωπικότητά του, ο ΠΑΟΚ την εξαιρετική ομαδική λειτουργία του.

Χρησιμοποιώντας έναν μπασκετικό όρο, θεωρώ πως υπάρχουν κάποια «μις ματς» μέσα στο παιχνίδι της Κυριακής.

Αν παίξει ο Σαλπιγγίδης, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από τον Λίνο. Θα πρέπει οι βοήθειες που θα δίνουν οι Κριστιάνο και Γκαρσία να είναι μόνιμες.

Από την άλλη, ο Σπυρόπουλος δεν μπορεί να παίξει τον Βιεϊρίνια και θα χρειαστεί το στήριγμα του Λέτο που αμυντικά δύσκολα στηρίζει, όπως και ο Καραγκούνης, άρα το βάρος της βοήθειας πέφτει πάνω στον Σαριέγκι.

Ενδιαφέροντα ζευγάρια είναι αυτό του Σορλέν με τον Κατσουράνη, παίκτες που λειτουργούν στην ίδια ταχύτητα με σωστή τακτική συμπεριφορά και εύκολα μπορούν να αλληλοεξουδετερωθούν, αλλά και αυτό του Σιμάο με τον Ίβιτς, αφού θεωρώ πως πολύ δύσκολα θα βγει από την ενδεκάδα ο νεαρός από τη Μοζαμβίκη μετά τη σημερινή του εμφάνιση.

Από εκεί και πέρα, οι φορ κορυφής των δύο ομάδων, έχουν ένα κοινό στοιχείο που συναντιέται σπάνια σε αγώνα.

Είναι πιο δυνατοί από τα αντίπαλα στόπερ. Στον ΠΑΟΚ οι Κοντρέρας – Μαλεζάς είναι περισσότερο εγκεφαλικοί παίκτες, ενώ οι Καντέ – Σαριέγκι ναι μεν έχουν κλασικά χαρακτηριστικά κεντρικών αμυντικών, αλλά δεν έχουν σίγουρα τη δύναμη του Μουσλίμοβιτς.

Διαβάζοντας το παιχνίδι σήμερα Πέμπτη, τρεις ημέρες πριν την διεξαγωγή του, υπάρχει πολύ το στοιχείο της ισοπαλίας.

Το κατά πόσο το άγχος θα επηρεάσει τις δύο ομάδες δεν μπορώ να το γνωρίζω από τώρα, αλλά ο μοναδικός παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα, είναι η ημέρα που θα βρεθούν οι κομβικοί παίκτες των δύο ομάδων.

Οι Χαλκιάς, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ίβιτς, Βιεϊρίνια για τον ΠΑΟΚ και οι Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Σισέ και αν παίξει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα από τον Παναθηναϊκό.

Ας κερδίσει ο καλύτερος και αυτός που παίζει κανονικό ποδόσφαιρο.

ΥΓ Άντε εγώ δεν ασχολούμαι άλλο με τη διαιτησία. Οι Ολυμπιακοί που θα τους παίξει ο Σπάθας ασχολούνται; Ρε πως αλλάζουν οι καιροί.

http://www.gazzetta.gr/bloggers/kolkas/ ... E%B9%CF%82
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Η υπομονή θα αναδείξει τον νικητή

Οσο γίνεται προσπάθεια ανάλυσης του αυριανού αγώνα τόσο πιο πολύ καταλήγει κάποιος στο συμπέρασμα πως αυτός θα έρθει ισόπαλος. Αυτό που μπορεί να διαφοροποιήσει την κατάσταση είναι η ατομική απόδοση των «σημαντικών» παικτών.

Για τον ΠΑΟΚ, είναι το καθαρό μυαλό του Γκαρσία, οι επινοήσεις του Ιβιτς και τα ξεσπάσματα του Βιεϊρίνια, τα στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα ενός ματς που πριν ξεκινήσει δείχνει πολύ σφιχτό. Από την άλλη, οι κάθετες κινήσεις του Κατσουράνη, οι κούρσες του Σαλπιγγίδη και οι επινοήσεις του Καραγκούνη, μπορούν να φέρουν έναν άλλον αέρα σε όσα πρόκειται να διαδραματιστούν.

Το μόνο σίγουρο για τον ΠΑΟΚ είναι πως υπερτερεί σε συνοχή και σε προπονητή. Ο Σάντος έχει σχεδόν τρία χρόνια στον πάγκο της ομάδας, ξέρει τις αδυναμίες της και πώς πρέπει να αντιδράσει όταν τις ζει την ώρα του αγώνα.

Ο Νιόπλιας, εκτός του ότι δεν έχει την εμπειρία του Πορτογάλου, εκτός του ότι δεν έχει δοκιμαστεί σε αγώνες τόσο υψηλής πίεσης, είναι λογικό να ψάχνεται ακόμη για το πώς θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο το ρόστερ της ομάδας του.

Γι' αυτό ο Σάντος είναι ξεκάθαρο ότι πάει το παιχνίδι στην υπομονή. Δεν προτιμά τον Φωτάκη, ο οποίος μπορεί μεν να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού, αλλά, ταυτόχρονα, από την παρουσία του ίσως υπάρξει πρόβλημα στην ανασταλτική λειτουργία του ΠΑΟΚ.

Γι' αυτό ο Σάντος δεν προτιμά να βάλει τον Εντίνιο στις πλευρές, προτιμώντας τον Κριστιάνο, που είναι τακτικά πιο σωστός και «πουλάει» λιγότερο την μπάλα.

Ο ΠΑΟΚ γεμίζει τη μεσαία γραμμή του με πέντε παίκτες που μπορούν να κρατήσουν την μπάλα και ξέρουν τι να την κάνουν, περιμένοντας το λάθος του αντιπάλου.

Το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο Παναθηναϊκός. Απλώς δεν είναι τόσο καλός σε παιχνίδια τέτοιου τύπου. Η υπομονή δεν είναι ανάμεσα στα χαρίσματά του.

Αυτό που θέλει να αποφύγει ο ΠΑΟΚ είναι να δώσει τους χώρους και την μπάλα στον αντίπαλο. Αν συμβεί αυτό, ο Παναθηναϊκός υπερτερεί.

Αν όμως ο ΠΑΟΚ παίξει όπως μας έχει συνηθίσει, το άγχος θα επιβαρύνει μία ομάδα που ήταν πριν μία εβδομάδα το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πλέον... νομίμως αμφισβητείται η κυριαρχία της.

http://www.exedrasports.gr/default.aspx ... &aid=55009
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

free4 έγραψε: Aν όμως ο ΠΑΟΚ παίξει όπως μας έχει συνηθίσει, το άγχος θα επιβαρύνει μία ομάδα που ήταν πριν μία εβδομάδα το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πλέον... νομίμως αμφισβητείται η κυριαρχία της.
Μετά την ήττα του gay νομίζω πως δεν αμφισβητείται τόσο πολύ η κυριαρχία του -τουλάχιστον τόσο άμεσα όπως με την ισοβαθμία- και ο βάζελος αύριο θα πάει για δύο αποτελέσματα: νίκη και ισοπαλία

και όταν μια ομάδα πηγαίνει για δύο αποτελεσμάτα στην ΤΟΥΜΠΑ τότε τρώει το

ΤΡΕΛΟ Γ@ΜΗΣΙ :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”