Και τι περίμενες δηλαδή να σε πει ρε συ?paokakiG4 έγραψε:Μαγκες ειπα στον καθηγητη μου στο ιδιαιτερο για τη θεωρια του Λομπατσεφσκι και τι με ειπε ο αθοεφοβος..."Καλα ρε μ@λακα αντι να βγεις καμια βολτα με καμια γκομενα καθεσαι και ασχολεισαι με το Λομπατσεφσκι?Ακομα κι αυτος στην ηλικια σου μ0υν@κι@ γ@μουσε δεν ασχολιοταν με μαθηματικα.Φελε(ραπτοπουλιακος)"
![]()
![]()
Το ξερω αδερφε μου!Rolle,Bolzano τα βλεπω απο χιλιομετρα αλλα το ΘΜΤ υπαρχουν περιπτωσεις που δεν το διακρινω αν και μετα απο αυτο νομιζω οτι θα το προσεχωMakis4444 έγραψε:Το Θεωρημα Μεσης Τιμης,το Θεωρημα Rolle και το Θεωρημα Bolzano πεφτουν συνεχεια....Αν τα μαθεις καλα και κανεις παρα πολλες ασκησεις πανω σε αυτα χαλαρα γραφεις 20(αντε 19.7)........
Χα0χ0α0χ0αχ0α.Κοιτα οτι οταν πας τριτη λυκειου ψιλοξεχνας την αλλη ιδιοτητα που εχεις,εκτος του μαθητηΚαι τι περίμενες δηλαδή να σε πει ρε συ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
paokakiG4 έγραψε:
Παντως ακρη με το αντιθετο φυλο δε θα βγαλει ποτε ο αρσενικος πληθυσμος.ΠΟΤΕ.Τραγελαφικες καταστασεις εχουμε ζησει,ζουμε και θα ζουμε![]()
![]()
![]()
Δεν μπορεί να συνενοηθεί κανείς με εσάς..Paokintepo έγραψε:paokakiG4 έγραψε:
Παντως ακρη με το αντιθετο φυλο δε θα βγαλει ποτε ο αρσενικος πληθυσμος.ΠΟΤΕ.Τραγελαφικες καταστασεις εχουμε ζησει,ζουμε και θα ζουμε![]()
![]()
![]()
τι λέειειειεειειειειειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι????????????????
gika έγραψε:Εγώ παίρνω το μέρος της paokintepo....
Όλοι μπορούμε να φανταστούμε τι θέλει μία κοπέλα. Άλλοι εύκολα, άλλοι δύσκολα... Και το αντίθετο επίσης... Μια χαρά ξέρουν κι αυτές τι θέλουμε.
Το αναπάντητο ερώτημα είναι το "γιατί να θέλουν αυτό και όχι το άλλο;" αλλά η απάντηση είναι "τι σε νοιάζει....""Άμα σου πουν θα πρέπει να σε σκοτώσουν
"
Έχεις μια κοπέλα δίπλα σου, από αυτά που λέει καταλαβαίνεις τι θέλει και αναλόγως πράτεις. Μπορεί να της προσφέρεις αυτό που θέλει και να "πέσει" ή να μη το προσφέρεις. Εξαρτάται από την κοπέλα και φυσικά τις θυσίες που μπορείς να κάνεις για αυτή!!
ΥΓ: Αυτό το "σε βλέπω σα φίλο", μπορείς να το εξηγήσεις φίλτατη paokintepo, γιατί είναι η μόνη απορεία μου???
Όλα γίνονται πιο εύκολα όταν μιλάς ξεκάθαρα για τα αισθήματα σου από την αρχή (με το ρίσκο του να πληγωθείς). Τουλάχιστον έτσι και σταράτα μιλάς και οι καταστάσεις δεν μπλέκονται...paokakiG4 έγραψε:οχι γκικα ακου πως εχουν τα πραγματα...την αρχιζεις τα μα μου σε λεω με λες και γουσταρει και μετα σ αμολαει αβερτα τα "δε ξερω"....ε μαθε...