Αν πάντως κάνουμε αυτή την τσακαλιά, αναμένω αντίποινα από την "εκπομπή" του στυλ ότι δε δείχνουν τα στιγμιότυπα σε ένδειξη διαμαρτυρίας...

Τον Μίνο, τον έχω χεσμένο,Kolokotronis_4 έγραψε:Ο Μίνος και ο Κωστίκος καλά τους ξηγήθηκαν, αφενός μεν για την εντοπιότητα των διαιτητών και αφετέρου για το πέναλτυ μαρς στον Κουτσιανικούλη.
Ποιος Μίνος και ποια εκπροσώπηση...Εδώ το ότι έχουν διαλέξει το συγκεκριμένο άτομο (σαν άνθρωπο δεν τον ξέρω το τύπο) δείχνει πόσο μας "δουλεύουν".Σαν ξενέρωτο αστείο.Πάει να πει κάτι (χαχαχα..,όλοι μαζί στο πάνελ).Δεν τον παίρνει κανείς στα σοβαρά,αν και πολλές φορές έχει πει "σοβαρά" πράγματα.Το θέμα όμως φίλε μου είναι πως-καλώς ή κακώς-αυτόν έχουμε σαν ΠΑΟΚ που και καλά μας "εκπροσωπεί".Για αυτό όταν κοροιδεύουν αυτόν,είναι σαν να μας κοροιδεύουν όλους.thrix έγραψε:υτό το λες γιατί αισθάνεσαι ότι σε εκπροσωπεί ως ΠΑΟΚτσή ο Μίνος?
Εμένα πάντως όχι, άσε που νομίζω ότι τον έχουν εκεί μόνο και μόνο για να βγάζει γέλιο, κάπως σαν τον νομάρχη στα παράθυρα ένα πράγμα. Αν δεν θέλει ή δεν μπορεί να το καταλάβει ο ίδιος αυτό είναι άλλο θέμα.
Ορίστε μπορούμε να το ξεκινήσουμε λοιπόν.ntinos έγραψε:Γιατί να μην το κάνουμε χωρίς συνδέσμους και επισημότητες;