15. Pablo Andrés Contreras Fica

Άβαταρ μέλους
Moz

Re: Pablo Contreras

Δημοσίευση από Moz »

Πάντως πλανάται στον αέρα πως ίσως να σκάσει πρόταση για Κοντρέρας από εξωτερικό... Ελπίζω πως όχι...
Άβαταρ μέλους
salonicapaokaki

Δημοσίευση από salonicapaokaki »

Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι το ενδεχόμενο φυγής του.Δεν τον αφήνουμε αυτόν.Θα ήταν έγκλημα να τον αφήσουμε.Είναι η καλύτερη "σκούπα" στην άμυνά μας.Καθαρίζει όλες τις φάσεις...
Άβαταρ μέλους
garbe4

Δημοσίευση από garbe4 »

συμφωνω πρεπει να παιξει τουλαχιστων 1 χρονο ακομα και μετα να τον πουλησουμε και να παρουμε χοντρο πακετο!!!

:x :x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Moz

Δημοσίευση από Moz »

Από την εποχή του αείμνηστου Μητσιμπόνα έχουμε να δούμε τέτοιο στόπερ στον ΠΑΟΚ... Μακάρι όσα έχω ακούσει να είναι φήμες...
Άσε που και ο Στελλάκης ο Μαλεζάς έμαθε 30 κιλά μπάλα δίπλα του...
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Ποιος Κοντρέρας ρε μάγκες; Αυτός που στήθηκε στο Βάζελο να ούμε ξέρω γω ο άχρηστος;
Χωρίς να θέλω να ... την πω, στον fotis52 ή στον ronaldo (με τον οποίο έχουμε τελείως διαφορετική άποψη για το ποδόσφαιρο εξάλλου τις περισσότερες φορές), κάνω παράθεση δύο ποστ τους μετά το 3-0 από το Βάζελο, δηλαδή αρχές Φεβρουαρίου!
fotis52 έγραψε:Φάτε Κοντρέρας τώρα στη μάπα για τα επόμενα 3 χρόνια....

Ο τύπος όποτε πιέστηκε ήτανε τραγικός......
ronaldo έγραψε:συμφωνω και εγω με τον φωτη και απλα δεν το ελεγα τοσο καιρο γιατι θα ακουγονταν καπως εναν παιχτη που εχει τοση αβαντα να τον κατηγορησω.
ο καντρερας δεν εχει τα αθλητικα προσοντα ουτε του μαλεζα ουτε του μαρκος αντονιο.οποτε επαιξαν αυτοι οι 2 πισω δεν φαγαμε γκολ ουτε μια φορα.
Άβαταρ μέλους
montolivo4

Δημοσίευση από montolivo4 »

πρωτος στην ψηφοφορια για τον MVP o χιλιανος..παμπλιτο εισαι ρεεεε... :) :D :?
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

εγω περιμενω με ανυπομονησια παντως προταση για κοντρερας..
πιστευω οτι μαλλον θα γινει μια πωληση και οτι 2 παιχτες μας μπορουν να πωληθουν ο μουσλιμοβιτς και ο κοντρερας.
και σιγουρα προτιμαω να πουληθει ο κοντρερας.

βεβαια αυτα ειναι δικες μου εικασιες και θα δουμε τι θα γινει

yianko ενταξει εμεις τα εχουμε βρει μετα τις αρχικες κοντρες μας απλα καταλαβαμε οτι οντως βλεπουμε διαφορετικα τη μπαλα.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Συνεχίζει στην εθνική ο Κοντρέρας

Τι και αν ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε χθες τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις; Η εμπειρία και η κλάση του Πάμπλο Κοντρέρας δεν τον... αφήνουν να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές, αφού συνεχίζει να βρίσκεται στα πλάνα του ομοσπονδιακού του προπονητή, Μαρσέλο Μπιέλσα. Ο Χιλιανός αμυντικός, λοιπόν, κλήθηκε να ακολουθήσει την αποστολή της εθνικής του ομάδας για τους δύο ερχόμενους αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ 2010.

Εντός των επόμενων ημερών ο 30χρονος άσος θα μεταβεί στη Χιλή για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με την Παραγουάη και τη Βολιβία στις 6 και 10 Ιουνίου αντίστοιχα.

http://www.sport-fm.gr/article/179286

Δεν θα ξεκουραστει ο Παμπλιτο καθολου ...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Το «Μ» βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και ξεπροβόδισε τον Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος αναχώρησε για την πατρίδα του. Ο Χιλιανός αμυντικός, που αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του Δικεφάλου για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, έφυγε μόνος του, καθώς η οικογένειά του είχε ήδη αναχωρήσει για τη Χιλή από την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα, ο Κοντρέρας δεν ξεκινάει από τώρα τις διακοπές του, αφού έχει αγώνες με την εθνική ομάδα της χώρας του, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010. «Συνεχίζω τις υποχρεώσεις μου με την εθνική, στην οποία επέστρεψα μέσω του ΠΑΟΚ. Είμαι ευχαριστημένος από το βραβείο του MVP, αλλά θέλω να πω ότι ο πολυτιμότερος παίκτης είναι ο κόσμος» ήταν τα πρώτα λόγια του Λατίνου στόπερ στο «Μ», λίγη ώρα πριν πετάξει για την άλλη άκρη του Ατλαντικού…

«Μεγαλύτερες απαιτήσεις πλέον»

Σε ερώτηση για την επόμενη σεζόν και το τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ο Κοντρέρας, απάντησε: «Οι στόχοι σαφώς και θα είναι περισσότεροι. Ήμασταν μια καινούρια ομάδα και πετύχαμε αυτό που πετύχαμε. Του χρόνου και με την έλευση κι άλλων πολύ καλών παικτών, στόχος θα είναι να βγούμε στην Ευρώπη καταρχήν, αλλά και το κάτι παραπάνω. Οι απαιτήσεις θα είναι μεγαλύτερες. Φέτος φτάσαμε κοντά στο Τσάμπιονς Λιγκ, βεβαίως θα είναι πολύ δύσκολα, αλλά αφού φέτος κάναμε τόσο καλή δουλειά, θα πράξουμε το ίδιο και για του χρόνου».

«Η 2η θέση δεν αφαιρείται»

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν τα κατάφερε στα πλέι οφ, τα οποία ο Κοντρέρας χαρακτήρισε μια περίεργη διαδικασία. «Οι αγώνες αυτοί ήταν μια περίεργη διαδικασία. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ είχαν πιο ευρύ ρόστερ για μια τέτοια διαδικασία. Ήταν πολύ δύσκολο να παίζουμε συνέχεια Κυριακή-Τετάρτη. Σε 10 μέρες δώσαμε 4 ματς, και μάλιστα προς το τέλος της σεζόν, που ήταν επίπονη και δύσκολη» υποστήριξε ο διεθνής Χιλιανός και συμπλήρωσε: «Δεν πετύχαμε αυτό που περίμενε ο κόσμος, έμεινε μια άσχημη γεύση, αλλά δεν πρέπει να αφαιρεθεί η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και η 2η θέση, που κατακτήσαμε πανάξια».

«Μπορούμε να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα»

Όσο για το τι θα κρατούσε από αυτή τη σεζόν; Ο Κοντρέρας δεν το σκέφτηκε και πολύ: «Θα περίμενε κανείς να έλεγα τα γκολ ή τα ντέρμπι. Όμως κρατάω τα 30 ματς του πρωταθλήματος, στα οποία τα πήγαμε πολύ καλά σαν συγκρότημα. Χωρίς το τρανταχτό όνομα, είχαμε πολύ καλή απόδοση και φτάσαμε στη 2η θέση. Αποδείξαμε ότι είμαστε μια συγκροτημένη ομάδα, που μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα».

«Το βραβείο στο Σέρτζιο!»

Ερωτηθείς, τέλος, για το που θα χάριζε το βραβείο του MVP, ο Κοντρέρας ήταν… ειλικρινής: «Θα το έδινα στο Σέρτζιο Κονσεϊσάο»! Ως γνωστό, μέχρι και δύο ημέρες πριν την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, ο Πορτογάλος άσος προπορευόταν, με τον Χιλιανό να κάνει ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ στο φινάλε και να κερδίζει αυτός το βραβείο…

http://www.metropolisradio.gr/10670
Άβαταρ μέλους
montolivo4

Δημοσίευση από montolivo4 »

Θα τον καμαρωσουμε αλλη μια φορα σε μεγαλα ματς κατι που προσωπικα με χαροποιει πολυ...Η κουραση ειναι βεβαια που θα επελθει και η σχετικη μικρη περιοδος διακοπων με προβληματιζει...

ΥΓ.Η Χιλη παει λογικα Μουντιαλ... :) :)
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Πάμπλο καλή επιτυχία στους αγώνες με την Εθνική Χιλής
Να γυρίσεις σιδερένιος για να διεκδικήσεις τα καλύτερα με την ΠΑΟΚάρα

ΥΓ. Πάμπλο σε παρακαλώ κάνε μου τη χάρη και ψήσε τον συμπατριώτη σου τον Λουίς(ξέρεις εσύ τον Χιμένεθ μωρέ) να έρθει στην ΠΑΟΚάρα και να μας τρελάνει όλους
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Μακαρι να του μιλησει... και να ξερετε αν υπαρχει ενδιαφερον θα τον "ψησει" σιγουρα... Το ιδιο εκανε και με τον Γκαρσια οταν ηταν να ερθει περυσι το καλοκαιρι
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Εχθές το βράδυ ο φαφούτης ο Γεωργίου στο τηλέάστυ παλτό τον ανέβαζε άχρηστο τον κατέβαζε τον Κοντρέρας...μιλάμε για πολύ κράξιμο και με παραξένευσε πολύ που βγήκαν 2 αδέρφια μας και δεν τον είπαν τίποτα.
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Αδέρφια μας στον φαφούτη δεν βγαίνουν.
Μόνο στημενοι και κομπλεξικοι.
Δηλαδή πόσο αυνάνας πρέπει να εισαι για να πληρώσεις για να μιλήσεις με έναν εχθρό του ΠΑΟΚ;
Εξαιρείται φυσικά ο φιλαράκος του ζαγορας...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ioanmits έγραψε:Μακαρι να του μιλησει... και να ξερετε αν υπαρχει ενδιαφερον θα τον "ψησει" σιγουρα... Το ιδιο εκανε και με τον Γκαρσια οταν ηταν να ερθει περυσι το καλοκαιρι
Για τον Γκαρσία δεν ξέρω, αλλά εφόσον είναι φίλοι και ο Κοντρέρας συμπαθεί τόσο πολύ τον ΠΑΟΚ, δεν πιστεύω να δυσκολευτεί...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”