Ibrahima Bakayoko
Re: Ibrahima Bakayoko
Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα αυτήν την κατάληξη, όμως απ'ότι φαίνεται έρχονται καλύτεροι παίκτες.... περιμένουμε.....
plato6 έγραψε:Το μόνο κακό με τον Μπάκα ήταν ότι έπιανε θέση ξένου και είναι μόνο 5 οι άτιμες θέσεις.
Δεν νομίζω να ισχύυει αυτό
Έχει γαλλικό διαβατήριο ο Μπακαπάνθηρας
- evripidis4
Ένα μεγάλο αντίο σε ένα μεγάλο παίκτη που φόρεσε την φανέλα της πιο ένδοξης ομάδας της Ελλάδας.Καλή συνέχεια σε οτι κι αν κάνεις.Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας...
THE SHOW MUST GO ON!!!
THE SHOW MUST GO ON!!!
Θα έπρεπε να μας το έχουνε ανακοινώσει εχθές για να αποχαιρετιστεί ο παίχτης ανάλογα. Αν πάει στην γριά πάντως θα είναι από τους λίγους αντίπαλους που θα τους επευφημεί ο κόσμος.
Και όμως στο τελευταίο ματς με τα τυριά ήταν από τους λίγους που άκουσαν το όνομά τους.
Μπάκα-γιόκο οε οε οε
οε οε οε
Μπάκα-γιόκο οε οε οε
οε οε οε
Καλή συνέχεια, ευχαριστούμε για την προσφορά σου.
Μπάκα-γιόκο οε οε οε
οε οε οε
Μπάκα-γιόκο οε οε οε
οε οε οε
Καλή συνέχεια, ευχαριστούμε για την προσφορά σου.
Κρίμα αν φύγει, θα ήθελα να έμενε μια χρονιά ακόμα. Δεν κάνει για 11άδα, αλλά είναι πολύ χρήσιμος για να μπαίνει ως αλλαγή σε κρίσιμες στιγμές. Είναι δύσκολο να αναπληρωθεί η ικανότητά του να ανακατώνει την αντίπαλη άμυνα και να βρίσκεται στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή.
Ένα τελευταιο αντιο στον μεγαλο Ιβοριανό.
Προσφερε παρα πολλα και ισως επρεπε να μεινει.
Απο την αλλη ομως για να τον αφησουν να φυγει ειμαι πεπεισμενος οτι θα ερθει καποιος καλυτερος...
Καλη συνεχεια στην καριερα σου Μπακαγιοκο...
Προσφερε παρα πολλα και ισως επρεπε να μεινει.
Απο την αλλη ομως για να τον αφησουν να φυγει ειμαι πεπεισμενος οτι θα ερθει καποιος καλυτερος...

Καλη συνεχεια στην καριερα σου Μπακαγιοκο...
O Μπακαπανθηρας ηταν ο ποδοσφαιριστης εκεινος που μου εδινε μονιμη εμπνευση οταν εγραφα για την αποδοση των ποδοσφαιριστων μας.
Το σκεπτικο της διοικησης, με βαση το δικο μου επιπεδο γνωσεων για τα της ομαδας (που ειναι φυσικα πολυ χαμηλοτερο απο εκεινο του Τεο και του Ζηση), μου φαινεται ελαφρως ανεξηγητο.
Τετοιο συνδυασμο ποιοτητας, αποτελεσματικοτητας, δεσιματος με την ομαδα και φτηνιας σε οικονομικες απολαβες μου φαινεται πολυ δυσκολο να ξαναπετυχουμε. Στα δε πλει οφς (με ματς ντερμπυ συνεχως) ηταν με διαφορα ο καλυτερος επιθετικος της ομαδας. Τελος παντων. Στεναχωρεθηκα ολιγον τι. Τα καλα νεα με τον Κονσεισαο μετριαστηκαν σε ενα βαθμο με αυτη την ειδηση, η οποια μου ειναι αρκετα δυσπεπτη.
Ενα τελευταιο για τον μεγαλο Bakapanther:
Οοοο Μπακαγιοκοοο, εχεις ποδι στο καβαλόοοο
Οπου και να σπερνεις, παντα θα σ'ακολουθω
Για σενα θα σαλταρω και για σενα θα τα πιω
Το σκεπτικο της διοικησης, με βαση το δικο μου επιπεδο γνωσεων για τα της ομαδας (που ειναι φυσικα πολυ χαμηλοτερο απο εκεινο του Τεο και του Ζηση), μου φαινεται ελαφρως ανεξηγητο.
Τετοιο συνδυασμο ποιοτητας, αποτελεσματικοτητας, δεσιματος με την ομαδα και φτηνιας σε οικονομικες απολαβες μου φαινεται πολυ δυσκολο να ξαναπετυχουμε. Στα δε πλει οφς (με ματς ντερμπυ συνεχως) ηταν με διαφορα ο καλυτερος επιθετικος της ομαδας. Τελος παντων. Στεναχωρεθηκα ολιγον τι. Τα καλα νεα με τον Κονσεισαο μετριαστηκαν σε ενα βαθμο με αυτη την ειδηση, η οποια μου ειναι αρκετα δυσπεπτη.
Ενα τελευταιο για τον μεγαλο Bakapanther:
Οπου και να σπερνεις, παντα θα σ'ακολουθω
Για σενα θα σαλταρω και για σενα θα τα πιω
Δηλαδή δεν θα απολαμβάνουμε του χρόνου τις αναλύσεις σου;
Κοίτα να βρεις έμπνευση, τόσοι νέοι έρχονται.
Κοίτα να βρεις έμπνευση, τόσοι νέοι έρχονται.
- LittleJohn
Κι εγω ψιλομουδιασα με την ειδηση,δεν το περιμενα να γινει τελικα κατι τετοιο.Στο καλο λοιπον τριποδα και καλη συνεχεια,προσεφερες παρα πολλα στην ομαδα και εδωσες μεγαλες χαρες σε μας τους οπαδους της.Φετος εδειξες το ποιος ειναι ο πραγματικος Μπακαγιοκο
να και κατι που με χαλασε
αφήνουμε λοιπον τον παιχτη που μας έδωσε τα πιο πολλα γκολ και βαθμους και τον καλυτερο (μαζι με σορλεν) στα τελευταία παιχνιδια.
τεσπα.
καλη συνεχεια μεγάλε μπακα σε παμε τρελα.
πανε στην γρια να μας τα καρφώνεις
αφήνουμε λοιπον τον παιχτη που μας έδωσε τα πιο πολλα γκολ και βαθμους και τον καλυτερο (μαζι με σορλεν) στα τελευταία παιχνιδια.
τεσπα.
καλη συνεχεια μεγάλε μπακα σε παμε τρελα.
πανε στην γρια να μας τα καρφώνεις

Σε όποια ομάδα και αν συνεχίσει θα παραμείνει για μένα συμπαθέστατος ο Μπακα.
Δε γίνεται όμως να συμφωνούμε σε όλα με τη διοίκηση γιατί τότε θα έκανε ο καθένας για το πόστο. Και εγώ διαφωνώ αλλα κάτι θα ξέρουν (η θα ετοιμάζουν...) για να το κάνουν.
Καλή συνέχεια φίλε πάνθηρα!
Δε γίνεται όμως να συμφωνούμε σε όλα με τη διοίκηση γιατί τότε θα έκανε ο καθένας για το πόστο. Και εγώ διαφωνώ αλλα κάτι θα ξέρουν (η θα ετοιμάζουν...) για να το κάνουν.
Καλή συνέχεια φίλε πάνθηρα!