Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
geoavr

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚάρα??

Δημοσίευση από geoavr »

Πολύ δύσκολη περίπτωση του Κατσουράνη.Η Μπενφίκα είχε δώσει 3 εκατομμύρια στην αεκ γιά να τον πάρει,έχει συμβόλαιο μέχρι το Μάιο του 2010 και σε μεγάλη ψηφοφορία ανάμεσα στους οπαδούς της Μπενφίκα βγήκε καλύτερος παίκτης γιά το 2008.Αυτός θέλει να γυρίσει πίσω αλλά η Μπενφίκα δεν τον αφήνει, ακουγόταν και για αεκ,έχει και μεγάλο κασέ ( 1.000.000 ).Τα πήγαινε πολύ καλά με τον ντέμη,δεν ξέρω τις σχέσεις του με τον ντούσκο.Από τους τωρινούς διοικούντες της αεκ δεν ξέρει κανέναν.
Στα συν μας φυσικά ο Σάντος,ο Τέο ,ο Ζήσης,ο Γ.Χ. Ίσως χρειαστούν και χρήματα.Αυτός θα είναι το μεγάλο κόλπο του καλοκαιριού αν γίνει.Παίκτες που θέλουν οι 3 του ποκ να προτιμούν τον ΠΑΟΚ.Εκει θα γυρίσει οριστικά η σελίδα.Θα δούμε........
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ο λέτο πως σας φαίνεται?

τον διώχνει ο χο-χο-χο άρων άρων γιατί πέρνει το μέρος του ισπανού...
Μια κρούση στη λίβερπουλ για δανεισμό ενός χρόνου,για να συμπληρώσει τις εργάσιμες μέρες στην ΕΕ
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

φιλε εισαι σωστος για λετο.βεβαια το παιδι ειναι ολο μελι και τηγανιτα τιποτα αλλα δεν μας χαλαει καθολου.αν δεν μεινει ο βαλβερδε το πρωτο χερι θα εχει και παλι ο γκει γιατι μ αυτον εχει το προβλημα.
επισης για κατσουρανη που λεγαμε εμενα ρε παιδια δεν μου γεμιζει καθολου το ματι.προτιμω μεχρι και μπαλαφα δηλαδη.παντως αμα αντεχουμε το κασε του κατσουρανη μπραβο μας.αλλα με τοσα λεφτα υπαρχουνε πολλοι πολυ καλυτεροι παιχτες να φερουμε
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

MANIAKOS έγραψε:Αμπουμπακαρι (νεος Σιμαο για μενα λιγο ατεχνος αλλα πολυ καλος και γρηγορος δυνατος)

χαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχα!!!!ελεος!!!!ο σιμαο ειναι 21 και ο αμπουμπακαρι 23...πως να γινει ο νεος σιμαο???????ελεος!!!!κατι παρλαπιπες δημοσιογραφους που ελεγαν πως ο ντιογκο ειναι ο νεος πατο το καλοκαιρι μου θυμησες.....!!!!
:lol:
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Πω πω μαγκες ο Λετο ειναι παιχτουρα μακαρι να γινοταν κανα τετοιο! Παντως αμα ερθει ο Κατσουρανης θα εχουμε το καλυτερο κεντρο του πρωταθληματος μακραν!!!
Άβαταρ μέλους
koskir

Δημοσίευση από koskir »

khaledfreepaok έγραψε:ρε παιδια ξερει κανεις σαν παιχτη τον φωτακη να μας πει τι σοι ειναι?εγω μονο την γκολαρα του με το αεκ ειχα δει.αλλα γενικα τι στυλ παιχτης ειναι?δεκαρι ,κεντρικο χαφ η αμυντικο χαφ?
Αν είδες το ματς του Σαββάτου νομίζω να πειστηκές για την αξία του. Και δεν μιλάω για το απίθανο 3ο γκολ των τυριών αλλα γενικότερα για την εμφάνιση του. Νομίζω ότι του χρόνου θα είναι μια αξιοπιστη εναλακτική λύση στα χαφ και θα προσδώσει μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αυτό που με χαλάει στο λέτο είναι το ότι τον έχω κόψει γαυράκο... και το ότι παίζει για τον εαυτό του, χωρίς να νοιάζεται για το καλό της ομάδας... η αλήθεια είναι ότι δε θα τον ήθελα στην ΤΟΥΜΠΑ. το βλέπω και ανέφικτο βέβαια
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

ρε παιδια ειχα ακουσει τα χριστουγεννα στην ερα σπορ συγκεκριμενα πως ειχαμε κλεισει εναν ιασονιδη απο την καστορια....τον εψαξα και απο το μανατζερ αλλα και πολυ μικρος δεν ειναι και στον μανατζερ το 8 δεν ειναι καλος....ειχε πει ο βοιτσηδης με απολυτη σιγουρια πως τον ειχαμε κλεισει αλλα τον αφησαμε στην καστορια....μου ηρθε αναλαμπη χτες και ειπα να ρωτησω μπας και ξερει κανενας κατι????????????????????????????????????
Άβαταρ μέλους
taspaok

Δημοσίευση από taspaok »

και επειδη βλεπω οτι ο βαψομαλιας εχει γινει αδυναμια πολλων.....ας θυμηθουμε μια σακουλα που μυρασε.....

http://www.youtube.com/watch?v=RM_ApZ1FmBc
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

koskir έγραψε:
khaledfreepaok έγραψε:ρε παιδια ξερει κανεις σαν παιχτη τον φωτακη να μας πει τι σοι ειναι?εγω μονο την γκολαρα του με το αεκ ειχα δει.αλλα γενικα τι στυλ παιχτης ειναι?δεκαρι ,κεντρικο χαφ η αμυντικο χαφ?
Αν είδες το ματς του Σαββάτου νομίζω να πειστηκές για την αξία του. Και δεν μιλάω για το απίθανο 3ο γκολ των τυριών αλλα γενικότερα για την εμφάνιση του. Νομίζω ότι του χρόνου θα είναι μια αξιοπιστη εναλακτική λύση στα χαφ και θα προσδώσει μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος στην ομάδα.
Και που το ξέρεις εσύ αδελφέ ότι θα τον πάρουμε??? :)

:?
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Κοντά στον ΠΑΟΚ ο Παπάζογλου

Τα ασπρόμαυρα» φέρεται να προβάρει ο επιθετικός του Άρη Θανάσης Παπάζογλου, ο οποίος είναι πολύ πιθανόν να μετακομίσει το ερχόμενο καλοκαίρι στον «συμπολίτη» ΠΑΟΚ. Ενδιαφέρον για τον Γιώργο Φωτάκη.

Πόλος έλξης για αρκετές ομάδες φαίνεται να έχει γίνει ο νεαρός σέντερ φορ Θανάσης Παπάζογλου και υπάρχουν προτάσεις τόσο από ελληνικές ομάδες όσο και από το εξωτερικό. Η ομάδα ωστόσο που δείχνει να βρίσκεται πιο κοντά στον στράικερ του Άρη είναι ο ΠΑΟΚ , αφού οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι οι «ασπρόμαυροι» είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του εν λόγω φορ. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Παπάζογλου έχει ενδιαφερθεί και η ΑΕΚ ωστόσο ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι αυτός που φέρεται να έχει το πλεονέκτημα για να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του. Από κει και πέρα στενό μαρκάρισμα και στον Γιώργο Φωτάκη της Λάρισας φαίνεται ότι κάνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και επιθυμούν την επιστροφή του ταλαντούχου αμυντικού χαφ στην ομάδα.

http://www.gazzetta.gr/content/view/26776/2/
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Κατσουράνη και Estogianoff ΚΑΙ FUCK OFF ATHENS!
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

ειναι πολλα τα λεφτα για κατσουρανη αλλα οσον αφορα τον παιχτη ειναι ιδανικες συνθηκες για αυτον: ζαγορακης, σαντος, προοπτικη για τσαμπιονς λιγκ...
η μπενφικα θα ειναι το προβλημα!
θα ειναι παντως τρομερη κινηση!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

paoki_sweden έγραψε:Κατσουράνη και Estogianoff ΚΑΙ FUCK OFF ATHENS!

+4444
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

http://www.sport24.gr/html/ent/107/ent.279107.asp

κατσουρανης;;;;πολυ καλη περιπτωση και λογω σαντος,θοδωρου και ζηση αλλα εδω μας τα λενε αλλιως....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”