Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Polichni1926

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από Polichni1926 »

Dimitrisou έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 15:13
Polichni1926 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 15:04
Dimitrisou έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 15:01

Βέβαια και το καλοκαίρι κοιτούσαν το πάνω ράφι και στο τέλος ήρθαν κάτι στρέφετσα ,Ρενάτο ,Νασιμεντο και γκρουγιτς θα έλεγε κανείς...το να κοιτάς είναι τζάμπα...
στρεφετσα ειναι εξαιρετικο εξτρεμ λογω φαμπρεγκας παρακολουθω φουλ κομο να ξερετε σιγα σιγα θα κολλησει και θα δειξει πραγματα τους αλλους δεν τους γνωριζω αλλα ειναι 20 ετων νασιμεντο , μανσα , σιπιονι οποτε δεν ειναι το ιδιο να παρω εναν 20 χρονων να του δωσω χρονο και να παρω εναν 32 και ειναι και πρωτοι ετσι >? με τσουλου κιολας
Πρώτον κανέναν όνομα από αυτά δεν είναι πάνω ράφι..συμφωνούμε;
Δεύτερον δεν είμαστε αρχή σεζόν,όπως κρίνουμε τους δικούς μας και λέμε πόσο να περιμένουμε το ίδιο ισχύει και για αυτούς...δεν λέω ότι δεν είναι καλοί αλλά ούτε παικταραδες ούτε πάνω ράφι...
Είναι πρώτοι με 3 ολόκληρους βαθμούς...ούτε στο -10 είμαστε ούτε τελείωσε τιποτα..
Του Γιερεμεγιεφ ούτε εμένα μου κάθεται καλά εννοειτε αλλά για να περάσουμε ένα νόημα μην λέμε και πράγματα που δεν ισχύουν...
αδερφε δεν ειναι το ιδιο να ψωνισεις απο την μπενφικα την κομο του φαμπρεγκας και το ιδιο απο τον παναθηναικο .

συγκεκριμενα ο στρεφετσα ηταν βασικοτατος στην 11αδα της εκπληξης κομο στο ιταλικο πρωταθλημα .
ο νασιμεντο υποσχομενο ταλεντο της μπενφικα
ο μανσα ταλεντο απο βραζιλια .
ναι δεν ψωνιζουν απο παρι αλλα σιγουρα δεν ηρθαν απο σενα να ζητησουν τον σαστρε ας πουμε ή τον σορετιρε γιατι εσυ με γερεμεγιεφ στην ουσια αυτο εκανες .
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Προκαταβολικά παρακαλώ τους γιατρούς του forum να μας δώσουν ΑΠΟ ΤΩΡΑ οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουμε τη μέρα που θα έρθει με μεταγραφή κανονικό φορ στον ΠΑΟΚ. Αυτό που ονομάζουμε πολιτισμικό σοκ θα είναι το λιγότερο. Καρδιακά, κρίσεις πανικού, ολική απώλεια αισθήσεων και ένα σωρό άλλες παρενέργειες θα μας έρθουν απροειδοποίητα και κατακέφαλα!. ΔΩΣΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ! Χάπια, αποχή από ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ, ειδική διατροφή, μακρυά από έκθεση στον ήλιο, δροσιστικά αναψυκτικά, μιλήστε γμτω μου, αλλιώς κινδυνεύουμε :lol: :lol:
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Οπως καταλάβατε εμένα με βάρεσε ήδη :lol: :lol: :lol: :lol: 3 φορές πόσταρα το ίδιο.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πάντως όχι τριπλά ποστ :lol:
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
GEOL
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Dimitrisou έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 15:20 Εγώ διάβασα χθες για τον μαροκινό ότι η οψιόν θα ήταν υποχρεωτική...μπορεί να ήταν και παπατζα..
Δεν έχω καταλάβει ΠΟΤΕ τι σημαίνει δανεισμός με υποχρεωτική ρήτρα.

Αν μπορέσει κάποιος να μου το εξηγήσει και να μου δώσει παραδείγματα δανεικων παικτών με υποχρεωτική ρήτρα για να καταλάβω τι σημαίνει.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Polichni1926 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 15:25
Dimitrisou έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 15:13
Polichni1926 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 15:04

στρεφετσα ειναι εξαιρετικο εξτρεμ λογω φαμπρεγκας παρακολουθω φουλ κομο να ξερετε σιγα σιγα θα κολλησει και θα δειξει πραγματα τους αλλους δεν τους γνωριζω αλλα ειναι 20 ετων νασιμεντο , μανσα , σιπιονι οποτε δεν ειναι το ιδιο να παρω εναν 20 χρονων να του δωσω χρονο και να παρω εναν 32 και ειναι και πρωτοι ετσι >? με τσουλου κιολας
Πρώτον κανέναν όνομα από αυτά δεν είναι πάνω ράφι..συμφωνούμε;
Δεύτερον δεν είμαστε αρχή σεζόν,όπως κρίνουμε τους δικούς μας και λέμε πόσο να περιμένουμε το ίδιο ισχύει και για αυτούς...δεν λέω ότι δεν είναι καλοί αλλά ούτε παικταραδες ούτε πάνω ράφι...
Είναι πρώτοι με 3 ολόκληρους βαθμούς...ούτε στο -10 είμαστε ούτε τελείωσε τιποτα..
Του Γιερεμεγιεφ ούτε εμένα μου κάθεται καλά εννοειτε αλλά για να περάσουμε ένα νόημα μην λέμε και πράγματα που δεν ισχύουν...
αδερφε δεν ειναι το ιδιο να ψωνισεις απο την μπενφικα την κομο του φαμπρεγκας και το ιδιο απο τον παναθηναικο .

συγκεκριμενα ο στρεφετσα ηταν βασικοτατος στην 11αδα της εκπληξης κομο στο ιταλικο πρωταθλημα .
ο νασιμεντο υποσχομενο ταλεντο της μπενφικα
ο μανσα ταλεντο απο βραζιλια .
ναι δεν ψωνιζουν απο παρι αλλα σιγουρα δεν ηρθαν απο σενα να ζητησουν τον σαστρε ας πουμε ή τον σορετιρε γιατι εσυ με γερεμεγιεφ στην ουσια αυτο εκανες .
Δεν διαφωνώ για τον Γιερεμεγιεφ καθόλου ,ούτε δικαιολογώ κάποια ενέργεια της διοίκησης..
Αλλά κατά τη άποψη μου η Κόμο φέτος θεώρησε ότι δεν της κάνει γιατί κράτησε όσους περσινόυς ήθελε και λεφτά έχει να φάνε και οι κότες..καλός είναι αλλά όχι παικταρας..ο Μάσα ήταν η 4 5 επιλογή τους βάσει ρεπορτάζ και επαιζε στον αντίστοιχο Λεβαδειακό της Βραζιλίας...ταλέντο από Μπενφίκα πήραμε και εμείς τον Νταντάς και είδαμε πως πήγε...τέλοσπαντων γιατί δεν είναι εδώ τοπική για ανάλυση του γαυρου και ξέφυγα εννοώ πως οι επιλογές μας δεν ήταν και δεν είναι κακές γενικά ούτε τα ράφια που κοιτάμε λαθος...ο Γιερεμεγιεφ αν έρχεται για 2ος είναι κακή επιλογή και χαμηλό ράφι(αν είναι τρίτη επιλογή είναι για μένα μια χαρά).
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Λογιστικό τρικ για να μεταφέρεις τα έξοδα μιας μεταγραφής, στον ισολογισμό του επόμενου έτους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μεταγραφή Μπαπέ απο Μονακό στην Παρί.
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 2):
embuji, sakis_the_fraud
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Συνήθως μπαίνει ένας όρος που κάνει την αγορά υποχρεωτική...απλά ο όρος είναι αστείος πχ.παραμονη στην κατηγορία η μία εμφάνιση του παίκτη...πχ ο Οσιμεν όταν πήγε Νάπολι ,ο λουκακου στην Ίνερ ,ο Ικαρντι..
Είναι συνήθης τακτική στο εξωτερικό...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitrisou την Τετ 17 Δεκ 2025, 15:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
sakis_the_fraud
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Hayate έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:27 Για Λαμπρου τι λέτε?
Aνταλλαγη με Ιβανουσετς
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

Franky έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 15:34
Dimitrisou έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 15:20 Εγώ διάβασα χθες για τον μαροκινό ότι η οψιόν θα ήταν υποχρεωτική...μπορεί να ήταν και παπατζα..
Δεν έχω καταλάβει ΠΟΤΕ τι σημαίνει δανεισμός με υποχρεωτική ρήτρα.

Αν μπορέσει κάποιος να μου το εξηγήσει και να μου δώσει παραδείγματα δανεικων παικτών με υποχρεωτική ρήτρα για να καταλάβω τι σημαίνει.
zaroury φετος στον βαζελο . συμφωνεις απευθειας ποσο μεταγραφης ερχεται δανεικος και η συμφωνια πχ λεει αν ο παιχτης κανει 20 συμμετοχες σε ολες τις διοργανωσεις ενεργοποιειτε η ρητρα αμεσα ή αν περασεις ευρωπη ξερω γω η ρητρα ενεργοποιειτε αμεσα και εκει μετα παιζουν αλλα σε ομαδες που δεν θελουν τελικα να τους κρατησουν ειναι κατι σαν τα +1 παικτων που ειναι ηδη στην ομαδα
These users thanked the author Polichni1926 for the post (total 2):
sakis_the_fraud, Franky
black death

Δημοσίευση από black death »

Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 15:38 Λογιστικό τρικ για να μεταφέρεις τα έξοδα μιας μεταγραφής, στον ισολογισμό του επόμενου έτους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μεταγραφή Μπαπέ απο Μονακό στην Παρί.
Η ρήτρα βασει επιτυχιας, πχ ακαντζι στην ιντερ αν παρει πρωτάθλημα γινεται υποχρεωτική.
These users thanked the author black death for the post:
sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο φορ που μπορούσαμε να κλείσουμε από το Σεπτέμβριο τι έγινε τελικα;
These users thanked the author joshua for the post:
Logistis
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Καλά είναι αυτός … εμείς δεν είμαστε ..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

smoothcriminal1926 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 14:33
sourmenetes έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 14:27 Δηλαδή η χάρτινη αν εμπαινε η κεφάλια του ανσαριφαρντ τελευταίο δευτερόλεπτο θα έλεγε

Άντε άσε μας ρε Ρούλη

Ρε είμαστε με τα καλά κάποιοι εδώ μέσα;;

Σου φταίει ο προγραμματισμός που δεν κέρδισες τη Λαμία δηλαδή;;

Μάγκες κοφτε τις μαλακιες!!
Ρε φίλε αθλητισμός είναι. Προφανώς δεν γίνονται να σου βγουν όλα και προφανώς θα υπάρχουν και επιλογές που δεν θα βγούν. Αυτό που λέμε είναι ότι ένας όσο γίνεται πιο σωστός προγραμματισμός ελαχιστοποιεί στο ελάχιστο τις πιθανότητες να στραβώσει το πράγμα. Μην παίρνεις μεμονωμένα ένα ματς. Ο προγραμματισμός γίνεται για όλη την χρόνια.
Δε διαφωνώ σε αυτο
These users thanked the author sourmenetes for the post:
smoothcriminal1926
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Χθες, δηλαδή 12 ώρες πριν.. , διαβάζαμε πως ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε δανεικό έναν Μαροκινό (Amine El Ouazzani) από την Μπράγκα, αλλά ο τύπος τραυματίστηκε και γι' αυτό λέει πήγαμε στη λύση.. Γερεμέγιεφ.

Σήμερα, δηλαδή 12 ώρες μετά, βγαίνει ο ας πούμε Νο.1 "κυβερνητικός" δημοσιογράφος Κόλκας και λέει "δεν ήθελε ο ΠΑΟΚ να πάρει 2ο δανεικό φορ, γιατί είχε ήδη δανεικό τον Γιακουμάκη". Εδώ το λινκ:

Πέρα από το ότι αυτό δεν βγάζει κανένα νόημα, λες και υπάρχει περιορισμός στους δανεικούς, προκύπτουν και άλλα ερωτήματα.

Ο Μαροκινός είναι 24 χρονών.
Ο Μαροκινός αγοράστηκε πριν 1.5 χρόνο για 3.5 εκατομμύρια.
Ο Μαροκινός είχε συμβόλαιο κοντά στα 500.000 ευρώ ετησίως, άρα στον ΠΑΟΚ ΑΠΟΚΛΕΙΤΑΙ να έπαιρνε κάτω από 1 χαρτί. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
Ο Μαροκινός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028 και ρήτρα αποδέσμευσης 50 εκατομμυρίων.
Ο Μαροκινός έχει παίξει φέτος κοντά 1000 λεπτά μπάλας, που σημαίνει πως ακόμα και αν δεν λογίζεται βασικός, σίγουρα δεν είναι εκτός ρόστερ.
Πόσο θα τον πουλούσε δηλαδή η Μπράγκα; Να πούμε 4 εκατομμύρια ή να βάλω λιγότερα;

Και ας πούμε πως ο ΠΑΟΚ είχε τη διάθεση να δώσει 4 εκατομμύρια για φορ και κατέληξε στον Γερεμέγιεφ που:
Είναι 32 χρονών.
Έχει παίξει κοντά 1.800 λεπτά μπάλας τα τελευταία 2.5(!) χρόνια.
Δεν έχει καμία σχέση σε χαρακτηριστικά με τον Μαροκινό. ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ.
Θα έρθει ελεύθερος.
Θα πάρει (λέει ο Κόλκας) κοντά στα 400.000 ευρώ.

Εικόνα Α: Μαροκινός
Εικόνα Β: Γερεμέγιεφ
Κοινά στοιχεία: ΚΑΝΕΝΑ.

Επίσης στα λεγόμενα του ο Κόλκας (και είναι καλό να τα προσέχουμε αυτά) ανέφερε πολλές φορές το όνομα του προπονητή μας!
Ήθελε λέει ο φορ να είναι εδώ 1η Γενάρη..
Προκρίθηκε λέει η περίπτωση του Γερεμέγιεφ από τον Λουτσέσκου... (ποιον; αυτόν που θα προτιμούσε να παίζει 100 χρόνια με τον 1.70 ύψους Μπράντον Τόμας και του αρκούσε το ότι πίεζε ασταμάτητα τον αντίπαλο, ενώ ο Γερεμέγιεφ για να φτάσει από το κέντρο στην αντίπαλη περιοχή μπορεί να θέλει 3.5 λεπτά).
Και το ένα ο Λουτσέσκου και το άλλο ο Λουτσέσκου, τσουπ καταλήξαμε στο ότι "ο προπονητής τον ήθελε". Ευτυχώς δεν ακούσαμε - διαβάσαμε πως τον ζήτησε και ονομαστικά..

Εντάξει είμαστε; Εντάξει. Άλλο ένα φόρτωμα στον προπονητή loading..
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 5):
DonnieMcGrath, PAOK4SWE, smoothcriminal1926, margas, The_Analyst_4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”