Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Αδελφέ ηρέμησε.....Η είδηση είναι πολύ καλή.Ο ΠΑΟΚ θα γίνει ενιαίος.Στο τέλος 1 ψηφοδέλτιο θα κατεβεί να το ξέρεις.Μη σου πω και ο Παπαδόπουλος θα μπεί στο ψηφοδέλτιο στο τέλος.Πάντως η στήριξη του ζαγοράκη στον κατσαρή κάτι λέει.Εξάλλου ο κατσαρής βοήθησε να έρθει ο ζαγοράκης να το ξέρεις.Σου λέω ότι ο κατσαρής είναι πολύ χαμηλών τόνων και πολλές φορές εκτίθεται πολύ αρνητικά.Όμως έχει βάλει λεφτά στον ΠΑΟΚ να το ξέρεις..

μια χαρα ξερω...Εγω κολοτουμπες δεν κανω...
Και δεν θα κανω τωρα γιατι ο Ζαγορακης τον πιστευει...
Και δεν θα κανω τωρα γιατι ο Ζαγορακης τον πιστευει...
Καλά ρε συ D.A.A.T,πίστευες ότι ο ζαγοράκης δεν θα στήριζε κατσαρή δηλαδή???Αφού αυτός μαζί με συνδεσμίτες τον έφεραν στον ΠΑΟΚ.Η σχέση ΠΑΕ και ΑΣ είναι πάρα πάρα πολύ καλή.Απλά τώρα η ΠΑΕ θα βάλει χέρι ουσιαστικά στον ΑΣ.Ο κατσαρής θα βάλει και άλλους νέους ανθρώπους στο ψηφοδέλτιο του.Ότι έκανε λάθη ο κατσαρής έκανε αδελφέ.Αλλά το μεγάλο αγκάθι που λέγεται ποδόσφαιρο έχει λυθεί.Αν λυθεί και το μπάσκετ θα είμαστε πολύ καλα.Στα άλλα τμήματα του ερασιτέχνη ο κατσαρής θα πρέπει να τα δει με πολύ μεγαλύτερη σοβαρότητα.!!!

Αν θεωρεις οτι ο τιμιος αλλα ανικανος Κατσαρης ειναι λυση ενω τοσα χρονια εχει κανει 200 λαθη εχεις δικαιωμα να το πιστευεις..Εγω δεν ειπα να τον αφορησει κανενας ,ουτε να μην τον εχει ο Ζαγορακης φιλος..Αλλα για ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΟΚ δεν κανει...
Απλα βολευει την ΠΑΕ..Εγω λεω την αποψη μου και την λεω ξεκαθαρα.Δεν εχει σχεση με το ποσο αγαπαω τον Ζαγορακη και το ποσο τον ευγνομωνω για αυτα που εκανε...Οσο για τους συνδεσμιτες που τον επεισαν και τωρα με το νου τους ελεγχουν τα παντα και νομιζουν οτι πρεπει να ξερουν τις μεταγραφες και οτι σε αυτους οφειλουμε το τι κανει ο Ζαγορακης (λες και αυτος ειναι 5 χρονων) ασε να μη τρωω εγω παπα..Λιγες γνησιες φωνες συνδεσμιρων εχουν μεινει..Και αυτοι ειμαι σιγουρος οτι ξερουν οτι ο Κατσαρης ειναι ενας τιμιος ΠΑΟΚτσης ,ο οποιος δεν ειναι ικανος για την προεδρεια του ΑΣ ,ειτε τον γουσταρει ο Θοδωρος ,ειτε οχι..
Συγγνωμη εαν κουρασα
Απλα βολευει την ΠΑΕ..Εγω λεω την αποψη μου και την λεω ξεκαθαρα.Δεν εχει σχεση με το ποσο αγαπαω τον Ζαγορακη και το ποσο τον ευγνομωνω για αυτα που εκανε...Οσο για τους συνδεσμιτες που τον επεισαν και τωρα με το νου τους ελεγχουν τα παντα και νομιζουν οτι πρεπει να ξερουν τις μεταγραφες και οτι σε αυτους οφειλουμε το τι κανει ο Ζαγορακης (λες και αυτος ειναι 5 χρονων) ασε να μη τρωω εγω παπα..Λιγες γνησιες φωνες συνδεσμιρων εχουν μεινει..Και αυτοι ειμαι σιγουρος οτι ξερουν οτι ο Κατσαρης ειναι ενας τιμιος ΠΑΟΚτσης ,ο οποιος δεν ειναι ικανος για την προεδρεια του ΑΣ ,ειτε τον γουσταρει ο Θοδωρος ,ειτε οχι..
Συγγνωμη εαν κουρασα
Συμφωνώ μαζί σου για τους ντεμέκ συνδεσμίτες που νομίζουν πως διοικούν.Αλλά τώρα τα πράγματα αλλάζουν με την παρουσία βιολίδη...Έκανε πολλά λάθη ο κατσαρής είναι αλήθεια δεν αντιλέγω...απλά αν έχει δίπλα του ικανούς συνεργάτες και με τα φράγκα που βάζει θα πάμε καλά.Και το κυριότερο θα γίνει και το γήπεδο σωστά...

Μακαρι..αλλα με συγχωρεις,,Για να κερδισει ο Κατσαρης την εμπιστοσυνη μου πρεπει να δω πραξεις..
Αυτος ΔΕΝ ελεγχε ποτε Γουμενοπαγωνηδες...
Αυτος αφησε την γνωστη παρεα να διαλυσει το μπασκετ...
Εαν αυτος καταφερει να κανει τα αναποδα τωρα πραγματικα το ευχομαι..Αλλα αφησε με να τον φοβαμαι..
Αυτος ΔΕΝ ελεγχε ποτε Γουμενοπαγωνηδες...
Αυτος αφησε την γνωστη παρεα να διαλυσει το μπασκετ...
Εαν αυτος καταφερει να κανει τα αναποδα τωρα πραγματικα το ευχομαι..Αλλα αφησε με να τον φοβαμαι..
να κατεβει 1 ψηφοδελτιο με πολλα νεα προσωπα συμμετοχη ολων των παραταξεων και βιολιδη αντιπροεδρο......και ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ....
αδερφε και εγω καταλογιζω πολλα λογω ανικανοτητας και οχι προθεσεων στον
κατσαρη ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΡΕΜΟΣ ΟΤΑΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡ ΚΑΙ ΒΙΟΛΙΔΗ.....
κατσαρη ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΡΕΜΟΣ ΟΤΑΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡ ΚΑΙ ΒΙΟΛΙΔΗ.....
Αντιλαμβανομαι τι εννοεις,..Αλλα εγω θα νοιωθω ηρεμος αν ο Κατσαρης απλα πηγαινει γηπεδο,παιρνει διαρκειας και ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ...
- fireblade4
πως γινεται να εισαι μια χαρα να γυρνας σπιτι να ανοιγεις ραδιοφωνο και να γυρναν τα μυαλα σου σε ενα λεπτο δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται.Για μενα προσωπικα γκαγκατσης-κατσαρης-σαλπιγκιδης ειναι ανεπιθυμιτοι στον ΠΑΟΚ.Καναμε μια καινουργια αρχη πριν δυο χρονια μην το γαμ....ουμε τωρα.
Photis έγραψε:Αδελφέ ηρέμησε.....Η είδηση είναι πολύ καλή.Ο ΠΑΟΚ θα γίνει ενιαίος.Στο τέλος 1 ψηφοδέλτιο θα κατεβεί να το ξέρεις.Μη σου πω και ο Παπαδόπουλος θα μπεί στο ψηφοδέλτιο στο τέλος.Πάντως η στήριξη του ζαγοράκη στον κατσαρή κάτι λέει.Εξάλλου ο κατσαρής βοήθησε να έρθει ο ζαγοράκης να το ξέρεις.Σου λέω ότι ο κατσαρής είναι πολύ χαμηλών τόνων και πολλές φορές εκτίθεται πολύ αρνητικά.Όμως έχει βάλει λεφτά στον ΠΑΟΚ να το ξέρεις..
Ας έκανε και διαφορετικά τότε και δεν ξέρουμε αν θα ζούσε σήμερα...
- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
"Ακομα δεν τον ειδαμε και Γιαννη τον βαφτισαμε". Εχει να πεσει ακομα πολυ νερο στο μυλο των φημων μεχρι τις περιβοητες εκλογες σε Ερασιτεχνη για εκλογη νεας διοικησης.
Οπως και να 'χει, η σημερινη φημη ειναι τραγικη για τον ΠΑΟΚ.
Ο Κατσαρης ειναι ενας ανθρωπος που ασχολειται γυρω στα 20 χρονια τωρα με τα κοινα του ΠΑΟΚ και εχει καταστρεψει απειρα τμηματα του.
Ενω ταυτοχρονα, στο ρολο του Προεδρου του Α.Σ. που ελεγχει οχι μονο δεν ανταποκριθηκε, αλλα και εκανε συχνα πλατες σε ανθρωπους που κατεστρεψαν στο παρελθον και την ΠΑΕ και την ΚΑΕ.
Οποιαδηποτε στηριξη, αν τελικα συμβει κατι τετοιο, απο πλευρας Ζαγορακη στον Κατσαρη στις επικειμενες εκλογες του Ερασιτεχνη θα προκαλεσει δικαια αντιδρασεις.
Προσωπικα θεωρω πως Κατσαρης και υγιης Ερασιτεχνης ΠΑΟΚ δεν συμβαδιζουν. Με η χωρις στηριξη Ζαγορακη.
Οπως και να 'χει, η σημερινη φημη ειναι τραγικη για τον ΠΑΟΚ.
Ο Κατσαρης ειναι ενας ανθρωπος που ασχολειται γυρω στα 20 χρονια τωρα με τα κοινα του ΠΑΟΚ και εχει καταστρεψει απειρα τμηματα του.
Ενω ταυτοχρονα, στο ρολο του Προεδρου του Α.Σ. που ελεγχει οχι μονο δεν ανταποκριθηκε, αλλα και εκανε συχνα πλατες σε ανθρωπους που κατεστρεψαν στο παρελθον και την ΠΑΕ και την ΚΑΕ.
Οποιαδηποτε στηριξη, αν τελικα συμβει κατι τετοιο, απο πλευρας Ζαγορακη στον Κατσαρη στις επικειμενες εκλογες του Ερασιτεχνη θα προκαλεσει δικαια αντιδρασεις.
Προσωπικα θεωρω πως Κατσαρης και υγιης Ερασιτεχνης ΠΑΟΚ δεν συμβαδιζουν. Με η χωρις στηριξη Ζαγορακη.
-
Προτάθηκε, λέει, ο Ηλίας Βιολίδης ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Κατσαρή, ανεπιβεβαίωτη προς το παρόν είδηση από ραδιο.