Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
montekristo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από montekristo »

aklautos4 έγραψε:Το συμβολαιο του Βιγιαρ ληγει απο οτι βλεπω το επομενο καλοκαιρι λογικα η ρομα δεν ψηνεται να τον ανανεωσει και θελει να παρει ενα ποσο απο καποιον τωρα. Οσο δεν πληρωνουμε για τον παιχτη και απλα τον ζηταμε δανεικο γιατι να μας τον δωσουν οι αλλοι Ιουνιο μηνα ξερω γω αφου υπαρχει ενα ενδεχομενο να σκασει αυριο καποιος να τους πει παρτε 1 μυριο και φερτε τον σαν μεταγραφη. Επισης ολα τα ρεπορταζ ελεγαν-λενε οτι παμε για ηλικιακα 28+ παιχτες με εμπειρια, αυτος βλεπω ειναι 25.
Αν τους μεινει αμανατι ο παιχτης τοτε
ισως τον παρουμε ελευθερο αλλα δεν
θα ειναι νωριτερα απ τις 10 Σεπτεμβρη.-

Μακαρι να ζητουσε καποιος κι απο μας
για δανεικους τον Μουργκ η τον Νινουα!
Αλλα δυστυχως αυτοι δεν πωλουνται.-
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Montrealiotis »

rainmaker έγραψε:
Montrealiotis έγραψε: Δεν απογοητεύτηκαν μόνο… «εκδιώχθηκαν» από τους «αισιόδοξους» γιατί περίγραφαν την επιεικώς ασυνεννοησία που υπάρχει στην ΠΑΕ
Ψεμα και μην το συνεχίσεις
Το «εκδιώχθηκαν» ήταν μέσα σε εισαγωγικά. Ο Ginola είχε πει ότι του είχαν επιτεθεί γιατί μηλιές για την ασυνεννοησία που επικρατούσε στην ΠΑΕ.
Με συγχωρείς, αλλά δεν λέω ψέμματα και ούτε έχω καμία διάθεση να δημιουργήσω εντυπώσεις.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Καλά Και εμένα μου επιτίθεται ο τζόσουα συνέχεια.
Πάει να πει αυτό ότι θα έχω εκδιωχθεί από το φόρουμ αν σταματήσω να γράφω?
Miles

Δημοσίευση από Miles »

renegade έγραψε:
joshua έγραψε:Εν τω μεταξύ έστω ότι ενδιαφερομαστε όντως σοβαρα για τον Μισιτζαν. Γιατί ακριβώς δεν κλείνει και μιλάνε για προσπάθεια να κλείσει; Ούτε αυτον;;;; Ελπίζω να κοιτάμε ακόμα κάτι καλύτερο...
Πες ότι εσύ ήσουνα ο τεχνικός διευθυντής.
Θα τον έκλεινες το συγκεκριμένο παίκτη ακόμα και να τον ήθελες πολύ?
Το γεγονός ότι ενδιαφερόμαστε και σκεφτόμαστε την προσθήκη του συγκεκριμένου παίκτη, δείχνει και το μπάχαλο στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή το αγωνιστικό τμήμα...με κύριο υπεύθυνο τον προπονητή.
Γιατί κύριε μου δίνεις το ok για έναν παίκτη όπου το κύριο προσόν του είναι η τρίπλα. Είναι ένας παίκτης που ακόμα και στην Μπουντεσλίγκα έχει το ελεύθερο να πηγαίνει συνέχεια στο ένας με έναν... Τόσο ελεύθερο πού ήτανε σε ολόκληρη την Μπουντεσλίγκα πέμπτος πίσω μόνο από παίκτες όπως Ο κομαν,ο κονομπλιανκα ,ο Σάντσο και ο πουλισιτς .
Με έναν προπονητή όπως σου λουτσέσκου και το στυλ παιχνιδιού του... αυτομάτως το κύριο προσόν του εξαφάνιζε.
Άρα για αυτόν και μόνο τον λόγο η επιλογή του συγκεκριμένου παίκτη κρίνεται λάθος εξαρχής
Δηλαδή ο προπονητής απαγορεύει την τρίπλα; Πόσες φορές βρέθηκαν Νάρεϋ και Ζίφκο ένας μ' έναν και δεν κατάφεραν να περάσουν στα πλάγια; Εκτός αν εννοείς ο παίχτης να περνάει τον έναν μετά τον άλλον μέχρι να φτάσει στο τέρμα μπροστά.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Με τον ίδιο προπονητή ο Μιτριτσα έκανα παρελάσεις και με τον ίδιο προπονητή ο Τάισον κάνει το ίδιο .

Sent from my iPhone using Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Υπάρχουν προπονητές που επιτρέπουν ελεύθερο στυλ παιχνιδιού μεσοεπιθετικά... και υπάρχουνε προπονητές που δεν επιθυμούν και δεν δίνουν αυτήν την ελευθερία στους παίκτες τους.
Ε τι να κάνουμε τώρα ο λουτσέσκου ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.
Ούτε αποκλειστικά κακό είναι κάτι τέτοιο αλλά ούτε και μυστικό.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

renegade έγραψε:Καλά Και εμένα μου επιτίθεται ο τζόσουα συνέχεια.
Εντάξει πες ότι χρησιμοποίησα λάθος λέξη.
Για αυτό και τα εισαγωγικά.
dev

Δημοσίευση από dev »

κολκας ειπε οτι για φορ ασχολειται ο ιδιος ο Ιβαν ο Γιωργης και με γνωση Λουτσε.

συνεπως θα ρωτησουν σιγουρα Μιρτσεα και ισως δουν καποιον Ρωσο η απο ρωσικη ομαδα
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Είτε ελεύθερο είτε μη ελεύθερο δεν γίνεται ο εξτρέμ να μην χρειαστεί και την τρίπλα, είναι απαραίτητο προσόν, διασπά άμυνες ευκολότερα. Είναι υπερβολή αυτό που λες ότι ο προπονητής δεν γουστάρει τέτοιους παίχτες, ίσα ίσα που εκθείαζε τον Μιτρίτσα ακριβώς γι' αυτό.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

dev έγραψε:κολκας ειπε οτι για φορ ασχολειται ο ιδιος ο Ιβαν ο Γιωργης και με γνωση Λουτσε.

συνεπως θα ρωτησουν σιγουρα Μιρτσεα και ισως δουν καποιον Ρωσο η απο ρωσικη ομαδα
Μα πριν 3 ωρες δεν έπαιζε φράγκο!

Μάλλον θα βρήκε το 2ο σακάκι ο Ιβάν και θα είχε κανένα ψιλό μέσα...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

renegade έγραψε:Υπάρχουν προπονητές που επιτρέπουν ελεύθερο στυλ παιχνιδιού μεσοεπιθετικά... και υπάρχουνε προπονητές που δεν επιθυμούν και δεν δίνουν αυτήν την ελευθερία στους παίκτες τους.
Ε τι να κάνουμε τώρα ο λουτσέσκου ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.
Ούτε αποκλειστικά κακό είναι κάτι τέτοιο αλλά ούτε και μυστικό.
Δηλαδη ο Λουτσε εφερε τον Μιτριτσα και τον Ταισον για να μαρκαρουν;
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Λένε ότι ξανά μπαίνει στο κάδρο ο Μπαμπα Ραχμαν και είναι θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος από την Τσελσι.
Ο https://www.transfermarkt.com/tiemoue-b ... ler/182618 έχει μείνει ήδη ελεύθερος. Δεν μας κάνει άραγε; Αν και λογικά έχει υψηλό κασε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:Καλά Και εμένα μου επιτίθεται ο τζόσουα συνέχεια.
Τι εκανα εγω λεει?
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

chri5ti9 έγραψε:Γίνεται απλά να πάρουμε νορμαλ παίκτες; Δε θέλω παικταράδες . Και με στυλ Ελιασον-Συμανσκι είμαι χαρούμενος . Να παίζει πάντα 6-7 με 500-600 χιλιάρικα . Να ησυχάσει το κεφάλι μου . Όχι στοιχήματα , όχι παικταράδες που δεν έρχονται .
Φέρε τον Τούρκο Βουκεφάλα.
Φέρε μου τον Σουριναμεζο
Τον Μπαμπά.
Κάτι νορμαλ .
Δεν μας πηγαίνουν τα εξεζητημένα .
Ασχημοφατσες και νορμαλ ποδοσφαιριστές .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Πολύ σωστός. Μπορεί να είναι αντιδημοφιλής αυτη η άποψη αλλά ειναι η πλέον λογική.
Και θα γίνω πιο συγκεκριμένος.
Φέρνεις για φορ Λοζάνο και Πρέβλιακ που προέρχονται από μέτρια χρονιά και λογικά δεν θα έχουν μεγάλες απαιτήσεις. Μπορείς επίσης να δεις για Βαν Ντοστ.
Φέρνεις τον Σουριναμέζο για να κλείσεις από αριστερά.
Και ένα αριστερό μπακ. π.χ. Μπαμπά ή όποιος τέλος πάντων είναι.
Χαφ τον Spierings που είχε φέτος με την Τουλούζ 43 συμμετοχές 3 γκολ.
https://www.transfermarkt.com/stijn-spi ... ler/241501
Και το ωραίο είναι ότι σύμφωνα με το capalogy είχε καθαρό συμβόλαιο μόλις 90 χιλιάρικα.
https://www.capology.com/club/toulouse/salaries/
Ετσι για να μην λένε μόνο για τον Μισιτζιάν...
Αυτά είναι τα βασικά που πρέπει να γίνουν.

Κι αμα πουλήσεις μετά κανά Κωνσταντέλια φέρνεις κοιτάς και ψἀχνεις και τα πιο ψηλά ράφια για να χαρεί και το πόπολο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Τετ 21 Ιουν 2023, 21:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και εγω παντως αναρωτιεμαι ποιου προταση ειναι ο Μισιτζαν.Μποτο και Λουτσεσκου δυσκολα παντως...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”