εγω θα ελεγα να ρισκαρουμε λιγο, να μην κανουμε καμια μεταγραφη...την γανδη την περνας και χωρις μεταγραφες, την μπενφικα δεν την περνας ουτε με μεταγραφες, οποτε λιγο ρισκο και μετα στους ομιλους ενισχυεται η ομαδα οχι για να τα καταφερει αλλα για να μπορει να ανταπεξελθει σ ολες τις διοργανωσεις...η αποψη μου καθαρα τεχνοκρατικη...ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Φίλε Joshua, για χθες, "έδωσα ρεπό" σε όλο τον Οργανισμό ΠΑΟΚ για να χαρούν τη μεγάλη νίκη - πρόκριση. Από σήμερα το πρωί όμως, θέλω αμεσότητα στις αντιδράσεις...!! Δε θέλω ούτε μία ώρα καθυστέρηση! Δεν έχουμε την πολυτέλεια, γιατί κάθε λεπτό "Σαββιδεικης καθυστερησης", θα είναι υπονομευση του πρότζεκτ...!!!joshua έγραψε:Η αληθεια ειναι παντως πως κατι περιμεναμε να σκασει σημερα...Μια φορα ειχε βασιμες ελπιδες ο Πορκυ να βγει αληθινος αλλα δεν εκατσε ουτε τωρα...
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Πάντως πρέπει να κινηθούμε γρήγορα γιατί καί οι 3 υποψήφιοι αντίπαλοι είναι δυνατοί. Εύχομαι οι διαπραγματεύσεις να τρέχουν στο παρασκήνιο και να δούμε (1) ένα ποιότικό ταχυδυναμικό χάφ, (2) ένα φόρ περιοχής με καλή τεχνική, και ρέ παιδιά (3) έναν τερματοφύλακα που να έχει έξοδο και να μπορεί να παίξει με τα πόδια.
Χρειαζόμαστε και σε άλλες θέσεις αλλά οι 3 παραπάνω είναι απαραίτητες ΤΩΡΑ.
Χρειαζόμαστε και σε άλλες θέσεις αλλά οι 3 παραπάνω είναι απαραίτητες ΤΩΡΑ.
σε μια εξοδο του μεσολογγιου ο ζιφκοβιτς μου θυμισε τον αγωνα με τον ρουλη....ελεος ρε ζιφκοβιτς πιασε με δυναμη την μπαλα
Πάντως και τη Γάνδη να περάσουμε, πάλι στη Μπενφίκα θα πέσουμε, στα πλεί όφ... Οπότε?Athens έγραψε:εγω θα ελεγα να ρισκαρουμε λιγο, να μην κανουμε καμια μεταγραφη...την γανδη την περνας και χωρις μεταγραφες, την μπενφικα δεν την περνας ουτε με μεταγραφες, οποτε λιγο ρισκο και μετα στους ομιλους ενισχυεται η ομαδα οχι για να τα καταφερει αλλα για να μπορει να ανταπεξελθει σ ολες τις διοργανωσεις...η αποψη μου καθαρα τεχνοκρατικη...ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Φίλε Joshua, για χθες, "έδωσα ρεπό" σε όλο τον Οργανισμό ΠΑΟΚ για να χαρούν τη μεγάλη νίκη - πρόκριση. Από σήμερα το πρωί όμως, θέλω αμεσότητα στις αντιδράσεις...!! Δε θέλω ούτε μία ώρα καθυστέρηση! Δεν έχουμε την πολυτέλεια, γιατί κάθε λεπτό "Σαββιδεικης καθυστερησης", θα είναι υπονομευση του πρότζεκτ...!!!joshua έγραψε:Η αληθεια ειναι παντως πως κατι περιμεναμε να σκασει σημερα...Μια φορα ειχε βασιμες ελπιδες ο Πορκυ να βγει αληθινος αλλα δεν εκατσε ουτε τωρα...
- bersekeros
Aye 4 αν περάσουμε Γάνδη θα παίξουμε με το ζευγάρι της Δυναμό Κιέβου. Στα πλέι όφ είναι από τώρα γνωστά τα ζευγάρια λόγω κλειδάριθμου μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών για να μην συναντηθούν μεταξύ τους:
Ζευγάρι Μπενφίκας - Κράσνονταρ
Ζευγάρι Δυναμό Κιέβου - Ζευγάρι Γάνδης
Έχει αναλυθεί διεξοδικά στο τόπικ Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA: viewtopic.php?f=275&t=5267&start=4035#p1727165
Ζευγάρι Μπενφίκας - Κράσνονταρ
Ζευγάρι Δυναμό Κιέβου - Ζευγάρι Γάνδης
Έχει αναλυθεί διεξοδικά στο τόπικ Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA: viewtopic.php?f=275&t=5267&start=4035#p1727165
Ουτε τη γανδη περναμε χωρις μεταγραφες,ουτε με τη Μπενφικα ειμαστε καταδικασμενοι με η χωρις μεταγραφες.Το σιγουρο ειναι οτι ο σχεδιασμος πρεπει να προχωρησει ανεξαρτητως πλεον Ευρωπης.Οκ καταλαβαινω σε ενα βαθμο την πιεση που υπηρχε μεχρι τον αγωνα με την Μπεσικτας αλλα πλεον με τους ομιλους Γιουροπα εξασφαλισμενους κατι που αποτελουσε βασικο στοχο της ομαδας μπορουμε με ηρεμια να διαμορφωσουμε το ροστερ στα λογικα πλαισια που εξαρχης ειχαν τεθει.Κανεις δεν περιμενε φετος υπερβολες οπως θα ηταν λαθος να περιμενουμε τετοιες αν τυχον περασουμε σε ομιλους ΤσΛ.
Υ.Γ Θα πω αλλη μια φορα πως το παιχνιδι με τους Τουρκους δεν αποτελει δειγμα αξιο για εξαγωγη συμπερασματων.
Υ.Γ Θα πω αλλη μια φορα πως το παιχνιδι με τους Τουρκους δεν αποτελει δειγμα αξιο για εξαγωγη συμπερασματων.
Με προλαβε ο tzelas.
Αποσπασμα απο contra rhttps://www.contra.gr/podosfairo/o-paok-paei-gi ... 02744.html
Στα playoffs, το ζευγάρι όπου θα ανήκει η Μπενφίκα και αυτό που θα ανήκει η Ντινάμο θα βρεθούν στους ισχυρούς, ενώ το ζευγάρι όπου θα ανήκει η Γάνδη καθώς και η Κρασνοντάρ θα βρεθούν στους ανίσχυρους. Οπότε, η Κρασνοντάρ θα οριστεί με το ζευγάρι όπου ανήκει η Μπενφίκα και το ζευγάρι που ανήκει η Ντινάμο θα οριστεί με το ζευγάρι που ανήκει η Γάνδη. Κατά συνέπεια, αν ο ΠΑΟΚ κληρωθεί με την Μπενφίκα στον 3ο προκριματικό γύρο και την αποκλείσει, τότε στα playoffs θα αντιμετωπίσει την Κρασνοντάρ. Αν ο ΠΑΟΚ κληρωθεί με την Ντινάμο στον 3ο προκριματικό και την αποκλείσει, τότε θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι της Γάνδης (είτε Γάνδη-Άλκμααρ είτε Γάνδη-Ράπιντ). Αντιστοίχως, αν κληρωθεί με τη Γάνδη και την αποκλείσει, τότε θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι της Ντινάμο (είτε Ντινάμο-Άλκμααρ είτε Ντινάμο-Ράπιντ).
Οπως ειπε κ ο joshua η Μπενφικα δεν ειναι φοβητρο. Ισως η Ντιναμο πιο δυνατη.
Αν δεν κανεις τωρα μεταγραφες, να βγάλεις κ την επενδυση απο την εισοδο στους ομιλους, πότε?
Η ομαδα θελει αμεσα τουλαχιστον 1 παικτη
Αποσπασμα απο contra rhttps://www.contra.gr/podosfairo/o-paok-paei-gi ... 02744.html
Στα playoffs, το ζευγάρι όπου θα ανήκει η Μπενφίκα και αυτό που θα ανήκει η Ντινάμο θα βρεθούν στους ισχυρούς, ενώ το ζευγάρι όπου θα ανήκει η Γάνδη καθώς και η Κρασνοντάρ θα βρεθούν στους ανίσχυρους. Οπότε, η Κρασνοντάρ θα οριστεί με το ζευγάρι όπου ανήκει η Μπενφίκα και το ζευγάρι που ανήκει η Ντινάμο θα οριστεί με το ζευγάρι που ανήκει η Γάνδη. Κατά συνέπεια, αν ο ΠΑΟΚ κληρωθεί με την Μπενφίκα στον 3ο προκριματικό γύρο και την αποκλείσει, τότε στα playoffs θα αντιμετωπίσει την Κρασνοντάρ. Αν ο ΠΑΟΚ κληρωθεί με την Ντινάμο στον 3ο προκριματικό και την αποκλείσει, τότε θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι της Γάνδης (είτε Γάνδη-Άλκμααρ είτε Γάνδη-Ράπιντ). Αντιστοίχως, αν κληρωθεί με τη Γάνδη και την αποκλείσει, τότε θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι της Ντινάμο (είτε Ντινάμο-Άλκμααρ είτε Ντινάμο-Ράπιντ).
Οπως ειπε κ ο joshua η Μπενφικα δεν ειναι φοβητρο. Ισως η Ντιναμο πιο δυνατη.
Αν δεν κανεις τωρα μεταγραφες, να βγάλεις κ την επενδυση απο την εισοδο στους ομιλους, πότε?
Η ομαδα θελει αμεσα τουλαχιστον 1 παικτη
εντελως μπακαλικα, απλα για να καταληξω καπου: αν με βαση το περσινο ροστερ και τα οικονομικα δεδομενα που το συνοδευαν εχουμε ελαφρυνει ενα ταληρο και εχουμε συν 8μιση απο γιουροπα, ειμαστε 3,5 πανω. δεν εχουμε ομως τα εσοδα απο τα διαρκειας κτλ που θα ταν κανα ταληρο τουλαχιστον λεω εγω, οποτε ειμαστε 1.5 κατω, σε σχεση με περσι. και περσι ειμασταν κανα δεκαρικο μεσα αν δεν κανω λαθος. αρα θελουμε κανα δεκαρικο απο πωλησεις για να αντικαταστησουμε χωρις αγορα και μετα την ελαφρυνση στη φορολογια τους αποχωρησαντες.
χοντρικα παντα, χωρις καμια υπεραναλυση. σιγουρα υπαρχουν και αλλα συν πλην αλλα θεωρω οτι δεν αλλαζουν τη συνολικη εικονα. αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι δεν μας εδωσε αερα η οικονομικη ανασα απο το γιουροπα για να κανουμε ανοιγματα, απλα μαζευει καπως την τρυπα απο τα μειωμενα εσοδα που θα εχουμε αυτη τη χρονια απο την απουσια του κοσμου απο τα γηπεδα, και το χρυσοπληρωμενο ροστερ. εχει δουλεια και δρομο ακομη για να φτασουμε στο σημειο να πουμε οτι μπορουμε να κανουμε πιο ανετα κινησεις.
χοντρικα παντα, χωρις καμια υπεραναλυση. σιγουρα υπαρχουν και αλλα συν πλην αλλα θεωρω οτι δεν αλλαζουν τη συνολικη εικονα. αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι δεν μας εδωσε αερα η οικονομικη ανασα απο το γιουροπα για να κανουμε ανοιγματα, απλα μαζευει καπως την τρυπα απο τα μειωμενα εσοδα που θα εχουμε αυτη τη χρονια απο την απουσια του κοσμου απο τα γηπεδα, και το χρυσοπληρωμενο ροστερ. εχει δουλεια και δρομο ακομη για να φτασουμε στο σημειο να πουμε οτι μπορουμε να κανουμε πιο ανετα κινησεις.
Μα δεν περιμενει κανεις καποιο ανοιγμα.Ζητημα να γινουν 1-2 κινησεις που να μην συνδεονται με πωλησεις.
Υ.Γ jibbie ξεχνας και την μειωση της φορολογιας.
Υπάρχει φυσικά και το ακραίο σενάριο ότι δεν θα γίνουν μεταγραφές και οι τρύπες θα καλυφθούν όλες από τις ακαδημίες μας. Πχ στα χάφ υπάρχουν Χατζηστραβός Τσιγγάρας. Στα αριστερά ο Μπαλογιάννης. Στα φόρ ο Κούτσιας, κλπ κλπ.
Οι Σαββιδαίοι είναι των άκρων και δεν ξέρουμε τί οδηγίες έχουν δώσει στον Ρέμπε. Εγώ αν δεν δώ μεταγραφές πριν το επόμενο μάτς θα αρχίσω να πιστεύω πιό πολύ σε αυτό το σενάριο. Φυσικά εξαιρούνται κινήσεις με πολύ νέους (σαν τον Γεωργιανό). Αυτές θα γίνονται όταν βρίσκονται οι παίκτες.
Οι Σαββιδαίοι είναι των άκρων και δεν ξέρουμε τί οδηγίες έχουν δώσει στον Ρέμπε. Εγώ αν δεν δώ μεταγραφές πριν το επόμενο μάτς θα αρχίσω να πιστεύω πιό πολύ σε αυτό το σενάριο. Φυσικά εξαιρούνται κινήσεις με πολύ νέους (σαν τον Γεωργιανό). Αυτές θα γίνονται όταν βρίσκονται οι παίκτες.
την ανεφερα ρε συ, στο κομματι των προσθαφαιρεσεωνjoshua έγραψε:Μα δεν περιμενει κανεις καποιο ανοιγμα.Ζητημα να γινουν 1-2 κινησεις που να μην συνδεονται με πωλησεις.

- john4serres
Ενταξει ο συγκεκριμενος στο κοντρα ειναι ο μοναδικος καλος των ελληνικων sites.tzelas έγραψε:Πηγή από ψόντρα; Doom τζάμπα καίει η λάμπα
Αλλα και παλι πιο αναλυτικα ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ απο το τοπικ στο φορουμ δεν θα βρεις.