Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
ΧάχαχαχαχαχαΑποστόληςΑ έγραψε:Έχει γιατρούς η ΠΑΕ να αποφανθούν.
ΕΛΕΟΣ!
Μετά τους προπονητές της εξέδρας εμφανίσαμε και τους γιατρούς της εξέδρας.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έγραψα κατά λέξη: Κατά βάση άπαξcellophan έγραψε:Ξαναδιαβάστε το ρε παιδιά προσεκτικά. Κατά βάση είπε. Και πολύ σωστά.Banksy έγραψε:Το ανάποδο έγραψε. Ότι εμφανίζεται μια φορά μόνο.
Δηλαδή το νόσημα εμφανίζεται σχεδόν πάντοτε μια φορα και μοναδική - δηλαδή μετά από ίαση σπανια επανεμφανίζεται.
Και ο κάθε αναγνώστης κόλλησε στη λέξη που ήθελε να κολλήσει
Κι εγώ από επιστήμονας έγινα Πυθία - ήξεις αφήξεις

Για όσους έχουν όρεξη να διαβάσουν, παραθέτω και πηγή από εξαιρετική ιατρική ιστοσελίδα, γραμμένη για μη ιατρούς
https://www.uptodate.com/contents/react ... e=see_link
Να έρθει λοιπόν το παλικάρι
Αίντε

Ναι αλλά οι γιατροί του φόρουμ λένε αλλά
Και οι γιατροί του μετροπολις λένε αλλά... σιγά μην ξέρει ο Ελβετός .. ράπτοπουλο πιστεύω εγώ ..
Πότε ασχολήθηκε στο ινστα ο Γιωργής με το βολλευ ρε παιδιά για να το κάνει τώρα για το ποδόσφαιρο ήταν το στόρι έχετε κάτι στο μυαλό σας το πιστεύετε το γράφεται εδώ μέσα κ θεωρείται ότι ισχύει έλεος.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Αν ο Ραπτόπουλος ήταν στην Ελβετία θα ήταν υπουργός υγείας αλλά ευτυχώς δε γουστάρει να πάει και μένει εδώ να μας ανοίγει τα ματάκια.
- denyparxeisalio
Είσ' ωραίοςelvetos giatros έγραψε:Έγραψα κατά λέξη: Κατά βάση άπαξcellophan έγραψε:Ξαναδιαβάστε το ρε παιδιά προσεκτικά. Κατά βάση είπε. Και πολύ σωστά.Banksy έγραψε:Το ανάποδο έγραψε. Ότι εμφανίζεται μια φορά μόνο.
Δηλαδή το νόσημα εμφανίζεται σχεδόν πάντοτε μια φορα και μοναδική - δηλαδή μετά από ίαση σπανια επανεμφανίζεται.
Κι εγώ από επιστήμονας έγινα Πυθία - ήξεις αφήξεις![]()
Για όσους έχουν όρεξη να διαβάσουν, παραθέτω και πηγή από εξαιρετική ιατρική ιστοσελίδα, γραμμένη για μη ιατρούς
Αίντε

Το ότι ακούτε Ραπτόπουλο με ξεπερνάει ο τύπος είναι μεγαλύτερος κωλοτουμπας από την ίδια την λέξη
Γύρισα..
τπτ ακόμα;;
Το να ακούς Ραπτόπουλο ποσό μάλλον να τον παίρνεις στα σοβαρά με ξεπερνά
τπτ ακόμα;;
Το να ακούς Ραπτόπουλο ποσό μάλλον να τον παίρνεις στα σοβαρά με ξεπερνά
Γιατρέ, είμαι πολύ προσεκτικός με αυτά που διαβάζω και γράφω και τα Ελληνικά είναι μια ιδαίτερα ακριβής γλώσσα για να μην μπορέσει κάποιος που διαβάζει να ξεχωρίσει την απόλυτη από τη μη απόλυτη δήλωση. Το "κατά βάση άπαξ" και το "μετά από μία ίαση σπάνια εμφανίζεται ξανά", είναι ακριβώς αυτό το σημείο που επέλεξα να κολλήσω όπως θα έκανε ένας ασθενής που θέλει να ξέρει τι τον περιμένει ή ένας επιχειρηματίας που θέλει να ξέρει αν θα επενδύσει. Αυτό λοιπόν που έγραψες σε απλά ελληνικά είναι πως υπάρχει ένα ρίσκο επανεμφάνισης, σπάνιο/μικρό όπως άλλωστε σπάνια είναι από όσο καταλαβαίνω και η ασθένεια του. Σε επόμενο ποστ μου εξήγησα το προβληματισμό μου για το -κατά τη γνώμη μου- λελογισμένο αυτό ρίσκο και πως αναλύεται (καμία σχέση με Ιατρική)elvetos giatros έγραψε:Έγραψα κατά λέξη: Κατά βάση άπαξcellophan έγραψε:Ξαναδιαβάστε το ρε παιδιά προσεκτικά. Κατά βάση είπε. Και πολύ σωστά.Banksy έγραψε:Το ανάποδο έγραψε. Ότι εμφανίζεται μια φορά μόνο.
Κι εγώ από επιστήμονας έγινα Πυθία - ήξεις αφήξεις![]()
Αίντε
Και για να το πω πιο απλά, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε εσύ αλλά ούτε οποιοσδήποτε άλλος γιατρός στον πλανήτη να υπογράψει ένα χαρτί που να βεβαιώνει τη μη επανεμφάνιση της έξαρσης του φαινομένου. Γιατί τα παιδιά που έσπευσαν να διαφωνήσουν, αυτό κατάλαβαν. Με σεβασμό το γράφω στο Ιατρικό σου λειτούργημα και τις επιστημονικές σου γνώσεις.

Αν δεν έπιανε θέση ξένου θα ήθελα πολύ τον Νατχο. Έμπειρος παίχτης με παραστάσεις και καλύπτεις το κενό του Μαουρίτσιο. Στον γαύρο τον φάγανε για το κακό του παιχνίδι στην Τούμπα. Στο οποίο τον είχαν αφήσει μόνο του να μαρκάρει τα κύματα επιθέσεων μας. Με τον Στοχ δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθάει τακτικά την άμυνα, κατά τα άλλα μεγάλη παιχτούρα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν το είπα ως κάτι δεδομένο απλά ως ιδέα βλέποντας τον παίχτη που πήραμε στο βόλεϊ...κ γω θέλω να πιστεύω πως το στορι ήταν για το ποδόσφαιρο με βάση και τα όσα μας είπε ο μάτσο..TheCursed έγραψε:Πότε ασχολήθηκε στο ινστα ο Γιωργής με το βολλευ ρε παιδιά για να το κάνει τώρα για το ποδόσφαιρο ήταν το στόρι έχετε κάτι στο μυαλό σας το πιστεύετε το γράφεται εδώ μέσα κ θεωρείται ότι ισχύει έλεος.
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sourdos4 έγραψε:Αν δεν έπιανε θέση ξένου θα ήθελα πολύ τον Νατχο. Έμπειρος παίχτης με παραστάσεις και καλύπτεις το κενό του Μαουρίτσιο. Στον γαύρο τον φάγανε για το κακό του παιχνίδι στην Τούμπα. Στο οποίο τον είχαν αφήσει μόνο του να μαρκάρει τα κύματα επιθέσεων μας. Με τον Στοχ δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθάει τακτικά την άμυνα, κατά τα άλλα μεγάλη παιχτούρα.

Ας φύγει ο Henrique να 'ρθει.
Μια χαρά παίχτης είναι στα 30-31του. Απλά επειδή τους κάναμε γιο-γιό στο αναμεταξύμας μάτς τον φάγαν όπως και τον Γιαννιώτη που υπέγραψε στην ομάδα του Ίβιτς.
Επίσης ο Stoch δεν θα τον ήθελα sστα 30του προτιμώ κάτι ποιο καλό εκεί σαν Carlos Vela χαρακτηριστικά που το χρήμα δεν είναι πρόβλημα όπως άλλες χρονιές με τον Ιβάν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τετ 26 Ιουν 2019, 18:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αγαπητέ cellophan
εκτιμώ ιδιαιτέρως τα λεγόμενα σου, όχι μονο τα σημερινά, αλλα γενικά
οποτε μη το πάρεις προσωπικά
Η ιατρική της ασφάλισης (Versicherungsmedizin) είναι πράγματι μια πολύ ειδική επιστήμη
Ούτε εγώ βάζω το χέρι μου στη φωτιά
Γράφω αυτά που θα έλεγα σε έναν ασθενή
εκτιμώ ιδιαιτέρως τα λεγόμενα σου, όχι μονο τα σημερινά, αλλα γενικά
οποτε μη το πάρεις προσωπικά

Η ιατρική της ασφάλισης (Versicherungsmedizin) είναι πράγματι μια πολύ ειδική επιστήμη
Ούτε εγώ βάζω το χέρι μου στη φωτιά
Γράφω αυτά που θα έλεγα σε έναν ασθενή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Τετ 26 Ιουν 2019, 18:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.