Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από obanebane »

BlackBlockAttack έγραψε:Το θεμα δεν ειναι ο Τσιμιροτ αλλα η χρονικη στιγμη που τον δινουμε....
Έτσι.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

obanebane έγραψε:
tzoker έγραψε:Το τσιμιροτ; αυτα δεν γίνονται Ποτε!
Καποιοι αγχωθηκαν την Κυριακή για έλλειψη Πελκα.
Τωρα που θα δουμε τριαδα Κανιας-Μαουρισιο Καντουρι στο Αγρίνιο ενα ταμα το θέλει.

Σιγά ρε μεγάλε,με ποιον παίζεις με τη Βιγιαρεάλ εκτός για να κάνεις ταμα;
Καταρχην ειμαι μικρος.
Κατα δευτερον με οποιον και να επαιζα, δεν θα κατεβαζα τριαδα πρώτη φορα μαζι ουτε σε φιλικο.Εγκλημα απο μονο του.Ποσο μαλλον με κανενα απο τους υπαρχοντες χωρις σταθερη παρουσια στην εντεκαδα και σε παιχνίδι τεράστιας αξιας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Πέμ 25 Ιαν 2018, 02:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ο Τσιμιροτ μη τη πωληση του ξεμπλοκάρει μια ανωμαλία που υπηρχε στην πληθώρα παικτών της μεσαίας γραμμής και δίνει χρόνο σε όλους.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Ρε σεις, πας για πρωτάθλημα ΜΕΤΑ ΑΠΟ 33 ΧΡΟΝΙΑ. Και περνάτε στο ντούκου ότι δίνουμε ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟ παίκτη σε ΚΟΜΒΙΚΗ θέση; Δεν είναι αριστερός μπακ, δεν είναι στόπερ, δεν είναι καν φορ, θέσεις που η προσαρμογή είναι σχετικά εύκολη.
Μιλάμε για τον παίκτη απ' όπου ξεκινά (υποτίθεται) η ανάπτυξη ή/και το transition της ομάδας. Κλαίγατε ρε σεις, κλαίγατε όταν ξεκινούσαμε με Κάνιας. Και τώρα δεν τρέχει τίποτα;

Τελικά υπάρχει κάτι που οι αλλόθρησκοι το κάνουν καλύτερα. Βλέπε βράνιες και γατούλη...
Berry4

Δημοσίευση από Berry4 »

Ελπιζω μονο να ξερουν οι υπευθυνοι τι κάνουν ..33 χρονια ειναι πολλα ρε γαμώτο , φοβάμαι οτι μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας , ακομα και καλύτερο παίκτη να έχουν κλεισει υπαρχει το ρισκο της προσαρμογής . Μη μας ξενερώνετε τώρα ρε μαγκες
Άβαταρ μέλους
obanebane

Νέοι υπάρχουν και θα έρθουν και άλλοι,σε κανέναν μας δεν αρέσει η αποχώρηση βασικού παίχτη τώρα αλλά όχι να λέμε ότι δεν θα κερδίσουμε τα ντέρμπι επειδή πουλήθηκε ο Τσιμιροτ.
Παίχτες υπάρχουν και θα έρθουν και άλλοι,δεν θα πάει με Μοραν και Μασουτ ο Ιβάν.
Το πρωτάθλημα το θέλουμε όλοι το ίδιο ίσως αυτός ακόμα παραπάνω και από εμάς,να έχετε πίστη και να μην απογοητεύεστε με μια αναποδιά.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

αν πραγματικα πιεζει να φυγει παντως ο τσιμι, ειναι το λιγοτερο βλακας αν το κανει τωρα...ας το κανει σαν πρωταθλητης το καλοκαιρι...μανατζερ σαινια...
Άβαταρ μέλους
obanebane

The_Stalker έγραψε:Ρε σεις, πας για πρωτάθλημα ΜΕΤΑ ΑΠΟ 33 ΧΡΟΝΙΑ. Και περνάτε στο ντούκου ότι δίνουμε ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟ παίκτη σε ΚΟΜΒΙΚΗ θέση; Δεν είναι αριστερός μπακ, δεν είναι στόπερ, δεν είναι καν φορ, θέσεις που η προσαρμογή είναι σχετικά εύκολη.
Μιλάμε για τον παίκτη απ' όπου ξεκινά (υποτίθεται) η ανάπτυξη ή/και το transition της ομάδας. Κλαίγατε ρε σεις, κλαίγατε όταν ξεκινούσαμε με Κάνιας. Και τώρα δεν τρέχει τίποτα;

Τελικά υπάρχει κάτι που οι αλλόθρησκοι το κάνουν καλύτερα. Βλέπε βράνιες και γατούλη...

Φαντάσματα βλέπεις,είδες κανέναν να γράφει ότι δεν τρέχει τίποτα;
Εγώ μόνο έναν διάβασα οι υπόλοιποι είναι προβληματισμένοι και κάποιοι αναθεματιζουν.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αν δινανε 2,5 για τον Βρανιες ο Τιγράουας θα τον είχε ήδη μεσοπέλαγα σε κάποιο σαπιοκάραβο του για Ολλανδία. Επίσης περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την διάθεση/απόδοση του Βράνιες απο δω και πέρα καθώς οι εκφράσεις "Εγω άνοιξα τα τρελάδικα" εν έτη 2018 δεν περνάνε αμάσητες.
Επίσης ο Τίγρης πρέπει να διπλασιάσει τις απολαβές του για να φτάσουν αυτά που πέρνει το αστέρτι της ομάδας a.k.a P. Madalos.
Επίσης σήμερα έπαιξε; Δεν θυμάμαι.
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

καταλαβαίνω οτι είναι άσχημο να φευγει ο παίχτης τώρα και να μας καίει δεδομένου οτι είμαστε σε ρεαλιστική θέση για το ντάμπλ αλλά δεν πιστευω οτι ο Τσίμιροτ ειναι οτι ο Βερατι της Παρι ο Μόντρις της Ρεαλ και ο Τσάβι της Μπαρτσελόνας για να πώ ωχ αμάν μου φυγε ο βασικός πυλώνας της ομάδας μου
Ουτε πιστευω πως αυτοι που κάνουν κουμάντο τρελάθηκαν και διώχνουν τον Τσίμιροτ.
Δεν φεύγει η βασική μας μηχανή, φεύγει ενα μηχανάκι..
Δηλαδή δεν μπορουμε να φέρουμε ενα μηχανάκι που να έχει αρκέτα καλύτερα νουμερα σσιστ και γκολ?
όσο για το δέσιμο της ομάδας δεν ειναι ουτε κορδόνια ουτε μπεσαμέλ , φέρνεις εναν παίχτη και τον εντάσεις άμεσσα κιόλας και όλα καλά.
Για τον Κουρμπέλη που ακούγεται δε το πολυπιστευω να ισχύει γιατι κουτουλάει με τις δηλώσεις του Λουτσέ που φαίνεται οτι του έχουν ψιλοδώσει τα κλειδιά και σίγουρα δημιουργικός μέσος δεν είναι.
έχουμε πάθει ομαδική παράκρουση απο εποχες Αγγελου Τουντορ Ιβιτς κτλ με 6αρι σκυλί του πολέμου να δαγκάει να δέρνει και φαντασίωση με παίχτες τυπου Εντοι Ενσιτι αλλά ξεχνάμε οτι αυτοί οι παίχτες είναι παρωχημένοι και στην τελική δεν ειναι αυτοι που ψάχνει ο τωρινός ΠΑΟΚ του Λουτσέ
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Asimos έγραψε:Αν δινανε 2,5 για τον Βρανιες ο Τιγράουας θα τον είχε ήδη μεσοπέλαγα σε κάποιο σαπιοκάραβο του για Ολλανδία. Επίσης περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την διάθεση/απόδοση του Βράνιες απο δω και πέρα καθώς οι εκφράσεις "Εγω άνοιξα τα τρελάδικα" εν έτη 2018 δεν περνάνε αμάσητες.
Επίσης ο Τίγρης πρέπει να διπλασιάσει τις απολαβές του για να φτάσουν αυτά που πέρνει το αστέρτι της ομάδας a.k.a P. Madalos.
Επίσης σήμερα έπαιξε; Δεν θυμάμαι.
++++++++++

Επειδή είχε χάσει εκείνη την γνωστή προπόνηση που δεν πήγε είναι ανέτοιμος ακόμα... :roll: Αυτοί απλά δεν βγάζουν τα μάτια τους μόνοι τους και οι ΑΡΔ τους μαζί... Αν αυτό το έκανε ο Βαρέλα πχ ωχ αμάν τι θα γινόταν... Θα έτριβε τα χέρια της η Metrosport κ.α.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Asimos έγραψε:Ο Τσιμιροτ μη τη πωληση του ξεμπλοκάρει μια ανωμαλία που υπηρχε στην πληθώρα παικτών της μεσαίας γραμμής και δίνει χρόνο σε όλους.

Άκυρο εντελώς σε βρίσκω τώρα,δε γίνεται να φεύγει βασικότατος παίχτης για να πάρουν όλοι οι "ριγμενοι" χρόνο.
Εμάς μας ενδιαφέρει η ομαδα και όχι να μοιράζεται ο χρόνος για να μην μείνει κανένας παραπονεμένος.
Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς.
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

https://www.transfermarkt.com/mijo-cakt ... ler/197032
δεν ξέρω απο που βγήκε η είδηση για αυτον και αν ισχύει αλλα οι πρώτες βιαστικές σκέψεις μου είναι
οτι ειναι 25 ετών ίδιο ύψος με Τσίμιροτ αλλά τα νούμερα του για την θέση του ο ο Τσίμιροτ θέλει 3 ζωές για να τα φτάσει
εντύπωση μου προκαλεί στην παραπάνω σελίδα οτι είναι στους πρώτους σκορερ την Ρουμπίν και ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση οτι φεύγει ως free agent
και αυτός να μην είναι στην τελική για αντι-Τσίμιροτ θέλουμε έναν σαν αυτόν με τέτοια νούμερα
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

obanebane έγραψε:
Asimos έγραψε:Ο Τσιμιροτ μη τη πωληση του ξεμπλοκάρει μια ανωμαλία που υπηρχε στην πληθώρα παικτών της μεσαίας γραμμής και δίνει χρόνο σε όλους.

Άκυρο εντελώς σε βρίσκω τώρα,δε γίνεται να φεύγει βασικότατος παίχτης για να πάρουν όλοι οι "ριγμενοι" χρόνο.
Εμάς μας ενδιαφέρει η ομαδα και όχι να μοιράζεται ο χρόνος για να μην μείνει κανένας παραπονεμένος.
Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς.
Άσε με να χρυσώσω το χάπι ρε Πάνο, το all in της οικογένειας για τίτλο δεν σταματάει σε κανέναν Γκόϊκο όσο και αν τον πήγαινα.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Αsime, κι εγώ περιμένω. Κι ενώ περιμένω θυμάμαι και ότι ΟΠΟΙΟΣ ήθελε ΟΠΟΤΕ ήθελε έφευγε από την ομάδα. Και κάποιοι άλλοι κάθονται στο συμβόλαιό τους για όσο τους βολεύει. Μόνο στον ΠΑΟΚ. Το allin δεν με λέει τίποτα αν ξεφτιλίζω το φύλλο που έχω.

Σόρι παιδιά, κουράστηκα. Και αν η κούραση είχε λογική στην εποχή που ο ΠΑΟΚ δεν είχε παίκτες και χρήματα, σήμερα δεν παλεύεται. Η αλλαγή του βασικού κορμού της ομάδας όχι κάθε καλοκαίρι αλλά σχεδόν κάθε μεταγραφική περίοδο, δεν παλεύεται. Αυτό το "χτίζω κι όποτε γουστάρω γκρεμίζω", δεν παλεύεται. Οι δικαιολογίες σε κάθε μ@λακία που κάνει η παε, δεν παλέυονται (δεν μιλάω για συγκεκριμένους ούτε για οπαδούς αποκλειστικά, παρακαλώ να μην το πάρει κανείς προσωπικά).

Η ψυχρή ανάγνωση των γεγονότων, λέει ότι δώσαμε βασικό μας παίκτη νύχτα. Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη έδωσε βασικό του παίκτη νύχτα. Νύχτα.
Και καληνύχτα κι από εμένα γιατί δεν έχω και αλκοόλ να ξεχαστώ γμτ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”