Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- The_Stalker
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Συμφωνώ με GiorgosAtha για τον Κόουλ. Είναι τύπος παίκτη που θέλουμε.
Ο Μήλιος χθες είπε ότι υπήρχε επαφή με παίκτη για εναλλακτική λύση. Δεν πιστεύω να είναι ο Σαμαράς, δεν θεωρώ ότι μπορεί να προσφέρει, ειδικά σαν φορ περιοχής.
Στα του Μπερμπάτοφ. Φαίνεται ότι ο παίκτης καταλήγει στο νησί. Θεωρώ απαράδεκτο να υπάρχουν υπόνοιες ότι δεν έγινε πρόταση και βγήκε η είδηση για τα μάτια του κόσμου. Σκεφτείτε πριν γράψετε. Πρόταση έγινε και από ότι βγήκε στη φόρα με εξωπραγματικά νούμερα για τον ΠΑΟΚ (πάνω από 3 εκ.). Έχω κάποιες διαφωνίες ως προς τη διαχείριση του θέματος φορ, θα τα συζητήσουμε στο τέλος των μεταγραφών.
Ο Μήλιος χθες είπε ότι υπήρχε επαφή με παίκτη για εναλλακτική λύση. Δεν πιστεύω να είναι ο Σαμαράς, δεν θεωρώ ότι μπορεί να προσφέρει, ειδικά σαν φορ περιοχής.
Στα του Μπερμπάτοφ. Φαίνεται ότι ο παίκτης καταλήγει στο νησί. Θεωρώ απαράδεκτο να υπάρχουν υπόνοιες ότι δεν έγινε πρόταση και βγήκε η είδηση για τα μάτια του κόσμου. Σκεφτείτε πριν γράψετε. Πρόταση έγινε και από ότι βγήκε στη φόρα με εξωπραγματικά νούμερα για τον ΠΑΟΚ (πάνω από 3 εκ.). Έχω κάποιες διαφωνίες ως προς τη διαχείριση του θέματος φορ, θα τα συζητήσουμε στο τέλος των μεταγραφών.
despe διαφωνω απολυτως.
αλλο να τονιζεις τα κατα την άποψη σου κακως κειμενα και αλλο να πηγαινεις στο τοπικ του αρνεσεν και να τον λες επικίνδυνο και εγκληματια. απο τη στιγμή μαλιστα που και οι μεταγραφες ουσιαστικα εχουν ακομα χρονικο περιθωριο και επιλογες να γινουν αλλα και ο ιδιος ενω εχει πει οτι θα κανει συν.τυπου δεν την εχει κανει ακομα.
αλλο να τονιζεις τα κατα την άποψη σου κακως κειμενα και αλλο να πηγαινεις στο τοπικ του αρνεσεν και να τον λες επικίνδυνο και εγκληματια. απο τη στιγμή μαλιστα που και οι μεταγραφες ουσιαστικα εχουν ακομα χρονικο περιθωριο και επιλογες να γινουν αλλα και ο ιδιος ενω εχει πει οτι θα κανει συν.τυπου δεν την εχει κανει ακομα.

- Dimitris_L4
Παντως οι στοιχηματικες δινουν τεραστιο φαβορι τη Γουεστ Χαμ για Αντεμπαγιορ...
https://www.skybet.com/football/transfe ... ss_TC_LIVE
https://www.skybet.com/football/transfe ... ss_TC_LIVE
- john4serres
Είπαμε, πάνω από 1,95 και πάνω από 85 κιλά. Και όλο γωνίες, να πρέπει ο αμυντικός να τρέχει 20 μέτρα διάμετρο για να του βγει από μπροστά. Αυτά.
Ρε συ Μινγκους και λοιποί,
περα απο καποια υπερβολικα π ακουγονται,
ειπε κανεις οτι θελει να τα ισωπεδωσει ολα, να τον βγαλει αχρηστο, να τον εξισώσει με το βρυζα, να μην αντεξει μια μεταγραφικη περίοδο κλπ?
Τι σακουλιασματα και υπερβολές ειναι αυτα?
Η οποια κουβεντα γινεται, θεωρω πως ειναι λογω της πεισματικης αρνησης πολλων (μπορει κ φυτιλιασμενοι απτα υπερβολικα π ακούγονται) να αξιολογησουν ψυχραιμα και ρεαλιστικα την κατασταση,
πως μιλαμε για κραυγαλέα αμελεια (λαθος,εγκλημα δε θ κολλησουμε στα ουσιαστικα)
και ειναι κατι π θα πληρωθει αδρα μες στη χρονια..
Δλδ δε γινεται να συμφωνησουμε για το προφανες
και να συνεχισουμε?
Πρεπει δλδ ντε κ καλα να στρουνθοκαμηλιζουμε και να πεισουμε ολους πως ο ηλιος βγαινει απτη δυση, υπο τον φοβο της κατηγοριας "πολεμιοι του πλανου και μη αγαπη για την ομαδα"?
Μη μπαινουμε ΚΑΘΕ ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ σ'αυτη τη λογικη..
περα απο καποια υπερβολικα π ακουγονται,
ειπε κανεις οτι θελει να τα ισωπεδωσει ολα, να τον βγαλει αχρηστο, να τον εξισώσει με το βρυζα, να μην αντεξει μια μεταγραφικη περίοδο κλπ?
Τι σακουλιασματα και υπερβολές ειναι αυτα?
Η οποια κουβεντα γινεται, θεωρω πως ειναι λογω της πεισματικης αρνησης πολλων (μπορει κ φυτιλιασμενοι απτα υπερβολικα π ακούγονται) να αξιολογησουν ψυχραιμα και ρεαλιστικα την κατασταση,
πως μιλαμε για κραυγαλέα αμελεια (λαθος,εγκλημα δε θ κολλησουμε στα ουσιαστικα)
και ειναι κατι π θα πληρωθει αδρα μες στη χρονια..
Δλδ δε γινεται να συμφωνησουμε για το προφανες
και να συνεχισουμε?
Πρεπει δλδ ντε κ καλα να στρουνθοκαμηλιζουμε και να πεισουμε ολους πως ο ηλιος βγαινει απτη δυση, υπο τον φοβο της κατηγοριας "πολεμιοι του πλανου και μη αγαπη για την ομαδα"?
Μη μπαινουμε ΚΑΘΕ ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ σ'αυτη τη λογικη..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 01 Σεπ 2015, 13:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- GiorgosAtha
Το ίδιο έγινε και πέρυσι... αλλά τελικά υπέγραψε μονοετές στην Premier ξανά -και μάλιστα στην ίδια ομάδα που τον άφησε ελεύθερο μερικούς μήνες πριν- κάνοντας μια καλή χρονιά ως back up έχοντας συμμετοχή σε 25+ παιχνίδια.obanebane έγραψε: Αυτον τον κοουλ γιατι δεν τον θελει κανενας στη χωρα του ειδικα σημερα που γινεται χαμος;
Δηλαδη αυτο δεν κανει εντυπωση σε κανεναν σας;

Στην Ελλάδα θα είναι βασικούρα εύκολα.
- pisakaipoupoula
μια χαρά είναι ο Cole, ειδικά εδώ που φτάσαμε...θέλω να πιστεύω ότι παίζει αυτός σαν εναλλακτική και όχι ο ΣαμαράςGiorgosAtha έγραψε:Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν χτυπάμε -έστω σαν εναλλακτική- τον Cole...
Έχει να βγάλει τραυματισμό από το '10 ανενεργός δεν ήταν ποτέ (πλην 1-2 μήνες τέτοιο καιρό πέρυσι) και μάλιστα πάντα σε υψηλό επίπεδο, 3 χρόνια μικρότερος από τον Berba είναι, δυνατό όνομα είναι, σίγουρα το κασέ του θα είναι μικρότερο και με 26 παιχνίδια στα πόδια του πέρυσι (έστω σαν αλλαγή) στην Premier League.
Επιθετικός περιοχής που θα τον νιώσουν οι αντίπαλοι (1,90 γάιδαρος)... δώστου 1+1 -ή 1+2- με πολλά bonus... ασ' τον να παίζει ξύλο, να τραβά 2-3 αμυντικούς πάνω του και αφού θα υπάρχουν χώροι την δουλεία στο σκοράρισμα θα την κάνουν οι άλλοι.
Δηλώσεις Κλάους:
Πάρετε ή δεν πάρετε άλλον φορ, εγώ θα κάνω την δουλειά μου γιατί έχω:

ΥΓ: χωρίς μοντάζ η εικόνα, από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ...
Πάρετε ή δεν πάρετε άλλον φορ, εγώ θα κάνω την δουλειά μου γιατί έχω:

ΥΓ: χωρίς μοντάζ η εικόνα, από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ...

Καθρέφτης των επιλογών καλως η κακως ειναι οι βαθμοί, το θεαμα και η προσελευση των θεατών.
- desperando
- Επικοινωνία:
μια και ερειξα μια ματια στα ποστ μου που εκανα στο τοπικ του αρνεσεν δεν βλεπω να τον ειπα πουθενα εγκληματια ή επικνδυνο.K_geo έγραψε:despe διαφωνω απολυτως.
τωρα το οτι ειναι εγκλημα μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ να μεινει με μονο ενα σεντερ φορ οσο και να θες να το βαλεις κατω απ το χαλακι δεν μπαινει ναι ειναι εγκλημα κατα του ΠΑΟΚ
Υπομονή παιδιά, υπομονή...λίγες ώρες έμειναν... Όπως δεν είχε λογική το να κρατήσουν τον Σάλπι ή το ότι έδωσαν δανεικό τον Κουλούρη, έτσι δεν είναι λογικό να μείνουν μόνο με Κλάους...
- Trilofiotis
Despe έχεις βασικα 100% δίκιο ότι και να λέμε, αλλα περίμενε μπας και εξηγήσει ο Φρανκ, δεν έχει σημασία να πικραινόμαστε τώρα.
-
Ενταξει τωρα τον ψιλοηπιαμε. Αυτος ειναι ρεπορτερ της Βιλα και λεει οτι Μπερμπατοφ ειναι στο προπονητικο της ομαδας.
https://twitter.com/stighefootball
https://twitter.com/stighefootball