Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
- soflodoras
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Μπραβο στον παλικαρο Βρυζα που εκανε το αυτονοητο , ντροπη για τον Ζαγορακη που ντροπιασε και προδωσε την ομαδα και ενα λαο , που τον στηριξε και μεχρι και ευρωβουλευτη τον εβγαλε.
Αναμενω την επισημη δηλωση του κυριου λιλη
Βρωμα και δυσωδια
Βρωμα και δυσωδια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soflodoras την Τρί 14 Ιουν 2016, 11:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν μπεις στα site τα αθλητικά πλέον μπορείς να ξεχωρήσεις. Καλό είναι να το έχουνε όλοι ΠΑΟτσίδες στα υπόψην...
Ενοοώ ποιοι το πέρασαν στα ψηλά, ποιοι δεν το πέρασαν ΚΑΘΟΛΟΥ (βλέπε spor24 κλπ.) και ποιοι το χειρίζοντε με την δυναμικότητα που έχει βασικά όλη η υπόθεση.
Ενοοώ ποιοι το πέρασαν στα ψηλά, ποιοι δεν το πέρασαν ΚΑΘΟΛΟΥ (βλέπε spor24 κλπ.) και ποιοι το χειρίζοντε με την δυναμικότητα που έχει βασικά όλη η υπόθεση.
" Άμα μπεις στα αθλητικά sites το ξεχωρίζεις"?paokpool έγραψε:Αν μπεις στα site τα αθλητικά πλέον μπορείς να ξεχωρήσεις. Καλό είναι να το έχουνε όλοι ΠΑΟτσίδες στα υπόψην...
Καλά, αυτοί όλοι...ΑΡΔ δεν είναι σήμερα??? Μάλιστα...
Τέτοια σιγουριά αδερφέ??? Με ποια στοιχεία δηλαδή??? Με το "...τον είχα πάρει 10 φορές τηλέφωνο...κ.τ.λ." ??? Γιατί δεν "βγάζουν" έστω και μία συζήτηση απ αυτές τις 10 φορές δηλαδή???soflodoras έγραψε:Μπραβο στον παλικαρο Βρυζα που εκανε το αυτονοητο , ντροπη για τον Ζαγορακη που ντροπιασε και προδωσε την ομαδα και ενα λαο , που τον στηριξε και μεχρι και ευρωβουλευτη τον εβγαλε.
Βρωμα και δυσωδια
Μήπως γιατί δεν υπάρχει ούτε μία??? Λέω του λόγου μου ο "χαζός του χωριού" δηλαδή...
Καλά το αν υπάρχει ή όχι δεν το ξέρουμε. Συμπεριλαμβάνονται χιλιάδες συνομιλίες στην νέα δικογραφία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mīngus την Τρί 14 Ιουν 2016, 11:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
για τον ρεβολουσιον της φακης ο,τι και να αποκαλυφθει δε θα με παραξενεψει καθολου μετα τα βολεματα, τις κακοδιαχειρισεις και τις "πολιτικες" του εξαγγελιες...
Κανεναν δεν θα παραξενεψει.Οσο κι αν ο Γκοραν προσπαθει να μας πεισει οτι 'δεν ειναι αυτο που νομιζουμε'.
Μαζί σου αδερφέ αλλά μέχρι να "βγει" κάτι ας μην προτρέχουμε καταπίνοντας αμάσητο ό,τι μας σερβίρουν!!!!Mīngus έγραψε:Καλά το αν υπάρχει ή όχι δεν το ξέρουμε. Συμπεριλαμβάνονται χιλιάδες συνομιλίες στην νέα δικογραφία.
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΧΑΡΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ "ΒΓΑΛΟΥΝ"!!!!
Sekeris, ο Γκόραν δεν θέλει να σε πείσει για τίποτα, ούτε εσένα, ούτε κανέναν άλλον!!!!
Εσύ και αρκετοί ακόμα γιατί πείθεστε τόσο εύκολα από ΑΡΔ δεν καταλαβαίνω πάντως...
Υ.Γ. Σεραφείμ, ούτε του λόγου μου "βάζω το χέρι μου στην φωτιά" για κανέναν τους...ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΜΩΣ!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 14 Ιουν 2016, 12:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- painkiller4
Ελπίζω να μην ισχύει τίποτα απ ότι ακούγεται αλλά στα δικά μου μάτια ίσως και του περισσότερου κόσμου έχει πέσει πολύ χαμηλά και για μένα ισχύει η πλήρης απομυθοποιηση του ρεβολουσιον.
-
mitsogrande
Αν υπάρχει κάτι εναντίον μας απαιτώ να βγει για να μάθουμε τι φίδια τρέφαμε στον κόρφο μας και να γραφτούν στην ιστορία εκεί που πραγματικά τους αξίζει!
Ναι, τους ΑΡΔ περιμενα για να πειστω οτι ο κακοδιαχειριστης μάς τρυπουσε ΚΑΙ αγωνιστικα ΚΑΙ εξωαγωνιστικα ΚΑΙ οπαδικα.Προσωπικα τον εχω διαγραψει από 31/8/2009.Ας μην ξυνουμε πληγες.goran 64 έγραψε:Sekeris, ο Γκόραν δεν θέλει να σε πείσει για τίποτα, ούτε εσένα, ούτε κανέναν άλλον!!!!![]()
![]()
Εσύ και αρκετοί ακόμα γιατί πείθεστε τόσο εύκολα από ΑΡΔ δεν καταλαβαίνω πάντως...![]()
![]()
Sekeris, γιατί δεν μας τα λες και μας ρε αδερφέ όσα ξέρεις για εκείνα τα "τρυπήματα", αλλά μας ρίχνεις μονάχα αυτά τα γραφικά τύπου "ας μην ξύνουμε πληγές" και ιστορίες για πράσινα άλογα και deep purple ακρωτήρια σε ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα της Σαντορίνης???
Άμα τα μάθουμε αποδεδειγμένα αδερφέ, θα τον διαγράψουμε κι εμείς αμέσως (κάλιο αργά παρά ποτέ, έτσι?), κανένας ξάδερφος μας δεν είναι να συνεχίζουμε να τον υπερασπιζόμαστε...
Άμα τα μάθουμε αποδεδειγμένα αδερφέ, θα τον διαγράψουμε κι εμείς αμέσως (κάλιο αργά παρά ποτέ, έτσι?), κανένας ξάδερφος μας δεν είναι να συνεχίζουμε να τον υπερασπιζόμαστε...
Στηνονταν και ο σαντος τότε Σέκερη αφού το λέει ο Σάββας έτσι θα είναιSekeris4 έγραψε:Ρε τον πρωθυπουργο της καμαρας...
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το λεει ο Σάββας ρε γκοραν ο ζαγορακης έλεγε τον σαντος κόουτς μην χτυπάς το παιχνίδι. ....κάποιοι δεν κρατιωνται να χρεώσουν στησίματαgoran 64 έγραψε:Τέτοια σιγουριά αδερφέ??? Με ποια στοιχεία δηλαδή??? Με το "...τον είχα πάρει 10 φορές τηλέφωνο...κ.τ.λ." ??? Γιατί δεν "βγάζουν" έστω και μία συζήτηση απ αυτές τις 10 φορές δηλαδή???soflodoras έγραψε:Μπραβο στον παλικαρο Βρυζα που εκανε το αυτονοητο , ντροπη για τον Ζαγορακη που ντροπιασε και προδωσε την ομαδα και ενα λαο , που τον στηριξε και μεχρι και ευρωβουλευτη τον εβγαλε.
Βρωμα και δυσωδια
Μήπως γιατί δεν υπάρχει ούτε μία??? Λέω του λόγου μου ο "χαζός του χωριού" δηλαδή...![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk