Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από Περιπτερος »

TheCursed έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:Μακάρι ο Ρούντνεβς να πιάσει γιατί αλλιώς ... .
Πρόκειται για μεταγραφή από το κάτω ράφι.
Από μία ανύπαρκτη ποδοσφαιρικά χώρα, με σχεδον ανύπαρκτο πρωτάθλημα και εθνική ομάδα.
Από την τελευταία ομάδα της μπουντεσλίγκα, που δεν τον θέλει καν !!!.
Αυτό τον παίκτη με "χρηματιστηριακή" αξία 1,2 εκατομμύρια τον φέρνουν να παίξει στον ΠΑΟΚ με μισθό (όπως γράφεται) 1.000.000 Ευρώ ετησίως !!!.
Πλάκα μας κάνουν ?
Δηλαδή ο Εργοτέλης τον Βερμπακόφσκις που ήταν παίκτης σύμβολο στην χώρα του πως τον είχε φέρει ?
'η μήπως του έδιναν 2-3 εκατομμύρια τον χρόνο ?
Είμαι πολύ επιφυλακτικός και θεωρώ ότι έχουν υποπέσει στο μοιραίο λάθος της υποτίμησης του ελληνικού πρωταθλήματος και του ΠΑΟΚ. Τέτοιους παίκτες φέρνουν η Ξάνθη, η Βέροια κλπ. .
Μακάρι να διαψευστώ.

Ο παιχτης ο οποιος ειχε στον παγκο τον μπεργκ ναι τν σουηδο π κανει πλακα στν ελλαδα κ μας εχει να μν πω τι απειρες φορες αυτος ο παιχτης ειναι μοιραιο λαθος αδερφε διχως ειρωνια ειλικρινα στο λεω αποψη σου ειναι αλλα πρεπει να εχεις ιδεα απο ποδοσφαιρο οσο εγω απο καλιτεχνικο πατιναζ φιλικα παντα
Τι λες αδελφέ ?
Το ό,τι βγαίνουν τέτοια πράγματα το χαλάει το πράγμα περισσότερο.
Ο ένας έχει 30 συμμετοχές στην εθνική Σουηδίας και 8 γκολ και ο άλλος 31 στην Λεττονία και 1 γκολ.
Μήπως συγκρίνονται ?
Τότε μεταξύ Μπέργκ και Λουντνεβς να διάλεγες τον 2ο ...
Ηταν τόσο καλός και αναγκαίος που πήγε δανεικός στο Αννόβερο ... .
Είπαμε, μακάρι να πιάσει, αλλά μην βρίζουμε και μην "θεωρούμε" τα πράγματα όπως θα μας άρεσε να είναι.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εγω πιστευω οτι προκειται για παιχτη που αν δεν ειχε κανει τις 2 κακες σεζον δεν θα πατουσε ποτε το ποδι του στην Ελλαδα.

Εντωμεταξυ ειναι και 27 που ειναι απο τις καλυτερες ηλικιες για επιθετικο, ενω θα ερθει με κανονικη μεταγραφη και οχι με δανεισμο 2,5 εκ. και ρητρα 7 εκ. οπως ηταν το ντιλ που προτεινε η Σοσιεδαδ για τον Φινμπογκασον.

Μην ξεχναμε οτι το Αμβουργο ηταν μια πολυ κακη ομαδα.

Στην χειροτερη θα μας βγει ενας κανονικος επιθετικος, στην καλυτερη θα παρακαλαμε να μεινει.

Και ολα αυτα για εναν παιχτη για τον οποιο δεν θα ξοδεψουμε 4 και 5 εκ. για μεταγραφη. Δηλαδη παλι σχετικα οικονομικα θα ερθει.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Περιπτερος έγραψε:
TheCursed έγραψε:
Από μία ανύπαρκτη ποδοσφαιρικά χώρα, με σχεδον ανύπαρκτο πρωτάθλημα και εθνική ομάδα.
Αυτό τον παίκτη με "χρηματιστηριακή" αξία 1,2 εκατομμύρια τον φέρνουν να παίξει στον ΠΑΟΚ με μισθό (όπως γράφεται) 1.000.000 Ευρώ ετησίως !!!.
Πλάκα μας κάνουν ?
Δηλαδή ο Εργοτέλης τον Βερμπακόφσκις που ήταν παίκτης σύμβολο στην χώρα του πως τον είχε φέρει ?
Είμαι πολύ επιφυλακτικός και θεωρώ ότι έχουν υποπέσει στο μοιραίο λάθος της υποτίμησης του ελληνικού πρωταθλήματος και του ΠΑΟΚ. Τέτοιους παίκτες φέρνουν η Ξάνθη, η Βέροια κλπ. .
Μακάρι να διαψευστώ.

Ο παιχτης ο οποιος ειχε στον παγκο τον μπεργκ ναι τν σουηδο π κανει πλακα στν ελλαδα κ μας εχει να μν πω τι απειρες φορες αυτος ο παιχτης ειναι μοιραιο λαθος αδερφε διχως ειρωνια ειλικρινα στο λεω αποψη σου ειναι αλλα πρεπει να εχεις ιδεα απο ποδοσφαιρο οσο εγω απο καλιτεχνικο πατιναζ φιλικα παντα
Τι λες αδελφέ ?
Ο ένας έχει 30 συμμετοχές στην εθνική Σουηδίας και 8 γκολ και ο άλλος 31 στην Λεττονία και 1 γκολ.
Μήπως συγκρίνονται ?
Είπαμε, μακάρι να πιάσει, αλλά μην βρίζουμε και μην "θεωρούμε" τα πράγματα όπως θα μας άρεσε να είναι.

Λοιπον αδερφε καταρχας τι σχεση εχει η εθνικη στο αμβουργο ο μπεργκ ηταν αλλαγη του ρουντβενς δεν το λεω εγω τα γεγονοτα το λενε σε ενα πρωταθλημα π ειναι 12 φορες καλυτερο απο το δικο μας ειχε στν πρωτη χρονια 12 γκολ κατι π ο παιχταρας μπερκ γιατι ειναι δεν το εκανε ποτε οταν ειχαμε παρει τον μουσλιμοβιτς ποσα γκολ ειχε με τν εθνικη του??? αν θες βαζουμε ενα στοιχηματακι ο τυπος αν ερθει γιατι δν ξερω ακομα αν συμφωνησαν θα κανει πλακα ενα μπουκαλακι τζιν ψηστο :D
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

πιστευω οτι και λογω αρνεσεν ερχετε αλλα να τον θεωρουμε επιλογη απο το κατω ραφι ειναι πολυ πολυ υπερβολικο ....ειμαι σιγουρος οτι τον φιμπογκανσον επειδη τον πηρε ο γαβρος τον αποθεωνουμε αν τον περναμε εμεις επιλογη απο το κατω ραφι θα ηταν
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Εμενα καλος παικτης μου φαινεται ο Ρουντνεβς το μονο που με ανησυχει ειναι αν θα εχει ορεξη να παιξει

Sent from my iPad using Tapatalk
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Αν πάρουμε λέοβατς-τον φορ και μαλεζά χρειαζόμαστε 1 σέντερ μπακ παικταρά τα πάντα όλα....
1 οχτάρι για αντι-κάτσε και 1 δημιουργικό χάφ στύλ λούκας-σκόκο- ιδανικά στύλ σκόκο πχ...
Βέβαια πρώτη φορά χωρίς εξτρέμ θα έχουμε 2 οπότε βλέπω έναν σε πλευρά και έναν στύλ λούκας...αλλα με τόσα μάτς θέλεις 17-18 κομμάντα
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Περιπτερος έγραψε:
TheCursed έγραψε:
Πλάκα μας κάνουν ?
Μακάρι να διαψευστώ.

Τι λες αδελφέ ?
Μήπως συγκρίνονται ?
εννοειται τον rudnevs... ο μπεργκ ειναι πολυτραυματιας-σακατης κ αρρωστιαρης... δες ποσο καιρο χανει κα8ε χρονο εδω και 4-5 χρονια...
αλλο σουηδια αλλο λετονια ρε αδερφε ..ελεος δηλαδη...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

περιπτερε τον εχεις παρακολουθησει καθολου τον παιχτη προσωπικα? επειδη εγω παρακολουθωντας μπουντεσλιγκα πανω απο μια 10ετια εχω προσωπικη αποψη οπως και για τον μπεργκ...με αυτα που γραφεις νομιζω οτι δεν γνωριζεις καθολου τον παιχτη ουτε τους λογους για τους οποιους χαθηκε τα τελευταια 1-2 χρονια...που αν δεν ειχε κανει την περσινη κακη χρονια ουτε το δεξι του @ δεν θα βλεπαμε στην ελλαδα...

απο εκει και περα νομιζω το θεμα θα κλεισει μεχρι τελος της βδομαδας χαιρομαι που παμε με μεταγραφη και οχι δανεισμο...

η ομαδα θα χρειαστει αλλες 2 προσθηκες στον αξονα (ενα πιο 6αρι και ενα 8-10αρι), αριστερο μπακ και 2 σεντερ μπακ...ο,τιδηποτε απο εκει και περα θα ειναι δωρακι ή επενδυση για το μελλον και το βαθος του ροστερ...

δυσκολα θα τρεξουν εξελιξεις πιστευω σημερα και αυριο λογω συγκεντρωσης στον αγωνα οποτε υπομονη...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Μακαρι ο Τζουτζακ να ειναι το δωρακι. Παιχτης που παιζει σε ολες τις θεσεις της επιθεσης. Ο σερα εχει απολυτο δικιο σε αυτα που λεει για ΡΟυντνεβς.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Sera4 έγραψε:επειδη εγω παρακολουθωντας μπουντεσλιγκα πανω απο μια 10ετια εχω προσωπικη αποψη
Έχω κουραστεί να κάνω αυτή την παράθεση. Μπορεί να είναι και η 14 φορά που το κάνω.

Πραγματικά κούρασες.

:lol: :lol: :lol:

υγ. Πραγματικά δώσε κανένα ακόμη στοιχείο ρε
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Τι λες ρε Περιπτερε;
Παικτης απο Μπουντεσλιγκα=κατω ραφι;

Εδω ο Μακ που ηταν παγκιτης, σε εμας ξεχωριζει. Ο Σταφ που τον θελουμε σαν τρελοι δεν εχει γραψει 10 συμμετοχες σε τρια χρόνια. Για να μην πω για Βιερινια που χρειαστηκε δυο χρονια προσαρμογη και αλλαγη θεσης για να πιασει.
Μην ημαστε υπερβολικοι.
Sera4 έγραψε: η ομαδα θα χρειαστει αλλες 2 προσθηκες στον αξονα (ενα πιο 6αρι και ενα 8-10αρι), αριστερο μπακ και 2 σεντερ μπακ...ο,τιδηποτε απο εκει και περα θα ειναι δωρακι ή επενδυση για το μελλον και το βαθος του ροστερ...

δυσκολα θα τρεξουν εξελιξεις πιστευω σημερα και αυριο λογω συγκεντρωσης στον αγωνα οποτε υπομονη...
Μες το μυαλο μου εισαι Σεραφειμ.
Αν το αρ.μπακ ειναι ο Λεοβατς ή ο Σταφ είμαστε ΟΚ.
Μαλεζας το ενα σεντερ μπακ.
Τσιμιροτ ή Σερρερο αμ. χαφ.
Τσακτας ή Σαμπο ή Τζουντσιακ (πες το και ετσι) για περιφερειακο επιθετικο χαφ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο Μπεργκ με Καρέλη ειναι δίδυμο φωτιά και ο πετριτς καλος απο πισω
Ο Λετονός ειναι αποβτοβπανω ράφι απλα το Λετονός μας Χάλαει ...

Σε καλη ηλικια και οτι δε Θελει να ρθει και θα ρθει με δυσκολία θετικό και λογικό τι βρίσκω και με κανει πιο αισιόδοξο

Ο Μπεργκ παραμένει κορυφαίος στη λίγκα και μένει να δουμε ομως στην πραξη
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

teod1980 έγραψε:
Sera4 έγραψε:επειδη εγω παρακολουθωντας μπουντεσλιγκα πανω απο μια 10ετια εχω προσωπικη αποψη
Έχω κουραστεί να κάνω αυτή την παράθεση. Μπορεί να είναι και η 14 φορά που το κάνω.

Πραγματικά κούρασες.

υγ. Πραγματικά δώσε κανένα ακόμη στοιχείο ρε

περα απο την πλακα ο τυπος ειναι τοπ επιθετικος...

σωματικα ειναι δυνατος με πολυ καλη ισορροπια ενω εχει παρα πολυ καλο ξεπεταγμα στα πρωτα μετρα...η ταχυτητα του ειναι καλη για μπουντεσλιγκα οποτε βολιδα για ελλαδα ενω ξεχωριζει και για το επιτοπιο αλμα του...

τεχνικα μπορει να τελειωσει τις φασεις και με τα δυο ποδια και με κεφαλι εξισου καλα ενω στο σουτ βαζει κυριως δυναμη (παρα φαλτσα και τα σχετικα αλλα) αλλα μπορει να στειλει τη μπαλα εκει που θελει...

μειονεκτημα του ειναι οτι δυσκολα λειτουργει σαν δευτερος επιθετικος και η συμμετοχη του στην οργανωση του παιχνιδιου δεν ειναι ο,τι καλυτερο τουλαχιστον οπως το θυμαμαι εγω...

τριπλες και παρομοια αδειασματα αντιπαλων μην περιμενετε...η παρομοιωση του με τον μιετσελ ειναι πολυ σωστη (σε πολλα σημεια) μονο που ο μιετσελ ηρθε στα τελειωματα του ενω αυτος στα ντουζενια του...η αλλη σημαντικη διαφορα ειναι οτι δεν βγαζει καθολου τραυματισμους...

απο το αμβουργου παραγκωνιστηκε μαζι με τη φυγη αρνεσεν οπως και ολα σχεδον τα παιδια του, οι προπονητες που ακολουθησαν εμπιστευτηκαν δικα τους παιδια και καπως ετσι εχασε και ψυχολογια...

η επανενωση με αρνεσεν μπορει να απογειωσει τον ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Artjoms #Rudnevs trainiert nach seiner Rückkehr aus Griechenland. Weitere Gespräche über einen Wechsel zu PAOK Saloniki stehen aus.

απο το τουιτερ του αμβουργου πριν απο 35 λεπτα τι σημαινει ?κανενας γερμανικα?
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ace79grpaok έγραψε:Artjoms #Rudnevs trainiert nach seiner Rückkehr aus Griechenland. Weitere Gespräche über einen Wechsel zu PAOK Saloniki stehen aus.

απο το τουιτερ του αμβουργου πριν απο 35 λεπτα τι σημαινει ?κανενας γερμανικα?
γύρισε από Θεσσαλονίκη και πήγε προπόνηση, οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ συνεχίζονται
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”