9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- navigator11
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
μ'αρέσει ρε καρέλια που κάθεσαι κι ασχολείσαι!και να χαρίσει όλα τα προς αυτόν χρωστούμενα ο κοντός και να μειώσει στο ήμισυ το συμβόλαιό του πάλι τις ίδιες Π!ΠΕΣ θα γράφουν και θα λένε εναντίον του οι πολέμιοι.η λύση νομίζω είναι να μη δίνεται σε κάποιους η ικανοποίηση της ενασχόλησης με την πάρτη τους.απαξίωση δια της σιωπής.ας ξευτιλίζονται χωρίς την έξωθεν δική μας βοήθεια.
LOL γιατί η δική σου κριτική είναι?darklord έγραψε:Κριτικη για τον παικτη Σαλπιγγιδη ειναι αυτο τωρα;Karelias έγραψε:ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ.darklord έγραψε:Επεστρεψε στις καλες εμφανισεις...![]()
Πληρωνουμε 1.2 εκ. ευρω για να βλεπεις τον Γεργιαδη με υποπενταπλασια λεφτα να κανει 10 φορες καλυτερα την δουλεια του. Ναι λοιπον με χαλαει πολυ να πηγαινουν τα λεφτα μας σε ενα παικτη που πιο πολυ ωρα ειναι ξαπλα παρα ορθιος.
10 φορές καλύτερα...
πιο πολυ ωρα ειναι ξαπλα παρα ορθιος
Karelia βλέπεις μπάλα...Karelias έγραψε:Έτσι, έτσι darklord.
Προφανώς ούτε καν κατάλαβες ότι ο Σάλπι χθες συνέκλινε προς τα μέσα έτσι ώστε να συμπτίσεται η άμυνα της κούλας, να πηγαίνει ο Μανωλάς πιο κοντά με το Δέλλα, να μένει ο Αργυριου μόνος του με τον Γεωργιάδη.
Για αυτό κι είχε τόσο χώρο και χρόνο ο μικρός απ την άλλη πλευρά.
Αυτό, για να μας πουλάς παραμύθα ότι κάνεις ''αγωνιστική'' κριτική για τον παίχτη.
Άλλος είναι ο γκαϊλές σου και τον έχεις καταθέσει πολλάκις εδώ με τον πιο άκομψο τρόπο.
Αύριο τελειώνουν οι μεταγραφές και λογικά θα τον φας στη μάπα τον Σάλπι τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.
Καλή χώνεψη.
Π!πες λες εσυ!navigator11 έγραψε:μ'αρέσει ρε καρέλια που κάθεσαι κι ασχολείσαι!και να χαρίσει όλα τα προς αυτόν χρωστούμενα ο κοντός και να μειώσει στο ήμισυ το συμβόλαιό του πάλι τις ίδιες Π!ΠΕΣ θα γράφουν και θα λένε εναντίον του οι πολέμιοι.η λύση νομίζω είναι να μη δίνεται σε κάποιους η ικανοποίηση της ενασχόλησης με την πάρτη τους.απαξίωση δια της σιωπής.ας ξευτιλίζονται χωρίς την έξωθεν δική μας βοήθεια.
Πλερωνετε 1,2 εκ. ευρω για τον Σαλπιγγιδη, κλαινε τα τσιμεντα και δεν σας χαλασε οπως λετε κ εσεις!
- sourmenetes
- Moderator
Ασχολούμαι ρε φίλε, γιατί σε μια εποχή που ο ΠΑΟΚ είναι σε οριακό σημείοnavigator11 έγραψε:μ'αρέσει ρε καρέλια που κάθεσαι κι ασχολείσαι!και να χαρίσει όλα τα προς αυτόν χρωστούμενα ο κοντός και να μειώσει στο ήμισυ το συμβόλαιό του πάλι τις ίδιες Π!ΠΕΣ θα γράφουν και θα λένε εναντίον του οι πολέμιοι.η λύση νομίζω είναι να μη δίνεται σε κάποιους η ικανοποίηση της ενασχόλησης με την πάρτη τους.απαξίωση δια της σιωπής.ας ξευτιλίζονται χωρίς την έξωθεν δική μας βοήθεια.
εμείς καυλαντιζόμαστε ακόμα για ένα θέμα πολύ πιο ασήμαντο απο την υπάρξη του ίδιου του ΠΑΟΚ.
Μια εδώ, μια στο τόπικ του Βρύζα, μαλώνουμε σαν τις κοντές ψωλές που τις φταίνε οι τρίχες.
Ε, φτάνει γαμώ το αίμα μου γαμώ, ΦΤΑΝΕΙ.
Βγαίνει ο άλλος μετά απο νίκη στο ΟΑΚΑ με εμφάνιση αρχιδάτη, στο ΟΑΚΑ που δεν είχε νίκη απ το 99 και με λέει για τον Σάλπι και τον κάθε Σάλπι επειδήξερωγω επειδή. Ε, ναι, θα ασχοληθώ. Κι εκεί, κολλημένη κασέτα. 1.2 1.2 1.2 1.2 1.2 1.2 1.2 1.2 1.2 1.2 1.2 ....
9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Darklord είναι ενάντια στους κανόνες του φορουμ να φυτιλιαζεις την ηρεμία του φορουμ να δημιουργεις κλίμα και να διαδιδεις φήμες για παίκτες του ΠΑΟΚ χωρίς αποδείξεις!Έχεις φάει ήδη ένα μπάν στην επόμενη θα φασ μονιμο γιατί κουρασες και ΕΣΥ και οι ομοιοι σου!και άντε κλάψου σε κανα αντμιν!
Sent from my iPhone using Tapatalk..
Sent from my iPhone using Tapatalk..
Τι να κλαφτω σε admin ρε φιλε, ποιοι νομιζετε οτι ειστε, ζωες εχουμε και εξω απο το pc. Ποσο απιστευτο οτι αντι απλα να διαχειριζεστε το φορουμ νομιζετε οτι εχετε εξουσια που προφανως σας λειπει απο την real life ζωη!
Οσον αφορα τις υποδειξεις για το που θα γραφω δικαιωμα μου ειναι να γραφω οπου θελω.
Επισης, οσον αφορα ποιος παραβαινει τους κανονες, δες λιγο πιο πανω τους χαρακτηρισμους για το ποστ μου. Εγω απλα αναφορα για την επιστροφη του Σαλπιγγιδη, που κοστιζει στον ΠΑΟΚ 1,2 εκ. ευρω, στις καλες εμφανισεις εκανα
Οσον αφορα τις υποδειξεις για το που θα γραφω δικαιωμα μου ειναι να γραφω οπου θελω.
Επισης, οσον αφορα ποιος παραβαινει τους κανονες, δες λιγο πιο πανω τους χαρακτηρισμους για το ποστ μου. Εγω απλα αναφορα για την επιστροφη του Σαλπιγγιδη, που κοστιζει στον ΠΑΟΚ 1,2 εκ. ευρω, στις καλες εμφανισεις εκανα

Και φυσικα,απαγορευεται να ειναι κουρασμενος!Με τιποτα............Πρεπει να γ@μει και να δερνει σε καθε ματς!Αλλωστε τοσα λεφτα παιρνει...........
Και μια και μιλαμε για τα λεφτα.....η πλακα ειναι πως οι περισσοτεροι απο αυτους που τον βριζουν σημερα,ειναι ψιλοκουτρες στην Τουμπα..............Και επειδη πονανε τον ΠΑΟΚ,κανουν οτι μπορουν για να μην τον ζημιωνουν.........
Αλλα ειπαμε........το να με θεωρουν καποιοι ζωο και να υποτιμουν τη νοημοσυνη μου,με αυτα που γραφουν.....δεν πειραζει!Αρκει να μην το πουν.................
Και μια και μιλαμε για τα λεφτα.....η πλακα ειναι πως οι περισσοτεροι απο αυτους που τον βριζουν σημερα,ειναι ψιλοκουτρες στην Τουμπα..............Και επειδη πονανε τον ΠΑΟΚ,κανουν οτι μπορουν για να μην τον ζημιωνουν.........
Αλλα ειπαμε........το να με θεωρουν καποιοι ζωο και να υποτιμουν τη νοημοσυνη μου,με αυτα που γραφουν.....δεν πειραζει!Αρκει να μην το πουν.................
Φιλε εχεις αρχισει να κουραζεις με αυτην την ισοπεδωση και κατηγοριοποιηση του λαου του ΠΑΟΚ που κανεις. Πιο διχαστικος, πεθαινεις. Οποιος δεν ταιριαζει με την αποψη σου ειναι
Αντιζαγορακικος = κουτρας = ρετσινοπνιχτης = καθαροαιμος = αντισαλπιγγιδικος = κανει ντου
Δεξου οτι υπαρχει η αλλη αποψη, απλα δεξου το, δεν ειναι ολα ετσι οπως θελεις να τα παρουσιασεις.
Αντιζαγορακικος = κουτρας = ρετσινοπνιχτης = καθαροαιμος = αντισαλπιγγιδικος = κανει ντου
Δεξου οτι υπαρχει η αλλη αποψη, απλα δεξου το, δεν ειναι ολα ετσι οπως θελεις να τα παρουσιασεις.
Το αν ειναι ή αν δεν ειναι δεν χρειαζεται να μου το πει ΚΑΝΕΙΣ,γιατι πολυ απλα το βλεπω καθε Κυριακη στην Τουμπα!
Απο κει και περα το ποιος κουραζει................αστο!
Και οσον αφορα τις αποψεις,θα τις σεβομαι ΟΛΕΣ,μεχρι το σημειο που θα προσπαθησουν να μου τις επιβαλουν......μετα,οπως σου εχω ξαναπει,οτι δωσεις θα παρεις!
Απο κει και περα το ποιος κουραζει................αστο!
Και οσον αφορα τις αποψεις,θα τις σεβομαι ΟΛΕΣ,μεχρι το σημειο που θα προσπαθησουν να μου τις επιβαλουν......μετα,οπως σου εχω ξαναπει,οτι δωσεις θα παρεις!
Δλδ δεχεσαι αυτην την "εξισωση" ;
Ξενερωμενος απο Ζαγορακη = κουτρας = ρετσινοπνιχτης = καθαροαιμος = δεν γουσταρει την επιστροφη Σαλπιγγιδη = μπαχαλακιας
Απαντησε μου και κρινεσαι αναλογα.
Ξενερωμενος απο Ζαγορακη = κουτρας = ρετσινοπνιχτης = καθαροαιμος = δεν γουσταρει την επιστροφη Σαλπιγγιδη = μπαχαλακιας
Απαντησε μου και κρινεσαι αναλογα.
- ΑποστόληςΑ
Παρακαλώ να αφήσετε τις προσωπικές σας αντιπαραθέσεις και να ασχοληθούμε όλοι καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι!
Ελεος ορισμενοι, κερδισαμε στο ΟΑΚΑ χτες, εγω τοσα χρονια που ζω, νικη στο ΟΑΚΑ δεν θυμομουν και καθεστε και παραπονιεστε για το ποσα περνει ο σαλπι. Αντε την ειχαμε δει ολοι προπονητες, και λογιστες την ειδαμε???