Follow-ανέκδοτο που μόλις σκαρφίστηκε ο Παγομηχανής Θεός (teo, ευχαριστώ για την assist!):
- Πώς λέγεται η μυστική οργάνωση που από τον μεσαίωνα μέχρι και σήμερα, φτιάχνει ρολόγια;
- Dyokaikati...
Aπ'τα πολυ επιτυχημεναΔεν εχω κανενα παραπονο αλλά τα κάστρα πέφτουν απο μέσα,και με τρυπησαν ο βρυζας και ο τζαβέλλας,
και το είπα στα αποδυτήρια στους παικτες οτι θα το πληρώσουν αλλά παρακαλούσα να πάνε καλά και δεν
θέλω να κάνω κακό στην ομάδα για αυτο και εκανα συμφωνία να μη μιλήσω και μετα με αναγκάσατε να τα πω εδω γιατι να ξερετε ειχα παραιτηθει τρεις φορές αλλά εμένα με διωχνουν δε παραιτουμαι
και δεν έμαθα εως τότε γιατι παραιτηθηκε ο Βρυζας και γιατι ηταν εκει οταν χαιρετούσα τους παίκτες, ενα μηνα μετα.
Και επιτελους να σταματησουμε να λέμε οτι μας φταίει Ολυμπιακος, ο παναθηναικος η ΑΕΚ , το κατεστημένο και η διαιτησία αλλά εγω ειχα την ομάδα πρωτη με διαιτησια του θανατά και προπονουμασταν με 10 για να συνηθίζουμε, αλλά ο Ολυμπιακός δε παιρνει τα πρωταθλήματα λογω αυτης αλλά επειδη και ο εχθρος του ΠΑΟΚ ειναι ο ιδιος ο ΠΑΟΚ, και γιατί εδιωξε τον Αβραάμ και μετα τον μίτσελ ενω στον ΠΑΟΚ ο Τζαβέλλας ειναι εκεί και εγω εφυγα.
Αλλά δε θέλω να πω τιποτα. Ειναι δυνατόν να θέλω να πω ποτέ κάτι κακό εγω για τον Ιβαν που ξεχρεωσε την ομάδα, που ομως ελεγε ψεματα πως εγω δεν ηθελα μεταγραφες.