Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
mariotsaggal91

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από mariotsaggal91 »

Ale έγραψε:
souniotis έγραψε:λυπών έχει κανείς από εσάς διοίκηση ομάδα ;
λέτε να μην ήθελε ΖΒ να φέρει κάλους παίχτες;
βρείτε εσείς παίχτες με 300000 που να ειναι καλύτεροι απο αυτους που εχουμε
ολοι βάλατε απο 2/3 παίχτες ποιος ενκγοιατε οτι θα πιάσουν στον ΠΑΟΚ;

γιατι ο Νεσιτ και ο Ολισε στα βιντεακια ειναι σουπερ παιχτες
εκαναν πολυ καλα παιχνιδια με της ομαδες τους

εμεις δεν ειμασταν που φωναζαμε να παίξουν οι νεοι απο την ομαδα ;

ποσοι απο εσάς εχουν παρει διαρκειας ;

για να εχει έσοδα η ομαδα ;

εγω βλεπω να ειναι πληρεις η ομαδα βαση οικονομικών συνθηκών

δεν θελω μεταγραφες ετσι για να λεω οτι εκανα μεταγραφες και να χρεωνω την ομαδα για δεκαετειες

επειδη δοιηκω μια ομαδα εστω μικρης κατηγορίας μπορώ να εχω άποψη τι παίζει σε τετοιες περιπτώσεις
Πάμε από την αρχή.

Και τον Μέσσι να φέρεις, δεν υπάρχει εγγύηση απόδοσης.

Από την άλλη, ωστόσο, η ομάδα και ο κόσμος φωνάζουν από τον Απρίλιο για στόπερ και αριστερό εξτρέμ.
Ο ΖΒ το μόνο που κάνει είναι να μιλάει με Νταρμπό, αλλά μετά το κράξιμο να υπαναχωρεί.
Μετά τον βάζει κ*λοδάχτυλο ο Ιβάν και φέρνει Παπαδόπουλο (δηλαδή πέμπτο φορ, αντί για εξτρέμ!).

Παράλληλα ο Γκούντμουντσον (παραδείγματος χάριν) υπογράφει με μία 300άρα ελεύθερος αλλού κι ο ΠΑΟΚ μένει με το 34χρονο μοντέλο του καπιλαρίν να κάνει φιλότιμες προσπάθειες, ώστε να γίνει αρ. εξτρέμ στα γεράματα. Με 400άρι συμβόλαιο.

Ταυτόχρονα, η παε ΠΛΗΡΩΝΕΙ παίκτες της για να παίξουν αλλού (Ινίγο, Χακόμπο κτλ).

Δουλειά μου δεν είναι να κάνω ανίχνευση ταλέντων, αλλά του π*ύστη, δύο-τρείς καλύτερες περιπτώσεις από ΝΣ21 και Κατσικά θα τις έβρισκα μέσα σε ένα εξάμηνο με τα ίδια λεφτά.

Όταν λες νέοι βάζεις και τον Πέλκα μέσα; Επίσης ποιοί νέοι παίζουν στις θέσεις που μιλάμε; Ο Πόζογλου, ο Πόποβιτς (Salpi likes this), ή ο Κατσικάς;

Διαρκείας δεν πήρα φέτος ενσυνείδητα, διότι πέρυσι ήμουν έτοιμος να παρατήσω δουλειές και υποχρεώσεις για να πάω στον τελικό. Μετά η παε με είπε ότι δεν έχω τέτοιο δικαίωμα ως αποπαίδι με διαρκείας στην 4.

Κανείς δεν είπε να υπερχρεωθεί η ομάδα. Τα λεφτά όμως του μυταρά θα μπορούσαν κάλλιστα να δοθούν σε θέση που πονάμε εγκαίρως και εγκύρως. Και όχι για να την γλιτώσει τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών ο Ζησάο από τον Ιβάν.

Όσο για την σαπουνόπερα με τον Κλάους, υπάρχει το τόπικ του παίκτη για αναφορά.

Αυτά εν περιλήψει μόνο για φέτος. :evil:
Αδερφέ παρότι σε καποια συμφωνώ μαζι σου, αλλα τα θεωρώ επικίνδυνα άσχετα με τα της ομάδας.
1) Μοντέλο του καπιλαριν ποιος; Ο παίχτης της ομάδας σου;
2)αν εννοείς Παπαδόπουλο 140 παίρνει ο άνθρωπος, να τα επενδύσεις που; Με 140 παίρνεις ενα ωραιότατο
Έλληνα 36χρονο με εμπειρία στη Β εθνικη, ειναι ελάχιστα χρήματα για παιχτη της αξίας του Παπ.
3)τα του τελικού τα έχουμε χιλιοσυζητησει αλλα πίστεψε με αν ήθελες να πας θα πηγαίνες, ούτε sold out δεν έγινε.
4) το διαρκείας το παίρνεις για την ομαδα σου, για τα ΠΑΟΚΟΛΕ και για τα γούστα της 4. Δεν θα τα γράψω κατάδω αλλα γενικά και στην τριτη εθνικη να ειναι η ομαδα σου (που δεν υπάρχει κάν ΠΑΕ να σε χαλάει) θα πάρεις άμα γουσταρεις δεν θα βρεις δικαιολογία.
5)κ@λοδαχτυλο;;;; no comment
6) βάζω οτι θες στοίχημα οτι αν έπαιρνε 3 ακομα (που τους χρειάζεται συμφωνώ) οι γνωστοί γκρίνιες θα έλεγαν "ας έδινε 200 παραπάνω απο τα 500 του μπαρονι π.χ. Για να παρει εναν των 700 γιατι ΠΑΟΚ εισαι κτλ. Η ομαδα θελει στήριξη γιατι διοίκηση εχει. Καλη η κακή θα κριθεί, αλλα εχει.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

συνοπαδέ μου Μάριε, είμαστε σε άλλο πλανήτη. Πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
mariotsaggal91

Δημοσίευση από mariotsaggal91 »

Εννοείς ότι κινούμαστε σε διαφορετικά πλαίσια οι δυο μας αναμεταξυ μας η ότι πιστεύεις και εσυ αυτα που λέω αλλα είμαστε χαζορομαντικοι;
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Το δευτερο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Θα "τολμήσω", αν και είναι παρακινδυνευμένο, να σου πιστώσω τις καλοκαιρινές κινήσεις. Ο Γκολάσα ακόμα δεν έχει αφηνιάσει σαν τους άλλους τρεις αλλά δείχνει ποιοτικός και αυτός.

Κατακεραυνώστε ελεύθερα, δεν έχω θέμα!!!!
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Αυτός ο Μακ πρώτος σκόρερ πιανού επιλογή είναι;δικιά σου;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

navigator11 έγραψε:Θα "τολμήσω", αν και είναι παρακινδυνευμένο, να σου πιστώσω τις καλοκαιρινές κινήσεις. Ο Γκολάσα ακόμα δεν έχει αφηνιάσει σαν τους άλλους τρεις αλλά δείχνει ποιοτικός και αυτός.

Κατακεραυνώστε ελεύθερα, δεν έχω θέμα!!!!
Το σωστό να λέγεται..
Το δίκαιο ειναι να τα λέμε όλα

Πιάσανε ολοι
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

645 "λαθος" επιλογές εδω και τοσα χρονια.3 σωστες επιλογές ελέω Άγγελου λεω εγώ.Ξεχάσατε τι δήλωσε προχθές"Δεν βαρεθήκατε να φερνετε 20 παικτες και να τους διώχνετε στο τελος?"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 29 Σεπ 2014, 07:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

kataramenos5 έγραψε:645 "λαθος" επιλογές εδω και τοσα χρονια.3 σωστες επιλογές ελέω Άγγελου λεω εγώ.Ξεχάστε τι δήλωσε προχθές"Δεν βαρεθήκατε να φερνετε 20 παικτες και να τους διώχνετε στο τελος?"
Ελέω Άγγελου; Ααα, οκ.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

kataramenos5 έγραψε:645 "λαθος" επιλογές εδω και τοσα χρονια.3 σωστες επιλογές ελέω Άγγελου λεω εγώ.Ξεχάστε τι δήλωσε προχθές"Δεν βαρεθήκατε να φερνετε 20 παικτες και να τους διώχνετε στο τελος?"
ΠΕΣ ΤΑ, ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!!!
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αν ομως βγαινανε αμπαλοι 8α ηταν μεταγραφες του βρυζα.....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Φέτος λίγες αλλά πετυχημενες μεταγραφες, μπράβο και στον ζηση
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Η εμπάθεια και η μικροψυχία πανω απολα.
Καλημέρα και καλη βδομάδα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εμπάθεια, τι εμπάθεια τοσα χρονια πουλέν ηταν ο Ζησης.Τέσσερα χρόνια αγανάκτηση,πικρα και ξεφτίλα ομως είναι πολλά.Απο τότε που εφυγε ο Μαλεζάκος σεντερ μπακ δε βρήκαμε,εξτρεμ πηραμε το Ρομπερ :shock: και πέρσι ηρθαν κατι νίνηδες σπυρόπουλοι κλπ κλπ.Κι αυτό στον Τσιτσι χρεώθηκε.Λες και τον ήξερε τον Νινη κι απο χθες .Τι συζητάμε τώρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”