Σορρυ Ντιμ, αλλα τρεις μηνες εδω μεσα, εχουν δει τα ματια μου μπολικη καχυποψια.. Ανθρωπος ειμαι κι εγω.Dimg4 έγραψε:Ρε μαν χαλαρωσε ελεος λιγο χαβαλε κανουμεΔημητρης17 έγραψε:Αν βεβαια κατι σε ενοχλησε, μπορεις να μου το πεις και δεν θα ασχοληθω ποτε ξανα με κανενα ποσταρισμα σου.Dimg4 έγραψε:Χαχαχα πωπω δεν αφηνεις τιποτα να πεσει ε συνονοματε?
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Δημητρης17
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Νταξ ... ξεμπαναρίστηκε ο Γκόραν-4 σελίδες στο τσακ μπαμ.
Τραβάτε με κι ας κλαίω είμαστε. Και να θέλει να αγιάσει, δεν θα μπορέσει.
Τραβάτε με κι ας κλαίω είμαστε. Και να θέλει να αγιάσει, δεν θα μπορέσει.

- Kostas_Peraia4
Πως σας ελεγχουμε δηλαδη?Δεν νομιζω να ζηταμε αριθμο ταυτοτητας.Δεν ειμαστε και η interpol βρε αδερφε.Μην νομιζετε ομως οτι εμεις οι mods εχουμε πολλες παραπανω δικαιοδοσιες απο εσας.Aπλοι συντονιστες ειμαστε και να ξερετε οτι μας φερνετε σε παρα πολλη δυσκολη θεση οταν αναγκαζομαστε να banαρουμε καποιον.Δημητρης17 έγραψε:Χαιρομαι, γιατι προς στιγμη άλλα νομισα. Παντως μην φανταζεσαι οτι ειμαι ο Γκοραν που ποσταρω σαν Δημητρης, αυτο μπορουν να το πιστοποιησουν οι μοντς ή οι αντμινς που ελεγχουν "εσωτερικα" τον καθενα μας. Αν ηταν ετσι θα ημουν για το Δρομοκαείτιο ρε μαν, οχι για το ΠΑΟΚμανια. Ελπιζω καποια στιγμη να γινει ενα μιτινγκ, ωστε να σου φυγει η αμφιβολια. Παντως πραγματικα θα ειχε πολλη πλακα να συνεβαινε κατι τετοιο.Dimg4 έγραψε:Το μαμησες... απαντησα με χαχα ρε γκορ... εεε δημητρη οποτε καταλαβα το χιουμορ![]()
![]()
Λεγανε για καποιον συμμαθητη στο Γυμνασιο, οτι εστελνε γραμματα στον εαυτο του!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- kataramenos5
Δημητρη ,προσεχε λιγο κι εσυ, γιατι οπως το βλεπω για "βελτιωση" θα σε πανε κι εσενα.Δημητρης17 έγραψε:Χαιρομαι, γιατι προς στιγμη άλλα νομισα. Παντως μην φανταζεσαι οτι ειμαι ο Γκοραν που ποσταρω σαν Δημητρης, αυτο μπορουν να το πιστοποιησουν οι μοντς ή οι αντμινς που ελεγχουν "εσωτερικα" τον καθενα μας. Αν ηταν ετσι θα ημουν για το Δρομοκαείτιο ρε μαν, οχι για το ΠΑΟΚμανια. Ελπιζω καποια στιγμη να γινει ενα μιτινγκ, ωστε να σου φυγει η αμφιβολια. Παντως πραγματικα θα ειχε πολλη πλακα να συνεβαινε κατι τετοιο.Dimg4 έγραψε:Το μαμησες... απαντησα με χαχα ρε γκορ... εεε δημητρη οποτε καταλαβα το χιουμορ![]()
![]()
Λεγανε για καποιον συμμαθητη στο Γυμνασιο, οτι εστελνε γραμματα στον εαυτο του!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Δημητρης17
Ρε Κωστα νομιζω οτι μπορειτε να δειτε τα διαφορετικα e-mails, νομιζω ζητησατε και καποιο τηλεφωνο κατα την εγγραφη, δεν ειπα οτι εισαστε αστυνομια, απλα οτι μπορειτε να καταλαβετε την απατη του διπλου λογαριασμου...Kostas_Peraia4 έγραψε:Πως σας ελεγχουμε δηλαδη?Δεν νομιζω να ζηταμε αριθμο ταυτοτητας.Δεν ειμαστε και η interpol βρε αδερφε.Μην νομιζετε ομως οτι εμεις οι mods εχουμε πολλες παραπανω δικαιοδοσιες απο εσας.Aπλοι συντονιστες ειμαστε και να ξερετε οτι μας φερνετε σε παρα πολλη δυσκολη θεση οταν αναγκαζομαστε να banαρουμε καποιον.Δημητρης17 έγραψε:Χαιρομαι, γιατι προς στιγμη άλλα νομισα. Παντως μην φανταζεσαι οτι ειμαι ο Γκοραν που ποσταρω σαν Δημητρης, αυτο μπορουν να το πιστοποιησουν οι μοντς ή οι αντμινς που ελεγχουν "εσωτερικα" τον καθενα μας. Αν ηταν ετσι θα ημουν για το Δρομοκαείτιο ρε μαν, οχι για το ΠΑΟΚμανια. Ελπιζω καποια στιγμη να γινει ενα μιτινγκ, ωστε να σου φυγει η αμφιβολια. Παντως πραγματικα θα ειχε πολλη πλακα να συνεβαινε κατι τετοιο.Dimg4 έγραψε:Το μαμησες... απαντησα με χαχα ρε γκορ... εεε δημητρη οποτε καταλαβα το χιουμορ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Kostas_Peraia4
Ωραια για να το τελειωνουμε.Παιρνω την ευθυνη σαν mod και ξεκαθαριζω οτι δεν τιθεται θεμα διπλου λογαριασμου.Ειναι εξακριβωμενο 

Χαχα οχι ρε φιλε δεν υποννοω κατι τετοιο. Χαβαλε κανω για αυτο που ειπαμε πριν οτι ο τροπος γραφης σου μοιαζει με του γκορανΔημητρης17 έγραψε:Χαιρομαι, γιατι προς στιγμη άλλα νομισα. Παντως μην φανταζεσαι οτι ειμαι ο Γκοραν που ποσταρω σαν Δημητρης, αυτο μπορουν να το πιστοποιησουν οι μοντς ή οι αντμινς που ελεγχουν "εσωτερικα" τον καθενα μας. Αν ηταν ετσι θα ημουν για το Δρομοκαείτιο ρε μαν, οχι για το ΠΑΟΚμανια. Ελπιζω καποια στιγμη να γινει ενα μιτινγκ, ωστε να σου φυγει η αμφιβολια. Παντως πραγματικα θα ειχε πολλη πλακα να συνεβαινε κατι τετοιο.Dimg4 έγραψε:Το μαμησες... απαντησα με χαχα ρε γκορ... εεε δημητρη οποτε καταλαβα το χιουμορ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
#dabKostas_Peraia4 έγραψε:Ωραια για να το τελειωνουμε.Παιρνω την ευθυνη σαν mod και ξεκαθαριζω οτι δεν τιθεται θεμα διπλου λογαριασμου.Ειναι εξακριβωμενο

Mail φτιάχνεις σε δύο λεπτά καινούργιο, εξάλλου με το ίδιο δε γίνεται να κάνεις νέο λογαριασμό
Κανένα άλλο στοιχείο δε ζητάει το σάιτ για εγγραφή
- Δημητρης17
kataramenos5 έγραψε:Δημητρη ,προσεχε λιγο κι εσυ, γιατι οπως το βλεπω για "βελτιωση" θα σε πανε κι εσενα.Δημητρης17 έγραψε:Χαιρομαι, γιατι προς στιγμη άλλα νομισα. Παντως μην φανταζεσαι οτι ειμαι ο Γκοραν που ποσταρω σαν Δημητρης, αυτο μπορουν να το πιστοποιησουν οι μοντς ή οι αντμινς που ελεγχουν "εσωτερικα" τον καθενα μας. Αν ηταν ετσι θα ημουν για το Δρομοκαείτιο ρε μαν, οχι για το ΠΑΟΚμανια. Ελπιζω καποια στιγμη να γινει ενα μιτινγκ, ωστε να σου φυγει η αμφιβολια. Παντως πραγματικα θα ειχε πολλη πλακα να συνεβαινε κατι τετοιο.Dimg4 έγραψε:Το μαμησες... απαντησα με χαχα ρε γκορ... εεε δημητρη οποτε καταλαβα το χιουμορ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- kataramenos5
Δηλαδη μπορει ΟΛΟΙ να στε η ιδια διχασμενη προσωπικοτητα ?Τζαμπα γραφω...pgetsos έγραψε:Mail φτιάχνεις σε δύο λεπτά καινούργιο, εξάλλου με το ίδιο δε γίνεται να κάνεις νέο λογαριασμό

- Δημητρης17
Αυτο μου θυμησε δεκαετια '80, κατι GSX 750 που τα βελτιωνανε με τα κιτ του Yoshimura και γινοντουσαν πυραυλοι!!! Το χιουμορ ειναι ωραιο πραγμα Κατ, απλα καμμια φορα χρειαζεται να το κανουμε σαφες οτι ειναι χιουμορ, γιατι δεν κοιταζομαστε και στα ματια ωστε να καταλαβαινουμε τα παντα!!!kataramenos5 έγραψε:Δημητρη ,προσεχε λιγο κι εσυ, γιατι οπως το βλεπω για "βελτιωση" θα σε πανε κι εσενα.Δημητρης17 έγραψε:Χαιρομαι, γιατι προς στιγμη άλλα νομισα. Παντως μην φανταζεσαι οτι ειμαι ο Γκοραν που ποσταρω σαν Δημητρης, αυτο μπορουν να το πιστοποιησουν οι μοντς ή οι αντμινς που ελεγχουν "εσωτερικα" τον καθενα μας. Αν ηταν ετσι θα ημουν για το Δρομοκαείτιο ρε μαν, οχι για το ΠΑΟΚμανια. Ελπιζω καποια στιγμη να γινει ενα μιτινγκ, ωστε να σου φυγει η αμφιβολια. Παντως πραγματικα θα ειχε πολλη πλακα να συνεβαινε κατι τετοιο.Dimg4 έγραψε:Το μαμησες... απαντησα με χαχα ρε γκορ... εεε δημητρη οποτε καταλαβα το χιουμορ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Δημητρης17
Ααααα ααααα ααααα χαχαχαχαχαχα χαααααα χαχαχαχαχα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kataramenos5 έγραψε:Δηλαδη μπορει ΟΛΟΙ να στε η ιδια διχασμενη προσωπικοτητα ?Τζαμπα γραφω...pgetsos έγραψε:Mail φτιάχνεις σε δύο λεπτά καινούργιο, εξάλλου με το ίδιο δε γίνεται να κάνεις νέο λογαριασμό