Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Κοταρσκι
Οττο
Μπαμπα
Κετζιορα
Κουλιερακης
Μειτε
Καμαρα
Ζιβκοβιτς
Ντελιας
Τάισον
Λιβαγια
Ναι αυτή η ομάδα μπαίνει ομίλους τσου λου και περιμένει την απογείωση…..
Οττο
Μπαμπα
Κετζιορα
Κουλιερακης
Μειτε
Καμαρα
Ζιβκοβιτς
Ντελιας
Τάισον
Λιβαγια
Ναι αυτή η ομάδα μπαίνει ομίλους τσου λου και περιμένει την απογείωση…..
Οπως τα λενε τα παιδια πιο πάνω. Υπαρχει μεγαλη συγκρουση λογικής. Αλλα λενε αλλα κανουν και αλλα θέλουν. Προκαλουμε παρα μα παρα πολυ την τυχη μας σε μια χρονια που μας ηρθαν ολα ονειρικά. Τρεις καλες κινήσεις θελει.
- john4serres
Θα έρθει παίκτης σύντομα και τρίτη απόγευμα θα γίνει προσθαφαιρεση στη λίσταMitsospaoki4 έγραψε:Τώρα που δηλώθηκε η ευρωπαϊκή λίστα, μεταγραφικά θα ξανακούσουμε σε 2 βδομάδες
Θα παμε με οδηγο την περσινη χρονια
Σβαμπ-Τσιγαρας στα χαφ και Μπραντον στην επιθεση, υπαρχει πιστη στην ομαδα οτι και ετσι χωρις να ξοδεψουμε ασκοπα θα τα καταφερει η ομαδα
Σβαμπ-Τσιγαρας στα χαφ και Μπραντον στην επιθεση, υπαρχει πιστη στην ομαδα οτι και ετσι χωρις να ξοδεψουμε ασκοπα θα τα καταφερει η ομαδα
μεγαλη μερα θεωρειται αυτη που σηκωσαμε μεσα στο χαριλαου το πρωταθλημα, οχι αυτη που περιμενουμε να ερθει ενας φορ που θα τον αμφισβητησει το μισο το φορουμastral έγραψε:Τελικά δεν ήταν και τόσο μεγάλη η μέρα
-
Ποιος πελκας και μασουρας? Δεν ήμαστε απελπισμένοι. Τα ίδια και τα ίδια. Είπαμε να κάνουμε καλύτερη ομάδα από αυτήν που έχουμε.
δεν ηταν θεμα τυχης η κατακτηση του τιτλου ειχες παικτες προσωπικοτητες και πηρες τιτλο, ταισον ντελια κοταρσκυ μπαμπα ζιφκοβιτς δεν εχουν οι αλλες ομαδες .....Λεμεσος4 έγραψε:Οπως τα λενε τα παιδια πιο πάνω. Υπαρχει μεγαλη συγκρουση λογικής. Αλλα λενε αλλα κανουν και αλλα θέλουν. Προκαλουμε παρα μα παρα πολυ την τυχη μας σε μια χρονια που μας ηρθαν ολα ονειρικά. Τρεις καλες κινήσεις θελει.
-
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑembuji έγραψε:θα κάνω και εγώ ένα τουιτερ να βγάζω ονόματα από τον λοκω μου όλο και κάποιον θα πετύχω.
πείτε μερικά ονόματα για το account.
Επίσης....Ποιος λιβάγια ρε μάγκες... Αν είναι δυνατόν.
Οπότε, αφού θεωρείτε ρομαντισμό το να μην θέλω έναν κλέφτη στο σπίτι μου, μην ακούσω να γκρινιάζετε μετά όταν μας πηδανε σε όλους τους τομείς! Εδώ μας κλείσανε δυο μήνες στα σπίτια μας "για το καλό μας" και μεις λέγαμε όλα καλά..!! Μπεεεεεε
Γιατι συνεχιζετε να γραφετε για Πελκα και Μασουρα; Εχουν ανανεωσει τα συμβολαια με τις ομαδες τους.
- WestBlock4
Τι έγινε δε τα βρίσκουν οι άραβες με το μειτε? Κολλάνε κ αυτοι στα 200κ?
Ειλικρινα έχουν πολύ πλάκα όλοι οι αρδ Έλληνες Πορτογάλοι.
Το viber δεν έβγαλε κάτι χτες?
Ξενερώνω που αργούμε τόσο πολύ με.μεταγραφες αλλά απο την άλλη απολαμβάνω το ότι η ΠΑΕ γλενταει όλους τους αρδ
Ειλικρινα έχουν πολύ πλάκα όλοι οι αρδ Έλληνες Πορτογάλοι.
Το viber δεν έβγαλε κάτι χτες?
Ξενερώνω που αργούμε τόσο πολύ με.μεταγραφες αλλά απο την άλλη απολαμβάνω το ότι η ΠΑΕ γλενταει όλους τους αρδ
- john4serres
Ο-μοι-ο-γε-νει-αAthens έγραψε:Θα παμε με οδηγο την περσινη χρονια
A για αυτο δεν βγαζει ακρη η ομαδα στις μεταγραφες και 5 μερες πριν το πρωτο παιχνιδι δεν εχουν καλυφθει βασικα κενα...Για να γλεντησει τους δημοσιογραφους...Διαβολικο...Αυτοι ειναι στοχοι...
Έχεις ένα δίκιο.Athens έγραψε:μεγαλη μερα θεωρειται αυτη που σηκωσαμε μεσα στο χαριλαου το πρωταθλημα, οχι αυτη που περιμενουμε να ερθει ενας φορ που θα τον αμφισβητησει το μισο το φορουμastral έγραψε:Τελικά δεν ήταν και τόσο μεγάλη η μέρα
Οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ όμως μας έταξαν τη χθεσινή για μεγάλη μέρα και τελικά δεν ...
Όσο για τον Μειτε όσα έχουν γραφτεί έξω είναι τόσο αόριστα που είναι δύσκολο να τα πάρει κανείς στα σοβαρά. Ούτε ένα όνομα ομάδας ούτε ένα ποσό ούτε τίποτα. Από τους Έλληνες ρεπόρτερς ακόμα χειρότερα ....
Η ΠΑΕ δεν τους γλενταει καθόλου. Τους δίνει ότι θέλει μιας και ξέρει ότι μόνο μέχρι εκεί φτάνει το ρεπορτάζ τους. Αυτοί γλεντανε εμάς γιατί προσποιούνται ότι οντως κάνουν ρεπορτάζ και έχουν ενημέρωση και πηγές ενώ είναι προφανές ότι δεν έχουν ιδέα πέρα από ότι τους πετάει η ΠΑΕ.
Και εκεί είναι η δύσκολη επιλογή για αυτούς. Να μείνουμε με τα σίγουρακια και να βγάζουμε ότι μας σκάσει στο Viber να πουλάμε εκπομπές ? Ή να κάνουμε και λίγο ρεπορτάζ με έξτρα δουλειά και ρίσκο να χαθεί η εσωτερική πληροφόρηση αν βγει κάτι που "δεν πρέπει"? Για τους περισσότερους η επιλογή είναι πολύ εύκολη.
- kritikos44
Δηλαδή (αν ισχύουν αυτά που γράφονται εδώ μέσα) υπάρχουν άνθρωποι στην ΠΑΕ που έχουν αντιρρήσεις για τον Μίσιτς και συμφωνούν να έρθει ο χάρτινος ο Λιβάγια ?
Ήμαρτον Παναγιά μου
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ήμαρτον Παναγιά μου
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk