Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από Ettien26 »

Δεν το ήξερα. Ο λόγος είναι πολύ σοβαρός.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Χωρικός έγραψε:απλά να υπενθυμίσω πως η ομάδα που παίζουν βασικοι και αναντικατάστατοι οι Πέτκοβιτς, Μίσιτς, το δεκαράκι νεξτ μπιγκ θινγκ και κανα δυο άλλοι παιχταράδες, μάζεψε πέντε γκολ από τον ΠΑΟΚ των Σαμάτα, Μπράντον , Κεντζιόρα κ.λ.π...
Εντάξει αλλά δεν πάει έτσι.
Και την Άιντραχτ την κερδίσαμε δύο φορές. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες της είναι λίγοι για τον ΠΑΟΚ.
Άλλο τώρα αν κάνει ή όχι ο Πέτκοβιτς, που για μένα υπάρχουν και καλύτερες επιλογές.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το αρχικό μου ποστ αφορούσε κυρίως αυτούς που γράφουν " έναν τέτοιον κιλερ σαν τον Πετκοβιτς χρειαζόμαστε ".
Όταν κάποιων η κρίση προς τον σέντερ φορ βασίζεται αποκλειστικά το τι νούμερο γράφει δίπλα από την λέξη γκολ στον βικι ή στο τρανσφερ ,τότε του χρόνου πάλι θα τρώμε μπακαλιάρο και θα λένε κάποιοι ότι αν δεν είχαμε το κροατικό παλτό και είχαμε έναν Ελ Καμπί θα ήμασταν 10 βαθμούς μπροστά.

Φυσικά και το να είσαι καλός εκτελεστής στα πέναλτι είναι πολύ σημαντικό και όντως είναι με το πολύ υψηλό ποσοστό 88.9% (40/45) καριέρας.
Ακριβώς το ίδιο ποσοστό έχει και ο σβαμπ ( για αυτούς που νομίζουν ότι δεν έχουμε εκτελεστή) με 24/27, όταν ολόκληρος Μέσσι έχει 78% (90/115).
Το θέμα είναι όμως ότι δεν είναι παίκτης που βγαίνει στο γκολ σε ροή παιχνιδιού ( έχει καταφέρει στο πρωτάθλημα της Κροατίας να έχει 0.14NpXgoals, την στιγμή που ο " δεν σουτάρω Σαματτα έχει φέτος 0.24).
Ο λουτσέσκου είναι okay με αυτό...οι περισσότεροι οπαδοί όμως όχι
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Λεπτομέρειες.

Ήξερες εσύ ότι το γρασίδι στην Κροατία είναι πιο πράσινο;

Αλλού διαβάζουμε να φύγει ο Χατζόπουλος, εδώ θέλουμε καταδικασμένο παρενοχλιάρη που είναι 9 μήνες χωρίς ομάδα, σε άλλο topic ο Lucescu εμμονικός, σε άλλη συζήτηση διαβάζουμε τι κακή ομάδα που έχουμε στο μπάσκετ και να μας πουν τα χρέη (λες και έχει σχέση το ένα με το άλλο), πριν 3 εβδομάδες η ξεφτίλα της ήττας από Άρη με 1 γκολ δεν ξεπλένεται ούτε με ευρωπαϊκή πρόκριση, στο Facebook της ΠΑΕ θέλουν Παυλάρα, το καλοκαίρι έβριζαν Θωμαρέη και ΚυρΚυρ μέχρι τέλη Ιουλίου...

Τι παράνοια είναι αυτή ρε;;
εεε ναι.ΠΑΟΚ είσαι. Απλα ελπίζω πως η πλειοψηφία είναι σιωπηρή!
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Bloock93 έγραψε:
Χωρικός έγραψε:απλά να υπενθυμίσω πως η ομάδα που παίζουν βασικοι και αναντικατάστατοι οι Πέτκοβιτς, Μίσιτς, το δεκαράκι νεξτ μπιγκ θινγκ και κανα δυο άλλοι παιχταράδες, μάζεψε πέντε γκολ από τον ΠΑΟΚ των Σαμάτα, Μπράντον , Κεντζιόρα κ.λ.π...
Ε εντάξει έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Και ο γαύρος μάζεψε 4 από εμάς, δεν μπορείς όμως να αμφισβητήσεις το ποσό παικταράδες είναι οι ποντενσε, ελ καμπι, φορτουνης και ροντινει.
Κατ αρχήν καλωσόρισες στο σάιτ φίλε!
Από εκεί και πέρα, δεν είπε κανείς πως η Δυναμό είναι κακή ομάδα, με κακούς παίχτες. Αλλά οπως και να το κάνεις υπάρχει μια απόσταση απ'το να λες, να φύγει π.χ ο Σβαμπ και να έρθει ο Μίσιτς θα είναι τεράστια αναβάθμιση, όταν μόλισς προχθές έπαιξαν και οι δύο βασικοί και έγραψε...πέντε! Προφανώς είναι μπακαλίστικη η συλλογιστική, αλλά ας αγαπήσουμε λίγο την ομάδα όπως είναι. Μια χαρά πηγαίνει φέτος εξάλλου. Αλλά και να μη πήγαινε ΠΑΟΚ είσαι. Τις προάλλες κάποιος έγραψε να δωσει κίνητρα λεει το μπασκετ για να γεμίσει το παλατάκι.... αν πέσει κατηγορία δηλαδή θα γίνουμε ..άρης ξερω γω;;; Να αυτά δεν πολυκαταλαβαίνω..
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Δευ 25 Μαρ 2024, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Leonardo10 έγραψε:
aivas19 έγραψε:
«Ενταξει δεν θα αναλωθω περισσοτερο» και γραφεις σεντονι; Που και να μην αναλωνόσουν . Αρα ο Κουρτιτς ειναι καλυτερο φορ απο τον Πετκοβιτς γιατι εβαλε 18 γκολ ενω δεν ηταν καν φορ. Οκ.

«Αφου εβαλε και ο Ιωαννιδης πεναλτι και ειναι παικταρας και σκορερ τι θα του πεις οτι δεν ειναι σκορερ;»

Και απο κατω: «Δεν χρησιμοποίησα το παράδειγμα του ιωαννιδη για να πω αφού το κάνει ο Φώτης και είναι παικταράς τότε και ο πετκοβιτς είναι»

Βγαλε ακρη

ΥΓ: δεν τον ειπα ακριβως μετριο, ειπα δεν τρελαινομαι και τα νουμερα δεν λενε παντα την αληθεια, αλλα τον υπερασπιστηκα πανω που τον λενε παλτο και λεω να ερθει να αποδειξει τι αξιζει. Αλλα όχι να βγάζεις συμπεράσματα από τα λεγόμενα μου που εγω δεν εβγαλα ποτε
Τελευταία απάντηση και το κλείνω εδώ γιατί ξέφυγε η κουβέντα από το ποδοσφαιρικό.
Έγραψα δεν θα αναλωθώ εννοώντας ότι δεν θα φαω τον χρόνο μου γράφοντας 30 φορες τα ίδια και ότι δεν θα το συνεχίσω για να σας πείσω για τον πετκοβιτς και τον κάθε πετκοβιτς, γιατί στο τέλος τις ημέρας όλοι έχουμε την δικιά μας άποψη. Αλλά αυτα που λες δεν με αφηνουν να μην σου απαντήσω.
Αρχικά θα γράψω είτε σεντόνι είτε πάπυρο η ότι ΕΓΩ γουστάρω. Οκ; Πάμε παρακάτω

Μαλλον δεν ειδες, δεν ξες να διαβάζεις η είσαι πολυ πονηρός και παραποιείς τα λόγια μου. Πες μου λοιπόν ακριβώς αυτολεξεί αυτό που τόνισα με έντονα γράμματα, αυτολεξεί όμως, που το διάβασες; Από εμένα; Αν δεν το είδες καλά πάω πάσο, αν το ειδες και θες να κανεις τον πονηρό απλά άσε τις πονηριές και μην γράφεις ότι σε βολεύει αλλάζοντας τα λεγόμενα μου γιατί ποτε δεν εγραψα κάτι τέτοιο.

Και το τελειώνω εδώ, πίστευε ότι θέλεις εσυ για τον πετκοβιτς, στην τελική δεν με ενδιαφέρει κιόλας, μια κουβέντα πήγα να κάνω.

Και συγγνώμη για το off topic στους υπόλοιπους δεν θα το συνεχίσω
Θα σου πω όταν μου δείξεις που έγραψα αυτολεξεί (ΛΟΛ) ότι είναι μέτριος

Mην γράφεις ότι σε βολεύει αλλάζοντας τα λεγόμενα μου
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

renegade έγραψε: Το θέμα είναι όμως ότι δεν είναι παίκτης που βγαίνει στο γκολ σε ροή παιχνιδιού ( έχει καταφέρει στο πρωτάθλημα της Κροατίας να έχει 0.14NpXgoals, την στιγμή που ο " δεν σουτάρω Σαματτα έχει φέτος 0.24).
Ρενε στα Non penalty xgoals o Samatta έχει 0.18 και ο petkovic 0.32

Στα Xgoals 0,24 ο samatta και 0,53 ο petkovic

Και για την κουβέντα ο Brandon στα non penalty έχει 0.36 και στα x goals 0.41
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Όσοι διαφωνείτε (δεν λέω πως εγώ συμφωνώ) σε πιθανή μεταγραφή του Πέτκοβιτς στον ΠΑΟΚ, το κάνετε γιατί θεωρείτε πως είναι χειρότερος από τους Μπράντον - Σαμάττα ή γιατί θέλετε κάτι καλύτερο από αυτόν;;
Αν ισχύει το δεύτερο, δώστε κανένα ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΌ παράδειγμα να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

aivas19 έγραψε: αλλο να μην τρελαίνεσαι για τον παικτη (εγω) και αλλο να τον λες παλτο. Να ρθει και να δουμε. Απο την αλλη, αν ειναι μαγκες να φερουν καλυτερο

Τοσο απλα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Leonardo10 έγραψε:
renegade έγραψε: Το θέμα είναι όμως ότι δεν είναι παίκτης που βγαίνει στο γκολ σε ροή παιχνιδιού ( έχει καταφέρει στο πρωτάθλημα της Κροατίας να έχει 0.14NpXgoals, την στιγμή που ο " δεν σουτάρω Σαματτα έχει φέτος 0.24).
Ρενε στα Non penalty xgoals o Samatta έχει 0.18 και ο petkovic 0.32

Στα Xgoals 0,24 ο samatta και 0,53 ο petkovic

Και για την κουβέντα ο Brandon στα non penalty έχει 0.36 και στα x goals 0.41
Το 0.32 είναι πολύ χαμηλο νούμερο...και δεν μιλάμε για Καμπιονάτο αλλά για το κροατικό πρωτάθλημα.

Αυτό που προσπαθω να πω είναι ότι οι ίδιοι που φωνάζουν τώρα για την έλλειψη φορ θα φωνάζουν και του χρόνου, γιατί κρίνουν τον επιθετικο αποκλειστικά με το πόσα γκολ σκοράρει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 25 Μαρ 2024, 20:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Blackgr4 έγραψε:Όσοι διαφωνείτε (δεν λέω πως εγώ συμφωνώ) σε πιθανή μεταγραφή του Πέτκοβιτς στον ΠΑΟΚ, το κάνετε γιατί θεωρείτε πως είναι χειρότερος από τους Μπράντον - Σαμάττα ή γιατί θέλετε κάτι καλύτερο από αυτόν;;
Αν ισχύει το δεύτερο, δώστε κανένα ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΌ παράδειγμα να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι.
Μαρβιν Ντουκς αλλα παιζει Μπουντεσλιγκα
Ο Κρασο κακος φετος με Ερυθρο Αστερα (8 γκολ 4 ασιστ σε 24 ματς)
Τον Ναβαρο του γαβρου ποιος θα τον ηθελε; Περσι 21 γκολ με την Ζιλ Βιθεντε σε 43 ματς
Ο Ταρεμι ισως μας ταιριαζε αλλα φετος κανει κακη χρονια και ειναι 31 στα 32
Πιερο απο Μακαμπι Χαιφα
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

aivas19 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Όσοι διαφωνείτε (δεν λέω πως εγώ συμφωνώ) σε πιθανή μεταγραφή του Πέτκοβιτς στον ΠΑΟΚ, το κάνετε γιατί θεωρείτε πως είναι χειρότερος από τους Μπράντον - Σαμάττα ή γιατί θέλετε κάτι καλύτερο από αυτόν;;
Μαρβιν Ντουκς αλλα παιζει Μπουντεσλιγκα
Ο Κρασο κακος φετος με Ερυθρο Αστερα (8 γκολ 4 ασιστ σε 24 ματς)
Τον Ναβαρο του γαβρου ποιος θα τον ηθελε; Περσι 21 γκολ με την Ζιλ Βιθεντε σε 43 ματς
Ο Ταρεμι ισως μας ταιριαζε αλλα φετος κανει κακη χρονια και ειναι 31 στα 32
Πιερο απο Μακαμπι Χαιφα
Οι ακριβοί:

https://www.transfermarkt.com/moussa-de ... ler/229004

https://www.transfermarkt.com/vincent-a ... ler/147487

Κάτι λίγο πιο ρεαλιστικό με εμπειρία και ορισμένες καλές χρονιές:

https://www.transfermarkt.com/borja-bas ... eler/85324

https://www.transfermarkt.com/steve-mou ... ler/238639

Το ιστορικό τραυματισμών το αφήνω στην άκρη. Λίγο πολύ είναι δεδομένο πως θα υπήρχαν αρκετοί.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Ο ταρεμι έχει κλείσει ιντερ ρε αλάνια τι λέτε? Προσγειωθείτε λίγο

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Patricio_4 έγραψε:Ο ταρεμι έχει κλείσει ιντερ ρε αλάνια τι λέτε? Προσγειωθείτε λίγο

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν το ήξερα :-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”